NederlandReview

  Ervaringen Wilpe

  Als je een wat spullen voor je huis, tuin, dier of vakantie nodig hebt kun je natuurlijk verschillende winkels afgaan. Makkelijker is het om een warenhuis te zoeken dat allemaal van dit soort dingen verkoopt. Zo’n soort warenhuis is Wilpe. Maar wat voor kwaliteit elektronica zal deze winkel verkopen? Zal je dier wel zo blij zijn met die dierenartikelen die er worden verkocht? Zal die kleding nou echt wel zo lekker zitten? Zal je lang moeten wachten op Wilpe’s bezorgservice en het nieuwe speelgoed? En wat voor een klantenservice biedt Wilpe aan als je toch niet helemaal tevreden bent over je sportartikelen? De enigen die hier iets zinnigs over kunnen vermelden zijn de klanten die al eerder met Wilpe te maken hebben gehad. Lees dus hun reviews om te ontdekken wat hun mening over Wilpe echt is. Hun beoordelingen, ervaringen en cijfers kunnen je een goed beeld van Wilpe geven zodat je weet wat er van dit warenhuis verwacht kan worden.

  Over Wilpe

  Wilpe is een warenhuis. Het bedrijf is opgericht in 2009. Ze hebben een groot assortiment met allerlei soorten producten. Ze zijn echter niet zomaar een warenhuis. Ze willen je graag voorzien van de beste deals en hebben deze daarom op hun website verzameld. Er zijn verschillende categorieën waarin hun producten zijn onderverdeeld. Zo is er de categorie elektronica met daarin verlichting, verlengsnoeren, Bluetooth koptelefoons, aansluitmateriaal, scheerapparaten, smartwatches, sportcamera’s, luidsprekers, ledlampen, tablets, batterijen, föhns, oordopjes, schakelaars, fotografie, beamers, tafellampen, plafondlampen en nog veel meer. Voor dieren hebben ze voerbakken, speeltjes, vogelvoer, kattenvoer, hondenhokken, drinkbakken, vogelhuisjes, kattenbakken, krabpalen, hondenriemen, visvier, aquariums en nog veel meer. In hun categorie speelgoed vind je kindermeubelen, poppen, knuffels, waterpistolen, schuifbanen, bellenblaas, steps, robots, trampolines, babyspeelgoed, poppenhuizen, kindergereedschap, telramen, kleurboeken, springkussens, spaarpotten, waterballonnen, speelgoedvoertuigen en knutselmateriaal. De afdeling home & living verzorgd keukenapparatuur, kookplaten, schoonmaakmateriaal, drogers, mixers, frituurpannen, grills, douchekoppen, badkussen, regendouches, stoomkokers, waterkokers, serviesgoed, dekbedden, matrassen, kussens, kruiken, messensets, bestel enzovoort. Ook hebben ze een groot assortiment kleding voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Gezond leven is erg belangrijk. Daarom heeft Wilpe dan ook een afdeling met daarin dingen voor sport en gezondheid. Hierin vind je sportattributen voor watersport, fitness, fietsen en balsporten. Ook je tuin moet er natuurlijk een beetje netjes uitzien. Daarom heeft Wilpe tuingereedschap, tuinmeubelen, terrasverwarming, weerstations, aanhangers, planten, zonbescherming, beregening en ga zo maar door. En als laatste is er dan nog een departement dat allemaal gereedschap bevat. Hieronder valt ook handgereedschap en luchtgereedschap.


  Wilpe stelt zich voor en vertelt wat ze doen.

  Diensten van Wilpe

  Er is een Wilpe bezorgservice die ieder willekeurig product netjes naar je opstuurt. Zo hoef je er zelf niet om. Ook heeft dit warenhuis vol acties en dealtjes een klantenservice voor het geval er toch iets niet helemaal goed gaat.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wilpe

  Mocht jij al eerdere ervaring met Wilpe hebben dan horen we hier natuurlijk graag over. Hoe goed is dat gereedschap van Wilpe nou echt? Kun je erop vertrouwen dat de bezorgservice van Wilpe het speelgoed binnen redelijke tijd levert? En hoe vriendelijk en behulpzaam is die klantenservice van Wilpe nou echt? Schrijf een Wilpe review en vertel ons en andere klanten alles over jouw mening over dit warenhuis vol dealtjes en acties.

  Wilpe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

  4,6
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  3,2
  Prijs
  rating
  5,4
  Leveren
  rating
  3,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hikoki accu

  's Avonds besteld, volgende dag al in huis
  Goed product, mooie aanbieding, voor herhaling vatbaar

  Door: J. Vink 08-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  WIFI-versterker

  Dit is echt het allerslechtste bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan. Tientallen emails en gewoon geen enkele reactie.
  TRAP ER NIET IN EN KOOP HIER NIETS!

