NederlandReview

  Ervaringen Telefoondiscounter

  Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Telefoondiscounter.nl is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Telefoondiscounter.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

  Over Telefoondiscounter.nl
  TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor.  De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs! 

  Telefoondiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard. 

  Diensten van Telefoondiscounter.nl
  TelefoonDiscounter biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

  Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

  Klachten, tips en complimenten over Telefoondiscounter.nl
  Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten. 

  Heb jij ervaring met Telefoondiscounter.nl? 
  Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 

   

  Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.

  Telefoondiscounter
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  6
  48% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  5,2

  Prijs

  5,8

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  heel slechte ervaring telefoondiscounter

  joris van Dijk03-09-2018

  heel slechte ervaring bij telefoondiscounter, de eigenaar Lorenzo komt zijn afspraken niet na. wij hadden een refurbished iphone 5c besteld, deze stond al vol met chinese apps, had idee dat het een namaak iphone was uit china, geluid deed het niet en tijdje later viel de iphone helemaal uit en deed niets meer! aangezien Lorenzo erg dicht in de buurt woont, ben ik langsgegaan om door te geven, hij zou probleem proberen te verhelpen en anders vervangen, hij beloofde dit binnen een paar dagen te doen, en zeker voor onze vakantie 10 dagen later, helaas hield hij zich niet aan de afspraak, hij was niet te bereiken en op telefoonnummer hoor je alleen een bandje. de simkaart zou hij opsturen maar wij ontvingen steeds niets, toen ik naar zijn moeder belde kreeg ik een bericht dat het per post was verstuurd, maar volgende dag vertelde hij dat hij bij de post had teruggehaald!!, heel vreemd verhaal. uiteindelijk pas 28 dagen , ver na de vakantie (mijn dochter had dus geen iphone op vakantie) een andere ontvangen, ook deze telefoon funktioneert niet goed, de accu is binnen een aantal uur leeg!! Ik raad niemand aan om bij telefoondiscounter iets te bestellen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Eerlijke service

  Marco29-08-2018

  Snel in huis en wat een goede persoonlijke service

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Trap er niet in !

  Edwin26-08-2018

  Iphone 7 aangekocht .. mijn advies is , koop hier niet . pure oplichter !!!

  telefoon aangekocht , zoals veel mensen hetzelfde hadden geleverd met KAPOTTE EARBUDS.
  Dit schijnt een veel gekozen tactiek te zijn van Lorenzo . eerst zijn kapotte elementen verkopen , als je er niks over terughoort dan heb je geld verdiend, gaan mensen klagen dan lever je alsnog een nieuwe onder het mom van `coulance ´. De kapotte die hij terugvraagt gaat dan weer naar een nieuwe koper en zo gaat dat maar door.

  Na een uur kwam de volgende mankementen aan de iphone 7 : kapotte speaker , was niet goed te verstaan aan de telefoon . batterij ging binnen 12 uur leeg en de batterij specificaties in opties waren niet te zien . na mailcontact hierover aan te gaan reageerde hij niet inhoudelijk op mijn vragen maar bood gelijk aan het te repareren zoals hij bij meerdere klanten doet . In mijn optiek doet hij dat om je "14 dagen op zicht " termijn te laten verstrijken zodat hij de klant in zijn pocket heeft . de klant heeft geen recht meer op restitutie en is genoodzaakt om maar bij hem "coulance" te vragen voor reparatie van de gebrekkige producten die hij verkoopt. het is een slim mannetje , echter geen fijn mannetje

  ik heb van de telefoon foto;s gemaakt en videos voor het inpakken en retourneren . ook een foto van de retour bon gemaakt en deze in de mail opgestuurd zodat hij kon zien dat er geen geintjes uit te halen was mbt "O je telefoon heeft waterschade / valschade opgelopen dus ik repareer dit niet " ....

