NederlandReview

  Europcar
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  belasten van een niet gemaakte deuk en onklantvriendelijk

  Verhoeven18-06-2017
  4,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  4

  Leveren

  4

  Eind april een busje, Mercedes vito, gehuurd bij Europcar, locatie Den Haag West (De Sarvornin Lohmanplein) i.v.m. een verhuizing.
  Na inlevering van de auto is er een deuk gevonden in het dak, die zeer moeilijk zichtbaar was. Wij weten dat we nergens tegen aan gereden zijn en kunnen ons voorstellen dat deze deuk niet eerder zichtbaar is geweest, omdat het nu ook alleen zichtbaar was in de volle zon. Dit hadden we nooit van te voren kunnen noteren/zien. We waren het niet eens met deze deuk. De manier waarop we vervolgens behandeld zijn is niet correct en onklantvriendelijk.

  Om wat concreter te zijn, we moesten gelijk betalen en als we niet mee eens zijn een klacht indienen via telefoonnummer op algemene site. Dit bleek niet correct te zijn, want vervolgens werden we terug gestuurd naar de locatie. Toen we daar eindelijk de juiste persoon aan de lijn hadden (2 weken laten), is de reactie dat ze hij (teammanager) er niet bij was en weinig aan kan doen. Zijn medewerkers hebben dit gezien en zo gehandeld en daar moeten we het mee doen. Ondertussen hebben we ook een klacht ingediend op de site, waar we geen reactie op hebben gekregen. Nadat we hebben gebeld, blijkt dat de klacht niet goed binnen is gekomen. Ze hebben toen het verhaal bekeken en geconcludeerd op papierwerk, dat we correct belast zijn.

  Wat ons betreft zijn we niet serieus genomen, is de manier waarop met klanten omgegaan wordt onklantvriendelijk als het niet gaat zoals het zou moeten gaan. Daarnaast hebben wij het voorgevoel dat europcar als het even kan een deuk herbruikt om kosten te ontfutselen van klanten. Hier hebben we helaas geen bewijs voor, waardoor we niet verder kunnen, behalve evt. juridische stappen te nemen.


  Bekijk ervaringen van Europcar

  Schrijf zelf een review over Europcar

  Uw beoordeling