Firma Hout en Staal

5.3
5.9

Bestellen

4.4

Service

5.9

Prijs

4.9

Levering

42.9%

Zou hier weer kopen

Firma Hout en Staal

Firma Hout en Staal stelt specialist te zijn in eiken en steigerhouten maatwerk meubelen. Ga jij na het lezen van de reviews via NederlandReview artikelen zoals stoelen, kasten, vuurtafels en tuintafels via de Firma Hout en Staal kopen? Via NederlandReview lees je onafhankelijke bedrijf beoordelingen.

Wat is Firma Hout en Staal

Firma Hout en Staal verkoopt online artikelen in de categorieën woonkamer, hal / gang, accessoires, tuin, diverse producten en stalen deuren. Je moet dan denken aan artikelen zoals tafels,tV-meubelen, stoelen, kasten, meubelprogramma's, woodstrips, bankstellen, poefs & hockers, Schoenenrekken, Kapstokken, vuurtafels, vuurzuilen, tuintafels, bankjes voor buiten, steigerhout, enkele taatsdeuren, dubbele taatsdeuren, vaste panelen, combinaties en andere stalen producten, maatwerk stalen deuren.

Geschiedenis

Dit bedrijf wordt gerund door een stel. Zij kregen een nieuwbouwwoning en hadden hier een kapstok van steigerbuizen en steigerhout voor nodig. Eén van de twee partners besloot de onderdelen los te kopen en zelf te maken. Omdat de verzendkosten hoog waren werd besloten er twee te kopen, zodat de andere kapstok weer doorverkocht kon worden. Dat zelfde kunstje herhaalde zich een aantal keer en stond mede aan de basis van het starten van een eigen bedrijf. Iets waar de eigenaren al jaren van droomde.

Betaalmogelijkheden

Als je wilt bestellen moet je een account maken. Hiervoor zal je je moeten registeren via de wevsite. Als je hebt besteld kun je betalen via de volgende betaalmogelijkheden: AfterPay, IDEAL, Betalen bij afhalen, Rembours en Bancontant. Bij afleveren van de goederen kan er contant of met pin betaald worden.

Artikelen die niet zelf door het bedrijf zijn gemaakt of behandeld kunnen binnen twee dagen terug gestuurd worden naar het bedrijf. Je moet dan denken aan lampen, stoelen en wanddecoratie. Sale artikelen zijn hiervan uitgesloten. De andere producten zijn op maat gemaakt, naar de wensen van de klant samengesteld en kunnen niet meer geretourneerd worden.

Verzendkosten bij retour sturen zijn voor eigen rekening. Je zal het betaalde bedrag exclusief de kosten voor verzending binnen twee weken terug krijgen. Als niet het juiste product is ontvangen dan betekent dit geen extra kosten. In die gevallen dient er een mail gestuurd te worden naar info@firmahoutenstaal.nl. Het bedrijf geeft aan dat je dan zo snel mogelijk het juiste artikel zal ontvangen.

Verzendmethoden

In Nederland worden de aangeschafte artikelen bezorgd door een meubeltransportbedrijf in Nederland. Dit is exclusief montage. Het wordt wel thuis bij de klant afgeleverd. De gebeurt door een ervaren meubeltransportbedrijf. Het bedrijf geeft aan dat dit gebeurt omdat er zo geen schade zal ontstaan en dat wel zo prettig is. De verzendkosten zijn € 25,-. Bij een bestelling boven de € 500,- is het gratis.

Nog even voor alle duidelijkheid, de spullen worden binnen afgezet, maar niet gemonteerd. Dat kan wel hierover verderop in het artikel meer uitleg. De artikelen worden alleen op de begane grond afgeleverd. Er moet iemand die besteld heeft helpen met tillen. Dit is zo omdat de goederen worden bezorgd door 1 persoon. Als je een bestelling hebt gedaan wordt er telefonisch contact gezocht om een afspraak te maken voor de bezorging. In het weekend wordt niet geleverd. Dit gebeurt van maandag tot en met vrijdag. Als de artikelen onder rembours zijn besteld kan er bij het afleveren van de goederen contant of per pin betaald worden. Mensen die op de wadden eilanden wonen betalen mogelijk een meerprijs. Waddeneiland bewoners wordt gevraagd om telefonisch contact op te nemen zodat er overlegd kan worden.

Mocht je willen dat het e.e.a. gemonteerd wordt zijn de extra kosten bovenop de verzendkosten € 50,-. De goederen worden dan uitgepakt en vakkundig gemonteerd. Voor alle ins en outs check je deze pagina.

Wat zijn klantervaringen bij Firma Hout en Staal?

Ben jij al klant bij de Firma Hout en Staal? We zouden het op prijs stellen als je jouw mening hier deelt. Door jou kunnen andere mensen een verantwoorde aankoop doen. Alle onafhankelijke bedrijf reviews lees je via NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (28)

Anderen bekeken ook