NederlandReview

    Ervaringen Zorgtoeslag.nl

    Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Zorgtoeslag.nl is een bedrijf welke je helpt om te informeren over de mogelijkheden van de zorgtoeslag. Ook helpt het om je de zaken aan te vragen. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over Zorgtoeslag.nl, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van Zorgtoeslag.nl.

    Over Zorgtoeslag.nl

    Het aanvragen van de Zorgtoeslag.nl is niet voor iedereen gemakkelijk. Daarom is Zorgtoeslag.nl er gekomen. Het helpt je om in een paar stappen de Zorgtoeslag aan te vragen. Zorgtoeslag.nl kan de zorgtoeslag voor je aanvragen. De kosten hiervan zijn net geen dertig euro. De aanvraag komt in het systeem van Zorgtoeslag.nl en wordt hierna verwerkt.

    Er wordt gekeken of je in aanmerking komt voor een stappenplan. Je kunt het gemakkelijk berekenen en de zorgtoeslag kan oplopen tot 865 euro per jaar.

    Wanneer de Zorgtoeslag is aangevraagd is het trouwens nog steeds mogelijk om de aanvraag te annuleren. Dit kan tot 14 dagen na de aanvraag. Per mail en per telefoon is dit te annuleren zonder een reden op te geven.
    De zorgtoeslag zal vervolgens na 13 weken door de Belastingdienst op je rekening gestort worden. Per post krijg je hier bericht van.

    Zorgtoeslag nl review - Zo kun je veel geld terugkrijgen

    Diensten van Zorgtoeslag.nl

    Zorgtoeslag.nl is een bedrijf welke je helpt bij het aanvragen van de zorgtoeslag bij de belastingdienst. Het is gemakkelijk om zo de zorgtoeslag op een gemakkelijke en snelle manier aan te vragen.

    Klachten, tips en complimenten over Zorgtoeslag.nl

    Ben je ontevreden over Zorgtoeslag.nl? Dan is het goed om je klacht in te dienen bij Zorgtoeslag.nl. Ze kunnen dan een oplossing zoeken of je een goede uitleg geven. Vervolgens kun je jouw mening over hun op onze site NederlandReview achterlaten.

    Heb jij ervaring met Zorgtoeslag.nl?

    Is dit een goed of een slecht bedrijf? Deel je mening op NederlandReview en laat ons weten wat je van dit bedrijf vindt. We horen graag wat jouw mening is over hun. Deel je review op deze site.

    Handig en betrouwbaar? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij Zorgtoeslag.nl. Lees ze op NederlandReview

    Zorgtoeslag.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (24)

    3.2
    25% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    2.8
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    3.8
    Leveren
    rating
    2.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Dacht dat ik geen recht had op zorgtoeslag! Wel dus! Extra geld per maand :D:D

    Heel handig

    Ik dacht dat ik geen recht had op zorgtoeslag maar toch maar even gecheckt bij zorgtoeslag.

    Ik krijg dus WEL zorgtoeslag!

    Superblij mee, scheelt heel veel per maand!

    Door: Jo05-09-2016
    Wieke Hunting28-10-2020

    Tijdens het wachten krijg je 1000x te horen dat ze ook kunt bereiken via de mail. Wijzig dat asjeblieft... heel fijn om dat 1 keer te vertellen maar dit is wel erg overdreven en zeer vervelend als je al 1 minuut in de wacht staat...

    marcel06-12-2020

    het had je ook 40 euro gescheeld als je het rechtstreeks bij de belastingdienst..deze site is gewoon een doorgeef luik naar de site van de belastingdienst..een simpel tooltje en ze vangen van elke aanvraag 40 euro..DOE HET NIET!!!

    G.J. Masselink18-01-2021

    Wat een waardeloze en midleidende site. Had zorgtoeslag aangevraagd via hun en kreeg van de belastingdienst te horen dat ik 5 euro kreeg. Ik had recht op 104 euro. Had bovendien niet door dat het niet de belastingdienst zelf was. Pas nadat ik met de belastingdienst zelf contact had opgenomen over de zorgtoeslag, werd mij duidelijk dat ik met een nep site te maken had. Die wel 40 euro afschrijft van mijn rekening!!! Pas op!!! Pure oplichters!

