Ervaringen Telefoondiscounter

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Telefoondiscounter.nl is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Telefoondiscounter.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt!

Over Telefoondiscounter.nl

TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor. De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs!

Telefoondiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard.

Diensten van Telefoondiscounter.nl

TelefoonDiscounter biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

Klachten, tips en complimenten over Telefoondiscounter.nl

Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten.

Heb jij ervaring met Telefoondiscounter.nl?

Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt!

Goed of slecht?Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over de Telefoondiscounter.

Telefoondiscounter
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

5,2
38% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6

Service

4,4

Prijs

5,6

Leveren

5

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

iPhone 7

Iphone 7 besteld hoogste kwaliteit refurbished. Dan verwacht je zoals ze zeggen dat hij volledig nagekeken is. Maar nee hoor. telefoon binnen met waterschade. je zag het vocht achter het scherm als je de telefoon aan hebt. ook de accu trekt hij met een aantal uur leeg.
Dit direct aangegeven bij ze en ik krijg de opmerking de telefoon terug te sturen . Op de vraag of ik direct een nieuwe kan krijgen word nee gezegd. je moet 5 a 7 werkdagen wachten .....
ook het laconieke wat er in de reactie zit bevestigd mijdat dit niet eenmalig is. telefoons worden helemaal niet gereviseerd maar snel in een doosje gedaan en verkocht. Na aantal dagen niks gehoord en ga bellen. Je krijgt niemand te pakken.

Ik heb hier echt geen vertrouwen meer in dus heb me geld terug gevraagd ( je hebt binnen 14 dagen altijd recht op geld terug ) .
dus dat maar aangegeven en 3 a 4 mailtjes verder heb ik wel netjes mijn geld terug .

Gewoon klein bedrijf die 2e hands telefoons doorverkoopt en snel geld wil verdienen. Mijn advies is niet doen!

PS ze dien er ook alles aan om negatieve recensies van het web te krijgen. Zodat ze er positiever opstaan als werkelijk is! Denk goed na voor je hier wat koopt!!!

Door: Hofje20-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

een Iphone

eerste levering was snel: dat is de (enigste) plus

na enige maanden was de camera defect. het toestel was verder absoluut onbeschadigd en bijzonder goed ingepakt verzonden. vervolgens krijg ik een mail dat ik € 29 onderzoekskosten moet betalen wil ik het toestel (nu met een barst in het display) ueberhaupt terug krijgen. na betaling komt het toestel terug, echter nu met een barst in het glas en niet werkende camera. dat terwijl we het toestel met camera dagelijks gebruiken. We zijn dus € 29 armer en hebben nu nog meer problemen dan vooraf.

als dit de dagelijkse gang van zaken is binnen jullie bedrijf (telefoondiscounter) dan raad ik niemand aan zelf nog maar een kijkje op jullie site te nemen.

mocht er alsnog een oplossing komen (en dan bedoel ik ook geen halve maatregelen) dan zal ik zo sportief zijn hiervan melding te maken in deze review!

Door: Jan19-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Iphone 6s

1 ster zijn jullie nog niet eens waard ik ben helemaal klaar met jullie!!!!
Ik raad iedereen aan om hier geen telefoon te bestellen!!
Vuile oplichters
ik heb tot 4keer toe een kapot toestel met kapotte battterij toegestuurd gekregen.
Meerdere malen gemaild word gewoon niet op gereageerd.
eindelijk een mail terug krijg ik te horen dat ze het niet geloven bewijs alles gemaild en word mij verteld weeeer terug te sturen en geld terug maar ik ben op vakantie dus dat word lastig.
word mij verteld dat dat mijn probleem is en ik dus nu met een kapotte telefoon zit en mijn geld niet terug krijg !
Vuile oplichters !!!!!

Door: Noël18-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

refubished Iphone 6 conditie goed?

Nou....goed is hij niet. Button op voorzijde rammelt in de kast. Scherm is geel met witte vlekken....enorme gebruikssporen op het toestel. Dit is niet conditie goed. Gemaild dat

Door: jeanette17-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Refurbished iphone

Eindeloos wachten slechte service
Kocht een refurbished iPhone. Al snel viel op dat de batterij niet goed was. Deze telefoon had gewoon veen nieuwe batterij gekregen. Telefoon moest worden teruggestuurd. Geen vervangend/nieuw toestel aangeboden. Moest meerdere malen mailen en uiteindelijk bellen om gemaakte verzendkosten terug te krijgen.
Na enkele maanden niet meer gebeld worden of contact met internet worden gemaakt. Telefoon wordt voor reparatie ingestuurd. Na 4 dagen nog geen ontvangstbevestiging gekregen. Na bellen volgt een bericht dat de telefoon is ontvangen met de mededeling dat ze trachten binnen 5-7 werkdagen geholpen te hebben. Na 2 weken ga ik mailen. Ben inmiddels met leentoestel op vakantie. Na 3 weken! wordt er geantwoord. Nergens worden excuses gemaakt over de lange wachttijd oid. Er is stootschade ontdekt (mij niet bekend maar helaas, ik kan niets bewijzen) en dus vervalt mijn garantie. Geweldig. 3 weken om er achter te komen dat de telefoon niet gerepareerd wordt. Ik kan een nieuwe telefoon krijgen voor €80,-. Nergens in de conversatie wordt iets gezegd over de eindeloze wachttijden zonder vervangend toestel. En na de betaling van het nieuwe toestel is het nu al twee dagen wachten waar ie blijft. Ik ben tenslotte al klant en kan geen kant op dus service verlenen is niet echt nodig. De toon bij telefonisch/mailcontact is uitermate laconiek terwijl ik nu een maand zonder telefoon zit.

Door: Ilse14-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

IPhone 8 refurbished

Vandaag een kapotte IPhone 8 geleverd gekregen. De telefoon laadt niet verder op dan
1 procent! En hij valt daardoor steeds uit. Grote vraag is nu: terug sturen of maar laten repareren bij een erkend adres en je verlies zo klein mogelijk proberen te houden?

Door: Erwin22-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

iPhone 7 Gold (Zo goed als nieuw)

De bestelde iPhone werd zeer snel geleverd. Bij het openen van het pakket merkte ik echter dat er heel wat gebruikssporen aanwezig waren. Dit terwijl ik de conditie ‘zo goed als nieuw’ bestelde. Hierdoor nam ik contact op met de klantendienst. Deze verzekerde me €30 terug te storen. Dit geld heb ik echter niet ontvangen. Na een dag merkte ik dat de batterij van de iPhone erg snel leeg was. Wanneer ik de toestand van de batterij raadpleegde, stond er duidelijk vermeld dat deze nood had aan reparatie. Ook hierover contacteerde ik de klantendienst, maar deze verzekerde me dat dit normaal was... Tijdens de tweede dag van gebruik kreeg ik plots geen connectie meer met de server. Zo was ik niet meer in staat om te bellen en sms’en. Opnieuw raadpleegde ik de klantendienst en deze zeiden me dat dit normaal was bij de iPhone 7. Ik had dus een telefoon waarmee niet gebeld/ gesmst kon worden. Ik besloot dan ook op de iPhone terug te sturen. Ik betaalde €16 om de iPhone terug te bezorgen. Hierbij voegde ik het retourbiljet waarop ik duidelijk aanduidde dat ik mijn geld terugwou. Na 4 dagen kreeg ik plots een mail waarin stond vermeld dat een anderen iPhone toegestuurd werd. Hierop contacteerde ik de klantendienst telefonisch. Ik wou namelijk mijn geld terug en was niet bereid om opnieuw verzendkosten te betalen voor de iPhone. Dit keer vertelden ze me dat ik het pakketje moest weigeren, zodat de iPhone terug bij hen terecht kwam en ik geen verzendkosten moest betalen. Dit alles in ondertussen weer meer dan een week geleden. Afgelopen vrijdag heb ik hen een mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn geld zou terugkrijgen. Tot op heden heb ik hier nog geen antwoord op gekregen.
We zijn ondertussen een maand verder en heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan!!!

