NederlandReview

    Ervaringen Telfort

    Wat vinden anderen van Telfort? Natuurlijk kent iedereen Telfort wel van die leuke reclames op de televisie, op de radio en in de kranten. Het is goed om te zien hoe op een grappige manier de diensten van Telfort onder de aandacht worden gebracht van alle Nederlanders. Je kunt bij Telfort verschillende diensten afnemen. Denk hierbij aan een mobiel gsm abonnement, een televisie abonnement of een abonnement voor internet. Er zijn natuurlijk ook normale abonnementen voor de huistelefoon. Tevens mag je een snelle internetverbinding verwachten via glasvezel. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om al het moois van Telfort met elkaar te combineren. Hierdoor kun je zelf kiezen welke van de abonnementen het beste bij je passen.

    Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen en ervaringen van consumenten en bedrijven over bedrijven en diensten. We zouden het zeer waarderen als jij jouw review over Telfort op onze website wilt achterlaten.

    Over Telfort

    Telfort is een onderneming welke gebruik maakt van het KPN netwerk. Het is dus zo, dat je een hoge kwaliteit binnenhaalt bij de Telfort. Daarnaast willen ze je een pakket aanbieden voor een aantrekkelijke prijs. De prijs kwaliteit verhouding is dus erg belangrijk voor Telfort. Het is een bedrijf waar je veel zaken online kunt regelen. Een mooie website en een grote database met de meest gestelde vragen zorgen ervoor dat de meeste antwoorden gevonden kunnen worden. Natuurlijk kun je ze ook altijd bellen. Tevens hebben ze een ruim netwerk van winkels waar je terecht kunt. Hierdoor is het mogelijk om een persoonlijk advies te krijgen en het juiste abonnement voor in je huis of mobiele telefoon af te sluiten.

    Ook zo'n schik van die telfort reclames? "van piek op de bank, naar een piek in de boom....van golfbaan, naar bijbaan!" Zie hier een compilatie van alle reclames!

    De diensten van Telfort

    Telfort biedt hoofdzakelijk twee diensten aan. Het gaat hier om een tweetal groepen welke mobiele telefonie en Internet, bellen en televisie in huis zijn. Hieronder hebben we weergegeven hoe de verschillende groepen zijn opgebouwd:

    Mobiele telefonie:
    Telefoons met abonnement
    Sim Only
    Prepaid
    Verlengen van je abonnement

    Internet, bellen en televisie in huis:
    Internet
    Glasvezel
    Internet en TV
    Alles-in-1 pakket
    Alles-in-1 glasvezel
    Hulp bij overstappen

    Klachten of tips over Telfort

    Het is natuurlijk mogelijk dat er een keer iets mis gaat. Het indienen van een klacht is dan belangrijk. Hoewel een klacht erg serieus kan klinken, hoeft het dat natuurlijk niet te zijn. Uiteraard wil je wel graag dat je een oplossing krijgt.

    Er is geen aparte pagina op de website van Telfort waar je op terecht kunt om je klacht in te dienen. Er is wel een uitgebreide helpdesk en tevens een contact pagina waar je terecht kunt om je vragen te stellen en klacht in te dienen. Uiteraard kun je de contactpagina ook gebruiken om een compliment weg te geven.

    Wat vind jij van Telfort?

    Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening over Telfort. Ben jij een klant of ben jij een klant geweest van hun? Stuur dan je beoordeling in of je ervaring. Graag plaatsen we deze op NederlandReview om anderen te helpen een goed oordeel te vormen over Telfort.

    Internet, mobiel of tv van telfort? Wat vindt Nederland hiervan? Lees ervaringen over telfort van consumenten die u voorgingen!

    Telfort
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    6,4
    59% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7

    Service

    5,2

    Prijs

    7,6

    Leveren

    5,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Telfort geeft geen gehoor bij ontbinding contract

    Bij ontbinding maak ik gebruik van mijn rechten op grond van het verzuimen van de verplichting van het leveren van de diensten door Telfort, gespecificeerd in de overeenkomst. Ik ga over tot onmiddellijke ontbinding van de desbetreffende overeenkomst. Ik heb een probleem met de router die niet oplosbaar is door het vervangen van het exemplaar door een exemplaar van hetzelfde model. Zodra ik de router belast met de snelheden zoals gedefinieerd in de overeenkomst, raakt deze defect. Ik moet ik deze router resetten om hem opnieuw te kunnen gebruiken.

