NederlandReview

  Ervaringen Wilpe

  Als je een wat spullen voor je huis, tuin, dier of vakantie nodig hebt kun je natuurlijk verschillende winkels afgaan. Makkelijker is het om een warenhuis te zoeken dat allemaal van dit soort dingen verkoopt. Zo’n soort warenhuis is Wilpe. Maar wat voor kwaliteit elektronica zal deze winkel verkopen? Zal je dier wel zo blij zijn met die dierenartikelen die er worden verkocht? Zal die kleding nou echt wel zo lekker zitten? Zal je lang moeten wachten op Wilpe’s bezorgservice en het nieuwe speelgoed? En wat voor een klantenservice biedt Wilpe aan als je toch niet helemaal tevreden bent over je sportartikelen? De enigen die hier iets zinnigs over kunnen vermelden zijn de klanten die al eerder met Wilpe te maken hebben gehad. Lees dus hun reviews om te ontdekken wat hun mening over Wilpe echt is. Hun beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van Wilpe geven zodat je weet wat er van dit warenhuis verwacht kan worden.

  Over Wilpe
  Wilpe is een warenhuis. Het bedrijf is opgericht in 2009. Ze hebben een groot assortiment met allerlei soorten producten. Ze zijn echter niet zomaar een warenhuis. Ze willen je graag voorzien van de beste deals en hebben deze daarom op hun website verzameld. Er zijn verschillende categorieën waarin hun producten zijn onderverdeeld. Zo is er de categorie elektronica met daarin verlichting, verlengsnoeren, Bluetooth koptelefoons, aansluitmateriaal, scheerapparaten, smartwatches, sportcamera’s, luidsprekers, ledlampen, tablets, batterijen, föhns, oordopjes, schakelaars, fotografie, beamers, tafellampen, plafondlampen en nog veel meer. Voor dieren hebben ze voerbakken, speeltjes, vogelvoer, kattenvoer, hondenhokken, drinkbakken, vogelhuisjes, kattenbakken, krabpalen, hondenriemen, visvier, aquariums en nog veel meer. In hun categorie speelgoed vind je kindermeubelen, poppen, knuffels, waterpistolen, schuifbanen, bellenblaas, steps, robots, trampolines, babyspeelgoed, poppenhuizen, kindergereedschap, telramen, kleurboeken, springkussens, spaarpotten, waterballonnen, speelgoedvoertuigen en knutselmateriaal. De afdeling home & living verzorgd keukenapparatuur, kookplaten, schoonmaakmateriaal, drogers, mixers, frituurpannen, grills, douchekoppen, badkussen, regendouches, stoomkokers, waterkokers, serviesgoed, dekbedden, matrassen, kussens, kruiken, messensets, bestel enzovoort. Ook hebben ze een groot assortiment kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Gezond leven is erg belangrijk. Daarom heeft Wilpe dan ook een afdeling met daarin dingen voor sport en gezondheid. Hierin vind je sportattributen voor watersport, fitness, fietsen en balsporten. Ook je tuin moet er natuurlijk een beetje netjes uitzien. Daarom heeft Wilpe tuingereedschap, tuinmeubelen, terrasverwarming, weerstations, aanhangers, planten, zonbescherming, beregening en ga zo maar door. En als laatste is er dan nog een departement dat allemaal gereedschap bevat. Hieronder valt ook handgereedschap en luchtgereedschap.


  Wilpe stelt zich voor en vertelt wat ze doen.

  Diensten van Wilpe
  Er is een Wilpe bezorgservice die ieder willekeurig product netjes naar je opstuurt. Zo hoef je er zelf niet om. Ook heeft dit warenhuis vol acties en dealtjes een klantenservice voor het geval er toch iets niet helemaal goed gaat.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wilpe
  Mocht jij al eerdere ervaring met Wilpe hebben dan horen we hier natuurlijk graag over. Hoe goed is dat gereedschap van Wilpe nou echt? Kun je erop vertrouwen dat de bezorgservice van Wilpe het speelgoed binnen redelijke tijd levert? En hoe vriendelijk en behulpzaam is die klantenservice van Wilpe nou echt? Schrijf een Wilpe review en vertel ons en andere klanten alles over jouw mening over dit warenhuis vol dealtjes en acties.

  Wilpe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wilpe

  Uw beoordeling