Alamo
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,2

U bent nu bij:

Totaal

8,2

Bestellen

8,4

Service

8,2

Prijs

8

Leveren

8,4
15 rating77 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

14-09-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Patrick

Alamo - Onverwachte kosten

Zonder op de hoogte geteld te worden wordt er een 'car class upgrade' doorgevoerd omdat er toevallig niet de klasse auto aanwezig is die ik had gereserveerd. Pas nadat ik de auto had ingeleverd kom ik er achter dat ik €100+ extra moest betalen. De medewerker waarbij ik de auto op moest halen heeft mij nooit iets verteld over extra kosten of een 'car class upgrade'. Ik ben dus echt niet te spreken over service die ze bij Alamo.com leveren. Ik neem aan dat ik de medewerkers wordt aangeleerd om maar niets te zeggen over extra kosten zodat ze mensen kunnen oplichten. Bah...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


16-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Matthijs

Alamo - Florida

In Miama een auto opgehaald en geleverd. Bij het ophalen mochten we een auto uitkiezen (veel keuze) en zonder veel gedoe konden we meteen wegrijden. Het terugbrengen ging nog veel makkelijker. Binnen 2 minuten was alles ok bevonden en konden we alweer verder.

De auto was schoon en netjes. Volgende keer weer Alamo wat mij betreft.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-06-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Roegiers Raphaël

Alamo - Heel slechte ervaring in Ajaccio

Ik heb een zeer slechte ervaring met Alamo's verhuurbedrijf in Ajaccio (Corsica).

Ter info: Via ons reisbureau werd reeds afgesproken dat de gereserveerde auto per internet gedekt is in hun volledige verzekering.

Bij het ophalen aan de luchthaven moest een borg van maar liefst 900 Euro per Visa betaald worden, maar dit blokkeerde. Aangezien mijn Visa-kaart dit weigerde, en ik bijgevolg slechts een kleinere borg kon betalen, moest ik verplicht een extra verzekering sluiten, hoewel het reisbureau reeds alle mogelijke schade dekte in hun volledige verzekering. Bijkomende kost € 165. Anders geen auto!

De auto was erg schoon. Op het dashboard lag wel een papier: "Als de auto niet in een goede staat wordt geleverd, extra kosten + € 100". Oké, we zijn onderweg! Na minder dan 100 km aanduiding op het dashboard: "te lage druk" band.

Dan maar de band vervangen, geen probleem. Helaas... de auto bevat geen reserveband! Enige mogelijkheid is dus om het kantoor van Alamo op te roepen. Zij zouden een technicus sturen. De band wordt gerepareerd op de site en we kunnen de auto doorgaan tot het einde van de huurperiode.

Bij aankomst op de luchthaven bij levering, moeten we een nieuwe band + een reparatie kit betalen! Hoewel we een extra verzekering afgesloten hadden (bovenop de verzekering van het reisbureau).

De bijkomende kosten waren nog niet bekend, maar dit kan maar liefst 300 euro zijn. Na een harde en lange discussie worden we weggestuurd met een ontoegankelijk telefoonnummer voor onze klachten! Na meer dan 10 jaar ervaring van autoverhuurbedrijven tijdens onze vakantie is dit de slechtste service. Dit is eigenlijk geen service maar pure geldroof van toeristen. Dit was de eerste en meteen ook de laatste keer dat wij met Alamo zouden huren!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: A. Boeijn

Alamo - Auto huren voor vakantie

Voor een laatste vakantie gekozen voor Alamo. Ze waren niet de goedkoopste aanbieder, gek genoeg, vorige keer wel namelijk, maar we hebben toch voor Alamo gekozen omdat wij hier in het verleden erg tevreden over waren.

Ook dit maal: mooie nette wagen meegekregen, netjes verzekerd en geen rare fratsen voor- of achteraf. Van te voren alles betaald en geregeld en bij het ophalen van de auto konden we daarom direct onderweg.