Door: Nathalie Vandewijer08-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

2 x iphone 7

We kochten 2 x iphone 7. De toestellen kwamen te laat aan. Eentje was verkeerd kleur. Met onnodig heisa mocht hij terug. Het terugtransport werd slechts deels terugbetaald. ( me niet duidelijk waarom niet volledig ) De belofte "onmidddelijk" het goede toestel toe te sturen werd niet nageleefd. En zo hadden we pas een week na de bestelling de 2 gevraagde toestellen. Een toestel was vies ( er viel vuil uit de microfoon ), selfie camera onscherp, en had een oude batterij. ( batterijconditie 87% ) Hierover gemaild, en kreeg antwoord dat dit een "softwarematige inschatting" was...- men wou er niets aan doen. Toestel dus direct teruggestuurd ( 14 dagen retour recht ). Het tweede toestel uitvoerig getest - het werkte maar daar was ook alles mee gezegd. Eieren voor ons geld gekozen en ook deze teruggestuurd. Ondertussen 2 x andere Iphone 7 gekocht - wat een verschil.... Al met al voor ons een onaangename ervaring. We kregen ons aankoopbedrag wel terug maar zitten wel met ca 40 euro verzendingskosten, en zijn er 2 harde screenprotectors ( zet ik altijd als eerste werk op een gsm ) aan kwijt.

Door: steefan dekeyser05-07-2019
Desiree18-07-2019

Hi Steefan, zojuist ook een iPhone 7 ontvangen en niet tevreden. Ik stuur hem morgen terug. Vroeg me af waar je de andere iPhone uiteindelijk gekocht hebt!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4,5

iPhone 7

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Koop hier nooit mensen! Zijn oplichters! Telefoon besteld in november, na 14 dagen deed hij niets meer. Je kunt hem dan niet meer retourneren zodat je geld terug krijgt, zoals dit bij velen gebeurd. Bij die van mij is geen nieuwe batterij geplaatst zoals zij zeggen. De telefoon word naar mijn idee ook niet op andere gebreken nagekeken, dus je krijgt gewoon een toestel die het eerst doet en vervolgens stuk gaat.Er kon een nieuwe batterij in worden gezet want daar lag het aan. Toestel terug gestuurd via pakket waarbij je niet de naam tdc op mag zetten. Nu een kleine 6 maanden verder weer stuk doet helemaal niets meer dag 419 euro. Onlangs contact gehad kan alleen per mail u krijgt geld terug voor het toestel, toen ik vroeg hoeveel kwam Lorenzo erop terug. Het toestel moest ik maar weer opsturen voor een nieuwe batterij.. Mijn oude iPhone gaat nog langer mee. Mensen denk erom koop hier niet!!!!! Kost je alleen maar geld!!

Door: D.Wanrooij04-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

2 iphones

Deze review heb ik op een andere website geschreven maar wil deze hier ook graag delen!

Ongelofelijk!!
2 telefoons besteld met status ‘goed’. Telefoons werden 2 dagen te laat geleverd, waarvan 1 in de verkeerde kleur. 1 van de telefoons had absoluut geen status ‘goed’, want deze leek wel over het asfalt te zijn geschuurd!
Gebeld met Telefoondiscounter, maar als ik belde met mijn eigen nummer (opgegeven bij de bestelling) dan wordt er niet opgenomen. Toen ik meteen daarna met een ander nummer belde kreeg ik direct iemand aan de lijn. Slechte klantenservice en heel erg matig in hun communicatie.

Ik wilde mijn geld terug en een vergoeding in de retourkosten omdat zij niet hebben geleverd wat ze hebben beloofd. Helaas wordt dit niet gehoord en niets mee gedaan. Uiteindelijk telefoons teruggestuurd (waarbij je geen telefoondiscounter op je pakketje mag zetten) en mijn geld (zonder retourkosten) terug gekregen. Maar weer 3 dagen te laat mijn geld gekregen, moest er zelf weer achteraan!

UPDATE:
Na het plaatsen van mijn review nam Lorenzo van Telefoondiscounter contact met mij op via de e-mail om te vragen wat zij konden doen om mij te compenseren, zodat ik mijn review zou herzien. Ik heb hem gevraagd wat hij zelf in gedachten had. Zijn voorstel is € 20,00 compensatie om mijn slechte review te verwijderen.
Hem aangegeven dat hij mij niet om kan kopen voor € 20,00. Volgens hem heeft het geen zin als ik dat zo zie. Na over en weer e-mailen geeft hij aan dat het hem gaat om een compensatie van de kosten. Teruggestuurd dat hij dan vrij is om mij te compenseren in de kosten. Zoals verwacht uiteraard geen reactie meer van Lorenzo :). Conclusie: het ging hem er niet om om mij te compenseren in de kosten, maar om het verwijderen van deze review.

Reactie Telefoondiscounter:
Beste Andrea,

Dank voor uw review. Jammer dat u het verhaal verdraait en er dingen in zet die niet waar zijn. We hebben u gevraagd wat u redelijk vind om gecompenseerd te worden en dit in de review aan te passen. We hebben u niet gevraagd om eerst de review te verwijderen als wij u 20 euro betalen. Zo werken we uiteraard niet.

Fijne dag verder,
Review Team TD

Nog een laatste update en eveneens een reactie op de reactie van Lorenzo (dan ben ik er ook wel klaar mee):
Lorenzo, ik zeg nergens dat ik eerst de review moet verwijderen voordat jij mij €20,00 stort, dus ik vind het jammer dat jij mij ervan beschuldigd dat ik jullie zwart maak of woorden verdraai. Jouw letterlijke tekst is:
Wat denkt u er van om 20 euro retour te storten ter compensatie? Zou u daar tevreden mee zijn om de review te verwijderen?
Daarnaast wil ik nog aangeven dat ik nog een e-mail heb ontvangen dat Lorenzo een compensatie had overgemaakt, maar deze betaling heeft ingetrokken bij de bank na mijn update. Hij vindt het jammer dat ik hen zwart maak terwijl hij in oplossingen denkt (lees: voor zichzelf). Lorenzo ik wens jou, net als jij mij, een prettige dag toe en geniet ook van de zon :-).

Door: Andrea06-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Refurbished iPhone 7

Refurbished iPhone 7 bij Telefoondiscounter.nl besteld in november 2018. Telefoon netjes en snel mogen ontvangen, echter was de trilfunctie defect dus retour ter reparatie. Binnen een week nieuw toestel ontvangen, waarvan geluid defect was. Dus retour ter reparatie. Nieuw toestel ontvangen waarop zichtbaar gebruikssporen zaten (ik heb de iPhone "Als nieuw" besteld, en zonder krasjes terug gestuurd, tevens hier foto's van aangeleverd bij de klantenservice en die gaven me gelijk).

Nadat ik in vijf maanden tijd, drie telefoons heb ontvangen, die allen ondeugdelijk waren, ben ik logischerwijs het vertrouwen in de Telefoondiscounter verloren. Ik wilde de overeenkomst ontbinden en het aankoopbedrag terug. Dit was niet mogelijk.

Vervolgens met ConsuWijzer contact opgenomen om te informeren wat mijn rechten als consument zijn. Daar werd mij verteld dat wanneer een bedrijf ondeugdelijke producten verstuurd, en ik als consument hen voldoende mogelijkheden en tijd heb gegeven om me een deugdelijk product aan te leveren, ik het recht heb om de overeenkomst te ontbinden en het volledige aankoopbedrag retour te krijgen. Naar mijn mening, en de mening van ConsuWijzer, heb ik Telefoondiscounter voldoende tijd (vijf maanden) en mogelijkheden (drie toestellen) gegeven. Dit heb ik doorgegeven aan Telefoondiscounter, maar nog wilden ze mij niet het volledige bedrag terug geven. Vanuit ConsuWijzer werd mij verteld, dat ik volledig in mijn recht sta en als Telefoondiscounter weigert het bedrag terug te storten, ik naar het Juridisch Loket kan.

