NederlandReview

  Ervaringen Gaslicht.com

  Wat vinden consumenten van Gaslicht.com? Gaslicht.com is een onderneming van Ben Woldring. Hij is erg bekend geworden met zijn website om telefonie te vergelijken. Het is mogelijk op Gaslicht.com om de energiecontracten oor uw gasrekening en stroomrekening te vergelijken. Op die manier is het mogelijk om geld te besparen. Kijk naar de opties en de mogelijkheden om een goede vergelijking te maken. Vind de goedkoopste leverancier van uw gas en licht bij Gaslicht.com. Bekijk ook de reviews van hun op Nederlandreview. Ontdek wat anderen over Gaslicht.com zeggen. Heeft u zelf een mening over hun? Dan kunt u die op Nederlandreview.nl delen. Gaslicht.com helpt vele mensen aan goedkope energie en ook aan duurzame energie.

  Over Gaslicht.com

  Gaslicht.com helpt consumenten, bedrijven en instellingen om objectief en informatief diensten van energieleveranciers te kunnen beoordelen op onder andere hun tarieven. Zusterbedrijven van Gaslicht.com zijn lookingorbooking.com, poliswijzer.nl en bellen.com. Ze maken allemaal deel uit van de BenCom group. Het is een onderneming van Ben Woldring uit Usquert (Groningen). Sinds 1998 zijn ze actief in de markt als vergelijker van bellen, internetten, digitale televisie en ook hotelboekingen en energie.

  Gaslicht.com maakt het mogelijk om beter en gemakkelijker de energiecontracten met elkaar te vergelijken. Ook is het mogelijk om een aanbod op maat te krijgen. Gaslicht.com voldoet aan alle eisen van de ACM, rondom de informatievoorziening op de consumentenmarkt. Het is mogelijk om zo op een begrijpelijk en gemakkelijke manier de energie aanbieders te vergelijken. Er zijn volop filteropties om de contracten op prijzen, kortingen en bonussen te vergelijken. Ook de voorwaarden, looptijd, soorten tarieven, groene of grijze stroom en leverancierswaardering zijn opties om te filteren.

  Vergelijk de beste energiedeals op gaslicht.com. Hoe dat precies werkt? Dat legt gaslicht hier even uit in een filmpje:

  Gaslicht.com toont meerdere soorten energiecontracten. Ook heeft u altijd 14 dagen bedenktijd bij het afsluiten van een energiecontract.

  Op basis van de postcode en het huisnummer wordt een vergelijking gestart. De leveranciers en beheerders hanteren namelijk verschillende tarieven per regio. Ook wordt gekeken naar het type meter en uw huidige verbruik. Op basis daarvan krijgt u de beste aanbiedingen te zien bij Gaslicht.com.

  Diensten van Gaslicht.com

  Op Gaslicht.com kunt u de verschillende energiecontracten met elkaar vergelijken. Ook is het mogelijk om te kijken naar verwante producten, zoals een slimme thermostaat. Gaslicht.com zorgt voor aanbiedingen op maat op basis van uw postcode en huidige energieverbruik. Gaslicht.com bemiddeld in de verschillende energiecontracten.

  Klachten, tips en complimenten over en voor Gaslicht.com

  Heeft u een klacht of tip over of voor Gaslicht.com? Dan is het goed om te kijken naar de verschillende mogelijkheden om uw klacht gehoor te geven. Neem telefonisch, per post of per email contact op met Gaslicht.com. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en zorgen voor een passende oplossing of een goede uitleg.

  Uw mening over Gaslicht.com

  Heeft u al eens gebruik gemaakt van Gaslicht.com? Dan is het goed om uw mening over hun te delen met anderen. Kijk naar de mogelijkheden om een goed beeld te geven van Gaslicht.com aan andere consumenten, instellingen en bedrijven. Ze zijn u vast en zeker zeer dankbaar voor het delen van uw persoonlijke ervaring met Gaslicht.com .

  Hoe betrouwbaar is gaslicht.com? Hoe makkelijk is het vergelijken en wordt je goed geholpen? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen bij gaslicht.com!