    Ik constateer dat dit een defect in het model is, omdat ik bij twee exemplaren van hetzelfde model exact dezelfde problemen ervaar. Ik ben van mening dat Telfort tekort is geschoten. Naar schatting heb ik ongeveer 10 maal de klantenservice gebeld heb, zonder dat er door Telfort een degelijke oplossing geboden werd. Dit heeft mij 2,5 uur van mijn tijd gekost.

    Door: Meijer10-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    nieuw televisie kastje gekregen die is veel sneller!!!

    Al jaren lid van Telfort

    Televisie werd steeds langzamer
    vooral met dingen opnemen en dan heen en weer spoelen - dan liep hij telkens vast
    erg irritant

    maar toen had ik gebeld en kennelijk had ik een oud kastje ofzo
    ze hebben een nieuwe opgestuurd

    moest ik wel eerst alles afkijken wat ik had opgenomen, want dat zou er niet meer op staan waarschijnlijk
    dus het duurde even voor ik daarmee klaar was want ik neem altijd veel dingen op...
    maar na een paar maanden (echt erg lang haha maar ik had echt veel en zonde om weg te gooien en ik ga ook niet de hele dag tv zitten kijken) heb ik nu eindelijk het nieuwe kastje

    en die is SUPERSNEL. en loopt niet meer vast tot op heden
    ik ben hier heel blij mee

    en het grappigste: sommige van mijn oude opgenomen dingen staan er nog op ook! niet alles, maar wel een aantal nieuwere dingen. Heel fijn, kan ik nog eens kijken


    Had niet deze goede service verwacht en dat het zoveel zou schelen in snelheid, maar dat is dus wel zo

    Dus Telfort, bedankt!

    Door: Schwarts08-08-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Slechte Service.

    Slecht bedrijf, walgelijk slechte klantenservice. ongelofelijk slechte Wi-Fi op 3 verschillende adressen en als er over gevraagd wordt niks wat helpt te horen krijgen. schande dat ze geld vragen voor wat ze aanbieden.

    Door: Peter Schoep26-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Wat een wanprestatie van Telfort!

    Afijn, de internet oplossing schijnt een soort joint venture van Telfort / KPN netwerk te zijn. Er wordt een Experia V10 box voor gebruikt. Die heeft het drie dagen vol gehouden, daarna was het op vrijdag 's avonds bij thuiskomst al afgelopen, geen internet meer en geen tv.
    Met Telfort gebeld, ze gingen er de volgende week wel naar kijken. Hoe krijg je zo slechte service verzonnen!
    Even gegoogeld, en nu blijkt dat de Experia V10 inderdaad bij iedereen onbetrouwbaar is, niet-werkende firmware update's en zo...
    Daarna heb ik via de Telfort website proberen in te loggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord. Maar na het klikken op inloggen zijn daar niet eens invulvelden voor het inloggen, alleen uitleg over hulp bij inloggen op een pagina die ze niet hebben, wat een rotzooi, daar werkt echt helemaal niets: geen internet, geen tv, geen inlogpagina en geen service!
    Een weekend zonder TV en internet, nou, ik ga volgende week hun hulp niet afwachten, wat een wanprestatie is dit! Ik heb per omgaande mijn abonnement via hun website opgezegd (dat werkte wonderbaarlijk wel!).
    Ik raak daarmee niets kwijt, want ik heb al niets!
    Moet dus naar een andere internetoplossing op zoek, want hier hebben we helemaal niets aan!
    Geen pluspunten gevonden.

    Door: Leo Berkhout09-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Internetstoring Amsterdam

    We hebben weer geen internet, centrum Amsterdam. Telfort, doe hier nou eens wat aan!!! Tegenwoordig kun je echt niet meer een dagje of zelfs een paar uur zonder internet.

    Gelukkig heb ik mobiel internet maar dat is toch niet normaal?

