Ervaringen Desert Operations

Al sinds het bestaan van de computer worden er al spellen op gespeeld en met de komst van het internet is dit alleen nog maar gegroeid. Tegenwoordig kun je immers ook tegen andere spelers over de hele wereld spelen. Desert Operations is zo’n brower spel die dit mogelijk maakt. Maar wat voor een spel zal dit precies zijn? Wat zul je er allemaal kunnen doen? Zul je jezelf er wel lang genoeg mee kunnen vermaken? Zal het lang duren om een account aan te maken en aan de slag te gaan? En zal er een Desert Operations klantenservice zijn voor het geval het spel vastloopt of er iets anders misgaat? Alleen spelers die Desert Operations ten minste een keertje hebben gespeeld kunnen je een antwoord op deze vragen geven. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat Desert Operations nou precies voor een spel is. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je laten zien wat je als speler van Desert Operations kunt verwachten.

Over Desert Operations

Desert Operations is een spel. Je kunt dit spel in je browser spelen. Je kunt in dit spel tegen andere spelers spelen omdat je wel duizenden andere spelers kunt tegenkomen. Je neemt het tegen elkaar op in dit militaire spel waar iedereen zijn eigen troepen en manschappen heeft. Deze troepen bestaan uit zo’n 50 grondtroepen, luchttroepen en zee-eenheden. Denk hierbij aan zwemmers, tanks, parachutisten, bommenwerpers en echte oorlogsschepen. Maar het aantal troepen is lang niet het enige dat bepaald of je het spel wint. Het is een strategiespel en dus hebben aspecten zoals tactiek en strategie ook een grote impact. Je zult dus, naast vechten, over moeten gaan tot spionage en handel. Alleen dan kun je van jouw land een echte wereldmacht maken.Laat bijvoorbeeld jouw spionnen infiltreren op de vijandige basis. Die kunnen je informatie verschaffen, de meest belangrijkste resource tijdens een oorlog. En dan nog kun je vast alleen maar voorspellen hoe je volgende gevecht zal uitpakken. Hoe het echt afloopt weet je pas aan het einde van een gevecht. Je zult daarom ook real time gevechtsrapporten krijgen aan de hand waarvan jij jouw strategie moet optimaliseren.


Een trailer van Desert Operations.

Diensten van Desert Operations

Je kunt gemakkelijk een account aanmaken via de website van Desert Operations. Het is een gratis spel en je hoeft voor het aanmaken van je account dit niets te betalen. Ook hoef je niets te downloaden omdat het spel gewoon in je browser wordt gespeeld. Mochten er bugs optreden of je spel gewoon niet helemaal lekker lopen dan kun je altijd de klantenservice van Desert Operations benaderen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Desert Operations

Heb je zelf al een Desert Operations account? Dan willen we graag alles weten over jouw ervaring met dit spel. Hoe moeilijk of makkelijk is het spel? Kun je jezelf er urenlang mee vermaken of verveelt het al snel? Waren de rapporten wel up to date of liep je steeds achter de feiten aan? Was het makkelijk om uit te zoeken hoe het spel werkt? En kon de klantenservice van Desert Operations je helpen toen er iets mis wat met je account? Laat een Desert Operations review achter en vertel ons wat jouw mening over dit spel nou echt is.

Desert Operations
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Desert Operations

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)