NederlandReview

  Ervaringen Helder

  Wil je ook auto rijden voor een vast bedrag per maand? Dit kan via private lease. Op die manier hoef je niet in een keer een enorm bedrag te investeren om in een relatief nieuwe auto te kunnen rijden. Op internet kun je verdwalen in alle informatie die er te vinden is over dit onderwerp. De ene aanbieder overtroeft de andere en er zijn legio kleine lettertjes waardoor je bijna niet meer kunt onderscheiden wat belangrijk is en wat minder belangrijk. Helder biedt je private lease rijden aan met, volgens hen, de beste voorwaarden. Op NederlandReview laten wij je graag weten wat het precies is dat Helder te bieden heeft. Hoe oud zijn de auto’s bijvoorbeeld en welke kosten zijn inbegrepen? Daarnaast horen we graag over jouw ervaringen met Helder. Is de website en de informatie die er te vinden is ook helder? En kon jij inderdaad binnen afzienbare tijd rondrijden in een goede auto met een duidelijke overeenkomst die ook echt werd nageleefd? Wij horen het graag.

  Over Helder

  De website van Helder ging 8 maart 2016 de lucht in. Het bedrijf is dus nog erg jong. Helder wil helder zijn over autorijden. Ze willen er voor zorgen dat jij kunt rijden in de wagen die bij je past en dat al je vragen beantwoord worden. Met behulp van een Car Coach, wordt je geholpen met al je vragen en al het gedoe om de overeenkomst heen. De Car Coach pakt alles op wat voor jou als consument vaak zo onduidelijk en lastig is, zodat jij alleen een paar basale keuzes hoeft te maken. Helder werkt uitsluitend samen met BOVAG autobedrijven en wordt mogelijk gemaakt door Bovemij. Bovemij staat voor BOvag VErzekeringsMaatschappIJ, een maatschappij die voor veel consumenten onbekend is, maar voor mensen uit de autobranche des te bekender.


  Wat is beter: een auto leasen of een auto kopen?

  Diensten

  Helder werkt met vier stappen, namelijk: het kiezen van een auto, bespreken van je wensen, het maken van een proefrit en vervolgens een week later rondrijden in de door jou gekozen wagen. De auto’s zijn nooit ouder dan vier jaar en hebben maximaal 100.000 kilometer op de teller staan. Naast het maandbedrag dat je aan Helder betaalt, draai je alleen zelf op voor de brandstofkosten en eventuele boetes met betrekking tot zelf gemaakte verkeersovertredingen. Helder maakt alle keuzes makkelijker voor je doordat je een Car Coach toegewezen krijgt. Dit is iemand die voor jou op zoek gaat in het enorme aanbod van auto’s en die je ook later bij al je vragen te woord zal staan. Hiervoor ontvang je een telefoonnummer en naam waardoor je niet te maken krijgt met keuzemenu’s en wachttijden. Wat Helder verder onderscheidt van andere aanbieders is het feit dat je geen boete hoeft te betalen wanneer je de overeenkomst voortijdig op wilt zeggen. Daarnaast is het ook vrij uniek dat je geen borg of aanbetaling hoeft te doen én dat je geen kosten maakt bij je eerste gemaakte schade; dat is natuurlijk wel zo prettig. De website is overzichtelijk en biedt duidelijke informatie.

  Klachten

  Klachten worden serieus genomen en er wordt aangeraden deze in eerste instantie met je Car Coach te bespreken. Je kunt ook telefonisch, via e-mail of per post contact opnemen. Op de website staat geen informatie over de verdere behandeling van je klacht. De algemene voorwaarden zijn wel duidelijk omschreven, dus bij eventuele klachten of problemen raden wij je aan deze er eerst op na te slaan.

  Hoe bevalt het klanten van Helder om hier on eigen auto te leasen? Bieden ze echt de beste voorwaarden? Hoe kun je opzeggen? Hoe werkt het en hoe duur is het?

  Helder
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Helder

  Uw beoordeling

  Duidelijkheid over kosten auto lease en hulp bij keuze auto

  Heel handig concept. Ik had zelf echt geen idee wat voor auto ik zou willen. Ook twijfelde ik aan de meerwaarde van een auto en ik ben altijd bang voor verborgen kosten. Auto's zijn gewoon erg duur, niet alleen in aanschaf, maar vooral ook in al die belastingen, verzekeringen en wat al niet meer...

  Maar ik woon in een dorp en om naar mijn werk te komen is het gewoon echt veel handiger om een autootje te hebben.
  Maar ik ben helemaal niet technisch of goed met auto's, dus ik stelde het steeds uit. Maar wel onhandig.

  Een vriend begon over Helder en zei dat ze daar een Car Coach hebben. Dat was voor mij ook superhandig, want die kon echt goed adviseren over welke auto geschikt is voor mij.

  En ik weet per maand precies wat ik moet betalen, het is gewoon een totaalpakket geworden. Nog steeds niet heel goedkoop, maar ja, reizen is nou eenmaal duur, hè... Maar ik ben wel heel blij met de duidelijkheid.

  Inderdaad, helder! :)

  Door: Lise30-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Auto leasen niets voor mij

  Enige tijd geleden een auto geleased bij Helder op basis van private lease. Het aanbod was bijzonder aantrekkelijk, maar na verloop van tijd bleek het toch niets voor mij te zijn. Dit had overigens niets met Helder te maken, want hier was alles gewoon goed voor elkaar. Goede service, makkelijk bestellen en je krijgt er een prima auto voor terug. De prijs vond ik wel wat hoog en dat heeft me er mede toe doen besluiten om ermee te stoppen. Ik heb nog nooit schade gereden, maar je betaalt deels wel kosten voor reparatie. Na overleg met mijn vrouw toch besloten om weer af te stappen van private lease en gewoon een auto gekocht.

  Door: Jurry Koopman10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Helder een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Helder. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Helder actief?

  Helder is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Autolease

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Helder gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.