Dit gecommuniceerd met Telefoondiscounter.nl, na veel gedoe wilden ze me EUR 330,- van de betaalde EUR 370,- terug betalen. Gezien ik geen zin heb om nog meer tijd en moeite in deze organisatie te steken, ben ik hiermee akkoord gegaan. Later, vertelde ze ook nog doodleuk dat de retourkosten dan wel voor eigen rekening zijn, wat voor mij de laatste druppel is geweest om een review te schrijven.

Update: na nog meer tijd erin te steken en heen en weer bellen, een creditnota voor EUR 320,- ontvangen. Totaalbedrag had EUR 336,95 moeten zijn (overeengekomen bedrag was EUR 330,- en ik kreeg nog vergoeding van retourkosten van de tweede retourzending a EUR 6,95). Het lijkt erop alsof ze extra moeilijk doen, om de klant met opzet te "pesten" totdat de klant het opgeeft en die paar euro laten zitten. Echter, is het voor mij hierdoor een principe kwestie geworden en ben ik continu achter hun broek aangegaan om ook de laatste paar euro te mogen ontvangen.

Update: Bedrag van EUR 326,95 ontvangen. Dus weer tien euro te weinig. Weer bellen, weer vragen om het afgesproken bedrag. Uiteindelijk de resterende EUR 10,- ook mogen ontvangen.

Ik raad dan ook iedereen ten strengste af om een refurbished telefoon te kopen en al helemaal bij Telefoondiscounter.nl. Dit goedkoopje bleek een duurkoopje.

Door: Suzanne04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Slechtste bedrijf dat ik ken

Iphone 7 gekocht, na nog geen week werd batterij warm en bolde hij op en kwam mijn scherm naar boven. Stuur ik hem op krijg ik hem na een tijdje terug zeggen is gemaakt, nou mijn helderheid kan niet hoger dan 15% dan gaat het scherm trippen, mijn batterij wordt ontzettend warm soms... goed bedrijf hoor NOT ik koop hier echt nooit meer iets is gewoon weggegooid geld bhabha.. en reageren kunnen ze ook niet

Door: Kim07-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Oplichterij

Er had al een lampje moeten gaan branden bij het feit dat er de keuze afterpay verdwenen is bij het daadwerkelijke kiezen van de betaalmogelijkheden bij bestellen. Vervolgens had ik al kunnen weten dag t niet klopte toen ik 7 dagen moest wachten op Mn bestelling terwijl er op de site staat vandaag besteld de volgende dag geleverd.
Na een herinneringsmail gestuurd te hebben kreeg ik de volgende dag Mn bestelling. En hoe! Een telefoon die zo direct uit de broekzak van een veeboer in een doosje gestopt is en verzonden. Het vuil zat in de speakers enz. En de vette vingervegen en afdrukken overal!
Inmiddels is de iPhone al 2 dagen aan het updaten maar ik houd Mn hart vast voor als in hem wellicht nog kan gebruiken.

Koop hier niet mensen. Dit is niet pluis!!!

Door: Thijs06-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Telefoon defect ontvangen

Telefoon defect ontvangen, heb de telefoon daarna twee keer teruggestuurd. Na "reparatie" alsnog defect. De batterij gaat maar 4 uurtjes mee.

Door: Ana02-04-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Oplader

Ik heb laatst een iphone 7 besteld. Niets mis mee. Maar ineens is de oplader stuk. Mijn spaargeld is op en ik kan hem niet meer opladen

Door: Jasmijn30-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Prima service

Prima service. Prima prijs. prima product! En nog duurzaam ook!

Door: Natasha29-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Nepreviews

Alle positieve reviews zijn waarschijnlijk nep, kijk maar eens goed op het internet. Stikt van de slechte reviews, zo slecht, dat de goede niet waar kunnen zijn. Snap ook niet dat NederlandReview dit weer in stand houdt. Of komt dat toch door de affiliate fee's die jullie ontvangen?

Door: Oplichters23-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

geweldig product

Geweldig product voor een topprijs en hele snelle levering.

Door: Roos22-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Wel tevreden!

Jammer dat er zoveel slechte reviews staan. Ik werd vooraf goed telefonisch geholpen, de telefoon werd snel geleverd en alles werkt naar behoren. Ik ben tevreden!

Door: Mark18-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

snelle levering

De iphone is binen 24 uur geleverd en hij ziet er top uit.

Door: Bert18-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Geen aanrader

Echt flut nog niet eens binnen een week binnen en dan doet hij het nog niet eens ik heb hm terug gestuurd na veel gezeik en een andere gekregen doe het niet dee alsnog terug gestuurd maar ook doe dee het niet belde toen voor de 15e keer ofzo en ik kocht hm met 68 GB en ik kreeg er maar 16 echt niet doen want daarna waren ze niet meer te bereiken echt geen aanrader gewoon weg gegooid geld!!!!!!

Door: Matthijs rosbergen12-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Kut bedrijf, niet kopen!

Wat een ontzettend kut bedrijf is dit zeg, met belachelijk slechte producten. Na 2 keer repareren is mijn batterij nog steeds binnen 4 uur leeg.

Schijnt dat het na de tweede reparatie niet meer onder de garantie valt. Kan dus fluiten naar mijn centen en heb een kut telefoon.

Door: Jason11-03-2019
Matthijs rosbergen12-03-2019

Helemaal me eens precies het zelfde als bij mij

Julie30-03-2019

Dat hoort bij apple de batterij is altijd snel leeg! Ik heb een iphone 8 plus in de applestore zelf gekocht de batterij houd t ook geen 4 uur vol hoor!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Rectificatie van review met titel Slechter kan niet

Zojuist heb ik wat te snel gereageerd en heb ik mij laten beïnvloeden door andere reacties hier op de website. Het klopt dat ze er niet waren, echter is dit pand normalitair gezien ook geen pand waar klanten worden ontvangen, het is een webshop. Na 15 minuten kwamen ze toch. Echter hiervoor had ik alle reacties al gelezen en dacht ik dat ik zou worden opgelicht, ook omdat er geen bedrijfssticker staat. Echter is dit totaal niet het geval en ben ik onwijs goed geholpen. Ik kreeg een nieuwe telefoon mee.

Kortom, de service is goed en laat je niet teveel beinvloeden door mensen op deze website. Het kan soms zijn dat er iets fout is maar dat lossen ze prima op. De erg negatieve reactie kunnen bijvoorbeeld ook voortkomen uit het feit dat ze waterschade hebben geconstateerd of andere schade toegebracht door de persoon zelf en daarom aangeven dat het niet onder de garantie valt en dan worden mensen boos en laten ze een erg negatieve, uit het verband gerukte reactie achter, niet wetende dat ze andere mensen hiermee beinvloeden en zo schade toebrengen aan een goed functionerend bedrijf. Wil je reviews die wel te vertrouwen zijn, check dan truspilot.

Door: Carlien Ostermeier22-02-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechter kan niet

Verschrikkelijk slecht. Ik koop op 19 december een telefoon met nieuwe batterij zogezegd. De batterij gaat nog niet eens een halve dag mee, zeer slecht. Maar dit is nog niet alles... ik stuur ze een e-mail met daarin dat ik nu tijdelijk in Engeland woon en momenteel een week in Nederland ben of ze mij van een nieuwe batterij kunnen voorzien. Krijg ik eerst een standaard e-mail met dat ik hem kan opsturen. Ik zeg nogmaals dat het niet kan want ik ben zo lang niet in Nederland. Dan stellen ze voor dat ik naar de Meern mag komen (vanuit Alphen aan den Rijn op een industrie terrein) en ze mij hier meteen zouden helpen. Ik heb om 12.00 een afspraak maar er is nog niemand. Zeer zeer zeer slecht, ik zou hier niet meer kopen want de batterij is zeker niet nieuw, tijdens het schrijven van dit bericht is hij alweer met 3% naar beneden gegaan.

