NederlandReview

  Europcar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Mijn ervaringen met Europcar

  Leo22-06-2017
  10
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Ik ben al jaren vaste klant bij Europcar. In het verleden ook wel eens bij een andere autoverhuurder een auto gehuurd, maar uiteindelijk altijd het liefst bij Europcar. Wat zijn mijn ervaringen? Altijd goed. Echt, ik snap niet dat er kennelijk ook mensen zijn, die niet helemaal tevreden zijn en dan hun spui gaan zitten gallen. Mijn ervaringen zijn in ieder geval geheel anders. Wat ik goed vind aan Europcar / waarom ik altijd terug kom bij deze verhuurder en er zelfs voor om rijdt:

  - je. kunt zeer eenvoudig een auto huren via de website. Ik kies meestal dezelfde prijsklasse, maar heb ook wel eens een grotere auto geregeld. Gaat altijd goed, ik ben bij het afhalen nog nooit teleurgesteld. Het is een keer gebeurd dat ze niet meer de auto hadden die ik precies had geregeld (basic en klein), toen hebben ze een luxer model voor me geregeld, een cabrio nog wel. Dus dat doen ze ook.
  - Ik haal mijn auto's bijna altijd af bij Overtoom, het personeel is hier altijd vriendelijk en behulpzaam en je staat zo buiten met je auto. Nooit problemen. Enig nadeel is dat het er op bepaalde tijden wat druk kan zijn, maar langer dan een half uur heb ik nooit hoeven wachten. En meestal ben ik direct aan de beurt
  - De auto die je meekrijgt is bij mij altijd netjes schoongemaakt en doorgaans is de kilometerteller erg laag. Redelijk nieuwe auto's dus. Dat is bij concurrerende autoverhuurbedrijven wel anders! En ook een reden waarom ik daar niet meer huur maar alleen bij Europcar die ik ken
  - Inleveren gaat ook altijd prima. Ik laat m vaak achter in de straat daar, drop de sleutels in de brievenbus en alles is prima.

  Ik weet niet wat mensen doen om dan achteraf allemaal problemen te krijgen, maar ik kan zeggen dat ik in al die jaren van toch echt heel wat gehuurde auto's, dat ik NOOIT dergelijke problemen heb ondervonden.

  Ik kan alleen maar zeggen dat ik de service en de klantvriendelijkheid en vooral ook het bestelgemak bij Europcar heel erg goed vind. Het is niet voor niets dat ik tegenwoordig alleen nog maar hier auto's huur en andere verhuurautobedrijven links laat liggen.


  Bekijk ervaringen van Europcar

  Schrijf zelf een review over Europcar

  Uw beoordeling