Telefoondiscounter
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,2

Totaal

7,2

Bestellen

7,2

Service

7

Prijs

7,4

Leveren

7,4
14 rating75 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

08-09-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Samantha

Telefoondiscounter - Iphone

Nieuwe Iphone gekocht ben er heel blij mee. Ziet eruit als nieuw. Ik had hem gisteren besteld en vandaag al in huis. Heel tevreden met de iPohne!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


31-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    4
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Thea

Telefoondiscounter - Slechte service

Zeer slechte service!
Twee keer toestel moeten terugsturen op eigen kosten.
Ze laten dan niks horen, geen ontvangstbevestiging, niks. Ze maken het niet waar om binnen 5 werkdagen het probleem te verhelpen. Afspraken worden niet nagekomen. Als ze uiteindelijk akkoord gaan met geld teruggave kan je nog eens drie weken op je eigen geld wachten.
En last but not least kocht ik exact hetzelfde toestel NIEUW voor 30 euro meer.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeroen de Wit

Telefoondiscounter - Nieuwe iPhone

Heel blij met mijn iPhone 6S. Het lijkt inderdaad echt net of de iPhone helemaal nieuw is! Prijs is het laagste wat ik kon vinden op het internet. Levering was ook top, volgende dag in huis!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Henk Arnhem

Telefoondiscounter - Nieuwe iPhone

Snel geleverd en de service was top. Ondanks dat ze de goedkoopste zijn (die ik kon vinden), vind ik de prijs voor een gebruikte iPhone nog steeds heel duur.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-08-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pieter

Telefoondiscounter - Top service

Ik wou heel graag een nieuwe iPhone kopen maar vind ze nieuw toch even te duur. Tweede hands vertrouw ik toch niet helemaal. Telefoondiscounter levert naast goede service ook betrouwbaarheid en garantie. En dat bleek. Ik had wat vragen over de telefoon en ik werd direct vriendelijk geholpen. Nu erg blij met mijn telefoon. Ik zou het iedereen aanraden!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-08-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Guus Clous

Telefoondiscounter - Telefoon Discounter

Na het kijken van een YouTube filmpje over het refurbishe van een iPhone, raakte ik al geintreseerd in refurbished. Ik had daarna telefoondiscounter gebeld en gevraagd of het ook mogelijk was, dat als ik toch niet tevreden ben met mijn refurbished iPhone, dat ik hem terug kon sturen. De gene aan de telefoon gaf me ook nog wat extra informatie over refurbished. Hierna direct met iPhone besteld. Telefoondiscounter, bedankt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-07-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Theo

Telefoondiscounter - goedkope refurbished

Ik vind dit zelf best een leuke winkel vooral omdat ze erg goedkoop zijn. refurbished klinkt goedkoop, maar vaak Is dat ook nog best wel duur!! Hier vond ik een paar telefoons die goedkoper waren dan elders en daar heb ik er eentje van gekozen. De goedkoopste had wel een klein krasje, maar ik zie het nauwelijks!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
16-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: H. Klein

Telefoondiscounter - Twee keer refurbished 5-sterren iPhone 5S retour gezonden.

Jammer genoeg tot twee keer toe een slechte ervaring gehad met deze verkopende partij. Ik had een refurbished 5-sterren (nieuw, géén gebruikssporen én een nieuwe batterij) iPhone 5S besteld. Deze tot twee keer ontvangen en twee keer geretourneerd, omdat deze niet aan de verwachtingen voldeed. Ik heb hierop de koop ontbonden en verzocht het aankoopbedrag vermeerderd met de kosten van de beide retourzendingen te restitueren. Dat was een week geleden, maar tot nu geen betaling gezien en op mijn emails wordt niet gereageerd. Telefonisch contact is ook onmogelijk, omdat vanwege extreme drukte, zoals een vrouwenstem aangeeft, de verbinding wordt verbroken. Ik hoop dat Telefoondiscounter snel over de brug komt, zodat ik mijn review kan herzien!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-07-2017
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Mijke Vrijland

Telefoondiscounter - NIET KOPEN!!

Na lang twijfelen toch maar een refurbished telefoon gekocht bij telefoondiscounter. Op dag 1 dacht ik al dat mensen mij slecht verstonden. Een tijdje aangekeken, misschien lag het aan m'n hoesje, of toch een instelling... na een tijd deed ook het touchscreen raar, alles trilde en ik moest gemiddeld 15x per dat de iPhone resetten. Toen heb ik besloten hem terug te sturen voor reparatie. Dit was ongeveer vier weken na aankoop.
Ze zeggen dat het 1-5 dagen duurt. Ik hoorde maar niets en het telefoonnummer werkt ook niet. Toch maar nog een mail gestuurd. Na 1,5 week kreeg ik een reactie: Valt niet onder garantie, ivm valschade.VALSCHADE???! IK heb m'n telefoon nooit laten vallen!! Daarnaast werkte hij vanaf het begin af aan al niet goed....

