Oldtimer verzekering

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van Oldtimer verzekering in Nederland!

Over Oldtimer verzekering.

U bent al jaren gek van die volkswagen kever, amerikaanse cadillac of heeft net eindelijk die echte ford mustang weten te bemachtigen? Dat zijn geen goedkope autos en wilt u natuurlijk goed verzekerd hebben. Vaak is het bij old timers enigzins onduidelijk wat nu precies de waarde van die auto is, dus ook moeilijk te bepalen wat u terug hoort te krijgen van de verzekering als uw auto total loss is. Dat kunt u slecht weten als u een verzekering afsluit dus daarom hebben wij alle old-timer verzekeraars op een rijtje voor u gezet. Omdat er weinig verzekeraars zijn die een een goede verzekering aanbieden, willen wij ervoor zorgen dat er een plek is waar old-timer liefhebbers verhalen en ervaringen kunnen uitwisselen over de service of problemen die zij tegenkwamen toen het echt zo ver kwam. Lees de ervaringen en weet waar u het beste deze verzekering kunt afsluiten!

Alle Oldtimer verzekering bedrijven

 • Netpolis

  NetpolisKlachten, ervaringen & reviews Oldtimer verzekering

  7,2 67%

  : 3

  • Lees hier de ervaringen van echte klanten met Netpolis. Is dit een betrouwbare en betaalbare partij voor je autoverzekering, motorverzekering of reisverzekering? Hoe werkt bestellen en opzeggen?
  Bekijken
 • ANWB

  ANWBKlachten, ervaringen & reviews Oldtimer verzekering

  7,6 75%

  : 12

  • Kortingcodes, routeplanner, pechhulp, file, verkeer, verzekeringen ze doen het allemaal. Maar ook goed? Lees hier ervaringen van consumenten over de ANWB bij NederlandReview!
  Bekijken
 • Verzekeruzelf.nl

  Verzekeruzelf.nlKlachten, ervaringen & reviews Oldtimer verzekering

  7,8 88%

  : 8

  • Heel veel verzkeringen, maar zijn ze ook goed? lees onafhankelijke beoordelingen van Nederlanders die al een verzekering hebben afgesloten en leer van deze ervaringen
  Bekijken
 • Europeesche Verzekeringen

  Europeesche Verzekeringen Klachten, ervaringen & reviews Oldtimer verzekering

  9 100%

  : 2

  • Lees beoordelingen van echte klanten van Europeesche Verzekeringen. Hoe kun je schade melden? Keren ze wel echt uit, zijn ze klantgericht en hoe is de dekking?
  Bekijken
 • Reaal verzekeringen

  Reaal verzekeringenKlachten, ervaringen & reviews Oldtimer verzekering

  9 100%

  : 3

  • Hypotheek of levensverzekering? Hoe goed is reaal en hoe blij zijn consumenten met de klantenservice? Lees ervaringen op NederlandReview!
  Bekijken

Meer info over Oldtimer verzekering bedrijven