  Gaslicht.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  7,8
  89% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7,8

  Service

  6,8

  Prijs

  8,8

  Leveren

  7,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  fdsdf

  sdfdsg

  Door: test07-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  5

  Cadeau E 20,00

  Wat leuk een kortingscode van twintig euro
  Heb hem gebruïkt bij äbout you"" bestelling !Maar omdat het artikel te klein was en ik het wilde ruilen verviel de twintig euro korting en kon ik het artikel wel terugsturen en opnieuw bestellen, maar dan zonder korting ! Daaag leuk cadootje !!! Jammer !!!
  Eerste keer bij aboutyou maar ook de laatste !!
  Ik ben wel blij met jullie !

  Door: E. Verhoeven08-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Percentages

  Mooi overzicht in het dashboard, maar wat irritant dat de percentages zijn weggevallen. Alleen "meer" of "minder" voorgesteld door pijltjes. Jammer.

  Door: Rob Zeverboom07-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Goed geregeld

  Wij zijn nu al 3 X veranderd van energie-leverancier, via Gaslicht.com.
  Het is ons prima bevallen. Volgend jaar weer. Het scheelt te veel.

  Door: Krake21-12-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  elk jaar geld betalen

  HET IS ELK JAAR EEN VAST ONDERDEEL VAN DE VAKANTIE . EVEN JE GEGEVENS INVULLEN EN DAAR KOMEN DE GOEDKOOPSTE NAAR VOREN . EVEN GOED VERGELIJKEN WELKE LEVERANCIER HET BESTE BIJ JOU PAST EN HOP .... DAARNA HEB JE EEN GOED CONTRACT AFGESLOTEN EN EEN LEUKE WELKKOMS BONUS TE PAKKEN . HET GAAT ERG MAKKELIJK !

  WIJ KIJKEN ELK JAAR OF WE GAAN OVERSTAPPEN OF ALS WIJ HET BESTAANDE CONTACT GAAN VERLENGEN !

  Door: jp07-01-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Wel afgesloten niets gekregen

  Eind maart via gaslicht.com overgestapt, dacht ik. Behalve de bevestigingsmail niets meer vernomen. Nog mail terug gestuurd maar niets meer vernomen. Zowel de leverancier als deze site sla ik voortaan over.

  Door: Bosman14-04-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  waarom goedkoper?

  Heel raar. Ik heb gekeken bij ze welke energie maatschappij voor mij het goedkoopst zou zijn. En om rompslomp te voorkomen ben ik zelf daarna gewoon naar de Qurrent website gegaan (omdat die voor mij het goedkoopst uit de bus kwam). Maar bij de Qurrent website betaalde ik meer! Wat voor een deal hebben zij met Qurrent? Dus toen maar afgesloten via gaslicht uiteraard en bleek verassend makkelijk. Dus tja, nu zou ik hier dus wel vaker kopen. Vreemde zaak, dat wel!

  Door: Mr van Dort.22-01-2016
  Anoniem 12-06-2019

  Helemaal mee eens! Snap niet goed hoe hun goedkoper kunnen inkopen. Blijft raar

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Handig

  Ik was eerst niet zo positief, want de website ziet er rommelig uit. Maar het blijkt wel de beste vergelijkingssite en ik weet dat overstappen elk jaar altijd de moeite is. Normaal moet je nog wat dingen regelen bij je oude leverancier. Alleen hier was het een paar klikken. Dus mijn tip is wel om gaslicht te gebruiken je bent in een avondje klaar (wel goed zoeken want de website is dus een beetje rommelig) en ik heb weer goedkopere energie dan ervoor.

  Door: Hans de B.20-12-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Betrouwbaar energie vergelijken

  Daar waas ik juist naar op zoek, een plek waar ik betrouwbaar energie kon vergelijken. En hier is het zo simpel dat zelf ik het kan. Op die betrouwbaarheid moet ik maar vertrouwen (ben geen detective) maar het ziet er in ieder geval goed uit en ik zag al meteen meerdere aanbieders die een betere aanbieding hebben dan wat ik nu betaal. Dus dat is uitkiezen!

  Door: Ellie03-10-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Gaslicht.com

  Uw beoordeling