  Na 1.5 week mijn geld terug gekregen en maar besloten op dit forum te waarschuwen voor deze Lorenzo . Het is een 1mans bedrijf , gezien zijn fotos op facebook schat ik hem 23 jaar ..

  Daarbij een pure oplichter, erg slim , erg sneaky waar je erg bij op je hoede moet zijn dus mijn advies is : KOOP HIER NIET !!!!
  - als je wat bij hem koopt , maak overal fotos van , bij het uitpakken e.d .. ook videos maken van het gebruik en de staat van de telefoon , ook voordat je hem weer retour stuurt.
  - geef in de mail goed aan wat je van hem verwacht bij garantie en wees erg bewust van je rechten als klant
  - lees goed de voorwaarde voordat je iets koopt bij hem .
  - mijn beste advies blijft toch , koop hier niet want hij verkoopt rotzooi wat binnen een paar weken stuk gaat en dan heb je niks

  Ik wil nog even opmerken dat ik veel positieve Ervaringen / Reviews hier op TRUSTPILOT die voor Telefoondiscounter spreken erg gemaakt en nep vind , ik kan mij niet voorstellen dat 70% van de ervaringen die ik lees over hem precies dezelfde oplichterstruukjes hebben , dezelfde mankementen en malafide werkwijze en daarnaast een paar mensen een enorme superfijne ervaring hebben met deze Lorenzo .

  trap hier niet in !!!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Afspraken worden niet nagekomen...

  Elisabeth15-08-2018

  Telefoondiscounter komt afspraken niet na

  10 juni bestelde ik een Iphone 6. Op 25 juli zou ik op zomervakantie gaan, dus je zou denken dat ik de telefoon ruim op tijd besteld had. De eerste keer dat de telefoon bezorgd werd, bleek het knopje om het geluid uit/aan te zetten defect te zijn. Terug opgestuurd en deze zou gerepareerd worden. I.p.v. 5 werkdagen duurde dit 3 weken. De tweede keer dat ik de telefoon ontving was het knopje nog steeds niet goed werkend. De telefoon weer (voor eigen rekening) opgestuurd. Duidelijk gecommuniceerd dat ik hem echt voor 24 juni nodig had. Er werd aangegeven dat dit zeker goed ging komen. Op vakantie kreeg ik op 26 juni de mededeling dat mijn pakket bezorgd was. Helaas was ik toen dus al zonder telefoon op vakantie.
  Na terugkomst van mijn vakantie heb ik contact opgenomen met telefoondiscounter (via de mail, want telefonisch zijn zij nooit bereikbaar). Ik wou mijn bestelling graag annuleren, omdat ik de telefoon nu niet meer nodig had. Dit mag niet, omdat ik volgens Telefoondiscounter de telefoon al meer dan 14 dagen heb uit mogen proberen. Ze gaan nu de telefoon voor de vierde keer naar mij opsturen en als ik hem niet accepteer is dat mijn probleem, maar ik krijg mijn geld absoluut niet terug. Ik heb gevraagd welke data ik volgens hun mijn telefoon heb uit kunnen proberen, maar zulke vragen worden simpelweg genegeerd. Ze komen hun afspraken niet na en de 14 dagen uitproberen krijg je ook niet. Zij bezorgen hun producten te laat en tellen deze dagen daarna als uitprobeerdagen.

  Ik wil iedereen afraden ooit iets bij dit bedrijf te bestellen. En als je er toch over twijfelt, probeer dit bedrijf eens te bellen (085 3031492), dan weet je hoe gemakkelijk ze bereikbaar zijn als er iets mis gaat...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Retourneren duurt lang en is omslachtig

  Johnny13-08-2018

  Onbetrouwbare partij zodra er iets met je bestelling aan de hand is en je je geld terug wilt hebben.