Door: Carlien Ostermeier22-02-2019
Carlien Ostermeier22-02-2019

Zojuist heb ik wat te snel gereageerd en heb ik mij laten beïnvloeden door andere reacties hier op de website. Het klopt dat ze er niet waren, echter is dit pand normalitair gezien ook geen pand waar klanten worden ontvangen, het is een webshop. Na 15 minuten kwamen ze toch. Echter hiervoor had ik alle reacties al gelezen en dacht ik dat ik zou worden opgelicht, ook omdat er geen bedrijfssticker staat. Echter is dit totaal niet het geval en ben ik onwijs goed geholpen. Ik kreeg een nieuwe telefoon mee. Kortom, de service is goed en laat je niet beinvloeden door mensen op deze website. Het kan maar goed zijn dat zij zelf iets aan hun telefoon hebben gedaan waardoor hij niet meer werkt en ze hierdoor een boze reactie achter laten, niet wetende dat ze andere mensen hiermee beinvloeden en zo schade toebrengen aan een goed functionerend bedrijf. Wil je reviews die wel te vertrouwen zijn, check dan truspilot.

Julie30-03-2019

Hoi allemaal, Ik snap niet dat jullie zo zeuren over de batterij maar dat hoort bij apple De batterij van apple gaat altijd snel leeg En als dat niet het geval is Heb ik een paar tips: 1 zet je telefoon beeld niet op het felst dus middelmatig je wend er na 5 minuten al aan! 2 als je je telefoon niet gebruikt zet m dan even op vliegtuigstand 3 neem een powerbank mee altijd goed! 4 gebruik je telefoon niet onnodig gebruik m alleen als je m ook echt nodig hebt! En dan kan je de rest wel thuis doen! Heb je iets aan deze tips? Laat dan even een like achter!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Ervaring met Telefoon discounter

Graag wil ik mijn ervaring met Telefoon discounter met u delen.
Na ontvangst van de IPhone8 bleek de homebutton niet te werken.
Gek genoeg deed deze het spontaan weer na 2 dagen.
Een paar dagen later was het scherm zwart en op geen mogelijkheid aan te krijgen.

Ik heb vervolgens een mail gestuurd met een aantal gegevens (zoals gevraagd bij garantie & retourneren).
Hier kreeg ik binnen 2 dagen antwoord op dat ik de telefoon kon versturen naar De Meern.
Ik heb gevraagd of ik ook zelf de telefoon kon brengen. Binnen een dag (op zondag) kreeg ik reactie dat dat mogelijk was.

De volgende dag ben ik naar de Meern gereden (het was de 14e dag na ontvangen van de telefoon). Hier was telefoon discounter te vinden op een bedrijven terrein.
Op eerste gezicht leek het alsof er hier alleen een gym school te vinden was, echter na het aanbellen deed een werknemer van TD open.
Na het zien van de telefoon en bon kon ik mee naar boven waar het bedrijf actief was.
Een ruimte met diverse medewerkers, veel telefoons en onderdelen. Na het bekijken van mijn telefoon werd mijn verteld dat de telefoon niet te repareren was.
Een andere telefoon kon verstuurd worden. Op mijn verzoek of ik ook mijn geld kon terug krijgen werd positief geantwoord en gedaan kon worden binnen 2 dagen.
Na het deactiveren van de appel ID van het toestel op een PC ben ik naar huis gegaan.
Binnen 15 minuten kreeg ik een factuur waarop stond dat het volledige bedrag terug gestort word.
Het bedrag stond idd binnen 1 dag op mijn bankrekening. Een prima garantie afhandeling van mijn defecte telefoon!

Ondanks alle negatieve beoordelingen en mijn sceptisch houding hierdoor wil ik vermelden dat de service en afhandeling prima was.
Het neemt niet weg dat het vervelend was dat ik een defecte telefoon heb ontvangen.
Als laatste wil ik zeggen dat ik totaal niet de indruk heb dat TD slechte bedoelingen heeft met het leveren van hun producten.

Door: George29-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Vele slechte recencies

Na veel negatieve recencies te hebben gelezen was me de moed al in de schoenen gezakt. Ik had een iphone 8 besteld voor 514 euro. Eerste gezicht zag hij er super uit en werkte alles naar toebehoren. Levertijd was helaas wel langer als wat er op de site stond. Na een paar dagen ging de telefoon opeens niet meer aan. Door goed mail contact met de eigenaar kwamen we der achter dat we hem terug konden brengen en gelijk ons geld terug kregen. En zoals gezegd is gedaan mijn vader ging erheen en binnen 1 dag is mijn geld terug gestuurd! Ik vind dit door alle negativieit en neppe reactie toch wel positief van telefoon discounter. Ze hebben netjes contact gehouden en zich aan hun afspraak gehouden. Al zou ik hier niet nog iets kopen ben ik wel blij met de service.

Door: Fiona29-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
8

3 keer refurbished moeten retourneren. Telkens een ander mankement

Twee keer toestel moeten terugsturen op eigen kosten.
Ze laten dan niks horen, geen ontvangstbevestiging of zo.
Ze sturen gewoon een ander toestel in de plaats met weer een nieuw mankement. Ik ga ervan uit dat een refurbished toestel correct moet werken, of ben ik naïef?
Ik zal toestel weer moeten terugsturen. Benieuwd wat ik nu in de plaats krijg...

Door: an Leysen22-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Hier niet bestellen!

Plus: snelle levering

Min: iphone6 gekocht die zo goed als nieuw zou zijn. Bij ontvangst zijn camera en uit-knop defect en blijkt de batterij niet nieuw maar uit 2015.

Recensies op internet nagelezen, dit blijkt veelvuldig te gebeuren. Je mag het toestel retourneren op eigen kosten (hoe zo, zij zijn in gebreke gebleven?!)
Naar een adres waarbij de naam van de winkel niet vermeld mag worden (??)
En veelal wordt de klacht niet naar behoren opgelost.

Dit niet aangedurfd en toestel door lokaal bedrijf laten repareren.

Maar koop hier alsjeblieft nooit een toestel!
Als iets te mooi lijkt om waar te zijn is dat zeker zo.

Door: Kersje14-12-2018
Anneke22-02-2019

Ik denk dat de naam niet vermeld mag worden omdat hierdoor pakketjes "zoek" kunnen raken. Als er groot telefoon discounter op beschreven staat, is het zeker dat er een telefoon in zit en kan de verleiding, van mensen die onderweg met het pakketje in aanraking komen, toch wel erg groot om deze eruit de halen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

OPLICHTER!!!!

Ik heb een telefoon gekocht die bij ontvangst direct al niet deed. Ik heb de telefoon aangetekend teruggestuurd. Er is een handtekening gezet voor ontvangst en nu beweert Lorenzo (alleen per mail te bereiken) dat hij de telefoon nooit heeft ontvangen. PostNL heeft onderzoek gedaan en ze krijgen VEEL van dit soort klachten binnen over telefoondiscounter.nl. Ik heb dus geld betaald voor een telefoon en uiteindelijk dus nooit een telefoon ontvangen. Geld weg! Pure oplichterij dus. Koop hier NOOIT!!!!!!!!!!!

Door: Lottie 02-12-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Wat een belachelijke aftersales, koop hier niet

Wat een belachelijk slechte service en producten verkopen ze bij dit bedrijf.

2x een iPhone gekocht;
- Het ene toestel was na 1 maand toe aan een nieuwe batterij.....terwijl de website zegt dat ze altijd een nieuwe batterij erin stoppen
- Het andere toestel is tot nu toe drie keer terug gestuurd en nog werkt het toestel niet.

