Ik wil een Clio

Alle reviews

Ik wil een Clio

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe Clio

  Mijn oude (ook een Renault Clio) auto begon kuren te vertonen. Als ik ergens slechte ervaringen mee heb dan is het geld uitgeven aan reparaties voor een oude auto. Dat heb ik in het verleden gedaan en mijn ervaring is dat zo’n project op een gegeven moment een bodemloze put wordt. Dat wilde ik natuurlijk niet nog een keer en daarom heb ik besloten om uit te zoeken hoeveel mijn oude renaultje nog waard was. Via ikwileenclio.nl vond ik snel en eenvoudig uit hoeveel mijn oude auto waard was. Vervolgens kon ik tegen een scherpe prijs een nieuwe Renault Clio aanschaffen en na wat wikken en wegen (en smeken bij mijn partner) heb ik besloten om een nieuwe Renault Clio te kopen. Hij wordt binnenkort geleverd en ik hoop dat ik er weer veel kilometers mee kan maken. In ieder geval weet ik zeker dat ik er niet de hoofdprijs voor heb moeten betalen en dat is natuurlijk alleen al een prettige gedachte.

Anderen bekeken ook

Auto.nl
0 reviews

Een van de online plekken waar je auto’s kunt vinden, is Auto.nl. Maar hoe betrouwbaar is zo’n autowebshop nu? Is het een veilige plek ...

Sterke Actie - Peugeot
0 reviews

Bij Sterke Actie is een actiewebsite van Peugeot-dealer Nefkens. Hier vind je de nieuwste Peugeot-modellen die klaar staan voor de v...

EasyRentCars
0 reviews

Ben je zoekende naar een online platform waar je wereldwijd een auto kunt huren? Wellicht is EasyRentCars voor jou een mooie uitkomst. Lees hier wa...

Dutchlease
0 reviews

Zoek je een autoleasebedrijf? Wil je dat jouw medewerkers een goede auto kunnen leasen? Wellicht is DutchLease voor jou dan wel een interessante or...

Ik wil een Clio

Voor de nieuwste Clio wil jij natuurlijk het minst betalen. Daarom kun je bij Ik wil een Clio snel een offerte op laten maken, zodat je weet of zij voor jou de beste deals hebben zoals zij beweren. Wat de ervaringen met het bedrijf zijn lees je hier op NederlandReview!

Over Ik wil een Clio
Ik wil een Clio is een initiatief van Auto Indumij. Dit is een familiebedrijf dat 127 jaar geleden werd opgericht en op dit moment onder leiding staat van commercieel directeur Micha Roco. Indumij behoort tot de grotere automotive ondernemingen van Nederland. Zij zeggen de voordeligste Renault deals te kunnen bieden aan hun klanten, maar ook voor een Dacia, Kia of Nissan kun je bij hen terecht. Zij hebben vestigingen in West-Brabant en Zuid-Holland.   


Diensten
Bij Ik wil een Clio kun je een aantal verschillende mogelijkheden vinden om een nieuwe Clio aan te schaffen:

Top deals
Op dit onderdeel van de site kun je een offerte op laten maken op basis van de Clio van je keuze. Je kunt een offerte op laten maken met daarbij een gratis taxatie van de auto die je in wilt ruilen, maar ook voor een offerte zonder inruil moet je hier zijn. Je vult je gegevens in, kiest het Clio model wat je wilt en de auto die je in wilt ruilen. Of je kiest voor ‘geen inruil’. Je krijgt dan een gratis offerte toegestuurd met daarin het bedrag wat je nog bij zou moeten betalen voor de Clio van je keuze. Ook vind je op de Top deals pagina de lopende acties van dat moment.

Private Lease deal
Je kunt bij Ik wil een Captur ook kiezen voor een Private Lease deal. Hierbij is het ook mogelijk om je oude auto in te ruilen. Je ontvangt na je aanvraag via e-mail een offerte met wat je per maand kwijt zou zijn. Op dit bedrag krijg je korting als je meer dan 6 jaar schadevrij rijdt. Alle Private Lease tarieven zijn inclusief motorrijtuigenbelasting, reparatie en regulier onderhoud, WA-verzekering, premie voor Casco-verzekering, premie ongevallen inzittenden verzekering, premie rechtsbijstand verzekering, pechhulp Europa en vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur.

Directe Offerte
Het is ook mogelijk om in 5 stappen in te vullen wat je huidige auto is en je kilometerstand, waarop Ik wil een Clio je binnen een paar minuten via een e-mail met een persoonlijk inruilvoorstel benadert.

Acties en occasions
Op de pagina Ik wil een Clio vind je altijd verschillende acties van dat moment. Dit kan een extra luxe pakket zijn, een korting, een dinerbon, etc. Daarnaast kun je meer vinden over alle Renaults die Auto Indumij aanbiedt, waaronder occasions, op de pagina www.renault-indumij.nl.

Klachten
Er staat op de website van Ik wil een Clio niets over een klachtenregeling. Wel kun je er alle adressen vinden van de verschillende locaties van Auto Indumij met de bijbehorende telefoonnummers.

Laat hier ook jouw review achter!

Krijg je bij Ik wil een Clio de scherpste prijs aangeboden voor een nieuwe Clio of niet? Alle ervaringen van degenen die je voorgingen lees je hier!

}