  Over de snelle levering van mijn iphone was ik zeer tevreden. Echter bleek bij gebruik dat de speaker kapot was. Telefoon retour gestuurd. Een paar dagen later ontving ik de telefoon weer terug. Dat terwijl ik aan gegeven had mijn geld terug te willen. Na contact nogmaals retour gestuurd. Vervolgens 1,5 week moeten wachten op bericht dat het geld terug gestort zou worden. Kwamen ze met het verhaal dat mij icloud nog actief was. Of ik mijn inloggegevens even wilde mailen.
  Ik wist 100% zeker dat deze er af was dus weigerde ik mijn inloggegevens te mailen. Kreeg ik vervolgens de reactie dat er inderdaad toch geen icloud lock meer op zat.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Goede service

  D Van veen07-08-2018

  Heb voor het eerst een telefoon besteld bij telefoondiscounter.
  En ben te vrede.
  Eerst telefoon was niet naar mijn zin en kon hem gelijk terug sturen.
  Had gevraagd of ik hem op dinsdag kon krijgen moest op vakantie. Had hem vrijdag opgestuurd en dinsdagochtend had ik hem.
  Dus ja top.
  Gr D.van.veen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Louche zaken doen in de iphone wereld

  Belinda02-08-2018

  Eerste keer iphone 6 besteld voor de prijs van 258 euro, voor 23u besteld, volgende dag in huis, maar, batterij na een uur plat, gebeld, gemaild, iphone terug opgestuurd, een nieuwe beloofd, tot nog toe, geen nieuwe iphone noch geld terug, ik word al meer dan een week aan het lijntje gehouden!!! Mensen, koop er niet, grootste miserie die je op je kap haalt daar een gsm te kopen, de contactpersoon zegt zelfs tegen mij dat ik hem met respectvolle communicatie moet benaderen, terwijl ik mijn geld kwijt ben, aub dit is een zeer louche bedrijf...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Pure oplichting

  Jan Tuynman19-06-2018

  Op het laatste moment spullen niet leveren, daarna glashard liegen en met allerlei smoesjes aankomen. Een week doen over het terugstorten van het aankoopbedrag. Werkelijk nog nooit zoiets onprofessioneels meegemaakt, ver van blijven dit soort bedrijven!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Riekt naar oplichting

  G.R. ten Oever07-06-2018

  Diegene die een telefoon gekocht hebben en tevreden zijn hebben geluk gehad , na datgene wat ik meegemaakt heb met dit bedrijf.Ondergetekende kocht een IPhone 5s de aan en uit knop werkte niet geheel correct werd de dagen daarna steeds slechter mail hierover gestuurd of ik hem kon brengen of opsturen kreeg een mail terug niet leuk welke knop.Opnieuw uitvoerig uitgelegd het probleem .Geen gehoor meer daarna nog 2x een mail gestuurd vanwege geen reactie Twee keer gebeld met de de mededeling U wordt terug gebeld U raad het niet dus Moet je z'n bedrijf je telefoon terug sturen, dan ben je die ook kwijt want het vertrouwen is weg je kunt geen afspraken blijkbaar met hun maken Dus een bedrijf garantie en service is bij dit bedrijf onbekend horen zien en zakken vullen een grote leugen je wordt gewoon gelicht .
  Afzender G.R.ten Oever

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  3

  Een gewaarschuwd mens telt voor 2

  Karen28-05-2018

  Ook wij hebben zeer slechte ervaringen met Telefoondiscounter.nl. Deze webshop was eerder aangesloten bij Webwinkel Keur en via dit keurmerk hebben wij geprobeerd een soortgelijk geschil als dat van Ivan Craeghs (review 17/11/2017) opgelost te krijgen. Wij zijn daarbij uiteindelijk in het gelijk gesteld, maar Telefoondiscounter.nl weigerde uiteindelijk zich te conformeren aan deze uitspraak. Terwijl de uitspraak wel bindend zou moeten zijn voor de klant en voor de webshop.
  In onze ogen en ook in de ogen van Webwinkel Keur is Telefoondiscounter.nl een zeer onbetrouwbare en onverschillige leverancier gebleken. Middels deze berichtgeving hopen wij te bewerkstelligen dat u kritisch naar deze webshop zult kijken om te voorkomen dat u niet ook de dupe zullen worden van de handelswijze van deze webshop.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  verzending vertraagd, maar top toestel

