NederlandReview

    Ervaringen Zorgtoeslag.nl

    Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Zorgtoeslag.nl is een bedrijf welke je helpt om te informeren over de mogelijkheden van de zorgtoeslag. Ook helpt het om je de zaken aan te vragen. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Zorgtoeslag.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Zorgtoeslag.nl.

    Over Zorgtoeslag.nl

    Het aanvragen van de Zorgtoeslag.nl is niet voor iedereen gemakkelijk. Daarom is Zorgtoeslag.nl er gekomen. Het helpt je om in een paar stappen de Zorgtoeslag aan te vragen. Zorgtoeslag.nl kan de zorgtoeslag voor je aanvragen. De kosten hiervan zijn net geen dertig euro. De aanvraag komt in het systeem van Zorgtoeslag.nl en wordt hierna verwerkt.

    Er wordt gekeken of je in aanmerking komt voor een stappenplan. Je kunt het gemakkelijk berekenen en de zorgtoeslag kan oplopen tot 865 euro per jaar.

    Wanneer de Zorgtoeslag is aangevraagd is het trouwens nog steeds mogelijk om de aanvraag te annuleren. Dit kan tot 14 dagen na de aanvraag. Per mail en per telefoon is dit te annuleren zonder een reden op te geven.
    De zorgtoeslag zal vervolgens na 13 weken door de Belastingdienst op je rekening gestort worden. Per post krijg je hier bericht van.

    Zorgtoeslag nl review - Zo kun je veel geld terugkrijgen

    Diensten van Zorgtoeslag.nl

    Zorgtoeslag.nl is een bedrijf welke je helpt bij het aanvragen van de zorgtoeslag bij de belastingdienst. Het is gemakkelijk om zo de zorgtoeslag op een gemakkelijke en snelle manier aan te vragen.

    Klachten, tips en complimenten over Zorgtoeslag.nl

    Ben je ontevreden over Zorgtoeslag.nl? Dan is het goed om je klacht in te dienen bij Zorgtoeslag.nl. Ze kunnen dan een oplossing zoeken of je een goede uitleg geven. Vervolgens kun je jouw mening over hun op onze site NederlandReview achterlaten.

    Heb jij ervaring met Zorgtoeslag.nl?

    Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

    Handig en betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij Zorgtoeslag.nl. Lees ze op NederlandReview

    Zorgtoeslag.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (28)

    3
    21% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    2.8
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Zorgtoeslag.nl

    Uw beoordeling

    Dacht dat ik geen recht had op zorgtoeslag! Wel dus! Extra geld per maand :D:D

    Heel handig

    Ik dacht dat ik geen recht had op zorgtoeslag maar toch maar even gecheckt bij zorgtoeslag.

    Ik krijg dus WEL zorgtoeslag!

    Superblij mee, scheelt heel veel per maand!

    Door: Jo05-09-2016
    Wieke Hunting28-10-2020

    Tijdens het wachten krijg je 1000x te horen dat ze ook kunt bereiken via de mail. Wijzig dat asjeblieft... heel fijn om dat 1 keer te vertellen maar dit is wel erg overdreven en zeer vervelend als je al 1 minuut in de wacht staat...

    marcel06-12-2020

    het had je ook 40 euro gescheeld als je het rechtstreeks bij de belastingdienst..deze site is gewoon een doorgeef luik naar de site van de belastingdienst..een simpel tooltje en ze vangen van elke aanvraag 40 euro..DOE HET NIET!!!

    G.J. Masselink18-01-2021

    Wat een waardeloze en midleidende site. Had zorgtoeslag aangevraagd via hun en kreeg van de belastingdienst te horen dat ik 5 euro kreeg. Ik had recht op 104 euro. Had bovendien niet door dat het niet de belastingdienst zelf was. Pas nadat ik met de belastingdienst zelf contact had opgenomen over de zorgtoeslag, werd mij duidelijk dat ik met een nep site te maken had. Die wel 40 euro afschrijft van mijn rekening!!! Pas op!!! Pure oplichters!

    Esther 20-01-2021

    Misleidend

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    100 euro per maand

    Ok, wist ik veel hoe je zorgtoeslag aanvraagd,. Blijkt dat ik gewoon recht heb op 100 euro maand. Chillllll!! Snel geregeld en krijg het nu maandelijks uitgekeerd.

    Joepie!

    Door: Kenny30-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zorgtoeslag

    Vragen geld voor iets dat gratis kan via de site vans van de belastingdienst. Heel gemeen om jongeren om de tuin te leiden en ze geld afhandig maken, terwijl ze het al moeilijk genoeg hebben. Walgelijke

    Door: Esther 24-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zorgtoeslag

    Elke positieve review hier, kan niet anders dan FAKE zijn.

    Ik ben met open ogen in deze val gelopen. Eigen schuld maar leer van mijn fout.

    Maar IEDEREEN kan zelf, heel makkelijk en zonder kosten zorgtoeslag aanvragen bij de belastingdienst .

