NederlandReview

  Ervaringen Wilpe

  Als je een wat spullen voor je huis, tuin, dier of vakantie nodig hebt kun je natuurlijk verschillende winkels afgaan. Makkelijker is het om een warenhuis te zoeken dat allemaal van dit soort dingen verkoopt. Zo’n soort warenhuis is Wilpe. Maar wat voor kwaliteit elektronica zal deze winkel verkopen? Zal je dier wel zo blij zijn met die dierenartikelen die er worden verkocht? Zal die kleding nou echt wel zo lekker zitten? Zal je lang moeten wachten op Wilpe’s bezorgservice en het nieuwe speelgoed? En wat voor een klantenservice biedt Wilpe aan als je toch niet helemaal tevreden bent over je sportartikelen? De enigen die hier iets zinnigs over kunnen vermelden zijn de klanten die al eerder met Wilpe te maken hebben gehad. Lees dus hun reviews om te ontdekken wat hun mening over Wilpe echt is. Hun beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van Wilpe geven zodat je weet wat er van dit warenhuis verwacht kan worden.

  Over Wilpe

  Wilpe is een warenhuis. Het bedrijf is opgericht in 2009. Ze hebben een groot assortiment met allerlei soorten producten. Ze zijn echter niet zomaar een warenhuis. Ze willen je graag voorzien van de beste deals en hebben deze daarom op hun website verzameld. Er zijn verschillende categorieën waarin hun producten zijn onderverdeeld. Zo is er de categorie elektronica met daarin verlichting, verlengsnoeren, Bluetooth koptelefoons, aansluitmateriaal, scheerapparaten, smartwatches, sportcamera’s, luidsprekers, ledlampen, tablets, batterijen, föhns, oordopjes, schakelaars, fotografie, beamers, tafellampen, plafondlampen en nog veel meer. Voor dieren hebben ze voerbakken, speeltjes, vogelvoer, kattenvoer, hondenhokken, drinkbakken, vogelhuisjes, kattenbakken, krabpalen, hondenriemen, visvier, aquariums en nog veel meer. In hun categorie speelgoed vind je kindermeubelen, poppen, knuffels, waterpistolen, schuifbanen, bellenblaas, steps, robots, trampolines, babyspeelgoed, poppenhuizen, kindergereedschap, telramen, kleurboeken, springkussens, spaarpotten, waterballonnen, speelgoedvoertuigen en knutselmateriaal. De afdeling home & living verzorgd keukenapparatuur, kookplaten, schoonmaakmateriaal, drogers, mixers, frituurpannen, grills, douchekoppen, badkussen, regendouches, stoomkokers, waterkokers, serviesgoed, dekbedden, matrassen, kussens, kruiken, messensets, bestel enzovoort. Ook hebben ze een groot assortiment kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Gezond leven is erg belangrijk. Daarom heeft Wilpe dan ook een afdeling met daarin dingen voor sport en gezondheid. Hierin vind je sportattributen voor watersport, fitness, fietsen en balsporten. Ook je tuin moet er natuurlijk een beetje netjes uitzien. Daarom heeft Wilpe tuingereedschap, tuinmeubelen, terrasverwarming, weerstations, aanhangers, planten, zonbescherming, beregening en ga zo maar door. En als laatste is er dan nog een departement dat allemaal gereedschap bevat. Hieronder valt ook handgereedschap en luchtgereedschap.


  Wilpe stelt zich voor en vertelt wat ze doen.

  Diensten van Wilpe

  Er is een Wilpe bezorgservice die ieder willekeurig product netjes naar je opstuurt. Zo hoef je er zelf niet om. Ook heeft dit warenhuis vol acties en dealtjes een klantenservice voor het geval er toch iets niet helemaal goed gaat.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wilpe

  Mocht jij al eerdere ervaring met Wilpe hebben dan horen we hier natuurlijk graag over. Hoe goed is dat gereedschap van Wilpe nou echt? Kun je erop vertrouwen dat de bezorgservice van Wilpe het speelgoed binnen redelijke tijd levert? En hoe vriendelijk en behulpzaam is die klantenservice van Wilpe nou echt? Schrijf een Wilpe review en vertel ons en andere klanten alles over jouw mening over dit warenhuis vol dealtjes en acties.