    Door: Liselotte23-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    Problemen met Tv Telfort - nieuw kastje gekregen

    veel problemen met het tvkastje - langzaam, haperen, uit het niets uitvallen, spoelen werkte niet meer. heel irritant als je probeert televisie te kijken.
    we hadden natuurlijk contact opgenomen met Telfort, was gelukkig geen probleem en met een weekje ofzo hadden we een nieuw kastje in huis. Die werkt gelukkig gewoon helemaal prima, blij mee.
    wel jammer dat je dan eerst al je opnames moet afkijken op het oude kastje (vooral omdat dat dus niet echt lekker gaat), maar goed

    Door: Liesbeth Mande17-02-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Televisie positief, internet negatief

    Wij zitten al een aantal jaar bij Telfort. We zijn gedeeltelijk positief en negatief.
    - De televisie vinden we erg goed. Het systeem werkt goed en is duidelijk, veel zenders en een erg goede beeldkwaliteit.
    - Maar voor het internet zijn we minder positief: we hebben regelmatig storingen en dan duurt het telkens lang voordat dat verholpen is. Overigens, als het internet het doet, is het wel erg snel en dan zonder haperingen.

    Overstappen lijkt me erg omslachtig en we willen ook niet wisselen van tv-provider, want daarover zijn we erg tevreden, maar voor het internet zouden we wellicht wel iets anders prefereren. Bovendien zijn ze een van de goedkoopste aanbieders...

    Door: Joke en Martijn06-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    te veel internetstoringen Amsterdam

    Wij overwegen nu echt om over te stappen, door alle storingen van Telfort in Amsterdam. Gisteren lag het internet er weer de hele dag uit (ik typ dit op mijn werk...), ze zeggen 'er wordt hard aan gewerkt', maar waarom duurt het dan zo lang?
    Onacceptabel.

    Geen internet, geen betrouwbaarheid en toch moeten we gewoon het volle pond betalen. Geen korting of niks omdat ze niet leveren waar we voor betalen.

    Daarom zijn ze de goedkoopste?

    Door: Naomi uit Amsterdam23-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Telfort vs. Ziggo televisie

    Wij hebben al jaren Telfort. Afgelopen tijd heb ik daar nogal wat gedoe mee gehad, vooral met het bereik. Daarom ben ik eens rond gaan kijken naar andere systemen.

    In een vakantiehuisje heb ik kennis gemaakt met het televisiesysteem van Ziggo. Dat van Ziggo werkt wel goed en de beeldkwaliteit was ok, maar ik vond het er allemaal erg suf uitzien en ook langzaam. En het kastje dat erbij stond, was echt megagroot! Daar stond trouwens UPC op, dus misschien is het een oud systeem, ik weet het niet. Maar ik vond het wel goed even te vermelden wat een groot verschil er dus tussen die systemen is!

    Daarom blijf ik toch maar bij Telfort. ik heb zo'n vermoeden dat het qua service en bereikbaarheid elkaar niet zo veel ontloopt, maar ik heb nu een hele andere waardering voor het televisiesysteem van Telfort, dat er echt veel frisser en moderner uitziet dan dat van Ziggo. Het kastje is ook veel kleiner en het is ook gewoon veel sneller.

    Maar ik hoop wel dat het nu over is met de problemen van Telfort, want dat is toch wel echt heel slecht!

    Door: José de Boer11-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goedkoop maar ook storingen

    Het is leuk dat ze zo goedkoop zijn maar een beetje jammer van al die storingen


    wij hebben thuis een alles-in-een-pakket en we hebben de laatste paar weken regelmatig storingen en dan telkens ergens anders, soms geen internet, soms geen televisie. heel vermoeiend en vervelend. meestal met een dag wel weer verholpen, maar hier hebben we natuurlijk geen abonnement voor. Jammer!

    Door: Linde Bosse07-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Storingen internet en tv

    Door de afgelopen storingen van deze en afgelopen week ben ik zeer gaan twijfelen over of ik nog wel lid wil blijven van deze club. Gisteren de hele dag geen internet en ook geen televsie gehad. Vorige week hetzelfde verhaal, maar toen maar liefst TWEE dagen. Ik vind dit echt belachelijk. Internet is een eerste levensbehoefte, bovendien heb ik er toch voor betaald? Dat ze dan zo uitermate traag zijn met het fixen van het probleem vind ik onacceptabel.

