NederlandReview

  Europcar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Mijn ervaringen met Europcar

  K. Beuzekom26-02-2017
  8
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  8

  Service

  8

  Prijs

  8

  Leveren

  8

  Wij hebben meermaals een auto gehuurd en dat in de meeste van die keren bij Europcar gedaan. Eigenlijk vooral omdat er een verhuurlocatie van Europcar bij ons in de buurt zit en dan kies je voor gemak.

  We hebben heel wat verschillende auto's gehad in de loop der tijden, we huren eigenlijk altijd een middenklasse. Dat rijdt fijner dan een echt kleine auto wat betreft wegligging en comfort in de auto. Een grotere auto is meestal niet zo nodig, ook vanwege de prijs. Bijna altijd kregen we gewoon de auto uit de klasse die we hadden, een enkele keer waren de middenklasse-auto's ineens op en dan kregen we een grotere wagen. Ook wel eens leuk voor de afwisseling!

  Eigenlijk zijn alle auto's die we hier gehuurd hebben, naar tevredenheid geweest. Altijd erg schoon en met een lage kilometerstand (ik heb nooit helemaal begrepen hoe dat kan, er wordt toch juist veel gereden in huurauto's?). Ook altijd met een volledige gebruiksaanwijzing in de auto aanwezig, die kijk ik toch altijd even door van te voren, want voor de veiligheid is dat wel handig en soms vind je ineens leuke trucjes die je anders niet had ontdekt.

  Personeel is meestal ook vriendelijk en service-gericht, ook al hebben we ook wel eens meegemaakt dat we best lang moesten wachten, omdat er een rij voor ons stond die eerst moest worden geholpen. Maar dan baal je wel, omdat je toch je reservering voor een bepaalde tijd hebt gemaakt en ergens naartoe moet. Maar het maximale dat we hebben moeten wachten is niet meer dan een halfuur op zich.


  Bekijk ervaringen van Europcar

  Schrijf zelf een review over Europcar

  Uw beoordeling