New York Pizza Belachelijk

Cijfer4

Totaal

4

Bestellen

6

Service

2

Prijs

6

Leveren

2


NEEZou hier niet weer kopen

Belachelijk

Door: Lana

Mijn bestelling van New York Pizza Amsterdam was erg teleurstellend. Het bestellen ging goed, het was wat later op de avond en wij hadden nog er veel honger dus effe een pizzatje knallen, met een B&J ijsje erbij en een broodje voor de lekkerigheid.

De bezorging duurde best wel lang, raar omdat het al wat later op de avond was. Eenmaal toen wij de bestelling hadden ontvangen, waren wij teleurgesteld. De pizza's waren koud, hard en niet lekker. Het broodje was vervangen door een shoarma pizza en de sla voor op de pizza was vies.

Wij hadden contact opgenomen met de vestiging, dit was voor dat wij hadden gegeten, we zagen als eerste namelijk dat er geen broodje was en er word ons voor de volgende bestelling een gratis broodje beloofd, oke aardig. Toen wij eenmaal aan onze pizza begonnen, wilden wij hem niet verder opeten. Ik was teleurgesteld en Twitterde met New York Pizza omdat de vestiging inmiddels gesloten was.

De volgende dag kreeg ik een telefoontje van de vestiging, zij waren boos dat ik contact had opgenomen met het hoofdkantoor. Het geld kon niet worden terug gegeven en vroeg het nog voor de zekerheid aan een collega. Verder werd ik behandeld als oud vuil en 'bijdehand' genoemd door de jongen aan de lijn. Ik was beledigd en hing op maar de jongen gaf niet op en belde nog een keer, deze keer liet ik mijn vriend de telefoon opnemen.

Mijn vriend werkt zelf ook in een pizza zaak en weet hoe het gaat. Hij wilde het geld terug, maar dat was niet mogelijk en uitleg was er niet. Toen mijn vriend vroeg welke functie de jongens was, was dat de manager en de eigenaar. Ik vond dit zelf erg merkwaardig, aangezien hij eerder dingen moest vragen aan een collega.

Via Twitter word ik door het hoofdkantoor ook niet geholpen om mijn geld terug te krijgen, door de vestiging word mij alleen een gratis nieuwe bestelling aangeboden terwijl ik hier nooit meer wil bestellen. Kortom, voortaan altijd maar bestellen bij Domino's en dan ook NOOIT meer bij New York!Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over New York Pizza

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij New York Pizza?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!