NederlandReview

  Qurrent
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Zinnig gesprek met Qurrent verkoper op straat

  Bas Leeuwik09-06-2017
  9,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  8

  Vandaag zowaar een goed gesprek gevoerd met een verkoper van Qurrent op straat. Ze stonden op de brug bij de Haarlemmerdijk in Amsterdam.
  Zeker niet opdringerig, los van het feit dat hij mij zomaar aanspraak dan, vriendelijk en had nog zinnige dingen te melden ook.
  Ik ben (nog) niet overgestapt, maar ben me nu aan het verdiepen in de mogelijkheden om over te stappen en van mijn oude energieleverancier af te komen.

  Groene energie heeft toch de toekomst, vooral nu en is dus niet eens duurder dan 'gewone' energie zoals ik altijd heb gedacht.

  Rutger21-06-2017

  Hoi Bas, Top dat je je aan het verdiepen bent om over te stappen. Ik ben zelf ook verkoper op straat. Misschien leuk om je in te schrijven bij een straatverkoper als je eenmaal besluit om over te stappen. Hier halen wij ons loon vandaan. Je krijgt er zelf in ieder geval een extra windaandeel door. Wat betreft de oude leverancier: Qurrent kan de volledige overstap regelen en als u een boete heeft wordt deze door straatverkopers ook nog eens vergoed. Groene groetjes Rutger!


  Bekijk ervaringen van Qurrent

  Schrijf zelf een review over Qurrent

  Uw beoordeling