NederlandReview

  Nederlandse Energie Maatschappij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Niet doen!

  Rikje vd L.12-07-2015
  4,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  6

  Ik heb zonnepanelen besteld en aangebracht op mijn dak. Allemaal prima en best flinke investering. Op zich geen probleem want het zou zich, volgens alle berekeningen weer terug moeten verdienen omdat je de extra stroom kan terugverkopen aan de energieleverancier. Nou niet dus! De grootste problemen om er nou achter te komen hoeveel je precies teruggeeft en dus terugkrijgt. Volgens mij klopt het allemaal niet, maar ik geen mogelijkheid om dit zelf te controleren. Maar tot dusver kloppen de berekening die ik kreeg voordat ik moest kiezen echt totaal niet met de werkelijkheid. De zon was toch ruimschoots aanwezig dit jaar toch? Ik ben dus nog niet klaar met ze...

  F.Snellers18-10-2016

  de problemen die jij hebt gehad ken ik bij deze leverancier. wat je moet doen is een meterstand correctie aanvragen bij de netbeheerder, heb ik des tijds ook gedaan. zij komen dan langs en nemen je meterstand op en gaan dan naar je leverancier en vragen daar de meter standen op die hun hebben. dan wordt de correctie uitgevoerd en kan je hen voor het bedrag wat je teveel heb betaalt dagvaarden. ik had bij mijn correctie op gas een verschil van 2700 kuub binnen 9 maanden dat ik klant was geweest.

  F.Snellers18-10-2016

  gewoon naar de netbeheerder gaan en een meterstand correctie vragen dan krijg je de juiste gegevens en daar kan je NLE mee aan pakken.


  Bekijk ervaringen van Nederlandse Energie Maatschappij

  Schrijf zelf een review over Nederlandse Energie Maatschappij

  Uw beoordeling