NederlandReview

  Ervaringen Zonnemarkt

  Zonnepanelen kunnen een nuttige toevoeging zijn aan je huis. Natuurlijk moeten het dan wel goede zonnepanelen zijn die geleverd worden door een betrouwbare energiemaatschappij. Misschien heeft Zonnemarkt de juiste panelen voor jou wel. Maar wat zal de kwaliteit van die zonnepanelen zijn? Zul je er zoveel energie en geld mee besparen? Zullen ze makkelijk op je dak te bevestigen zijn of is dat nog een hele klus? Zul je lang moeten wachten tot de bezorgservice van Zonnemarkt de nieuwe zonnepanelen bij je komt bezorgen en installeren? En zal de klantenservice van Zonnemarkt er voor je zijn als je een vraag voor ze hebt? Alleen mensen die al één of meerdere zonnepanelen van Zonnemarkt op hun dak hebben kunnen je hierover informeren. Lees hun reviews om een indruk van deze zonnepanelenwinkel te krijgen. Hun cijfers, meningen, beoordelingen en ervaringen zullen je laten zien wat er nou echt van Zonnemarkt en hun zonnepanelen verwacht kan worden.

  Over Zonnemarkt

  Zonnemarkt is een energiebedrijf dat zonnepanelen verkoopt. Je kunt via hen aan zonnepanelen voor op je dak komen. Ze zijn door heel Nederland te vinden, dus het maakt weinig uit waar je precies woont. Ze zijn er voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Je kunt dus zonnepanelen voor je woning aanschaffen maar ook voor je bedrijf. Met die zonnepanelen wek je zelf stroom op. In de warme zomermaanden kun je op die manier vaak voor het grootste deel of zelfs helemaal zelfvoorzienend zijn en heb je weinig tot geen stroom nodig van een energiemaatschappij. Ook in de winter kan het je kortingen opleveren, helemaal als je in de zomer zoveel stroom opwekt dat je wat terug kunt sturen aan je energiemaatschappij. Mocht je de systemen graag even in het echt willen zien voor je ze aanschaft dan kun je langskomen bij hun showroom. Hiervoor kun je een afspraak maken met één van hun adviseurs.


  Zonnemarkt zegt een onafhankelijke expert te zijn. Ben je het daarmee eens?

  Diensten van Zonnemarkt

  Je kunt de zonnepanelen via de website van Zonnemarkt bestellen. Daar kun je dan vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit is geheel gratis en je krijgt dan een adviesgesprek met één van hun medewerkers. Binnen 24 uur zal je horen hoeveel zonnepanelen je gaan kosten en uiteindelijk kunnen gaan opbrengen. Mocht je besluiten tot de koop over te gaan, dan komen de mensen achter Zonnemarkt de panelen bij jou bezorgen en installeren. Ook kunnen ze je helpen bij de subsidieaanvraag. Mochten er nog vragen zijn of je problemen krijgen met je zonnepanelen, dan kun je altijd bellen of mailen met de Zonnemarkt klantenservice.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Zonnemarkt

  Liggen er op jouw dak al zonnepanelen van Zonnemarkt Als dat zo is dan zijn we heel benieuwd naar jouw ervaring met deze zonnepanelenwinkel. Hoe makkelijk was het om zonnepanelen te bestellen via hun website? Hoeveel bespaar je nou echt door die panelen op je dak? Duurde het lang voor je een offerte ontving of je panelen werden bezorgd en geïnstalleerd? En heeft de Zonnemarkt klantenservice je echt kunnen helpen toen de zonnepanelen het opeens niet meer deden? Laat een Zonnemarkt review achter en vertel ons wat jouw mening over de zonnepanelenwinkel is.

  Zonnemarkt
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  6.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.8
  Service
  rating
  6.2
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Zonnemarkt

  Uw beoordeling

  Blij met mijn zonnepanelen

  Ik wilde het al jaren doen maar stelde het telkens toch uit wegens de hoge kosten. nu met al die klimaatprotesten toch maar weer eens gaan kijken en ik kwam zo terecht bij zonnemarkt. we hebben toen een offerte bij ze opgevraagd en dat bleek best mee te vallen. elders had ik het duurder gezien.we hebben er nog wel een tijdje over nagedacht daarna want het blijft een grote uitgave ook al is het de bedoeling dat je daarna natuurlijk gaat besparen op de energiekosten. maar eigenlijk ging het mij vooral om het milieu . we zouden het liefst helemaal zelfvoorzienend willen zijn. maar dat gaat met onze woning niet zo makkelijk want we zijn afhankelijk van andere partijen daarvoor. Maar we hebben uiteindelijk de offerte voor de zonnepanelen geaccepteerd en ze zijn ze daarna komen installeren. ging allemaal prima en netjes op tijd . ze liggen er nu alweer een tijdje en nu is er natuurlijk minder zon. we zijn nog niet zelfvoorzienend maar ik ben wel blij dat we deze stap hebben gezet.

  Door: Annelise 23-10-2019
  peter13-06-2020

  nog nooit zulke domme vervelende dreigementen mee gemaakt. ik snap niet. wel dus op verschillende site weet zonnemarkt de reviews te manupuleren en trustpilot spant de kroon kwa manulitatiel

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  12 x Sunpower panelen met Enphase

  Afgelopen jaar een systeem aangeschaft bij Zonnemarkt en erg tevreden met het traject van begin tot eind. De adviseur kwam langs huis terwijl andere partijen alleen offertes op afstand aanboden. Na akkoord kreeg ik een stappenplan zodat ik wist waar ik aan toe was. Installatie werd snel gepland en verliep prettig. De opbrengst is zoals verwacht. Nazorg tot op heden ook zeer prettig. Al met al tevreden.

