NederlandReview

    Ervaringen Zorgtoeslag.nl

    Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Zorgtoeslag.nl is een bedrijf welke je helpt om te informeren over de mogelijkheden van de zorgtoeslag. Ook helpt het om je de zaken aan te vragen. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Zorgtoeslag.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Zorgtoeslag.nl.

    Over Zorgtoeslag.nl

    Het aanvragen van de Zorgtoeslag.nl is niet voor iedereen gemakkelijk. Daarom is Zorgtoeslag.nl er gekomen. Het helpt je om in een paar stappen de Zorgtoeslag aan te vragen. Zorgtoeslag.nl kan de zorgtoeslag voor je aanvragen. De kosten hiervan zijn net geen dertig euro. De aanvraag komt in het systeem van Zorgtoeslag.nl en wordt hierna verwerkt.

    Er wordt gekeken of je in aanmerking komt voor een stappenplan. Je kunt het gemakkelijk berekenen en de zorgtoeslag kan oplopen tot 865 euro per jaar.

    Wanneer de Zorgtoeslag is aangevraagd is het trouwens nog steeds mogelijk om de aanvraag te annuleren. Dit kan tot 14 dagen na de aanvraag. Per mail en per telefoon is dit te annuleren zonder een reden op te geven.
    De zorgtoeslag zal vervolgens na 13 weken door de Belastingdienst op je rekening gestort worden. Per post krijg je hier bericht van.

    Zorgtoeslag nl review - Zo kun je veel geld terugkrijgen

    Diensten van Zorgtoeslag.nl

    Zorgtoeslag.nl is een bedrijf welke je helpt bij het aanvragen van de zorgtoeslag bij de belastingdienst. Het is gemakkelijk om zo de zorgtoeslag op een gemakkelijke en snelle manier aan te vragen.

    Klachten, tips en complimenten over Zorgtoeslag.nl

    Ben je ontevreden over Zorgtoeslag.nl? Dan is het goed om je klacht in te dienen bij Zorgtoeslag.nl. Ze kunnen dan een oplossing zoeken of je een goede uitleg geven. Vervolgens kun je jouw mening over hun op onze site NederlandReview achterlaten.

    Heb jij ervaring met Zorgtoeslag.nl?

    Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

    Handig en betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij Zorgtoeslag.nl. Lees ze op NederlandReview

    Zorgtoeslag.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    3.6
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.2
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    4.8
    Leveren
    rating
    3.2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dacht dat ik geen recht had op zorgtoeslag! Wel dus! Extra geld per maand :D:D

    Heel handig

    Ik dacht dat ik geen recht had op zorgtoeslag maar toch maar even gecheckt bij zorgtoeslag.

    Ik krijg dus WEL zorgtoeslag!

    Superblij mee, scheelt heel veel per maand!

    Door: Jo05-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    100 euro per maand

    Ok, wist ik veel hoe je zorgtoeslag aanvraagd,. Blijkt dat ik gewoon recht heb op 100 euro maand. Chillllll!! Snel geregeld en krijg het nu maandelijks uitgekeerd.

    Joepie!

    Door: Kenny30-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zorgtoeslag aanvraag

    Regel NIETS via deze site. Je denkt dat je zorgtoeslag via de officiële weg aanvraagt alleen is dit een SCAM. Zonder dat je het weet krijg je een incasso van 40 euro aan je broek.

    Door: Hycham05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Oplichters. Mijn zoon was via google op deze site gekomen. Nadat die alles had ingevuld, liet hij het mij lezen. Gezegd dit niet in te dienen. Dat dit gewoon gratis kan via de belastingsite. Dus weggeklikt.
    Nu hebben zij wel de gegevens gebruikt, geld afgeschreven.
    Bij navraag zeggen ze dat ze een mail hebben gestuurd, waarop geannuleerd kan worden.
    Maar nooit iets ontvangen.
    Onvoorstelbaar dat dit soort sites zonder toestemming misbruik maken van gegevens en onwetendheid van jongeren.

    Door: El05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    zorgtoeslag stopzetten

    voelde mij erg misleid. Wilde zorgtoeslag stopzetten en dit melden bij de belastingdienst. Na ruim een week zag ik op mijn bankafschrift dat er ruim 39 euro was afgeboekt door zorgtoeslag.nl. Verhaal bij de belastingdienst leverde een verhelderend verhaal, m.b.t. zorgtoeslag.nl, namelijk mensen misleiden met een site die van de belastingdienst lijkt te zijn, maar commerciële bedoelingen heeft . Belastingdienst doet de service gratis!!!!!!

    Door: hemmes05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Dit is een erg geraffineerde oplichting van zorgtoeslag aanvragers. Mensen die weinig verdienen dus. Ik dacht dat ik vrij slim ben, maar ben er toch ingestonken. Weg €39.50 ????
    Ik heb mijn verlies maar genomen maar adviseer: NIET INSTINKEN! Zegt het voort.