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-02-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Pieter Harmens

Telefoondiscounter - Refurbished iPhone voor weinig geld

Als groot Apple-fan wil ik graag de nieuwste producten van Apple hebben, alleen is dit voor mij financieel nog niet altijd haalbaar. Had tot voor kort nog de iPhone 5 en inmiddels is de 7 alweer uit. Ik heb even pas op de plaats moeten maken en heb de iPhone 6 aangeschaft. Geen nieuwe, maar een refurbished. Deze heb ik gekocht bij Telefoondiscounter en ik ben erg te spreken over de kwaliteit. Ondanks dat het in feite een tweedehands toestel is, merk je hier niets van. Het toestel ziet er nog hartstikke goed uit en alles werkt ook nog snel en zonder problemen. De prijs heeft mij uiteindelijk over de streep getrokken, want je betaalt hier veel minder geld voor dan voor een nieuwe iPhone.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-11-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joey Sleegers

Telefoondiscounter - Voor weinig geld een goede telefoon

Je hoopt nooit dat je telefoon sneuvelt, maar als student is het allemaal extra erg. Mij overkwam het onlangs en ik heb niet veel geld voor een nieuwe telefoon. Normaal ben ik niet zo van tweedehands toestellen, maar ik heb er toch eentje gekocht bij Telefoondiscounter. En ik ben er ook nog eens heel erg over te spreken. Het toestel had slechts minimale gebruikssporen en werkt verder perfect. Dit had ik dus echt niet verwacht. De telefoon was daarnaast ook nog eens goed betaalbaar. Ik kan iedereen dit aanbevelen, wanneer je even krap bij kas zit. Wat een uitkomst!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-06-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ahmed Yalikum

Telefoondiscounter - Fantastische aanbiedingen bij Telefoondiscounter

Pas geleden een 'nieuwe' telefoon gekocht bij Telefoondiscounter. Mijn ouwe was gesneuvelt, maar had nog geen geld voor een nieuw. Deze winkel heeft echt hele mooie aanbiedingen, waardoor ik nu weer een toestel heb. Lijkt allemaal nieuw, maar is tweedehands.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • pakketkiezer.nl

    pakketkiezer.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • Sim-stunt.nl

    Sim-stunt.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9,2Lees ervaringen
  • The Phone House

    The Phone House

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Telefoondiscounter

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Telefoondiscounter?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Telefoondiscounter

Goed of slecht? Wat anderen van dit bedrijf vinden. Telefoondiscounter.nl is een bedrijf wat actief is in de telecom wereld. Je kunt er refurbished iPhones en smartphones kopen. Het is een uitstekende site en een goed bedrijf in onze ogen. Lees echter ook de reviews over hun. Het idee van de site NederlandReview.nl is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over Telefoondiscounter.nl. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Al vast bedankt! 

Over Telefoondiscounter.nl
TelefoonDiscounter biedt gerfurbishede iPhones aan op hun site. Je kunt niet zien dat ze eigenlijk niet nieuw zijn. Er zit geen krasje op. Daarnaast is de batterij vervangen en kun je hier dus goed en gemakkelijk gebruik van maken. De iPhone werkt 100 procent en is helemaal nagekeken. Alles wat niet goed was is vervangen en het is gewoon weer een splinternieuw toestel. Alleen betaal je er een stuk minder voor.  De toestellen zijn geseald, met een nieuwe batterij, geheel nieuwe buitenkant (dus krasvrij) en zo goed als alle interne onderdelen zoals knopjes, microfoon en speakers zijn vervangen voor nieuwe onderdelen. Je koopt dus een toptoestel voor een topprijs! 

Telefoondiscounter is aangesloten bij webwinkel keurmerk en ook bij het Trustmark webshop. Daarnaast kun je er veilig betalen via je eigen bank met iDeal of via je creditcard. 

Diensten van Telefoondiscounter.nl
TelefoonDiscounter biedt gerefurbishde iPhones aan voor een scherpe prijs. De toestellen zijn volledig nagekeken en meer dan goed. De prijs is echter niet te vergelijken met die van een nieuwe iPhone toestel. De prijs is namelijk veel lager.

Naast de gerefurbishde iPhones bieden ze ook tal van gerefurbishde smartphones aan. Hierdoor kun je altijd een mooi toestel krijgen voor een mooie prijs. Ook als je niet zo weg bent van de iPhone.

Klachten, tips en complimenten over Telefoondiscounter.nl
Ben je ergens niet tevreden over of wil je ergens een klacht over indienen? Dan is het goed om dit te doen via hun website, per mail, per post of via de telefoon. Er zal dan gekeken worden wat er mogelijk is misgegaan en of er een oplossing mogelijk is. Vind je het geen goede oplossing? Dan is het belangrijk om je klacht voor te leggen aan een van de webshop keurmerken waar ze bij zijn aangesloten. 

Heb jij ervaring met Telefoondiscounter.nl? 
Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!