En service? Ho maar! Kortom, koop hier niet.

(helaas kun je niet minder dan 2 sterren aanklikken als beoordeling want zelfs dat zijn echt veels te veel credit voor deze prutsers eerste klas)

Door: Florus21-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Slechte ervaring met telefoondiscounter


Ik had de iPhone 7 plus besteld, kreeg steeds niks. Na mailen bleek hij niet beschikbaar te zijn. Uiteindelijk kreeg ik de iPhone 7 plus maar werkte niet naar behoren. Een nieuwe opgestuurd gekregen die ook niet werkte naar behoren. Ik wilde mijn geld terug en na heel veel mailen heb ik het nu eindelijk na 2 maanden terug. Ik bestel hier nooit meer wat!

Door: Milika Kupers16-11-2018
Florus21-11-2018

Tja, wat wil je dan? Altijd op de eerste rang zitten?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
4

Doe geen zaken met TelefoonDiscounter!

In het verleden (2016) twee keer een prima toestel besteld. Nu (2018) een iPhone 6 besteld die niet aanging. Deze om moeten ruilen wat 6 dagen duurde. Van deze was de flitser kapot en was het scherm niet juist gemonteerd. 3 maal is scheepsrecht? Nee, ook de laatste telefoon was niet naar wens. Een kapotte homeknop deze keer. Telefoondiscounter (Lorenzo) communiceert enkel per mail en niet telefonisch. Bovendien kwamen de verzendkosten om te retourneren voor mijn eigen rekening en is daar niet in tegemoet gekomen (ondanks dat hij continu kapotte telefoons leverde). Duur grapje en uiteindelijk ruim 2,5 week zonder telefoon gezeten. Daar komt bij dat ik zelf achter de terugbetaling moest, ook dat ging helaas niet vanzelf. Jammer!

Door: A.M.14-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Pas op voor deze webshop

Td levert geblokkeerde toestellen en toestellen die snel kapot gaan. Onder voorwaarde van een positieve of geen recensie voeren ze ‘garantie’ uur. Dat wil zeggen ‘een geblokkeerd’ toestel.. n

Door: Vries10-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Waardeloos

Geen service geen mailcontact geen levering oplichting

Door: Esmee29-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

kapotte Iphone gekregen en daarna zeer slecht afgehandeld. komen belofte niet na!

In september een Refurbished Iphone gekocht, de eerste dag bleek hij al kapot te zijn (schakelde steeds automatisch uit). Via de mail werd ons beloofd door Lorenzo Lumaye Schuld (1 v/d medewerkers) dat zij de portokosten zouden betalen van het retourneren. Dit is helaas nooit gebeurd. Hierdoor heb ik gebeld met Lorenzo. Eerst probeerde hij steeds met smoesjes er onderuit te komen. uiteindelijk beloofd hij dat we eerst een goede review moet sturen en dat hij daarna het geld terug stort. Als ik zeg dat ik dit chantage vind en dat ik eerst wil dat het goed opgelost is, voordat ik een goede review kan sturen, zegt hij me niet te kunnen helpen en gooit hij de telefoon op. Ik werd echt heel onbeschoft te woord gestaan aan de telefoon en ze komen hun beloften dus ook niet na!

Door: Stephanie22-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

HELE SLECHTE SERVICE!!

HELE SLECHTE SERVICE!!
Veel problemen met mijn iphone, maar het bedrijf is alleen maar via mail te bereiken terwijl er heel duidelijk op de site staat dat er een klantenservice is.Via de mail beloven ze van alles maar er komt niets van uit.Je kunt de telefoon op sturen maar je moet wel zelf de verzendkosten betalen, maar na 2 keer opgestuurd te hebben zit ik nog steeds met een defect toestel. Ik heb uiteindelijk de telefoon ergens anders laten repareren.

Door: John Couwenberg17-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

Nooit meer!

Wat een vervelende ervaring vond ik dit! Dit bedrijf heeft een mooie website, waardoor het betrouwbaar overkomt. Maar ik heb het gevoel dat ik echt misleid ben. Voor 23.59u besteld, morgen in huis, volkomen loze belofte. Ten eerste bleek mijn gekozen toestel niet op voorraad, maar dat wist ik pas nadat ik meerdere malen hierover had gemaild. Uiteindelijk kreeg ik na 6 dagen het verkeerde toestel opgestuurd. Toen ik daarna aangaf mijn geld terug te willen en het toestel had teruggestuurd, kreeg ik nogmaals een toestel toegestuurd! Hierop heb ik weer aangegeven dat ik mijn geld terugwilde plus een vergoeding van de verzendkosten. Ik had immers tot 2 keer toe een verkeerd toestel toegestuurd gekregen. Maar het verzoek voor vergoeding van verzendkosten is volkomen genegeerd. Ik heb godzijdank het geld voor het toestel wel teruggestort gekregen, maar dit duurde zeer lang en er werd pas gereageerd nadat ik meerdere malen had gemaild. Dit bedrijf is telefonisch volkomen onbereikbaar!! Ik heb 3 weken in de rats gezeten dat ik mijn 539 euro kwijt was. Inmiddels heb ik een nieuwe telefoon aangeschaft, omdat mijn vertrouwen in de refurbishedmarkt volkomen is verdwenen door dit bedrijf.

Door: Margit06-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

heel slechte ervaring telefoondiscounter

heel slechte ervaring bij telefoondiscounter, de eigenaar Lorenzo komt zijn afspraken niet na. wij hadden een refurbished iphone 5c besteld, deze stond al vol met chinese apps, had idee dat het een namaak iphone was uit china, geluid deed het niet en tijdje later viel de iphone helemaal uit en deed niets meer! aangezien Lorenzo erg dicht in de buurt woont, ben ik langsgegaan om door te geven, hij zou probleem proberen te verhelpen en anders vervangen, hij beloofde dit binnen een paar dagen te doen, en zeker voor onze vakantie 10 dagen later, helaas hield hij zich niet aan de afspraak, hij was niet te bereiken en op telefoonnummer hoor je alleen een bandje. de simkaart zou hij opsturen maar wij ontvingen steeds niets, toen ik naar zijn moeder belde kreeg ik een bericht dat het per post was verstuurd, maar volgende dag vertelde hij dat hij bij de post had teruggehaald!!, heel vreemd verhaal. uiteindelijk pas 28 dagen , ver na de vakantie (mijn dochter had dus geen iphone op vakantie) een andere ontvangen, ook deze telefoon funktioneert niet goed, de accu is binnen een aantal uur leeg!! Ik raad niemand aan om bij telefoondiscounter iets te bestellen

Door: joris van Dijk03-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Eerlijke service

Snel in huis en wat een goede persoonlijke service

Door: Marco29-08-2018
Florus21-11-2018

Hmm deze recensie klinkt alsof je een eigen medewerker bent want voor de rest is de negatieve reacties meer dan terecht en kloppend

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Trap er niet in !

Iphone 7 aangekocht .. mijn advies is , koop hier niet . pure oplichter !!!

telefoon aangekocht , zoals veel mensen hetzelfde hadden geleverd met KAPOTTE EARBUDS.
Dit schijnt een veel gekozen tactiek te zijn van Lorenzo . eerst zijn kapotte elementen verkopen , als je er niks over terughoort dan heb je geld verdiend, gaan mensen klagen dan lever je alsnog een nieuwe onder het mom van `coulance ´. De kapotte die hij terugvraagt gaat dan weer naar een nieuwe koper en zo gaat dat maar door.