    Door: Norbart Visser02-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Zorgtoeslag

    Totaal geen pluspunten
    Vieze oplichters zijn jullie

    Door: Anja Van Uum02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorgtoeslag


    Oplichters, site komt als reclame in je browser als je studiefinanciering hebt aangevraagd bij Duo. Wekt de indruk dat je bij belastingdienst/toeslagen je zorgtoeslag aanvraagt. Op het moment dat je je bankrekening hebt ingevuld en een vinkje hebt gezet dat je alles naar waarheid hebt ingevuld krijg je de mededeling kosten € 39,50.Mijn zoon had direct door dat dit niet klopte aangezien de belastingdienst geen kosten berekend. Mail gestuurd om aanvraag te annuleren. Moest referentienummer doorgeven die hij nooit ontvangen heeft. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar ook niet op de dagen dat ze aangeven bereikbaar te zijn. Vanaf september al aan het mailen met ze, verhaal vanuit hun is elke keer anders....inmiddels dus aanmaning via deurwaarder. Wees gewaarschuwd!!!

    Door: J. Bruggink 25-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zorgtoeslag

    Wat een waardeloze en midleidende site. Had zorgtoeslag aangevraagd via hun en kreeg van de belastingdienst te horen dat ik 5 euro kreeg. Ik had recht op 104 euro. Had bovendien niet door dat het niet de belastingdienst zelf was. Pas nadat ik met de belastingdienst zelf contact had opgenomen over de zorgtoeslag, werd mij duidelijk dat ik met een nep site te maken had. Die wel 40 euro afschrijft van mijn rekening!!! Pas op!!! Pure oplichters!

    Door: G.J. Masselink18-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Blijkt iemand uit mijn naam een verzoek tot toeslagberekening te doen, moet ik 39,95 betalen! Never! Blijkt toeslag ook nog eens fout berekent te zijn.

    Door: Joep van Dommele05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    aanvraag zorgtoeslag door zoon

    LET OP VOOR DEZE OPLICJHTERS
    Zorgtoeslag.nl is een fuik website, dat houdt in dat het zich voordoet als de belastingdienst, het heeft ook dezelfde kleuren als de website van de belastingdienst ( TOESLAGEN.NL !!!!! ) bordeaux rood met wit. op die manier is onze zoon er ook ingetrapt met het aanvragen van de zorgtoeslag.

    Door: michiel04-12-2020
    marcel06-12-2020

    ja het zijn oplichters..je krijgt een rekening van 40 euro..terwijl je gratis kan aanvragen op de site van belastingdienst..pas op en ga voor die 40 lekker van eten!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Voel me belazerd! Brengen kosten in rekening!

    Voel me zwaar belazerd, dacht dat we zaken deden met de belastingdienst. Ook omdat je in moet loggen met je digid. Nergens staat dat dit 40 euro gaat kosten, En ook nog eens 13 weken wachten?!?!? Voordat we bericht krijgen van de belastingdienst.

    AANPAKKEN DEZE FRAUDE!!!!!!!

    Door: Edwin Schokker22-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zorgtoeslag berekene

    Wat een shit bedrijf... Heb mijn zorgtoeslag willen berekenen en krijg nu opeens een factuur van 40 euro!?!?! Staat nergens dat het geld kost en op veel sites is dit gratis! Heel zielig dit

    Door: Wieke Hunting28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorg

    Met mijn dochter op Google, zorgtoeslag ingetikt, dan kom je op zorgtoeslag.nl waarin gegevens worden gevraagd. Helemaal onderaan zie ik na de incasso39,50 op hun site..misleidend

    Door: Johan Konings24-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Wat misleidend! 40,00 van je rekening, erg triest. Dacht dat het via belastingdienst ging.

    Door: Daan30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zogenaamde zorgtoeslag

    Goedemiddag iedereen,
    Ik heb mijn bij gegevens blijkbaar bij deze mensen ingevuld!
    En hebben ze mij pas na 2 maanden later een reactie gegeven dat ik moest gaan betalen ondertussen heb ik al wat nieuws bij de belastingdienst (wat je moet doen niet op deze site ) en verplichten ze je alsnog te betalen ze zeggen dat ze mij een bericht hebben gestuurd wat niet waar is en nu pushen ze mij om 62 euro over te maken ik ben 19 zit op school en ik heb ze uitgelegd hoe het zit en ze blijven pushen en sort van bedreiging dat je moet betalen anders wordt het hoger dus kort samen gevat stelletje oplichters niet doen ! Echt niet ga gewoon naar de site van de belastingdienst en laat je niet naaiden zoals ze bij mij hebben gedaan !! Zo triest je kan ze niet eens 1 ster geven en moet ze 2 sterren geven voor alles nou jullie zijn stelletje tering lijers en mogen stikken in die sterren !

    Door: Seline23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is Zorgtoeslag.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 28 ervaringen geplaatst over Zorgtoeslag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3 gekregen, waarbij 21% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zorgtoeslag.nl actief?

    Zorgtoeslag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zorgtoeslag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.