Ik zeg goede service

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
22-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. Lenssen

Alamo - Auto huren New York bij Alamo

In New York een auto gehuur bij Alamo. We kregen een enorm dikke bak mee voor die prijs (Hyundai). Auto had een erg lage kilometerstand en reed erg zuinig (niet verwacht in Amerika), echt iets van 1 op 19!

Inleveren ging snel op het vliegveld, geen rare kosten achteraf, we waren ook volledig verzekerd.

Volgende keer zou ik zeker overwegen hier een auto te huren, service was goed!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: wij

Alamo - Platte band autopech nieuwe auto gekregen van Alamo geen extra kosten

Op reis in Florida met een auto van Alamo kregen we pech met de auto. Een platte band! Een heel gedoe en een hoop gebel, maar we kregen meteen een nieuwe auto van Alamo, die nog groter was dan wat we eerder hadden gekregen (en die was ook al groter dan wat we hadden gehuurd en betaald!). Met de nieuwe Ford die we dezelfde avond nog kregen, konden we gelukkig goed en direct verder rijden.

Het hele avontuur heeft ons geen cent extra gekost, dit hoorde gewoon bij de service van Alamo.

Heel blij hiermee. We hadden niet verwacht dat hier zo coulant op zou worden gereageerd. Er werd ons niks gevraagd of aangerekend; we kregen gewoon een nieuwe auto zonder verder gedoe.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-10-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: O. Klarenbeek

Alamo - alamo de beste deal incl onbeperkte kilometers, geen eigen risico en verzekerd

auto gehuurd in de verenigde staten.
we wilden niet met een een of ander vaag bedrijf in zee gaan, want een auto huren moet wel veilig en betrouwbaar zijn natuurlijk.
tot onze verbazing was alamo de beste aanbieder, ook qua prijs. terwijl het gewoon een hele grote is!

de enige met onbeperkt aantal kilometers, 0 euro eigen risico of borg EN overal voor verzekerd.
en toch de beste prijs.

aanradertje!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-08-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: W.Kuipers

Alamo - Review autoverhuur

Professioneel. Keurig. Altijd een goede auto op voorraad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Van Rijssel

Alamo - Goed auto verhuurbedrijf

Wij hebben Alamo leren kennen op vakantie in De Verenigde Staten. Daar hadden we veel specifieke wensen voor welke auto wij wilden huren daar. Professioneel werd alles ingewilligd. Van een sterke airconditioning tot stoelen die goed zijn voor de rug. Echt een goed auto verhuurbedrijf die met je meedenkt en levert.

Vanaf die reis zijn we vaker gaan uitkijken naar Alamo en dat is eigenlijk elke keer goed bevallen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
7
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Dongelmans

Alamo - Niet volgens verwachting

Had eigenlijk meer verwacht, maar ik vond ze gewoonweg onvriendelijk bij de verhuur: gehaast en kortaf. En de auto die ik meekreeg, had wel even wat beter kunnen worden uitgezogen. Jammer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Kvandergeest

Alamo - Dichtstbijzijnde autoverhuurder

Ik ga niet verder lopen dan nodig. Alamo zit dictbij mijn huis dus als nodig ga ik daarheen voor een auto huren. Nooit problemen, altidj goede wagens. waarom dan naar een ander als die twee cent goedkoper is ofzo?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: T. van Leeuwen

Alamo - VS

Ben bekend geraakt met Alamo in de Verenigde Staten. Had er in Nederland nooit van gehoord, maar het bleek een oud bedrijf. Kreeg een goede wagen mee en het verhuurproces verliep soepel en plezierig. Daarom zoek ik ze nu ook op in Nederland. Goede ervaringen zijn voor mij een belangrijk motief om terug te keren. En ook in Nederland word ik nooit teleurgesteld.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Naomi Christiaans

Alamo - Prima service

Ideaal dat je je auto in Nederland kan huren en dan weer af kan geven in een ander land (in dit geval portugal / faro airport voor ons) kleine meerprijs dat wel. Maar veel minder dan dat je de auto ook weer terug moet brengen in Nederland!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Schiphol Smart Parking