  Door: Paulus 08-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Gps tracker

  Beste,
  De levering duurde weken alvorens iets in de bus verscheen.
  Het product werkte niet en heb ik na vele pogingen terug gestuurd in de originele verpakking volgens de return policy.
  Binnen de 2 weken wordt terugbetaling belooft maar hier kwam niets van in huis.
  Na vele mails en aanmaningen nog niets gezien of gehoord. Dit is nu meer dan 10 maanden dat ik aan het wachten...
  Telkens het bericht dat ik order of factuur nummer naar support@wilpe moet sturen maar hier gebeurt niets mee.
  Slechtste klantendienst die ik al heb geweten...
  Alessandro

  Door: Alessandro Hendrickx 02-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  dashcam

  Dashcam besteld, na enkele maanden gaf deze storingen(kan gebeuren).
  Contact gezocht met Wilpe afspraak gemaakt om deze retour te zenden zodat deze onderzocht kon worden.
  Op 16-07-2019 een mailtje van Wilpe ontvangen dat de afwerking niet goed is gegaan, dat er geen dashcam geleverd kon worden en dat ik het mijn geld retour kon krijgen.
  Op 17-07-2019 bevestigd dat als er geen andere dashcam voorradig was ik mijn geld retour wilde hebben .

  Op 01-08-2019 heb ik nogmaals een mailtje naar Wilpe gestuurd of alles wel goed was aangekomen daar ik geen reactie op mijn mail had gekregen.
  Op 26-08-2019 ik had ik nog geen reactie of geld retour, maar weer gebeld, dezelfde medewerker kon zien dat er correspondentie was geweest ging dit uitzoeken, ik zou teruggebeld worden of via e-mail bericht krijgen.
  Omdat ik weer geen reactie kreeg vandaag 03-09 opnieuw gebeld, klantenservice was erg druk, ik had de mogelijkheid om een boodschap in te spreken en zou z.s.m. terug gebeld worden. Ik had een bericht ingesproken en verzocht om afwikkeling, helaas reactie bleef weer uit.

  06-09-2019 nog maar eens gebeld met wilpe, kreeg een andere medewerker, kon de verstuurde mails niet vinden of ik deze even opnieuw wilde doorsturen, deze kon helemaal niets van het dossier terug vinden ging dit uitzoeken en zou mij terug bellen of mailen, helaas weer geen reactie.
  16-09-2019 nog weer eens een mailtje of ik een reactie en betaling van mijn geld, maar uiteraard weer geen reactie
  Waardeloos bedrijf komen afspraken niet na, houden je aan het lijntje, ZEKER GEEN AANRADER.

  Door: schuur 23-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  vuilnisbak met sensor

  nadat de vuilnisbak waarop 2jaar fabrieks garantie stond na een jaar al defect geen daar de schanierpennen door roest waren gaan uitzetten kreeg ik een nieuw exemplaar voordat het tweede jaar afgelopen was bij het nieuwe exemplaar het zelfde defect dus was voor mij een fabrieks fout daar de scharnierpennen van normaal ijzer waren gemaakt en deze door het oxideren gaan uitzetten en zodoende het kunstof scharnier uit breekt heb wel 10 x gebeld met klantenservice hierover en alles opgenomen op band maar ze konden er niets mee en zouden de aankoop kosten crediteren en het zou reeds al gestort zijn . ook na diverse nadat gevraagd waneer dan wel dat was dan 2 dagen ervoor maar zag niets op mijn rekening .Heb daarop een mail gestuurd en kreeg als ractie dat het niet onder garantie viel en ik maar naar de fabriek moest om verhaal te halen en werdt tevens gevraagd met wie ik van klantenservice had gesproken ,heb keurig in een mail opgeven waneer en met wie en daarbij vermeld dat ik overkomst had met wilpe en niet met de fabriek en dat zij wettelijk de aangewezenen waren om dit af tehandelen en ze 5 werkdagen de tijd heb gevraagd om een reactie hierover maar u begrijpt het al geen reactie tot nu .G.v.GELDER order nr.260639

  Door: G. van GELDER 12-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6
  rating

  Fietstas

  Fietstas retour gedaan maar ik had achteraf betalen gekozen via Klarna daar steeds mail van gehad dat ik factuur moest betalen!?!!? KOOP NOOIT meer iets bij Wilpe

  Door: Gerda Pruijmboom 30-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  retro waterkoker

  bestelling op 2-8 gedaan 3_8 geleverd maar deels waterkoker niet bij.klantendienst niet behulpzaam NIET kopen daar