  Michael Kort17-01-2018

  verzending vertraagd, maar top toestel

  James18-02-2018

  Nog steeds? Dacht ik ook eerste week. Daarna begint het gezeur, oplichters!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Slechte kwaliteit Telrefoondiscounter

  Nico29-11-2017

  Op 3 maart 2017 hebben we een refurbished I-Phone S5 bij Telefoondiscounter gekocht.
  Op 8 maart 2017 1e keer teruggestuurd wegens een defecte oplader en/of accu.
  Op 19 maart 2017 2e keer teruggestuurd. Oplaadproblremenen oortjes defect.
  Op 30 mei 2017 3e keer opgestuurd. Uitval en losschietende bovenzijde
  Op 13 november 4e keer opgestuurd. Toestel wil niet meer starten.
  Op 29 november gebeld, krijgen we mededeling dat door vocht de telefoon niet meer te repareren is.
  De telefoon kostte Euro 279,= 4x aangetekend opsturen kostte ruim 35,= dus totaal Euro 315,= betaald voor een toestel wat 4 keer is opgestuurd en met dubieuze materialen weer ondeugdelijk wordt gerepareerd.
  Ik wil het wel van de daken schreeuwen: KOOP HIER NIET!


  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5,5

  Mooie iPhone 6s

  Nicole 25-11-2017

  Ik heb hier een iPhone 6s gekocht met succes. Eerst was ik een beetje sceptisch over Refurbished iPhone's maar dat is nu helemaal anders!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Top bedrijf

  Piet willemse 25-11-2017

  Goed toestel, Snelle service. Bedankt Telefoondiscounter!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  OPLICHTERS

  Ivan Craeghs17-11-2017

  Mensen opgelet

  Mensen opgelet! Koop hier NOOIT een toestel!! een gewaarschuwd mens is er 2 waard!
  U krijgt eerst een toestel dat even goed werkt dan beginnen de problemen. Batterij gaat zowiezo vervangen moeten worden + nog allerlei andere problemen. Na dat het toestel terug wordt gestuurd beginnen de problemen, wij hebben enkele maanden moeten wachten (dit na vele mails en telefoons) totdat wij eindelijk bericht kregen, aan ons toestel werd blijkbaar niks gedaan. Er werd voorgesteld een ander toestel te kiezen omdat ons toestel niet meer voorradig was dus dat hebben wij gedaan. Weken later (weer na vele mails en telefoons) nog altijd geen nieuw toestel ondanks hun belofte! Tot wij plots een pakketje kregen opgestuurd met ons defect toestel!!?? Ineens bleek ons toestel waterschade te hebben (wat onmogelijk was!!) zonder ook maar enig bericht van hun! Dit is blijkbaar een veel voorkomend excuus bij telefoondiscounter als ik de meningen hierover lees.
  Ik wil en ga het hier niet bij laten en ik ga ook verdere stappen ondernemen door zoveel mogelijk gedupeerden samen te krijgen. Na de vele talloze mails voor een oplossing te zoeken met telefoondiscounter krijg ik natuurlijk geen gehoor meer. 450,00 euro op zak en bye bye!!
  Dit is hun werkwijze dus PAS OP met deze zogenaamde 'firma' (speelt zich allemaal af in een woning).
  U gaat er nog van horen!!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Dieven

  esther 16-11-2017

  Ik heb hier een toestel besteld, betaald maar niks ontvangen. Vervolgens komen ze met de meest slappe excuses en hele domme berichten. Zijn er zelfs langs gegaan maar geven dan niet thuis. Echt balen dat ze hier zomaar mee wegkomen. Zijn gewoon dieven!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  verkoper weigert retour bij mankement