    Ik werk vanuit huis en heb dat nu meerdere dagen niet kunnen doen of ik moet de deur uit. Daar betaal ik niet voor Telfort!

    Dan kunnen ze nog erg goedkoop zijn, nu twijfel ik of dat het wel waard is. Nog 1 keer zo'n grap en ik ben zeker weg hier!

    Door: Amsterdamse internetter25-07-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Televisie is langzaam

    Onze televisie is vaak heel erg langzaam, weet iemand waar dat aan ligt?

    Niet altijd is het zo, maar vaak wel en dan gebeurt er gewoon niks als je op een knop op de afstandsbediening drukt of hij gaat heel erg lang nadenken als je op Mijn Opnames klikt. Of dat hij een pagina te ver laat zien als je daar niet heen wilt.

    Best irritant. Want als hij het wel doet, dat werkt alles prima!
    Maar soms doet hij ineens heel raar en ik weet niet waarom

    Anyone??

    Door: Leonie de Wit12-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Tevreden met Telfort alles-in-één-pakket

    Tevreden met Telfort. Wij hebben een alles-in-één-pakket.

    Internet eigenlijk nooit echt storing. Soms wel wat trager.

    Digitale televisie is gewoon prima beeldkwaliteit, vooral als je voor een HD-zender kiest. Wel moet ik zeggen dat dat systeem voor televisie soms erg langzaam is, vooral de laatste tijd. Misschien weer stekker er uit halen?

    Prijs was destijds de laagste van alle aanbieders, daarom kozen we voor Telfort.

    Door: klant van Telfort08-12-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    alles-in-een-pakket alles doet het

    klantenservice kan echt vele malen beter, maar ze zijn wel een goedkope partij en alles doet het goed. We hebben zo'n alles-in-een-pakket met televisie, bellen en internet.

    Door: Emily 06-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    combivoordeel afgekeurd door hun eigen fout!

    ze hebben het combivoordeel afgekeurd omdat bij de afdeling mobiele telefonie het huisnummertoevoeging niet hadden en bij de adslafdeling wel hadden, waardoor het adres niet matchte en daardoor is ons combivoordeel afgewezen. door hun fout dus lopen wij nu die combikorting mis echt belachelijk stomme service.
    hopelijk gaan ze het alsnog oplossen en dan nu goed anders zijn we weg bij deze mensen.

    Door: Amsterdam19-01-2016
    Amsterdam20-01-2016

    Weer gebeld, nu betere reactie en ze gaan het oplossen met terugwerkende kracht kreeg ik te horen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Belachelijke aanbieding

    Wat een belachelijke aanbieding
    Door die problemen die ze zelf hebben gemaakt, krijgen we drie gratis films
    Nou is dat sowieso stom op zich, maar het zijn ook nog STOMME films (het paard van Sinterklaas enzo...) en je hebt welgeteld twee dagen om die dingen te bekijken (als je dat zou willen). Zaterdag ontvingen wij de brief met deze fantastische deal, maandagavond was de uiterlijke dag om er gebruik van te maken...
    Wie heeft dit bedacht joh!
    Een gegeven paard kijk je niet in de bek, maar als goedmakertje voor alle problemen moet je toch echt met iets beters aankomen, Telfort!

    Door: Schipper02-12-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    herstarten 15 minuten wachten nieuwe software

    wat belachelijk, ik zet de tv aan, zo'n digitale van telfort, en ik krijg zo'n meding dat ik een kwartier moet gaan wachten omdat hij nieuwe software moet installeren ofzo, herstarten.
    superstom, ik wil gewoon nieuws kijken, maar dat gaat dus niet. wat een lomp systeem.
    dus nu verveel ik me en heb ik mooi de tijd om dat even hier te komen melden.
    stomme telfort!

    Door: Kacey21-11-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Twee telefoonnummers, voor vaste klanten betaald!

