Ervaringen Yourmemoryroute

Ben je op zoek naar een manier om je wereldreis van vorig jaar op een bijzondere manier visualiseren voor aan de muur? Wellicht dat je dit bedrijf bent tegen gekomen en het idee van een routekaart je aanspreekt. Alleen ken je het bedrijf verder niet. Gelukkig zijn er consumenten voor jou geweest die hun ervaring en mening in een recensie hebben gegoten. Hier lees hun reviews en beoordelingen. Kom gerust nog eens terug als je de jouwe daar aan wilt toevoegen!

Mooie reizen, mooie herinneringen

Of je nu veel of weinig reist, er zitten altijd wel mooie herinneringen aan. Zowel van de verste uithoeken van de wereld als in eigen land, wie er op uit trekt, komt iets tegen. Er is altijd wel ergens een landschap, uitzicht, natuurgebied, dieren, historische bezienswaardigheid of modern staaltje architectuur wat een blijvende indruk op je achter laat. Maar ook kleuren en geuren zoals op bijvoorbeeld een markt, in een tuin vol bloemen of vallei met bossen, de barbecue met vrienden tijdens die roadtrip of dat goede gesprek met die vreemdeling op dat plein. Bij een rondreis doe je waarschijnlijk meer verschillende indrukken op dan dat je de hele tijd op de zelfde locatie naast het zwembad ligt te bakken. Maar ook reizen als bijvoorbeeld een huwelijksreis of juist die tocht waar je die ene speciale persoon bent tegengekomen. Het zijn de kleine dingen die de vakantie bijzonder maken.

Vereeuwigen van herinneringen

Er zijn allerlei manieren om herinneringen vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan fotocollages, uitvergrotingen, tatoeages, allerlei soorten souvenirs, kledingstukken en ga zo maar door. Net wat het beste bij jou past. Het mooie van een foto, landkaart of routekaart, collage van foto’s of wat dan ook, in te lijsten of af te drukken, is dat je gelijk een prachtige memorabele herinnering voor boven de bank hebt. Drie vliegen in één klap: staat schitterend, loopt over van betekenis en roept fijne herinneringen op. Geluk aan een haakje zeg maar.


Binnen blijven levert geen trektocht op

Your Memory Route

Dit is een van de bedrijven waar je terecht kunt als je een route als herinnering gedrukt wilt hebben. Daarbij geef je zelf de route die je afgelegd hebt aan op de kaart (eigen route uploaden kan ook), kies je de kleuren van de verschillende onderdelen en maak je een keuze uit een van de verschillende overall designs die op de website staan. Daarna bekijk je of je de afdruk als poster wilt, op Forex (soort schuim met harde gladde witte toplaag), Dibond (aluminium) of Plexiglas. Ze kunnen maten leveren van minimaal 20x30 cm tot maximaal 90x60 cm.

Ervaringen vastleggen in recensies

Hoewel niet zo reislustig als op avontuur gaan met een backpack, kunnen uiteraard ook ervaringen met bedrijven en jouw mening over de gang van zaken en de dienst of het product, verwerkt worden in een recensie. Daarmee help je de mensen na jou bij het maken van een keuze. Als zij een bedrijf namelijk nog niet kennen, gaan ze op zoek naar reviews en beoordelingen van en door eerdere consumenten. Wie weet is die van jou wel doorslaggevend!

Yourmemoryroute
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Yourmemoryroute

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)