  Door: marc 23-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Round op

  Bestelde 3l Round Up.zou 'sanderendaags geleverd worden.Post nl melde mij dat ze binnen het voorziene uur(tot 12u45) niet tot bij mij raakten.Stuurden mijn pakket terug naar Wilpe ondanks het feit dat ik een ganse dag thuis was.Hebwel betaald en stuurde al ZES mails om de zaak op te lossenGeen enkele reactie.Zij hebben wel mijn centen en ik heb niks
  Is een echte schande.
  Vandaag nog gemaild,geen reactie. SCHRAPPEN VAN ONLINE VERKOOP

  Door: Albert De braekeleer 29-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  mini shave

  snel en netjes bezorgt,1 dag na de bestelling,en een uitstekend product

  Door: g keesmaat 21-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Al drie maanden wachten

  Ongeveer drie maanden geleden bestelde ik een autokrik. Ik heb vier keer gemaild en een keer gebeld. Ik krijg standaardmails terug met dat ze het vervelend vinden en met de belofte dat het volgende week wordt verzonden maar dat gebeurt dus niet. Toen ik belde kreeg ik het antwoordapparaat.

  Door: Alowieke van Beusekom 07-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Zadel

  Had een zadel besteld.
  Ontang ik zonder overleg een goedkopere zadel.
  Maar het teveel betaalde bedrag tot op heden Niet terug gestort. SLECHTE ZAAK !! BINNEN 2 UUR BELOVEN ZE EEN MAIL TERUG.
  Totaal niet tevreden over deze Wilpe.

  Door: Dee De groot 06-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  reageren slecht op email en liegen

  DE KLACHT
  8 april een zwembad besteld, 2 dagen later in huis, wat bleek verkeerde zwembad geleverd, gebeld moest foto van verkeerde produkt sturen, mail gestuurd met vraag om te ruilen, geen antwoord, gebeld ook een drama , weer gemaild , weer geen antwoord weer gebeld , smoesjes verhaal, volgende dag email ontvangen, dat het doogestuurd is naar logistiek, je raadt het al niks gehoord, weer mail gestuurd want het is een kado voor me dochter, en ja hoor niks gehoord, ik ben best boos en heb ze een mail gestuurd, of ze hard gelachen hebben met zijn allen daar met de vrijdagmiddag borrel.
  Heb ze ook een mail gestuurd om me geld terug te storten en om instructies om het verkeerde produkt kosteloos terug te kunnen sturen.
  Maar natuurlijk geen bericht ontvangen van wilpe.com

  Door: rene 12-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Ander artikel dan besteld gekregen

  Ik heb een weerstation met buitententhermometer besteld incl druk meter etc.
  Op de site voor 19.95
  Krijg ik een binnenthermometer van ik denk nog geen €10.00
  Krijg ik als commentaar dat ik de verkeerde keus had gemaakt. Ruim 3 weken bezig geweest om het geld weer terug te krijgen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
  Ik nooooooit meer bij Wilpe.com. het zijn echte asoos

  Door: Theo 08-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  waardeloos

  Wat een *organisatie. Reageren nergens op bij een klacht. NIKS kopen daar!

  Door: Andre 25-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  eer slechte levering en geen beantwoording van mails

  Whiteboard besteld, zou de andere dag bezorgd worden. Na 10 dagen eindelijk binnen, doch zo beschadigd, dat het in de kliko kan.
  Diverse mailtjes gestuurd, 1 keer antwoord:"" Maak maar een foto, dan kunnen we de vervoerder aanspreken".
  Dus tegenwoordig moet je een camera , scanner, printer enz. bezitten,
  om een leverancier zijn werk te laten doen. Bij deze: "Fa. Wilpe, jullie zijn knoeiers". Ik ben 81 jaar oud, maar zulke wanvertoningen heb ik nog niet meegemaakt! Met geen vriendelijke groet

  Door: G.J Bouter 28-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Slechte service

  Bestellen is prima
  Levering is zeer slecht.
  Bestelling zou binnen 5 dagen binnen zijn.
  Echter na 25 dagen nog steeds niet verstuurd door hun.
  Eerste keer: sorry er was een fout, we leveren het u in binnen twee dagen
  Tweede keer: sorry de voorraad klopt niet, het is op maar binnen een week
  hebben we nieuwe binnen.
  Derde keer; nee hoor zij komen pas volgende week binnen.
  Service zeer slecht.
  Bestelling geannuleerd.

  Door: Evert van Capelle 21-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Wilpe

  Uw beoordeling