Na een uur kwam de volgende mankementen aan de iphone 7 : kapotte speaker , was niet goed te verstaan aan de telefoon . batterij ging binnen 12 uur leeg en de batterij specificaties in opties waren niet te zien . na mailcontact hierover aan te gaan reageerde hij niet inhoudelijk op mijn vragen maar bood gelijk aan het te repareren zoals hij bij meerdere klanten doet . In mijn optiek doet hij dat om je "14 dagen op zicht " termijn te laten verstrijken zodat hij de klant in zijn pocket heeft . de klant heeft geen recht meer op restitutie en is genoodzaakt om maar bij hem "coulance" te vragen voor reparatie van de gebrekkige producten die hij verkoopt. het is een slim mannetje , echter geen fijn mannetje

ik heb van de telefoon foto;s gemaakt en videos voor het inpakken en retourneren . ook een foto van de retour bon gemaakt en deze in de mail opgestuurd zodat hij kon zien dat er geen geintjes uit te halen was mbt "O je telefoon heeft waterschade / valschade opgelopen dus ik repareer dit niet " ....

Na 1.5 week mijn geld terug gekregen en maar besloten op dit forum te waarschuwen voor deze Lorenzo . Het is een 1mans bedrijf , gezien zijn fotos op facebook schat ik hem 23 jaar ..

Daarbij een pure oplichter, erg slim , erg sneaky waar je erg bij op je hoede moet zijn dus mijn advies is : KOOP HIER NIET !!!!
- als je wat bij hem koopt , maak overal fotos van , bij het uitpakken e.d .. ook videos maken van het gebruik en de staat van de telefoon , ook voordat je hem weer retour stuurt.
- geef in de mail goed aan wat je van hem verwacht bij garantie en wees erg bewust van je rechten als klant
- lees goed de voorwaarde voordat je iets koopt bij hem .
- mijn beste advies blijft toch , koop hier niet want hij verkoopt rotzooi wat binnen een paar weken stuk gaat en dan heb je niks

Ik wil nog even opmerken dat ik veel positieve Ervaringen / Reviews hier op TRUSTPILOT die voor Telefoondiscounter spreken erg gemaakt en nep vind , ik kan mij niet voorstellen dat 70% van de ervaringen die ik lees over hem precies dezelfde oplichterstruukjes hebben , dezelfde mankementen en malafide werkwijze en daarnaast een paar mensen een enorme superfijne ervaring hebben met deze Lorenzo .

trap hier niet in !!!!

Door: Edwin26-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Afspraken worden niet nagekomen...

Telefoondiscounter komt afspraken niet na

10 juni bestelde ik een Iphone 6. Op 25 juli zou ik op zomervakantie gaan, dus je zou denken dat ik de telefoon ruim op tijd besteld had. De eerste keer dat de telefoon bezorgd werd, bleek het knopje om het geluid uit/aan te zetten defect te zijn. Terug opgestuurd en deze zou gerepareerd worden. I.p.v. 5 werkdagen duurde dit 3 weken. De tweede keer dat ik de telefoon ontving was het knopje nog steeds niet goed werkend. De telefoon weer (voor eigen rekening) opgestuurd. Duidelijk gecommuniceerd dat ik hem echt voor 24 juni nodig had. Er werd aangegeven dat dit zeker goed ging komen. Op vakantie kreeg ik op 26 juni de mededeling dat mijn pakket bezorgd was. Helaas was ik toen dus al zonder telefoon op vakantie.
Na terugkomst van mijn vakantie heb ik contact opgenomen met telefoondiscounter (via de mail, want telefonisch zijn zij nooit bereikbaar). Ik wou mijn bestelling graag annuleren, omdat ik de telefoon nu niet meer nodig had. Dit mag niet, omdat ik volgens Telefoondiscounter de telefoon al meer dan 14 dagen heb uit mogen proberen. Ze gaan nu de telefoon voor de vierde keer naar mij opsturen en als ik hem niet accepteer is dat mijn probleem, maar ik krijg mijn geld absoluut niet terug. Ik heb gevraagd welke data ik volgens hun mijn telefoon heb uit kunnen proberen, maar zulke vragen worden simpelweg genegeerd. Ze komen hun afspraken niet na en de 14 dagen uitproberen krijg je ook niet. Zij bezorgen hun producten te laat en tellen deze dagen daarna als uitprobeerdagen.

Ik wil iedereen afraden ooit iets bij dit bedrijf te bestellen. En als je er toch over twijfelt, probeer dit bedrijf eens te bellen (085 3031492), dan weet je hoe gemakkelijk ze bereikbaar zijn als er iets mis gaat...

Door: Elisabeth15-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Retourneren duurt lang en is omslachtig

Onbetrouwbare partij zodra er iets met je bestelling aan de hand is en je je geld terug wilt hebben.

Over de snelle levering van mijn iphone was ik zeer tevreden. Echter bleek bij gebruik dat de speaker kapot was. Telefoon retour gestuurd. Een paar dagen later ontving ik de telefoon weer terug. Dat terwijl ik aan gegeven had mijn geld terug te willen. Na contact nogmaals retour gestuurd. Vervolgens 1,5 week moeten wachten op bericht dat het geld terug gestort zou worden. Kwamen ze met het verhaal dat mij icloud nog actief was. Of ik mijn inloggegevens even wilde mailen.
Ik wist 100% zeker dat deze er af was dus weigerde ik mijn inloggegevens te mailen. Kreeg ik vervolgens de reactie dat er inderdaad toch geen icloud lock meer op zat.

Door: Johnny13-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Goede service

Heb voor het eerst een telefoon besteld bij telefoondiscounter.
En ben te vrede.
Eerst telefoon was niet naar mijn zin en kon hem gelijk terug sturen.
Had gevraagd of ik hem op dinsdag kon krijgen moest op vakantie. Had hem vrijdag opgestuurd en dinsdagochtend had ik hem.
Dus ja top.
Gr D.van.veen

Door: D Van veen07-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Louche zaken doen in de iphone wereld

Eerste keer iphone 6 besteld voor de prijs van 258 euro, voor 23u besteld, volgende dag in huis, maar, batterij na een uur plat, gebeld, gemaild, iphone terug opgestuurd, een nieuwe beloofd, tot nog toe, geen nieuwe iphone noch geld terug, ik word al meer dan een week aan het lijntje gehouden!!! Mensen, koop er niet, grootste miserie die je op je kap haalt daar een gsm te kopen, de contactpersoon zegt zelfs tegen mij dat ik hem met respectvolle communicatie moet benaderen, terwijl ik mijn geld kwijt ben, aub dit is een zeer louche bedrijf...

Door: Belinda02-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

Pure oplichting

Op het laatste moment spullen niet leveren, daarna glashard liegen en met allerlei smoesjes aankomen. Een week doen over het terugstorten van het aankoopbedrag. Werkelijk nog nooit zoiets onprofessioneels meegemaakt, ver van blijven dit soort bedrijven!

Door: Jan Tuynman19-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Riekt naar oplichting

Diegene die een telefoon gekocht hebben en tevreden zijn hebben geluk gehad , na datgene wat ik meegemaakt heb met dit bedrijf.Ondergetekende kocht een IPhone 5s de aan en uit knop werkte niet geheel correct werd de dagen daarna steeds slechter mail hierover gestuurd of ik hem kon brengen of opsturen kreeg een mail terug niet leuk welke knop.Opnieuw uitvoerig uitgelegd het probleem .Geen gehoor meer daarna nog 2x een mail gestuurd vanwege geen reactie Twee keer gebeld met de de mededeling U wordt terug gebeld U raad het niet dus Moet je z'n bedrijf je telefoon terug sturen, dan ben je die ook kwijt want het vertrouwen is weg je kunt geen afspraken blijkbaar met hun maken Dus een bedrijf garantie en service is bij dit bedrijf onbekend horen zien en zakken vullen een grote leugen je wordt gewoon gelicht .
Afzender G.R.ten Oever

Door: G.R. ten Oever07-06-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
3

Een gewaarschuwd mens telt voor 2

Ook wij hebben zeer slechte ervaringen met Telefoondiscounter.nl. Deze webshop was eerder aangesloten bij Webwinkel Keur en via dit keurmerk hebben wij geprobeerd een soortgelijk geschil als dat van Ivan Craeghs (review 17/11/2017) opgelost te krijgen. Wij zijn daarbij uiteindelijk in het gelijk gesteld, maar Telefoondiscounter.nl weigerde uiteindelijk zich te conformeren aan deze uitspraak. Terwijl de uitspraak wel bindend zou moeten zijn voor de klant en voor de webshop.
In onze ogen en ook in de ogen van Webwinkel Keur is Telefoondiscounter.nl een zeer onbetrouwbare en onverschillige leverancier gebleken. Middels deze berichtgeving hopen wij te bewerkstelligen dat u kritisch naar deze webshop zult kijken om te voorkomen dat u niet ook de dupe zullen worden van de handelswijze van deze webshop.

