Ervaringen Versio

Ben jij klant bij de webhoster Versio en wil je graag een review van jouw ervaringen delen? Of overweeg je dit bedrijf en ben je op zoek naar de beoordelingen en meningen van gehoste mensen voor jou? In beide gevallen zit je hier goed!

Next level

Een eigen website beginnen is spannend, want het betekent een stap vooruit in de zichtbaarheid van jouw bedrijf, organisatie of project. Maar hoe regel je zoiets? Welke hosts zijn er allemaal? Zeker als je niet bekend bent met de wereld achter websites, kunnen alle termen je behoorlijk gaan duizelen. Wat betekent SSD Schijfruimte? Hoe bereken je het aantal Gb van het verwachte dataverkeer? Wat wordt er bedoeld met een MySQL Database? PHP? SSL? CGI? Perl? Cronjobs? Wat moet je met een script? Zijn e-mailboxen doorgaans inbegrepen? Wat is FTP toegang? Kan het niet gewoon met een raar wachtwoord? En hoe zit het met het beveiligen van de verbinding met de website? Is er een verschil tussen ‘gewone’ hosting en VPS hosting? Heb je niet ook nog een server nodig?

Vraagbaak

Gelukkig is er altijd wel iemand te vinden die het antwoord daarop wel weet. Ook hebben veel bedrijven die webhosting doen, al veel vragen voor je beantwoord op hun websites. Maar als je dan toch de sprong hebt genomen en je komt er niet uit, dan is er vaak ook een professionele helpdesk die zelfs buiten kantooruren support geeft.


Helpdesks zijn gelukkig een stuk welwillender en behulpzamer geworden

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je zelf genoeg kennis in huis hebt en je deze websites alleen nodig hebt voor het aanmaken van de domeinnaam en omdat zo’n hostingspakket wel makkelijk is.

Ervaringsdeskundigen Versio

Wat je kennis over computers, websites en programmeren ook is, het kan natuurlijk altijd zo zijn dat je de webhosting aan Versio hebt uitbesteed. Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw mening en beoordeling van die ervaring. Want er zijn ook mensen die op het punt staan om die stap te nemen en nu op zoek zijn naar reviews van consumenten die hen voor gingen. Dus hoe beviel het? Alles goed geregeld? Werd je midden in de nacht nog goed geholpen door de helpdesk? Kreeg je binnen 24 uur antwoord?

Jij wilt toch zeker ook weten of je met de juiste partij in zee gaat? Lees hier de meningen, beoordelingen, ervaringen en reviews van mensen voor jou!

Versio
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Versio

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)