NederlandReview

  Ervaringen B2 BusinessLening

  Voor de meeste kleine bedrijven is lenen geen optie, omdat banken niet bereid zijn een lening te verstrekken. Dit maakt het onmogelijk voor de kleine bedrijven om door te groeien. Bij B2 BusinessLening weten ze hoe lastig het kan zijn voor een kleine onderneming om een lening te krijgen. Zij hebben daarom besloten om te helpen. Ze verstrekken zakelijke leningen voor de kleine ondernemer. Je wilt als onderneming alleen niet aan een lening vastzitten die je niet terug kunt betalen. Lees daarom eerst de reviews en beoordelingen van klanten op NederlandReview. Zij hebben al een lening afgesloten bij B2 BusinessLening en vertellen over hun ervaringen.

  Over B2 BusinessLening

  Het initiatief voor B2 BusinessLening ontstond bij de Ferratum Groep. Het internationale bedrijf werkt wereldwijd in meer dan 25 landen en heeft kantoren in Stockholm, Helsinki, Vilnius en Kopenhagen. B2 BusinessLening is onderdeel van deze internationale financiële expert. De zakelijke leningen bij B2 BusinessLening zijn bedoeld voor de kleinere ondernemer en MKB ondernemingen om over meer werkkapitaal te kunnen beschikken en zo te kunnen investeren in de toekomst. Deze ondernemers worden bij banken vaak afgewezen en dit wilde B2 BusinessLening niet langer laten gebeuren.


  Bij het woord Business moeten wij altijd meteen denken aan het geweldige nummer Takin' Care of Business van Bachman & Turner.

  Hoe werkt het?

  Op de website maak je kosteloos gebruik van de aanvraag die binnen 5 minuten ingevuld kan worden. Binnen 1 werkdag wordt besloten of de lening goedgekeurd is. Zodra de lening goedgekeurd is, wordt het werkkapitaal meestal binnen 1 dag beschikbaar gesteld. Hou er echter wel rekening mee dat B2 BusinessLening alleen zakelijke leningen verstrekt aan kleine ondernemers.

  Diensten B2 BusinessLening

  Bij B2 BusinessLening kun je zakelijke leningen aanvragen tussen 2.000 en 50.000 euro. De lening kan in maximaal 18 maandelijkse termijnen terugbetaald worden en voor goedkeuring wordt er niet alleen gelet op kredietscore, maar ook de cashflow van het bedrijf is belangrijk. De leningen worden geheel online afgesloten waardoor er geen onnodig papierwerk is. De website heeft een uitgebreid blog met aanvullende informatie en houdt klanten altijd op de hoogte van eventuele wijzigingen.

  Contactgegevens B2 BusinessLening

  Voor eventuele klachten, vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met B2 BusinessLening. Aangezien het hoofdkantoor in Zweden is, is een bezoek misschien lastig. Het is echter wel mogelijk naar het bedrijf te bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 op telefoonnummer 020 797 5825. Je kunt ook gebruikmaken van het contactformulier op de website. Neem altijd eerst even de tijd om rond te kijken op de website of jouw vraag niet al ergens beantwoord is. Je kunt B2 BusinessLening overigens ook vinden op Facebook en Twitter om via Social Media je vraag te stellen.

  Heb jij ervaring met B2 BusinessLening?

  Bij NederlandReview horen we graag meer over jouw ervaringen met het bedrijf. Schrijf een review met jouw beoordeling en help nieuwe klanten die misschien een zakelijke lening willen afsluiten bij het bedrijf. Was het makkelijk om de aanvraag in te vullen? Werd er snel op je aanvraag gereageerd? Werden al je vragen beantwoord? Om nieuwe klanten echt te kunnen helpen, willen wij alle positieve en negatieve verhalen horen. Jouw mening kan hen helpen de juiste keuze te maken.

  Ga je een zakelijke lening afsluiten bij B2 Business? Lees dan eerst hier de reviews en beoordelingen van klanten die vertellen over hun ervaringen.

  B2 BusinessLening
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  10

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Praesentium eu et ma

  Sit quasi dicta simi

  Door: Charissa Hendrix13-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over B2 BusinessLening

  Uw beoordeling