Door: Karen28-05-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

verzending vertraagd, maar top toestel

verzending vertraagd, maar top toestel

Door: Michael Kort17-01-2018
James18-02-2018

Nog steeds? Dacht ik ook eerste week. Daarna begint het gezeur, oplichters!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Slechte kwaliteit Telrefoondiscounter

Op 3 maart 2017 hebben we een refurbished I-Phone S5 bij Telefoondiscounter gekocht.
Op 8 maart 2017 1e keer teruggestuurd wegens een defecte oplader en/of accu.
Op 19 maart 2017 2e keer teruggestuurd. Oplaadproblremenen oortjes defect.
Op 30 mei 2017 3e keer opgestuurd. Uitval en losschietende bovenzijde
Op 13 november 4e keer opgestuurd. Toestel wil niet meer starten.
Op 29 november gebeld, krijgen we mededeling dat door vocht de telefoon niet meer te repareren is.
De telefoon kostte Euro 279,= 4x aangetekend opsturen kostte ruim 35,= dus totaal Euro 315,= betaald voor een toestel wat 4 keer is opgestuurd en met dubieuze materialen weer ondeugdelijk wordt gerepareerd.
Ik wil het wel van de daken schreeuwen: KOOP HIER NIET!


Door: Nico29-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5,5

Mooie iPhone 6s

Ik heb hier een iPhone 6s gekocht met succes. Eerst was ik een beetje sceptisch over Refurbished iPhone's maar dat is nu helemaal anders!

Door: Nicole 25-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Top bedrijf

Goed toestel, Snelle service. Bedankt Telefoondiscounter!

Door: Piet willemse 25-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

OPLICHTERS

Mensen opgelet

Mensen opgelet! Koop hier NOOIT een toestel!! een gewaarschuwd mens is er 2 waard!
U krijgt eerst een toestel dat even goed werkt dan beginnen de problemen. Batterij gaat zowiezo vervangen moeten worden + nog allerlei andere problemen. Na dat het toestel terug wordt gestuurd beginnen de problemen, wij hebben enkele maanden moeten wachten (dit na vele mails en telefoons) totdat wij eindelijk bericht kregen, aan ons toestel werd blijkbaar niks gedaan. Er werd voorgesteld een ander toestel te kiezen omdat ons toestel niet meer voorradig was dus dat hebben wij gedaan. Weken later (weer na vele mails en telefoons) nog altijd geen nieuw toestel ondanks hun belofte! Tot wij plots een pakketje kregen opgestuurd met ons defect toestel!!?? Ineens bleek ons toestel waterschade te hebben (wat onmogelijk was!!) zonder ook maar enig bericht van hun! Dit is blijkbaar een veel voorkomend excuus bij telefoondiscounter als ik de meningen hierover lees.
Ik wil en ga het hier niet bij laten en ik ga ook verdere stappen ondernemen door zoveel mogelijk gedupeerden samen te krijgen. Na de vele talloze mails voor een oplossing te zoeken met telefoondiscounter krijg ik natuurlijk geen gehoor meer. 450,00 euro op zak en bye bye!!
Dit is hun werkwijze dus PAS OP met deze zogenaamde 'firma' (speelt zich allemaal af in een woning).
U gaat er nog van horen!!

Door: Ivan Craeghs17-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Dieven

Ik heb hier een toestel besteld, betaald maar niks ontvangen. Vervolgens komen ze met de meest slappe excuses en hele domme berichten. Zijn er zelfs langs gegaan maar geven dan niet thuis. Echt balen dat ze hier zomaar mee wegkomen. Zijn gewoon dieven!

Door: esther 16-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

verkoper weigert retour bij mankementGepubliceerd 4 minuten geledenverkoper weigert ontbinding overeenkomst

heb vijf maanden geleden een iphone 5s gekocht, het begon al met een batterij die niet goed functioneerde en snel leegliep. hadden ze uiteindelijk opgelost. de oplaadkabel had het ook begeven, hiervoor ook een nieuwe toegestuurd gekregen. tot zover viel het nog wel te doen. een maand of wat terug is mijn homeknop er helemaal mee gekapt alleen de touch ID functie doet het nog. contact opgenomen met de klantenservice, en er werd gezegt dat ik maar moest wachten op de volgende update, ondertussen al twee updates verder, heb de klantenservice gemaild maar kreeg tot twee keer toe geen antwoord.

hierna de klantenservice gebeld die mij vertelde dat ik geen garantie had op de knoppen van de telefoon. ondertussen heeft ook de oplaadpoort zijn kuren waardoor hij heel vaak niet eens meer oplaad. heb ze gemaild dat het niet redelijk is dat een homeknop 4 maanden na aankoop niet meer functioneert en zeker niet als er op de site wordt aangegeven dat het een toestel is met 100% werking.

ze komen met het voorstel om de oplaadpoort te maken en de homeknop maar met die nieuwe homeknop verlies ik wel de functie om touch ID te gebruiken, wat een van de grootste redenen was waarom ik juist voor de 5S ben gegaan.
heb ondertussen de verkoper gewezen op het feit dat ik de overeenkomst wil ontbinden omdat het nog binnen de 6 maanden is sinds het sluiten van de overeenkomst en er mankementen zijn ontstaan die niet goed zijn op te lossen. verkoper laat weten dat dit niet kan omdat het in strijd is met de algemene voorwaarden omdat daar garantie op knoppen wordt ontzegd.
heb de verkoper nu gewezen op het nederlands recht waar ik dan ook het recht heb de overeenkomst te ontbinden maar zegt wederom dat dit niet mogelijk is.

hele slechte service van telefoondiscounter, het leek allemaal heel mooi in het begin maar ben nu niet tevree met de service die zij bieden.

Door: lennart14-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

oplichters

Zijn oplichters! Je kan je geld beter in brand steken dan heb je er tenminste nog warmte van.

Telefoon ontvangen die niet werkt. Direct teruggestuurd met de juiste retourformulieren. Aangeven gebruik te willen maken van mijn recht tot teruggave van het aankoopbedrag. Dit binnen de 14 dagen.

Sturen ze na 2 weken doodleuk het toestel terug die nog steeds niet werkt.

Hun reactie aan de telefoon is prima in orde!!! ....dit terwijl ik nog niet eens mijn wifi-code kan invullen omdat het scherm niet juist werkt.

Het ergste is dat ik gewoon recht heb om het toestel terug te sturen zelfs zonder reden!!
Hun reden die ze gaven was dat er gebruikssporen op zaten!! buiten mijn vingerafdrukken zit er niets op!!!

Als je daarover belt is het altijd dezelfde school jongen Joris die je aan de telefoon krijgt die zegt dat je moet mailen naar lorenzo.

