NederlandReview

  Zelfstroom
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Goede voornemen vervuld : we huren nu zonnepanelen

  Zonnepanelen28-09-2016
  9,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Zuiniger en duurzamer leven was onze goede voornemen voor het nieuwe jaar en zo kwamen wij uit bij Zelfstroom.

  Zelf zonnepanelen kopen was helaas echt veel te duur voor ons. We verdienen nou ook weer niet zo veel. Dus wij hebben ons laten adviseren door Zelfstroom en zo kwamen wij uit bij zonnepanelen huren. Fijn dat zij met ons wilden meedenken, want wij hebben er verder niet veel verstand van.

  Ze zijn inmiddels al weer een tijd terug geïnstalleerd en werken naar behoren. De installateurs hebben er hard aan gewerkt, waren vriendelijk en niet te beroerd om al onze vragen te beantwoorden en uitgebreid uitleg te geven waar dat nodig was. Het systeem werkt nu prima en naar behoren. Er is veel zon geweest dit jaar en daar geniet je nu ineens veel bewuster van.

  We besparen nu ongeveer een of twee tientjes per maand, maar het belangrijkste is dat we duurzaam bezig zijn. En de besparing tikt met een jaar al behoorlijk aan! En het contract loopt voor tien jaar, daarna hebben we dus echt wel tegen de twee duizend euro bespaard, zo hebben we ons laten voorrekenen.

  Mark Arents27-08-2017

  Hallo Wii hebben nu ook een offerte liggen voor 10 jaar huren van 13 panelen. Ze geven aan dat wij dan €2,50 gaan besparen per maand. Ook ons gas leveren ze via zelfstroom dus het gaat om het alles in 1 pakket. Kunnen jullie mij ook vertellen of het gene wat ze offereren aan opbrengt voor de panelen ook daad werkelijk in de praktijk werkt. Het zou betekenen dat wij minder gaan betalen dan dat we nu doen bij onze huidige energie leverancier. Of zit er toch een addertje onder het gras? Hoor graag reacties


  Bekijk ervaringen van Zelfstroom

  Schrijf zelf een review over Zelfstroom

  Uw beoordeling