NederlandReview

  Ervaringen AMV-opleidingen

  Een opleiding is belangrijk voor je toekomst en zelfs daarna ben je nooit te oud om nog wat nieuws te leren. Mocht je een opleiding willen volgen, je verdiepen in het ondernemerschap of een nieuwe weg op willen slaan, dan kan AVM-opleidingen je misschien helpen. Maar wat zal nou echt de kwaliteit van deze opleidingen zijn? Hoeveel zul je leren als je deelneemt aan hun webinars? Wat voor vakken zullen ze allemaal geven? Zal het makkelijk zijn om je in te schrijven voor dit opleidingsinstituut? En zal er een docent of anders een klantenservice zijn om je te helpen als je er even niet meer uitkomt? Dit kun je het beste vragen aan leerlingen die al ingeschreven staan bij AVM-opleidingen of al een diploma hebben. Lees hun reviews om een indruk te krijgen van hoe zij hun opleiding hebben beleefd. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers kunnen je helpen om een goed beeld van AVM-opleidingen en hun cursussen te krijgen.

  Over AVM-opleidingen

  AVM-opleidingen is een bedrijf dat opleidingen aanbiedt. Ze richten zich hierbij vooral op opleidingen van scheidingscoaches en mediators. Na de cursus zul je dus stellen bij kunnen staan die in een scheiding liggen. Je zult ze kunnen helpen met het uitzoeken van het papierwerk en het verdelen van de spullen. Je kunt ze dan helpen om de scheiding zo goed en snel mogelijk af te ronden zodat alle partijen weer verder kunnen met hun leven. Een opleiding tot mediator komt op meer plekken van pas. De technieken en handvaten uit deze opleiding kun je namelijk overal inzetten waar er conflicten ontstaan of kunnen ontstaan als er, om wat voor reden dan ook, niet goed gecommuniceerd wordt. Zo kun je ondersteunen bij conflicten op de werkvloer of ervoor waken dat ze in jouw bedrijf niet voor zullen komen. Voorbeelden van hun opleiding zijn Stategie Sessie Zandkastelencoaches, Verkorte Familiemediation, Video Assessment, Harvard Onderhandelen, Workshop Hoe Kom Je aan Klanten en Moeiteloos een Informatiegesprek Voeren. Alle opleidingen zullen je verder helpen in je carrière en je klaarstomen voor werk als teamleider, mediator, onderhandelaar of coach. Zo kun je een volgende stap in je carrière maken. Naast deze opleidingen heeft AVM-opleidingen ook nog een aantal aanvullende trainingen. Gespreksvoering met Kinderen in Scheiding is hier een voorbeeld van. Maar ook Pensioen en Scheiding, Workshop Presentatie Skills en Masterclass Preventieve Mediation vallen eronder.


  Een impressie van hun opeldigingen.

  Diensten van AVM-opleidingen

  Je kunt je via de website van AVM-opleidingen inschrijven voor één van hun opleidingen of trainingen. Een hoop van zo’n opleiding kan thuis gedaan worden. Mocht je tegen problemen aanlopen, dan kun je de klantenservice van AVM-opleidingen benaderen of een vraag aan je docent stellen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor AVM-opleidingen

  Heb jij al een opleiding of training bij AVM-opleidingen gevolgd? Dan kun je ons vast meer vertellen over jouw ervaring met dit opleidingsinstituut. Wat kwam er allemaal aan bod tijdens de cursussen? Heb je het idee dat je nu alles weet dat je moet weten om een scheiding te kunnen begeleiden? Hoe moeilijk was het om je in te schrijven via hun website? En wat voor een klantenservice biedt AVM-opleidingen als je iets nog niet helemaal snapt? Schrijf een review over AVM-opleidingen en vertel ons wat jij van jouw educatie bij deze onderwijsinstelling vindt.

  AMV-opleidingen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AMV-opleidingen

  Uw beoordeling