Ervaringen ClarityEnglish

Engels is een wereldtaal. Kinderen komen er al op de basisschool mee in aanraking en ook via computerspellen en Engelse apps leren ze al vrij vroeg met deze taal omgaan. Toch is het nog niet zo makkelijk om goed Engels te leren lezen, spreken en schrijven als je het een beetje op niveau wilt brengen. ClarityEnglish wil je hier graag bij helpen. Maar wat voor een kwaliteit onderwijs zal ClarityEnglish nou echt aanbieden? Zullen ze je echt wegwijs kunnen maken in de fijnere kneepjes van de Engelse grammatica? Zal het makkelijk zijn je in te schrijven via hun website? En zal de klantenservice van ClarityEnglish je kunnen helpen als je vast komt te zitten? Alleen mensen die al eens Engels hebben geoefend via deze website kunnen je hier meer over vertellen. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe ClarityEnglish werkt. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen zullen je laten zien of jij wat aan ClarityEnglish zou kunnen hebben.

Over ClarityEnglish

ClarityEnglish is een onderwijsinstelling die oefenmateriaal en cursussen op het gebied van de Engelse taal aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1992. Andrew Stokes en Adrian Raper zijn ClarityEnglish gestart in Maleisië. Toen werkten ze zelfs nog via een floppy waarom hun programma Tense Buster Lower Intermediate stond. Inmiddels zijn hun cursussen in vele landen beschikbaar. Hun softwareprogramma’s worden gebruikt door scholen, universiteiten en individuen uit haast ieder land ter wereld. Je kunt ClarityEnglish gebruiken voor verschillende doeleinden. Zo is er een oefenprogramma genaamd Practical Writing voor studenten van gemiddeld of geavanceerd niveau. Hierin lees je wat praktische vaardigheden voor het schrijven van Engels op school of in het dagelijks leven. Mocht je een specifiek doel hebben, bijvoorbeeld de zogenoemde IELTS, dan is daar ook een programma voor gevuld met adviesvideo’s, interactieve activiteiten en oefentests. Het Tense Buster programma is er ook nog steeds. Daarmee kun je jouw begrip van 33 belangrijke gebieden van de Engelse grammatica uitbreiden. Deze oefeningen zijn beschikbaar van basisschoolniveau tot geavanceerd. Dan zijn er nog Active Reading (gericht op leesvaardigheid) en Clear Pronunciation (uitspraak). Maar ze richten zich niet alleen op het beheersen van de Engelse taal zelf. Er zijn ook programma’s die iedere student kunnen helpen bij het studeren. Study Skills Success helpt je bijvoorbeeld bij het ontwikkelen en aanscherpen van bepaalde studievaardigheden. Het helpt je om jouw eigen manier van kritisch denken te ontwikkelen en om om te gaan met zelfstandig leren en studeren.


Een interview met Adrien Raper, één van de oprichters van ClarityEnglish.

Diensten van ClarityEnglish

Je kunt via de website van ClarityEnglish gemakkelijk aan oefenmateriaal en oefenprogramma’s komen. Het is geen beginnerscursus, dus om op de website van ClarityEnglish je weg te vinden zul je al wel enige basis moeten hebben. ClarityEnglish kan jouw uitspraak, grammatica of leesvaardigheid dan aanscherpen. Verder is er de ClarityEnglish klantenservice die je helpt als je even vast komt te zitten.

Klachten, Complimenten en Tips voor ClarityEnglish

Heb jij wel eens gebruik gemaakt één van de programma’s van ClarityEnglish? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring met deze educatieve instelling is. Hoe makkelijk was het om een oefenprogramma te downloaden via hun website? Heeft de software van ClarityEnglish je echt geholpen om je Engels wat op te krikken? En wat valt er te zeggen over de klantenservice van ClarityEnglish? Schrijf je eigen ClarityEnglish review en laat ons weten wat jouw mening over deze onderwijsinstelling echt is.

ClarityEnglish
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over ClarityEnglish

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)