NederlandReview

  Ervaringen SiteGeny

  Als kleine ondernemer heb je het vaak al druk genoeg en over een groot kapitaal zul je ook niet beschikken. Toch ben je tegenwoordig erg afhankelijk van het internet, zonder website zaken doen lukt bijna niet. Om het opzetten van een website voordelig en gemakkelijk te maken kun je terecht bij SiteGeny. Jouw website wordt dan in samenwerking met Facebook altijd up to date gehouden waardoor jij met je business bezig kunt zijn. Wat anderen vinden van hun diensten lees je hier bij NederlandReview.

  Over SiteGeny


  SiteGeny zorgt ervoor dat ondernemers op een eenvoudige manier een professionele website voorhanden hebben die gesynchroniseerd loopt met Facebook. Zo maken zij websites voor cafés, restaurants, kappers, etc. Wanneer je als ondernemer een website door SiteGeny laat maken en je veranderd bijvoorbeeld je profielfoto, dan wordt deze ook automatisch op de website aangepast. Zo ben je als ondernemer weinig tijd kwijt voor het up to date houden van je online business.


  Aladdin en zijn Genie. Zijn de naam en het logo van SiteGeny hierop gebaseerd?

  Diensten

  Demo


  SiteGeny werkt heel simpel, je neemt een abonnement bij hen af waarmee je meteen een professionele website kunt opstarten. Wil je eerst zien hoe jouw website er uit komt te zien? Zoek dan via ‘Demo’ de link van jouw Facebookpagina op en klik op ‘Maak website’. Er wordt dan onmiddellijk een website aangemaakt op basis van de gegevens die hierop te vinden zijn, zodat je meteen kunt zien hoe jouw site er uit zal komen te zien. De websites van SiteGeny passen zich automatisch aan ieder scherm aan zodat jouw site ook op elk mobiel apparaat goed uit de verf komt. Door het geautomatiseerde systeem spaar je als startende ondernemer voor het opstarten van een website al snel honderden euro’s uit.

  Snel en gemakkelijk actueel


  Wanneer je een site van SiteGeny hebt en je maakt bijvoorbeeld een evenement aan op Facebook of iemand schrijft een review, dan komt dit automatisch op je website te staan. Je hebt daar verder dus geen omkijken meer naar, zorg gewoon dat je Facebook account bijgewerkt wordt, de rest gaat vanzelf.

  Abonnementen


  SiteGeny biedt 3 verschillende abonnementen aan:

  • Starter: € 9,95 excl. BTW per maand
  • Standard: € 17,50 excl. BTW per maand
  • Genius: € 24,95 excl. BTW per maand

  Bij alle abonnementen ben je binnen 24 uur online, krijg je een eigen domeinnaam, een mobile first ontwerp, beheer, tijdlijn, contactgegevens en locatie via Facebook. De beheerkosten zijn ook bij elk abonnement inbegrepen. Hoe uitgebreider het abonnement, hoe meer functies daarbij komen, zoals het laten zien van openingstijden, events, reviews en video’s via Facebook, etc.

  Vragen en klachten


  Wanneer je nog vragen hebt over de opzegtermijn, waar je terecht kunt met klachten of over andere zaken rondom SiteGeny dan kun je het online contactformulier invullen. Je kunt ze ook telefonisch benaderen of een e-mail sturen. De adresgegevens vind je onderaan de homepage.

  Wat vind jij van SiteGeny?


  Heb jij een website laten maken door SiteGeny en ben jij van mening dat het echt een uitkomst is voor kleine ondernemers? Of ben jij juist niet zo tevreden maar kom je er bijvoorbeeld niet zomaar vanaf? Laat ons jouw mening horen!

  Is het beheren van je eigen website echt zo simpel met SiteGeny? En ziet hij er dan ook professioneel genoeg uit om jouw bedrijf goed te presenteren?

  SiteGeny
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SiteGeny

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is SiteGeny een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over SiteGeny. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is SiteGeny actief?

  SiteGeny is vooral actief in de categorie Diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Softwareoplossingen, Internet & Hosting, Werk en B2B

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van SiteGeny gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.