  lennart14-11-2017  Gepubliceerd 4 minuten geledenverkoper weigert ontbinding overeenkomst

  heb vijf maanden geleden een iphone 5s gekocht, het begon al met een batterij die niet goed functioneerde en snel leegliep. hadden ze uiteindelijk opgelost. de oplaadkabel had het ook begeven, hiervoor ook een nieuwe toegestuurd gekregen. tot zover viel het nog wel te doen. een maand of wat terug is mijn homeknop er helemaal mee gekapt alleen de touch ID functie doet het nog. contact opgenomen met de klantenservice, en er werd gezegt dat ik maar moest wachten op de volgende update, ondertussen al twee updates verder, heb de klantenservice gemaild maar kreeg tot twee keer toe geen antwoord.

  hierna de klantenservice gebeld die mij vertelde dat ik geen garantie had op de knoppen van de telefoon. ondertussen heeft ook de oplaadpoort zijn kuren waardoor hij heel vaak niet eens meer oplaad. heb ze gemaild dat het niet redelijk is dat een homeknop 4 maanden na aankoop niet meer functioneert en zeker niet als er op de site wordt aangegeven dat het een toestel is met 100% werking.

  ze komen met het voorstel om de oplaadpoort te maken en de homeknop maar met die nieuwe homeknop verlies ik wel de functie om touch ID te gebruiken, wat een van de grootste redenen was waarom ik juist voor de 5S ben gegaan.
  heb ondertussen de verkoper gewezen op het feit dat ik de overeenkomst wil ontbinden omdat het nog binnen de 6 maanden is sinds het sluiten van de overeenkomst en er mankementen zijn ontstaan die niet goed zijn op te lossen. verkoper laat weten dat dit niet kan omdat het in strijd is met de algemene voorwaarden omdat daar garantie op knoppen wordt ontzegd.
  heb de verkoper nu gewezen op het nederlands recht waar ik dan ook het recht heb de overeenkomst te ontbinden maar zegt wederom dat dit niet mogelijk is.

  hele slechte service van telefoondiscounter, het leek allemaal heel mooi in het begin maar ben nu niet tevree met de service die zij bieden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  oplichters

  ronald de kruif09-11-2017

  Zijn oplichters! Je kan je geld beter in brand steken dan heb je er tenminste nog warmte van.

  Telefoon ontvangen die niet werkt. Direct teruggestuurd met de juiste retourformulieren. Aangeven gebruik te willen maken van mijn recht tot teruggave van het aankoopbedrag. Dit binnen de 14 dagen.

  Sturen ze na 2 weken doodleuk het toestel terug die nog steeds niet werkt.

  Hun reactie aan de telefoon is prima in orde!!! ....dit terwijl ik nog niet eens mijn wifi-code kan invullen omdat het scherm niet juist werkt.

  Het ergste is dat ik gewoon recht heb om het toestel terug te sturen zelfs zonder reden!!
  Hun reden die ze gaven was dat er gebruikssporen op zaten!! buiten mijn vingerafdrukken zit er niets op!!!

  Als je daarover belt is het altijd dezelfde school jongen Joris die je aan de telefoon krijgt die zegt dat je moet mailen naar lorenzo.

  Joris is zeer meelevend en kan goed luisteren maar heb het idee dat hij zijn meelevende showtje al vaker heeft moeten opvoeren.

  lorenzo wil niet aan de telefoon komen alles moet via de mail.

  ik ben mijn 209€ kwijt aan deze oplichters!!! kan maar 1 ding zeggen koop daar niets!!!!!!

  webwinkelkeurmerk

  Dit keurmerk mogen ze ook niet meer op hun site hebben staan. kijk gerust op site van dit keurmerk en u zult zien dat ze geen lid meer zijn

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Geweldig Product + goeie service

