Woonboot verzekering

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Woonboot verzekering in Nederland!

Over Woonboot verzekering.

Het is niet de meest gewone verzekering; een woonbootverzekering. Toch, als u in de grachten van Amsterdam, Utrecht of Leiden gaan kijken, zult u zien dat er meer mensen in een woonboot wonen dan u dacht! Een woonboot is een huis dat aan strikte en andere voorwaarden moet voldoen dan een normaal woonhuis. Vandaar dat er ook een heuze woonboot verzekering is. Maar als u in een woonboot gaat wonen, waar haalt u dan de informatie vandaan? Wie verzekert een woonboot en hoeveel kost dat? Dat kunt u het beste horen van ervaringsdeskundigen; ofwel mensen die al op een woonboot wonen en alle ins-en-outs kennen van de problemen en kosten die kunnen ontstaan. Wij hebben voor u alle woonbootverzekeraars op een rijtje gezet. Woonboot eigenaren vertellen op hun beurd weer over hun ervaringen!

Alle Woonboot verzekering bedrijven

 • Delta lloyd

  Delta lloydKlachten, ervaringen & reviews Woonboot verzekering

  8,6 100%

  : 4

  • Lees alle ervaringen van Nederlanders die u voorgingen over Delta lloyd. Wat vond u van de service en prijzen? Eens met de kwaliteit. Laat het weten!
  Bekijken
 • Europeesche Verzekeringen

  Europeesche Verzekeringen Klachten, ervaringen & reviews Woonboot verzekering

  9 100%

  : 2

  • Lees beoordelingen van echte klanten van Europeesche Verzekeringen. Hoe kun je schade melden? Keren ze wel echt uit, zijn ze klantgericht en hoe is de dekking?
  Bekijken

Meer info over Woonboot verzekering bedrijven