Woonbootverzekering

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Woonbootverzekering in Nederland

Over Woonbootverzekering.

Het is niet de meest gewone verzekering; een woonbootverzekering. Toch, als u in de grachten van Amsterdam, Utrecht of Leiden gaan kijken, zult u zien dat er meer mensen in een woonboot wonen dan u dacht! Een woonboot is een huis dat aan strikte en andere voorwaarden moet voldoen dan een normaal woonhuis. Vandaar dat er ook een heuze woonboot verzekering is. Maar als u in een woonboot gaat wonen, waar haalt u dan de informatie vandaan? Wie verzekert een woonboot en hoeveel kost dat? Dat kunt u het beste horen van ervaringsdeskundigen; ofwel mensen die al op een woonboot wonen en alle ins-en-outs kennen van de problemen en kosten die kunnen ontstaan. Wij hebben voor u alle woonbootverzekeraars op een rijtje gezet. Woonboot eigenaren vertellen op hun beurd weer over hun ervaringen!

Alle Woonbootverzekering bedrijven

 • Interpolis

  InterpolisKlachten, ervaringen & reviews Woonbootverzekering

  9Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • Een van de bekendste verzekeraars van Nederland is Interpolis. Maar hoe goed zijn ze? Lees ervaringen en reviews van klanten van Interpolis online!
  Bekijken
 • Europeesche Verzekeringen

  Europeesche VerzekeringenKlachten, ervaringen & reviews Woonbootverzekering

  8,8Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • Lees beoordelingen van echte klanten van Europeesche Verzekeringen. Hoe kun je schade melden? Keren ze wel echt uit, zijn ze klantgericht en hoe is de dekking?
  Bekijken
 • Delta lloyd

  Delta lloydKlachten, ervaringen & reviews Woonbootverzekering

  8,6Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 5

  • Lees alle ervaringen van Nederlanders die u voorgingen over Delta lloyd. Wat vond u van de service en prijzen? Eens met de kwaliteit. Laat het weten!
  Bekijken

Meer info over Woonbootverzekering bedrijven