Joris is zeer meelevend en kan goed luisteren maar heb het idee dat hij zijn meelevende showtje al vaker heeft moeten opvoeren.

lorenzo wil niet aan de telefoon komen alles moet via de mail.

ik ben mijn 209€ kwijt aan deze oplichters!!! kan maar 1 ding zeggen koop daar niets!!!!!!

webwinkelkeurmerk

Dit keurmerk mogen ze ook niet meer op hun site hebben staan. kijk gerust op site van dit keurmerk en u zult zien dat ze geen lid meer zijn

Door: ronald de kruif09-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Geweldig Product + goeie service

Ik heb hier een iPhone 5s 16Gb zwart besteld en ziet er echt als nieuw uit! Mijn broertje had een iphone 6 met een kapot scherm dit hebben ze ook voor ons hersteld! ik ben zeer te spreken over Telefoondiscounter! tot de volgende keer.

Door: Willem B 12-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Slechte kwaliteit, namaakonderdelen

Je krijgt niet waarvoor je betaalt. Toen binnen een jaar mijn batterij zo goed als waardeloos was weigerden ze hem voor me te vervangen zonder dat ik extra zou betalen. Toen ben ik maar naar de Apple Store gegaan, waar ze me vertelden dat de telefoon zelf al 4 jaar oud was, en dat ze de batterij niet konden vervangen omdat het geen echte Apple batterij is en ook omdat deze zat vastgelijmd. Ook het glas is niet het echte iPhone glas maar goedkope namaak. Meteen nadat ik een negatieve beoordeling had geplaatst op Trustpilot kreeg ik opeens een mail dat ze toch wel mijn batterij gratis zouden vervangen, als ik maar even van te voren mijn beoordeling zou aanpassen.
Onbetrouwbaar, waardeloos bedrijf. Besteed je geld ergens anders.

Door: Anna10-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6

Slechte service

Zeer slechte service!
Twee keer toestel moeten terugsturen op eigen kosten.
Ze laten dan niks horen, geen ontvangstbevestiging, niks. Ze maken het niet waar om binnen 5 werkdagen het probleem te verhelpen. Afspraken worden niet nagekomen. Als ze uiteindelijk akkoord gaan met geld teruggave kan je nog eens drie weken op je eigen geld wachten.
En last but not least kocht ik exact hetzelfde toestel NIEUW voor 30 euro meer.

Door: Thea31-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Nieuwe iPhone

Heel blij met mijn iPhone 6S. Het lijkt inderdaad echt net of de iPhone helemaal nieuw is! Prijs is het laagste wat ik kon vinden op het internet. Levering was ook top, volgende dag in huis!

Door: Jeroen de Wit29-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Nieuwe iPhone

Snel geleverd en de service was top. Ondanks dat ze de goedkoopste zijn (die ik kon vinden), vind ik de prijs voor een gebruikte iPhone nog steeds heel duur.

Door: Henk Arnhem23-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Top service

Ik wou heel graag een nieuwe iPhone kopen maar vind ze nieuw toch even te duur. Tweede hands vertrouw ik toch niet helemaal. Telefoondiscounter levert naast goede service ook betrouwbaarheid en garantie. En dat bleek. Ik had wat vragen over de telefoon en ik werd direct vriendelijk geholpen. Nu erg blij met mijn telefoon. Ik zou het iedereen aanraden!

Door: Pieter16-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Telefoon Discounter

Na het kijken van een YouTube filmpje over het refurbishe van een iPhone, raakte ik al geintreseerd in refurbished. Ik had daarna telefoondiscounter gebeld en gevraagd of het ook mogelijk was, dat als ik toch niet tevreden ben met mijn refurbished iPhone, dat ik hem terug kon sturen. De gene aan de telefoon gaf me ook nog wat extra informatie over refurbished. Hierna direct met iPhone besteld. Telefoondiscounter, bedankt!

Door: Guus Clous16-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

goedkope refurbished

Ik vind dit zelf best een leuke winkel vooral omdat ze erg goedkoop zijn. refurbished klinkt goedkoop, maar vaak Is dat ook nog best wel duur!! Hier vond ik een paar telefoons die goedkoper waren dan elders en daar heb ik er eentje van gekozen. De goedkoopste had wel een klein krasje, maar ik zie het nauwelijks!

Door: Theo17-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Twee keer refurbished 5-sterren iPhone 5S retour gezonden.

Jammer genoeg tot twee keer toe een slechte ervaring gehad met deze verkopende partij. Ik had een refurbished 5-sterren (nieuw, géén gebruikssporen én een nieuwe batterij) iPhone 5S besteld. Deze tot twee keer ontvangen en twee keer geretourneerd, omdat deze niet aan de verwachtingen voldeed. Ik heb hierop de koop ontbonden en verzocht het aankoopbedrag vermeerderd met de kosten van de beide retourzendingen te restitueren. Dat was een week geleden, maar tot nu geen betaling gezien en op mijn emails wordt niet gereageerd. Telefonisch contact is ook onmogelijk, omdat vanwege extreme drukte, zoals een vrouwenstem aangeeft, de verbinding wordt verbroken. Ik hoop dat Telefoondiscounter snel over de brug komt, zodat ik mijn review kan herzien!

Door: H. Klein16-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

NIET KOPEN!!

Na lang twijfelen toch maar een refurbished telefoon gekocht bij telefoondiscounter. Op dag 1 dacht ik al dat mensen mij slecht verstonden. Een tijdje aangekeken, misschien lag het aan m'n hoesje, of toch een instelling... na een tijd deed ook het touchscreen raar, alles trilde en ik moest gemiddeld 15x per dat de iPhone resetten. Toen heb ik besloten hem terug te sturen voor reparatie. Dit was ongeveer vier weken na aankoop.
Ze zeggen dat het 1-5 dagen duurt. Ik hoorde maar niets en het telefoonnummer werkt ook niet. Toch maar nog een mail gestuurd. Na 1,5 week kreeg ik een reactie: Valt niet onder garantie, ivm valschade.VALSCHADE???! IK heb m'n telefoon nooit laten vallen!! Daarnaast werkte hij vanaf het begin af aan al niet goed....

Door: Mijke Vrijland10-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Refurbished iPhone voor weinig geld

Als groot Apple-fan wil ik graag de nieuwste producten van Apple hebben, alleen is dit voor mij financieel nog niet altijd haalbaar. Had tot voor kort nog de iPhone 5 en inmiddels is de 7 alweer uit. Ik heb even pas op de plaats moeten maken en heb de iPhone 6 aangeschaft. Geen nieuwe, maar een refurbished. Deze heb ik gekocht bij Telefoondiscounter en ik ben erg te spreken over de kwaliteit. Ondanks dat het in feite een tweedehands toestel is, merk je hier niets van. Het toestel ziet er nog hartstikke goed uit en alles werkt ook nog snel en zonder problemen. De prijs heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken, want je betaalt hier veel minder geld voor dan voor een nieuwe iPhone.

Door: Pieter Harmens21-02-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Voor weinig geld een goede telefoon

Je hoopt nooit dat je telefoon sneuvelt, maar als student is het allemaal extra erg. Mij overkwam het onlangs en ik heb niet veel geld voor een nieuwe telefoon. Normaal ben ik niet zo van tweedehands toestellen, maar ik heb er toch eentje gekocht bij Telefoondiscounter. En ik ben er ook nog eens heel erg over te spreken. Het toestel had slechts minimale gebruikssporen en werkt verder perfect. Dit had ik dus echt niet verwacht. De telefoon was daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Ik kan iedereen dit aanbevelen, wanneer je even krap bij kas zit. Wat een uitkomst!

Door: Joey Sleegers29-11-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7,5

Fantastische aanbiedingen bij Telefoondiscounter

Pas geleden een 'nieuwe' telefoon gekocht bij Telefoondiscounter. Mijn ouwe was gesneuvelt, maar had nog geen geld voor een nieuw. Deze winkel heeft echt hele mooie aanbiedingen, waardoor ik nu weer een toestel heb. Lijkt allemaal nieuw, maar is tweedehands.

Door: Ahmed Yalikum09-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Telefoondiscounter

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)