    Door: Thea 31-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichting

    Zorgtoeslag.nl is NIET hetzelfde als toeslagen.nl ( officiële van de Belastingdienst )

    ZORGTOESLAG.NL KOST JOU 39,50 EURO. Zorgtoeslag.nl is een fuik website, dat houdt in dat het zich voordoet als de belastingdienst, het heeft ook dezelfde kleuren als de website van de belastingdienst ( TOESLAGEN.NL !!!!! ) bordeaux rood met wit.

    Alleen deze dienst kost bijna 40 euro met aanmaning 47 euro en ze schrijven het geld van je rekening af zonder je te melden. De overheid kan weinig voor je betekenen in deze, want bij het aanvinken dat je akkoord gaat met de voorwaarden, geef je ze toestemming je geld te pikken. Check bij BNN Vara , daar waarschuwen je voor deze website.

    Door: Saskia26-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Criminelen plaatsen een fuik op weg naar "mijn zorgtoeslag"

    Tussen de grote navigatieknoppen worden teksten geplaatst waar veel mensen overheen lezen. Dat is de bedoeling! De gegevens die je aan de belastingdienst verstrekt gebruikten ze om je bankrekening leeg te plunderen. Ik heb géén incassomachtiging gegeven. Als je ze opbelt zeggen ze dat je maar beter je verlies kunt nemen en dat je ook nog vervolgt kunt worden wegens smaad! "U stelt zich wel erg kwetsbaar op, en u komt als aanvrager van zorgtoeslag met uw naam in de krant, u had maar beter moeten lezen en nu kunt u beter eieren voor uw geld kiezen"

    Door: Job Bugel23-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    misleidend en schandalig om op deze manier geld te willen verdienen.

    Jongeren die net 18 worden zijn nog niet zo bekend met het aanvragen van dit soort regelingen.
    Je wordt enerzijds gestimuleerd zelfstandig te handelen en anderzijds enorm in de maling genomendoor dit soort walgelijke site's die hier van profiteren. Door hoog in de zoekresultaten tevoorschijn te komen wordt je misleidt naar deze site die er alleen op uit is te profiteren van je verwarring. Er is niets extra's wat zijn leveren en een DigiD heb je als student toch al nodig om je te kunnen inschrijven bij een school of voor je zorgverzekering. Echt schandalig om voor deze volstrekt onnodige en overbodige dienst € 39,50 te rekenen, en deze automatisch te laten afschrijven. Voor iemand van 18 is dit echt bizar veel geld. Toen ik het aanvroeg was is nog niet eens 18 maar ook hier weten ze perfect de masen in de wet toe te passen om ook dit te omzijlen. Kortom schandalig dat dit soort instellingen nog kunnen bestaan.

    Door: Luna hoogerbrug05-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Oplichters!

    Zonder dat je het door hebt brengen ze 40 euro in rekening voor het aanvragen van zorgtoeslag wat gratis is. Je wordt gewoon opgelicht en de overheid doet hier niets tegen.

    Door: Lukas02-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Belachelijk!!!!!

    Wat een walgelijk bedrijf! Je naaien keihard!! Direct 39.50 van je rekening van! Niemand hier meer na toe! Wat een trieste mensen wonen er in Nederland!

    Door: Geert de langen09-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Ineens geld van mijn rekening

    Pas op! Wanneer je bij dit bedrijf het regelt schrijven ze zonder de vragen €39.50 van je rekening af. Belachelijk!! Doe het via belastingdienst, en laat je niet naaien!

    Door: Iemand09-02-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Oplichting

    Doe het niet via zorgtoeslag.nl..
    Dacht dat ik op een site van de overheid zat..en gratis was..dus niet..erg misleidend en schande dat ze niet een waarschuwing geven dat het ook gratis kan..dat je zo je medemens kan oplichten bah

    Door: Marcel Luiken15-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Onterechte kosten in rekening gebracht

    Zorgtoeslag.nl brengt onterechte kosten in rekening. Zij zeggen zorgtoeslag namens mij te hebben aangevraagd, terwijl ik dat zelf heb aangevraagd via Mijn Toeslagen.
    Ik heb Zorgtoeslag.nl om bewijzen gevraagd maar ik weet zeker dat zij de gevraagde gegevens niet hebben.
    Zij wilde mijn BSN nr en DigiD code hebben, want dan pas kunnen zij het bewijs leveren.
    :-( deze gegevens verstrek ik uiteraard niet.
    Ik ben in afwachting van hun reactie.

    Door: H. Visser20-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Zorgtoeslag.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Zorgtoeslag.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Zorgtoeslag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zorgtoeslag.nl actief?

    Zorgtoeslag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zorgtoeslag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.