  Willem B 12-10-2017

  Ik heb hier een iPhone 5s 16Gb zwart besteld en ziet er echt als nieuw uit! Mijn broertje had een iphone 6 met een kapot scherm dit hebben ze ook voor ons hersteld! ik ben zeer te spreken over Telefoondiscounter! tot de volgende keer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Slechte kwaliteit, namaakonderdelen

  Anna10-10-2017

  Je krijgt niet waarvoor je betaalt. Toen binnen een jaar mijn batterij zo goed als waardeloos was weigerden ze hem voor me te vervangen zonder dat ik extra zou betalen. Toen ben ik maar naar de Apple Store gegaan, waar ze me vertelden dat de telefoon zelf al 4 jaar oud was, en dat ze de batterij niet konden vervangen omdat het geen echte Apple batterij is en ook omdat deze zat vastgelijmd. Ook het glas is niet het echte iPhone glas maar goedkope namaak. Meteen nadat ik een negatieve beoordeling had geplaatst op Trustpilot kreeg ik opeens een mail dat ze toch wel mijn batterij gratis zouden vervangen, als ik maar even van te voren mijn beoordeling zou aanpassen.
  Onbetrouwbaar, waardeloos bedrijf. Besteed je geld ergens anders.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  6

  Slechte service

  Thea31-08-2017

  Zeer slechte service!
  Twee keer toestel moeten terugsturen op eigen kosten.
  Ze laten dan niks horen, geen ontvangstbevestiging, niks. Ze maken het niet waar om binnen 5 werkdagen het probleem te verhelpen. Afspraken worden niet nagekomen. Als ze uiteindelijk akkoord gaan met geld teruggave kan je nog eens drie weken op je eigen geld wachten.
  En last but not least kocht ik exact hetzelfde toestel NIEUW voor 30 euro meer.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Nieuwe iPhone

  Jeroen de Wit29-08-2017

  Heel blij met mijn iPhone 6S. Het lijkt inderdaad echt net of de iPhone helemaal nieuw is! Prijs is het laagste wat ik kon vinden op het internet. Levering was ook top, volgende dag in huis!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Nieuwe iPhone

  Henk Arnhem23-08-2017

  Snel geleverd en de service was top. Ondanks dat ze de goedkoopste zijn (die ik kon vinden), vind ik de prijs voor een gebruikte iPhone nog steeds heel duur.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Top service

  Pieter16-08-2017

  Ik wou heel graag een nieuwe iPhone kopen maar vind ze nieuw toch even te duur. Tweede hands vertrouw ik toch niet helemaal. Telefoondiscounter levert naast goede service ook betrouwbaarheid en garantie. En dat bleek. Ik had wat vragen over de telefoon en ik werd direct vriendelijk geholpen. Nu erg blij met mijn telefoon. Ik zou het iedereen aanraden!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Telefoon Discounter

  Guus Clous16-08-2017

  Na het kijken van een YouTube filmpje over het refurbishe van een iPhone, raakte ik al geintreseerd in refurbished. Ik had daarna telefoondiscounter gebeld en gevraagd of het ook mogelijk was, dat als ik toch niet tevreden ben met mijn refurbished iPhone, dat ik hem terug kon sturen. De gene aan de telefoon gaf me ook nog wat extra informatie over refurbished. Hierna direct met iPhone besteld. Telefoondiscounter, bedankt!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  goedkope refurbished

  Theo17-07-2017

  Ik vind dit zelf best een leuke winkel vooral omdat ze erg goedkoop zijn. refurbished klinkt goedkoop, maar vaak Is dat ook nog best wel duur!! Hier vond ik een paar telefoons die goedkoper waren dan elders en daar heb ik er eentje van gekozen. De goedkoopste had wel een klein krasje, maar ik zie het nauwelijks!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Twee keer refurbished 5-sterren iPhone 5S retour gezonden.