    Zeer onsympathiek, zo'n bedrijf dat een apart telefoonnummer heeft voor nieuwe klanten, dat gratis is, en een tweede telefoonnummer voor vaste klanten, waarvoor gewoon betaald moet worden.
    Zeer, zeer onklantvriendelijk. Zo voel ik mij als klant echt belazerd.

    Door: Jacques24-10-2015
    Theo24-10-2015

    Helemaal mee eens, dat is zoo slecht

    Francien24-10-2015

    Ja dan weet je dat je als vaste klant niet meer gewaardeerd word: ze hebben je al binnengehaald en meer moeite hoeven ze niet voor je te doen!

    Gerd24-10-2015

    Niet zo moeilijk doen, gewoon alsnog dat gratis nummer bellen en eisen dat je geholpen wordt. Dan leren ze het wel af

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Internet superlangzaam!!

    Internet is weer niet vooruit te krijgen vandaag, superlangzaam! Echt niet te doen. Soms doet hij het wel goed, maar soms ineens niet, zoals nu. Kan er niet op rekenen!

    Door: Serge15-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    televisie kijken

    TV doet het prima, dank je wel

    Door: Anita de Jongh14-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    HD kwaliteit is goed

    Groot scherm gekocht hier, maar gelukkig blijft de tvkwaliteit net zo scherp. Was bang dat dat daardoor blokkerig zou worden (hoorde ik wel eens), maar gelukkig niet dus!

    Door: De Bruin11-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Opnemen als hij uit staat

    Was geschrokken want had dat tvapparaatje uitgezet en dacht dus dat hij GTST van gisteren dus niet had opgenomen en ik was niet thuis. Maar dat maakt dus niet uit, want ook als hij uit staat, neemt hij op. Opgelucht! En handig dus ik zeg het maar even dan weet iedereen dat!

    Door: TEssa08-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Internet langzaam!!

    Niet te doen, dat zogenaamd snelle internet van Telfort. Hoop dat dat snel verandert, want hier betaal ik niet voor!

    Door: Zack06-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5

    Telefoonstoringen

    Wij hebben een alles-in-1-pakket bij Telfort. Tv en internet werken prima. Telefoon doet het ook wel, maar ik vind de lijn over het algemeen niet goed. Soms is het net alsof er iemand meeluistert ofzo, maar dat kan aan mij liggen.

    Door: Gerdie de Vries06-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    Geen klachten

    De mensen om mij heen hoor ik altijd klagen over hun televisieverschaffer. Slecht beeld, slecht geluid. Ik deel die klachten niet. Het beeld is scherp genoeg en er zijn geen storingen die ik merk. Weet niet of zij dezelfde aanbieder hebben.

    Door: Henny de Wit03-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Beste televisiesysteem

    Je doet het er maar mee op zich; je krijgt gewoon het systeem dat hoort bij je provider. Maar toen ik bij vrienden zag hoe dat tvsysteem werkte, zo onhandig! Die zenders en de gids enzo, helemaal raar ingedeeld. Ik vond het niks. En zij ook niet. Dan is die van Telfort beter. Die afstandsbediening ook fijn. Wel heel groot met misschien wat teveel knopjes, maar die gebruik je toch niet dan.

    Door: Olivier van Houten01-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Alles-in-1-pakket goedkoopst

    Omdat alles toch hetzelfde is volgens ons, kozen we gewoon voor de goedkoopste aanbieder van een alles-in-1-pakket. En dat was telfort. Paar tientjes per maand voor de hele bak: telefoon, internet, tv. Prima deal en alles werkt prima. Nooit storingen of niks (behalve als de hele stad of land platligt natuurlijk).

    Door: Heren Thuis30-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    niet doen!!!

    Ik betaal al jaren teveel voor deze telfoonwinkel. ze zeggen dat ze VETgoedkoop zijn maar dat is dus helemaal niet waar.

    Door: Arno de b.28-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Kansloos langzaam

    Volgens mij is telfort het afvoerputje voor alle kan klanten die goedkoop willen want je krijgt het internet dat nog over is dat de kan klanten niet gebruiken ofzo. Want het is echt kansloos langzaam. Als ik mijn abonnement stop kan zetten dan stap ik over.

    Door: Bert14-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Schrijf zelf een review over Telfort

    Uw beoordeling