Ervaringen Tele2 Zakelijk

Je belt misschien privé een hoop, maar ook zakelijk kan er een hoop afgebeld worden. Je moet afspraken maken met cliënten, werknemers, leveranciers en andere betrokken partijen. Dit kun je handig doen met een zakelijk contract van bijvoorbeeld Tele2 Zakelijk. Maar wat zal zo’n zakelijke deal nou eigenlijk inhouden? Wat voor een voordelen zal je hierdoor hebben? Wat zullen de mogelijkheden zijn? Zullen ze je wel altijd voorzien van een goed ontvangst? Zal het makkelijk zijn om een zakelijk abonnement af te sluiten via de website van Tele2 Zakelijk? En wat voor een klantenservice zal Tele2 Zakelijk verlenen als je even zelf niet verder komt? Op deze vragen kunnen alleen huidige en voormalige klanten van Tele2 Zakelijk een antwoord geven. Lees hun reviews om te ontdekken wat ze nou echt van Tele2 Zakelijk vinden. Hun beoordelingen, ervaringen, cijfers en meningen kunnen je laten zien wat er nou echt van Tele2 Zakelijk verwacht kan worden.

Over Tele2 Zakelijk

Tele2 Zakelijk is een telecomprovider dat telefoondiensten aanbiedt. Ze zijn een deel van het overkoepelende bedrijf Tele2. Tele2 richt zich hierbij op particuliere telefoondiensten terwijl Tele2 Zakelijk zich, zoals de naam al duidelijk maakt, zich bezig houdt met zakelijke dienstverlening. Ze bieden hiervoor verschillende abonnementen aan. Zo kunnen ze je allereerst aan een toestel helpen. Ze hebben vele mobiele telefoons waar je uit kunt kiezen. Hieronder vallen merken zoals Samsung, Apple, Huawei en wat refurbished telefoons. Dan is er nog een SIM Only abonnement waarbij je je huidige telefoon kunt blijven gebruiken. Je hoeft dan alleen de SIM-kaart te veranderen. En dan kun je nog kiezen voor een pakket met alleen data. Daarmee kun je onbeperkt internetten. Je kunt deze niet alleen voor je mobiele telefoon gebruiken maar ook voor je laptop, tablet of 4G-router. Het is dus maar net wat je zelf handig vindt. Ze beloven je dat je geen last zult hebben van een BKR-registratie.


Wat informatie over Tele2 4G Zakelijk.Mobiel.

Diensten van Tele2 Zakelijk

Je kunt via de website van Tele2 Zakelijk vrij gemakkelijk een telefoon en/of simkaart bestellen van Tele2 Zakelijk. Je krijgt de kaart dan thuisgestuurd en kunt hem in je huidige mobiel of de mobiel die je erbij hebt besteld. De bezorgservice van Tele2 Zakelijk zal erop toezien dat dit zo snel en zorgvuldig mogelijk gebeurd. Je kunt dan meteen aan de slag zodra je het pakketje per post hebt ontvangen. Ook is er een Tele2 Zakelijk klantenservice die je kan helpen als je dat nodig hebt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Tele2 Zakelijk

Heb je zelf al eens een een telefoon gekocht bij Tele2 Zakelijk? Misschien heb je zelfs wel een zakelijk abonnement. Wat is jouw mening over de telefoons die ze verkopen? Hebben ze alleen de beste merken? Geven hum simkaarten altijd goed bereik of is er vaak ruis en storing die ervoor zorgen dat je geen of slecht bereik hebt? Duurde het lang voor je Sim Only abonnement geregeld was? En wat voor een klantenservice kun je van Tele2 Zakelijk verwachten als je ze nodig hebt? Schrijf een Tele2 Zakelijk review en laat ons weten wat jouw mening over deze telecomprovider is.

Tele2 Zakelijk
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

6,4
33% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

5,4

Prijs

6

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Zakelijk internet en bellen

1,5 maand lid en al 3dagen plat gelegen met het internet en bellen
Man man man wat heb ik een spijt dat ik ben overgestapt

Door: Streeck specialiteiten B.V04-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Zakelijk slecht bereikbaar, slechte service, alleen tijdens kantooruren, verkopers.

We hadden ons internetdomein lopen bij tele2, dat ondanks keurig betaalde facturen, ineens in het weekend op quarantaine stond. Achteraf bleek dit een administratieve fout bij Tele2. "kan gebeuren" (eigenlijk niet) maar in het weekend is er dus echt NIEMAND te bereiken bij Tele2 zakelijk. Particulier wel. Dus het hele weekend moeten de servers er maar onbereikbaar zijn die worden gebruikt voor internationale bestellingen, thuiswerkers en website.. Zelfs op maandag wist niemand binnen tele2 wat er was gebeurd, ondertussen was ons domein al verhuisd naar een betere zakelijke hoster. Vervolgens blijft Tele2 lekker rekeningen sturen over een service die niet verleend is daarna, notabane door hunzelf eenzijdig, administratief opgezegd. Een bedrijf dat voor noodgevallen, zakelijk, niet in het weekend bereikbaar is, zou ik niets toevertrouwen. Het zijn allemaal eilandjes die hun strandje schoonvegen, maar afdeling "klantbeheer" is er niet, verkoop, administratie, ach je kent de keuzemenus.

Door: Henry08-05-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

Goed geholpen

Goed geholpen aan de telefoon bij Tele2 zakelijk. Ze hadden een mooie aanbieding en daar heb ik van gebruik gemaakt.

Door: Thijs de Leeuw29-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Schrijf zelf een review over Tele2 Zakelijk

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)