  H. Klein16-07-2017

  Jammer genoeg tot twee keer toe een slechte ervaring gehad met deze verkopende partij. Ik had een refurbished 5-sterren (nieuw, géén gebruikssporen én een nieuwe batterij) iPhone 5S besteld. Deze tot twee keer ontvangen en twee keer geretourneerd, omdat deze niet aan de verwachtingen voldeed. Ik heb hierop de koop ontbonden en verzocht het aankoopbedrag vermeerderd met de kosten van de beide retourzendingen te restitueren. Dat was een week geleden, maar tot nu geen betaling gezien en op mijn emails wordt niet gereageerd. Telefonisch contact is ook onmogelijk, omdat vanwege extreme drukte, zoals een vrouwenstem aangeeft, de verbinding wordt verbroken. Ik hoop dat Telefoondiscounter snel over de brug komt, zodat ik mijn review kan herzien!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  NIET KOPEN!!

  Mijke Vrijland10-07-2017

  Na lang twijfelen toch maar een refurbished telefoon gekocht bij telefoondiscounter. Op dag 1 dacht ik al dat mensen mij slecht verstonden. Een tijdje aangekeken, misschien lag het aan m'n hoesje, of toch een instelling... na een tijd deed ook het touchscreen raar, alles trilde en ik moest gemiddeld 15x per dat de iPhone resetten. Toen heb ik besloten hem terug te sturen voor reparatie. Dit was ongeveer vier weken na aankoop.
  Ze zeggen dat het 1-5 dagen duurt. Ik hoorde maar niets en het telefoonnummer werkt ook niet. Toch maar nog een mail gestuurd. Na 1,5 week kreeg ik een reactie: Valt niet onder garantie, ivm valschade.VALSCHADE???! IK heb m'n telefoon nooit laten vallen!! Daarnaast werkte hij vanaf het begin af aan al niet goed....

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Refurbished iPhone voor weinig geld

  Pieter Harmens21-02-2017

  Als groot Apple-fan wil ik graag de nieuwste producten van Apple hebben, alleen is dit voor mij financieel nog niet altijd haalbaar. Had tot voor kort nog de iPhone 5 en inmiddels is de 7 alweer uit. Ik heb even pas op de plaats moeten maken en heb de iPhone 6 aangeschaft. Geen nieuwe, maar een refurbished. Deze heb ik gekocht bij Telefoondiscounter en ik ben erg te spreken over de kwaliteit. Ondanks dat het in feite een tweedehands toestel is, merk je hier niets van. Het toestel ziet er nog hartstikke goed uit en alles werkt ook nog snel en zonder problemen. De prijs heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken, want je betaalt hier veel minder geld voor dan voor een nieuwe iPhone.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Voor weinig geld een goede telefoon

  Joey Sleegers29-11-2016

  Je hoopt nooit dat je telefoon sneuvelt, maar als student is het allemaal extra erg. Mij overkwam het onlangs en ik heb niet veel geld voor een nieuwe telefoon. Normaal ben ik niet zo van tweedehands toestellen, maar ik heb er toch eentje gekocht bij Telefoondiscounter. En ik ben er ook nog eens heel erg over te spreken. Het toestel had slechts minimale gebruikssporen en werkt verder perfect. Dit had ik dus echt niet verwacht. De telefoon was daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Ik kan iedereen dit aanbevelen, wanneer je even krap bij kas zit. Wat een uitkomst!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  Fantastische aanbiedingen bij Telefoondiscounter

  Ahmed Yalikum09-06-2016

  Pas geleden een 'nieuwe' telefoon gekocht bij Telefoondiscounter. Mijn ouwe was gesneuvelt, maar had nog geen geld voor een nieuw. Deze winkel heeft echt hele mooie aanbiedingen, waardoor ik nu weer een toestel heb. Lijkt allemaal nieuw, maar is tweedehands.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Telefoondiscounter

  Uw beoordeling