    Schiphol Smart Parking

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7Lees ervaringen
  • Momondo

    Momondo

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Vliegtarieven.nl

    Vliegtarieven.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Alamo

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Alamo?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Alamo

Alamo: Ervaringen
Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huurauto een goede oplossing zijn. Er zijn veel aanbieders, maar je wilt natuurlijk een goede keuze maken. Niet dat je ergens in de middle of nowhere stil komt te staan omdat je een brakke auto hebt meegekregen. Ook niet dat je veel te veel voor een huurauto hebt betaald, of een heel beperkte keuze hebt in het wagenpark. Maar hoe weet je of je een goede service kunt verwachten? Waar moet je allemaal op letten bij het huren van een auto en bij het selecteren van een autoverhuurbedrijf? Zijn er goede aanbiedingen te verwachten en bieden die dan inderdaad veel waar voor je geld? Kom erachter via de ervaringen van mensen die eerder bij Alamo een auto hebben gehuurd!

Over Alamo
Alamo werd in 1974 opgericht met vier locaties in Florida. In 1990 werd Alamo ook actief op de Nederlandse markt en vanaf 1997 groeide het bedrijf vooral snel door het internet. Nog steeds is Alamo vooral populair in Amerika, maar inmiddels ook in veel andere landen ruim vertegenwoordigd met meer dan 2.000 autoverhuurlocaties in binnen- en buitenland, en dagelijks tienduizenden klanten. Ga je op vakantie naar Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal? Waarom dan alleen op je bestemming van de zon genieten, als je ook een cabrio kunt huren en de hele reis lekker bruin kan worden? Ben je van plan om een roadtrip te gaan maken in bijvoorbeeld de Verenigde Staten of Canada? Met een minivan of dikke SUV van Alamo heb je in ieder geval ruimte genoeg. Of vlieg je naar verre oorden als Argentinië, Aruba, Curaçao, Chili, Brazilië of Mexico? Vanaf de vestiging van Alamo op het vliegveld rijd je zo naar je vakantieoord.

Wist u dat deze autos ook te huur zijn bij Alamo?

Diensten van Alamo
Op Alamo.nl kun je 24 uur per dag een huurauto boeken. Daar getoonde tarieven zijn altijd inclusief verzekeringen, lokale toeslagen en belastingen. Rijd je graag op safe, dan kun je je eigen risico afkopen met de No-Risk garantie. De 24-uur-tevredenheidsgarantie moet garanderen dat klanten geen spijt krijgen van extra opties of upgrades (zoals kinderzitjes, extra bestuurders, verzekeringen, GPS); die kun je namelijk binnen 24 uur eenvoudig afzeggen, zonder opgaaf van reden. De website van Alamo geeft verder veel nieuwtjes met betrekking tot auto rijden, algemene voorwaarden en FAQs.

Klachten over Alamo
Boeken gaat het snelst online via alamo.nl, maar voor wie daarbij hulp nodig heeft, is er een speciaal (lokaal) telefoonnummer beschikbaar met een klantenservice die zes dagen per week bereikbaar is. Daarnaast is Alamo bereikbaar via skype, email, Twitter, Facebook en per post. Wanneer er vragen of problemen zijn met een reservering die niet via alamo.nl is gedaan maar via een externe partij zoals een reisorganisatie of vergelijkingssite, dan dient er contact op te worden genomen met deze partij; Alamo heeft geen inzicht in reserveringen die niet direct via alamo.nl zijn gemaakt.

Heb jij wel eens een auto gehuurd via alamo.nl? Deel dan hier je ervaringen, opdat anderen een weloverwogen keuze kunnen maken bij het huren van een auto via Alamo!

Nieuwsberichten:
Check onze laatste kortingen, nieuws & voordelen van Alamo;
- 20 euro korting bij Alamo

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!