Qurrent Zinnig gesprek met Qurrent verkoper op straat

Cijfer9,5

Totaal

9,5

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

8


JAZou hier weer kopen

Zinnig gesprek met Qurrent verkoper op straat

Door: Bas Leeuwik

Vandaag zowaar een goed gesprek gevoerd met een verkoper van Qurrent op straat. Ze stonden op de brug bij de Haarlemmerdijk in Amsterdam.
Zeker niet opdringerig, los van het feit dat hij mij zomaar aanspraak dan, vriendelijk en had nog zinnige dingen te melden ook.
Ik ben (nog) niet overgestapt, maar ben me nu aan het verdiepen in de mogelijkheden om over te stappen en van mijn oude energieleverancier af te komen.

Groene energie heeft toch de toekomst, vooral nu en is dus niet eens duurder dan 'gewone' energie zoals ik altijd heb gedacht.Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door:: Rutger21-06-2017

Hoi Bas, Top dat je je aan het verdiepen bent om over te stappen. Ik ben zelf ook verkoper op straat. Misschien leuk om je in te schrijven bij een straatverkoper als je eenmaal besluit om over te stappen. Hier halen wij ons loon vandaan. Je krijgt er zelf in ieder geval een extra windaandeel door. Wat betreft de oude leverancier: Qurrent kan de volledige overstap regelen en als u een boete heeft wordt deze door straatverkopers ook nog eens vergoed. Groene groetjes Rutger!

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Qurrent

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Qurrent?

  • De velden met * zijn verplicht

Info over Qurrent

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!