Camperverzekering

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Camperverzekering in Nederland!

Over Camperverzekering.

Op vakantie met de camper is één van de leukste manieren om te reizen. Heerlijk alle vrijheid en elke keer weer de keuze waar u heen gaat. Maar als u ergens ver weg in het buitenland een ongeluk berokkend, of aangedaan wordt, of uw camper staat door een verkeerde aansluiting van de gasflessen in brand, dan wilt u wel goed geholpen worden. En het zou handig zijn als u in het Nederlands geholpen wordt want Frans spreekt u niet heel erg goed. Een internationale (pech) hulp is dan natuurlijk heel erg welkom. Als u op dat moment niet kunt vertrouwen op uw verzekering, dan bent u pas echt in de aap gelogeerd. Wij hebben daarom alle camperverzekeringen op een rijtje gezet voor u. Zodat u voorbereid op weg gaat. Lees duizenden beoordelingen en ervaringen van camperrijders die hun verhaal vertellen hoe zij toen geholpen werden door hun verzekeraar. En ook de nasleep en papieren rompslomp? Hoe gingen ze daar mee om? Belangrijk om te weten dat u goed geholpen wordt in deze situaties!

Alle Camperverzekering bedrijven

 • Interpolis

  InterpolisKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  9Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • Een van de bekendste verzekeraars van Nederland is Interpolis. Maar hoe goed zijn ze? Lees ervaringen en reviews van klanten van Interpolis online!
  Bekijken
 • Europeesche Verzekeringen

  Europeesche VerzekeringenKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  8,8Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 3

  • Lees beoordelingen van echte klanten van Europeesche Verzekeringen. Hoe kun je schade melden? Keren ze wel echt uit, zijn ze klantgericht en hoe is de dekking?
  Bekijken
 • NKC

  NKCKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  8,6Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 8

  • Lees hier de ervaringen van echte klanten met de Nederlandse Kampeerauto Club (of NKC), Europa’s grootste camperclub. Is het nuttig je aan te sluiten bij deze club voor camperaars en kampeerders?
  Bekijken
 • Meeus

  MeeusKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  7,6Zou hier weer kopen: 71%

  Aantal ervaringen: 7

  • Welke verzekeringen zijn goed of slecht van meeus? Lees ervaringen voordat u er zelf 1 afsluit.
  Bekijken
 • Verzekeruzelf.nl

  Verzekeruzelf.nlKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  7,4Zou hier weer kopen: 80%

  Aantal ervaringen: 10

  • Heel veel verzkeringen, maar zijn ze ook goed? lees onafhankelijke beoordelingen van Nederlanders die al een verzekering hebben afgesloten en leer van deze ervaringen
  Bekijken
 • ANWB Wegenwacht

  ANWB WegenwachtKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  7,2Zou hier weer kopen: 67%

  Aantal ervaringen: 18

  • Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!
  Bekijken
 • Happy Ouwer

  Happy OuwerKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  7Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 1

  • Lees de reviews van klanten van Happy Ouwer! Is dit een betrouwbare partij voor een autoverzekering? Hoe hoog zijn de premies en wat is de dekking?
  Bekijken
 • Lancyr

  LancyrKlachten, ervaringen & reviews Camperverzekering

  10Zou hier weer kopen: 100%

  Aantal ervaringen: 0

  • Wat zijn de ervaringen van klanten met de verzekeringen van Lancyr? Krijg je de beste vergoeding? Hebben ze de laagste premie? Lees hier de reviews!
  Bekijken

Meer info over Camperverzekering bedrijven

De camperverzekering is een verzekering die u afsluit om in ieder geval de schade te vergoeden die u met uw camper bij andere mensen, bij andere voertuigen of bij bezittingen van andere mensen aanbrengt. Veroorzaakt u een aanrijding met uw camper en raakt er hierdoor iemand gewond, raakt u betrokken bij een ongeluk met uw camper door uw schuld of rijdt u met uw camper of de bezitting van iemand anders heen, dan wordt de financiële schade van deze situatie door de verzekeringsmaatschappij achter de camperverzekering gedekt. 

Wie een camperverzekering af wil sluiten, kan uit verschillende soorten camperverzekeringen kiezen. Om u een duidelijk beeld te geven van de verschillende soorten camperverzekeringen, worden de diverse verzekeringen voor de camper in onderstaande alinea’s beschreven. 

De WA-camperverzekering
De WA-camperverzekering is de minst uitgebreide camperverzekering die u af kunt sluiten. Sluit u deze camperverzekering af, dan vergoedt de verzekeringsmaatschappij enkel de schade die u met uw camper bij andere mensen, bij andere voertuigen of bij bezittingen van andere mensen aanbrengt. Heeft u zelf schade aan uw camper door een ongeluk die door uw fout veroorzaakt is, dan wordt deze schade niet door de WA-camperverzekering vergoedt. Deze verzekering is namelijk enkel in het leven geroepen om schade bij anderen te vergoeden en vergoedt niet de schade aan het eigen voertuig. 

De WA + beperkt casco camperverzekering
Wie de WA-camperverzekering niet uitgebreid genoeg vindt op het gebied van de dekking van de verzekering, kan een WA + beperkt casco camperverzekering afsluiten. Heeft u deze verzekering, dan krijgt u naast een vergoeding voor schade bij andere mensen, andere voertuigen en bezittingen van andere mensen ook een vergoeding voor schade aan uw eigen camper. Niet alle schade wordt vergoed, maar schade door bijvoorbeeld storm, brand en het toedoen van dieren (overstekend wild) wordt bijvoorbeeld wel vergoed. En wordt uw camper gestolen en niet meer teruggevonden, dan krijgt u deze schade ook terug van de verzekeringsmaatschappij als u een WA + beperkt casco camperverzekering heeft afgesloten. 

De WA + volledig casco camperverzekering
De meest uitgebreide camperverzekering die u af kunt sluiten, is de WA + volledig casco camperverzekering. Kiest u voor deze camperverzekering, dan wordt (bijna) alle schade aan uw eigen voertuig tevens vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Veroorzaakt u bijvoorbeeld een botsing en heeft u hierdoor zelf ook schade, dan wordt deze schade ook door de verzekeringsmaatschappij vergoed. U krijgt dus niet alleen geld om de schadeposten van andere mensen te betalen, maar krijgt ook geld om uw eigen camper te laten repareren. 

Aanvullende dekkingen voor de camperverzekering
Bij het afsluiten van één van bovenstaande camperverzekeringen, kunt u uw verzekering eventueel nog uitbreiden met een aanvullende dekking. Deze aanvullende dekking kan bijvoorbeeld de inboedel van de camper dekken bij schade, maar kan ook schade aan de luifel van de camper dekken, letselschade bij de inzittenden van de camper bij een ongeval dekken of de kosten van rechtsbijstand betalen als u in een camper gerelateerd juridisch conflict verzeild bent geraakt.