    Esther 20-01-2021

    Misleidend

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    100 euro per maand

    Ok, wist ik veel hoe je zorgtoeslag aanvraagd,. Blijkt dat ik gewoon recht heb op 100 euro maand. Chillllll!! Snel geregeld en krijg het nu maandelijks uitgekeerd.

    Joepie!

    Door: Kenny30-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    zorgtoeslag

    Wat een waardeloze en midleidende site. Had zorgtoeslag aangevraagd via hun en kreeg van de belastingdienst te horen dat ik 5 euro kreeg. Ik had recht op 104 euro. Had bovendien niet door dat het niet de belastingdienst zelf was. Pas nadat ik met de belastingdienst zelf contact had opgenomen over de zorgtoeslag, werd mij duidelijk dat ik met een nep site te maken had. Die wel 40 euro afschrijft van mijn rekening!!! Pas op!!! Pure oplichters!

    Door: G.J. Masselink18-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Blijkt iemand uit mijn naam een verzoek tot toeslagberekening te doen, moet ik 39,95 betalen! Never! Blijkt toeslag ook nog eens fout berekent te zijn.

    Door: Joep van Dommele05-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    aanvraag zorgtoeslag door zoon

    LET OP VOOR DEZE OPLICJHTERS
    Zorgtoeslag.nl is een fuik website, dat houdt in dat het zich voordoet als de belastingdienst, het heeft ook dezelfde kleuren als de website van de belastingdienst ( TOESLAGEN.NL !!!!! ) bordeaux rood met wit. op die manier is onze zoon er ook ingetrapt met het aanvragen van de zorgtoeslag.

    Door: michiel04-12-2020
    marcel06-12-2020

    ja het zijn oplichters..je krijgt een rekening van 40 euro..terwijl je gratis kan aanvragen op de site van belastingdienst..pas op en ga voor die 40 lekker van eten!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Voel me belazerd! Brengen kosten in rekening!

    Voel me zwaar belazerd, dacht dat we zaken deden met de belastingdienst. Ook omdat je in moet loggen met je digid. Nergens staat dat dit 40 euro gaat kosten, En ook nog eens 13 weken wachten?!?!? Voordat we bericht krijgen van de belastingdienst.

    AANPAKKEN DEZE FRAUDE!!!!!!!

    Door: Edwin Schokker22-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zorgtoeslag berekene

    Wat een shit bedrijf... Heb mijn zorgtoeslag willen berekenen en krijg nu opeens een factuur van 40 euro!?!?! Staat nergens dat het geld kost en op veel sites is dit gratis! Heel zielig dit

    Door: Wieke Hunting28-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorg

    Met mijn dochter op Google, zorgtoeslag ingetikt, dan kom je op zorgtoeslag.nl waarin gegevens worden gevraagd. Helemaal onderaan zie ik na de incasso39,50 op hun site..misleidend

    Door: Johan Konings24-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Wat misleidend! 40,00 van je rekening, erg triest. Dacht dat het via belastingdienst ging.

    Door: Daan30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zogenaamde zorgtoeslag

    Goedemiddag iedereen,
    Ik heb mijn bij gegevens blijkbaar bij deze mensen ingevuld!
    En hebben ze mij pas na 2 maanden later een reactie gegeven dat ik moest gaan betalen ondertussen heb ik al wat nieuws bij de belastingdienst (wat je moet doen niet op deze site ) en verplichten ze je alsnog te betalen ze zeggen dat ze mij een bericht hebben gestuurd wat niet waar is en nu pushen ze mij om 62 euro over te maken ik ben 19 zit op school en ik heb ze uitgelegd hoe het zit en ze blijven pushen en sort van bedreiging dat je moet betalen anders wordt het hoger dus kort samen gevat stelletje oplichters niet doen ! Echt niet ga gewoon naar de site van de belastingdienst en laat je niet naaiden zoals ze bij mij hebben gedaan !! Zo triest je kan ze niet eens 1 ster geven en moet ze 2 sterren geven voor alles nou jullie zijn stelletje tering lijers en mogen stikken in die sterren !