  Wilpe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  4,2
  22% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5,4

  Service

  2,8

  Prijs

  5,6

  Leveren

  3,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Round op

  Bestelde 3l Round Up.zou 'sanderendaags geleverd worden.Post nl melde mij dat ze binnen het voorziene uur(tot 12u45) niet tot bij mij raakten.Stuurden mijn pakket terug naar Wilpe ondanks het feit dat ik een ganse dag thuis was.Hebwel betaald en stuurde al ZES mails om de zaak op te lossenGeen enkele reactie.Zij hebben wel mijn centen en ik heb niks
  Is een echte schande.
  Vandaag nog gemaild,geen reactie. SCHRAPPEN VAN ONLINE VERKOOP

  Door: Albert De braekeleer29-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  mini shave

  snel en netjes bezorgt,1 dag na de bestelling,en een uitstekend product

  Door: g keesmaat21-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Al drie maanden wachten

  Ongeveer drie maanden geleden bestelde ik een autokrik. Ik heb vier keer gemaild en een keer gebeld. Ik krijg standaardmails terug met dat ze het vervelend vinden en met de belofte dat het volgende week wordt verzonden maar dat gebeurt dus niet. Toen ik belde kreeg ik het antwoordapparaat.

  Door: Alowieke van Beusekom07-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Zadel

  Had een zadel besteld.
  Ontang ik zonder overleg een goedkopere zadel.
  Maar het teveel betaalde bedrag tot op heden Niet terug gestort. SLECHTE ZAAK !! BINNEN 2 UUR BELOVEN ZE EEN MAIL TERUG.
  Totaal niet tevreden over deze Wilpe.

  Door: Dee De groot06-05-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  reageren slecht op email en liegen

  DE KLACHT
  8 april een zwembad besteld, 2 dagen later in huis, wat bleek verkeerde zwembad geleverd, gebeld moest foto van verkeerde produkt sturen, mail gestuurd met vraag om te ruilen, geen antwoord, gebeld ook een drama , weer gemaild , weer geen antwoord weer gebeld , smoesjes verhaal, volgende dag email ontvangen, dat het doogestuurd is naar logistiek, je raadt het al niks gehoord, weer mail gestuurd want het is een kado voor me dochter, en ja hoor niks gehoord, ik ben best boos en heb ze een mail gestuurd, of ze hard gelachen hebben met zijn allen daar met de vrijdagmiddag borrel.
  Heb ze ook een mail gestuurd om me geld terug te storten en om instructies om het verkeerde produkt kosteloos terug te kunnen sturen.
  Maar natuurlijk geen bericht ontvangen van wilpe.com

  Door: rene12-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Ander artikel dan besteld gekregen

  Ik heb een weerstation met buitententhermometer besteld incl druk meter etc.
  Op de site voor 19.95
  Krijg ik een binnenthermometer van ik denk nog geen €10.00
  Krijg ik als commentaar dat ik de verkeerde keus had gemaakt. Ruim 3 weken bezig geweest om het geld weer terug te krijgen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
  Ik nooooooit meer bij Wilpe.com. het zijn echte asoos

  Door: Theo08-04-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  waardeloos

  Wat een *organisatie. Reageren nergens op bij een klacht. NIKS kopen daar!

  Door: Andre25-03-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  eer slechte levering en geen beantwoording van mails

  Whiteboard besteld, zou de andere dag bezorgd worden. Na 10 dagen eindelijk binnen, doch zo beschadigd, dat het in de kliko kan.
  Diverse mailtjes gestuurd, 1 keer antwoord:"" Maak maar een foto, dan kunnen we de vervoerder aanspreken".
  Dus tegenwoordig moet je een camera , scanner, printer enz. bezitten,
  om een leverancier zijn werk te laten doen. Bij deze: "Fa. Wilpe, jullie zijn knoeiers". Ik ben 81 jaar oud, maar zulke wanvertoningen heb ik nog niet meegemaakt! Met geen vriendelijke groet

  Door: G.J Bouter28-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  2

  Slechte service

  Bestellen is prima
  Levering is zeer slecht.
  Bestelling zou binnen 5 dagen binnen zijn.
  Echter na 25 dagen nog steeds niet verstuurd door hun.
  Eerste keer: sorry er was een fout, we leveren het u in binnen twee dagen
  Tweede keer: sorry de voorraad klopt niet, het is op maar binnen een week
  hebben we nieuwe binnen.
  Derde keer; nee hoor zij komen pas volgende week binnen.
  Service zeer slecht.
  Bestelling geannuleerd.

  Door: Evert van Capelle21-02-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Schrijf zelf een review over Wilpe

  Uw beoordeling