Jachtverzekering

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Jachtverzekering in Nederland

Over Jachtverzekering.

Voor uw plezierjacht heeft u meestal lang voor gespaard. Een trots bezit dus! Maar wat als uw boot of sloep wordt gestolen? Of u berokkend schade op het water? Wat dan? Heeft u een polis afgesloten die alles dekt en ook voldoende dekt om weer dezelfde boot aan te kunnen schaffen? Dat is natuurlijk moeilijk te bepalen op basis van de mooie verhalen op de site van verzekeraars of u moet echt de hele kleine lettertjes in duiken om erachter te komen waar u precies aan toe bent. Daarom hebben wij voor u alle jachtverzekeringen op een rijtje gezet. Nederlanders vertellen u ervaringen die zij opgedaan hebben met deze verzekeraars toen het echt nodig was. Wie heeft de beste service? Is goedkoop ook duurkoop? Lees alle ervaringen & beoordelingen bij NederlandReview!

Alle Jachtverzekering bedrijven

 • Interpolis

  InterpolisKlachten, ervaringen & reviews Jachtverzekering

  9Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • Een van de bekendste verzekeraars van Nederland is Interpolis. Maar hoe goed zijn ze? Lees ervaringen en reviews van klanten van Interpolis online!
  Bekijken
 • Europeesche Verzekeringen

  Europeesche VerzekeringenKlachten, ervaringen & reviews Jachtverzekering

  8,8Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • Lees beoordelingen van echte klanten van Europeesche Verzekeringen. Hoe kun je schade melden? Keren ze wel echt uit, zijn ze klantgericht en hoe is de dekking?
  Bekijken
 • Delta lloyd

  Delta lloydKlachten, ervaringen & reviews Jachtverzekering

  8,6Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 5

  • Lees alle ervaringen van Nederlanders die u voorgingen over Delta lloyd. Wat vond u van de service en prijzen? Eens met de kwaliteit. Laat het weten!
  Bekijken
 • Allianz verzekeringen

  Allianz verzekeringenKlachten, ervaringen & reviews Jachtverzekering

  7,4Zou hier weer kopen: 80%

  Aantal ervaringen: 5

  • Ervaringen over Allianz en services als global assistance en autoverzekeringen. Betrouwbaar en goed? Lees ervaringen op NederlandReview!
  Bekijken
 • ANWB Wegenwacht

  ANWB WegenwachtKlachten, ervaringen & reviews Jachtverzekering

  7Zou hier weer kopen: 63%

  Aantal ervaringen: 19

  • Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!
  Bekijken

Meer info over Jachtverzekering bedrijven