  Door: A. Meijer22-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  8 zonnepanelen

  Ik heb een offerte aangevraagd bij zonnemarkt .
  Is Olaf van de berg de adviseur langs geweest.
  Offerte gemaakt groen licht gegeven datum gepland om de boel te installeren.
  De boel geïnstalleerd door de monteurs gewoon super kan het iedereen aanbevelen .
  Super adviseur en monteurs vakmensen.

  Door: Gert25-01-2020
  tot je de eertste keer problmen krijgt14-07-2020

  Wacht maar af tot het helemaal goed is dan mag je weer spreken of tot je de eertste keer problmen krijgt

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zonnepanelensysteem 7.000 wp

  Sinds juni 20 panelen van Zonnemarkt op ons dak. Erg tevreden over de gang van zaken. Fijn personeel en nette installateurs. We voelden ons gehoord en er is goed geluisterd naar onze wensen. Ook de nazorg is goed bevallen. Voor alle informatie was een mail.

  Door: M. Van Asch02-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geen goede support/oplossing bij problemen met het systeem.

  Geen goede support/oplossing bij problemen met het systeem.
  De verkoper is vriendelijk en informeert je goed. De installatie ging snel. Er was wel een kleine kortsluiting in de meterkast waarover ik geïnformeerd ben en er was afval achtergelaten op het dakkapel, de goot en de straat. De dakdoorvoer daarvoor was een gat gemaakt dat niet netjes was afgedicht en sommige schroeven waren dol gedraaid Hier kom je achter als je zelf even gaat kijken op het dak. Dit is uiteindelijk opgelost.
  Ik heb 14 panelen met micro omvormer, waarvan de helft minder opbrengt. Dit komt niet door schaduw.
  Hierover heb ik meerdere malen contact gehad met Zonnemarkt en dan wordt ik vriendelijk te woord gestaan, maar er wordt niet terug gebeld nadat er gevraagd wordt of ik wil wachten op een update van de firmware van het systeem.
  De firmware update lijkt wel iets gedaan te hebben, maar nu een half jaar later is het probleem nog niet opgelost en van de kant van Zonnemarkt blijft het stil.
  Samenvattend:
  1.) Eerste indruk met de verkoper is top.
  2.) Installatie problemen worden verholpen.
  3.) Bij problemen met het product heb je pech. Je bent dan één van de vele en je wordt niet meer goed geholpen. Je hoort niets meer terug van het bedrijf ondanks meerdere beloften dat je terug gebeld zal worden en dat het opgelost zal worden.

  Met vriendelijke groet,

  Dennis

  Door: Dennis12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Zonnepanelen

  Traject tot verkoop ging an sich prima. Service bij installatie was ver te zoeken. Onvriendelijke installateurs, ruw en lomp. Schade aan dakisolatie, onderdelen die van het dak naar beneden vielen. Verre van professioneel en had ik meer van verwacht. Enig pro-actief contact vanuit Zonnemarkt om te checken of zaken naar tevredenheid verlopen zijn heb ik nog niet mogen ontvangen. Beetje jammer.

  Door: koen04-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Zonnepanelen en laad paal

  wat een ellende en zonnemarkt geeft niet thuis.
  Na 3/4 jaar echt boos geworden zag nu pas hoe de pannen er op het dak bij liggen nadat zonnemarkt is bezig geweest.
  Dan hier een opsomming van alle andere problemen met deze firma
  Laadpaal leveren ZONDER paal grapje zeker en ze zijn nog serieus ook
  onkundige vakmannen komen of zonder ladder of zonder trekveer.
  super onvriendelijk administratie bij het onbeschoft af.
  onkundige helpdesk.
  Niet goed kunnen aansluiten van alle apparatuur na 3 pogingen is het nog steeds niet goed. het was toen al september 14 weken verder.
  riool schade stront onder de vloer door kapot getrapte leiding. 450 euro schade
  dakpannen liggen schots en scheef en kunnen er zo afvallen.
  Loodslab dakkapel kapot getrapt. schade bedrag 1500 euro
  dreigen je installatie inactief te maken op afstand.
  het niet houden aan afspraken.
  dreigen met incasso's zonder dat de klus af is.
  werken zonder val beveiliging op 15 meter.
  Hoofdzekeringen die er regelmatig uitvliegen.
  Locatie panelen. Niet bekend welk serienummer waar ligt. schade 700 euro
  Opnieuw aansluiten van de beheer apparatuur met fabrieks- reset 600 euro

  Mijn advies zoek een ander bedrijf!!!!

  Door: Leon27-06-2020
  Eva03-09-2020

  Panelen liggen niet recht. Loodslab dakkapel kapot. Nokpannen los. Dakpannen liggen schots en scheef. Slordige werkers

  Frank11-11-2020

  Ik heb een gelijke slechte ervaring met Zonnemarkt. Na 3 problemen te hebben opgelost heb ik een schade expert ernaar laten kijken: met dan 2000 Euro schade (13 panelen) om alles goed te krijgen. De bekabeling is op 3 punten verkeert en brandgevaarlijk. Een van de installateurs liep zelfs op zijn slippers op het dak.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Panelen

  Nog nooit zoveel ellende mee gemaakt met een bedrijf wat heel goed kan omgaan met incasso bedreigingen

  Door: Piet13-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Zonnemarkt een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Zonnemarkt. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Zonnemarkt actief?

  Zonnemarkt is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zonnemarkt gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.