    Door: Seline23-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Zorgtoeslag, blijkbaar?

    Zelfs als ervaren in online marketing ben ik hier blijkbaar ingetuind. Kreeg vandaag ineens een mail van m'n bank dat deze automatische incasso van start zou gaan. Direct gaan dan de alarmbellen rinkelen, dus ik gebeld met de belastingdienst. Die liet meteen weten dat zorgtoeslag.nl dus niet de website is van de belastingdienst. Ik kijken, kon me inderdaad herinneren dat ik deze site bezocht had maar al vrij snel doorhad dat dit *niet* de website van de belastingdienst was.

    Eens gekeken in m'n inbox, had inderdaad een mailtje van een paar maanden terug waarin mijn zorgtoeslag berekend was, en waarin de kosten a €39,50 werden aangekondigd. Zelfs mijn webgeschiedenis gecontroleerd, en ik ben op die dag inderdaad op jouwtoeslag.info geweest (zelfde bedrijf). Nu nog eens dat formulier bekeken, en ik kan me gewoon niet voorstellen dat ik hierin ben getrapt.

    Afijn, het zal wel, maar moraal van het verhaal: vraag het gewoon aan op toeslagen.nl, de officiële website van de belastingdienst. Dat scheelt je 40 euro voor een nauwelijks bestaande 'dienst'.

    Door: Bob Balm24-08-2020
    Edith 30-09-2020

    Heel jammer dit soort praktijken. Van een niets vermoedende jongeren geld afhandig maken, terwijl het aanvragen op de site van de belastingdienst gratis is. Ik zou op deze manier geen geld willen verdienen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorgtoeslag aanvraag

    Regel NIETS via deze site. Je denkt dat je zorgtoeslag via de officiële weg aanvraagt alleen is dit een SCAM. Zonder dat je het weet krijg je een incasso van 40 euro aan je broek.

    Door: Hycham05-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zorgtoeslag

    Oplichters. Mijn zoon was via google op deze site gekomen. Nadat die alles had ingevuld, liet hij het mij lezen. Gezegd dit niet in te dienen. Dat dit gewoon gratis kan via de belastingsite. Dus weggeklikt.
    Nu hebben zij wel de gegevens gebruikt, geld afgeschreven.
    Bij navraag zeggen ze dat ze een mail hebben gestuurd, waarop geannuleerd kan worden.
    Maar nooit iets ontvangen.
    Onvoorstelbaar dat dit soort sites zonder toestemming misbruik maken van gegevens en onwetendheid van jongeren.

    Door: El05-06-2020
    Seline 23-09-2020

    Goedemiddag ze hebben precies het zelfde mij mij gedaan ! Ik heb mijn gegevens in gevuld Nu pushen ze mij om 62 euro over te maken in plaats van 39,50 voor de mensen die dit lezen het zijn een stelletje oplichters en flikkers als jij iets niet optijd betaald wat ze gaan zeggen is dat je al een brief binnen had moeten hebben dan maken ze de rekening expres hoger ! En ze houden vol dat e het gedaan hebben. Mensen kijk uit voor deze stelletje ezels !!! Ze plukken je leeg en ze gaan slecht om met jongeren en ze hebben aan alles schijt als je maar betaald !

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    zorgtoeslag stopzetten

    voelde mij erg misleid. Wilde zorgtoeslag stopzetten en dit melden bij de belastingdienst. Na ruim een week zag ik op mijn bankafschrift dat er ruim 39 euro was afgeboekt door zorgtoeslag.nl. Verhaal bij de belastingdienst leverde een verhelderend verhaal, m.b.t. zorgtoeslag.nl, namelijk mensen misleiden met een site die van de belastingdienst lijkt te zijn, maar commerciële bedoelingen heeft . Belastingdienst doet de service gratis!!!!!!

    Door: hemmes05-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Zorgtoeslag.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Zorgtoeslag.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 24 ervaringen geplaatst over Zorgtoeslag.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Zorgtoeslag.nl actief?

    Zorgtoeslag.nl is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Boekhouding en Administratie

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Zorgtoeslag.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.