Ervaringen Sylconia

Wanneer je een eigen bedrijf hebt, wil je natuurlijk ook een eigen website hebben, in de huidige tijd kun je eigenlijk niet meer zonder. Daarvoor kun je onder andere terecht bij Sylconia. Je kunt daar je domeinnaam registreren, maar ook kun je hen jouw website laten hosten, of je webwinkel, je e-mail en nog veel meer. Wat de ervaringen zijn van andere bedrijven met deze aanbieder van domeinnaamregistraties en webhosting lees je hier op NederlandReview.

Over Sylconia

De naam Sylconia is in 1999 bedacht door de eigenaar, in datzelfde jaar werd de .com domeinnaam geregistreerd. Sylconia is toen begonnen met het ontwikkelen en aanbieden van CGI scripts voor het internet. Webmail en het Control Panel zijn producten die door hen ontwikkeld zijn. Omdat er veel vraag was naar ervaren CGI hosting provider(s), is Sylconia in 2001 begonnen met het aanbieden van totaaloplossingen. In 2003 is begonnen zij met het aanbieden van webhosting en domeinnamen op sylconia.nl. Speciaal voor eenmanszaken en bedrijven heeft Sylconia in 2013 een facturatieprogramma in PHP ontwikkeld dat gratis gedownload kan worden. Hiermee willen zij bedrijven helpen bij de overstap op digitale facturatie. Sylconia staat voor innovatieve en baanbrekende solide dienstverlening tegen eerlijke prijzen. Sylconia bestaat internationaal onder de extensies .eu, .be, .com en .net.

Diensten

Sylconia biedt onder andere de volgende diensten aan:

  • Domeinnamen: registreren, vastleggen, kopen of verkopen of het verhuizen van domeinnamen via het control panel van Sylconia.
  • Webhosting: Voor het maken van een eigen website, Wordpress hosting, Magento webwinkel, of Webwinkel hosting. Daarnaast bieden zij website hosting aan voor Linux, Joomla en Windows.
  • E-mail: Hostedexchange reseller, hostedexchange, e-mail hosting, Roaming-smtp.

Bij alle bij hen afgenomen diensten kun je terugvallen op de 24 uurs e-mail support van Sylconia. Verder profiteer je van het gratis Control Panel, die 24 uur per dag en 7 dagen per week tot je beschikking staat om je domeinen, je e-mailadressen en je FTP-accounts te beheren. Ook maak je bij hen gratis gebruik van webmail, deze kun je overal ter wereld 24/7 gebruiken. Je kunt bij hen via iDeal of door overschrijving betalen. Alle prijzen op de website zijn excl. 21% btw.

Klachten

Sylconia is ISPGids.com gedragscode deelnemer, dit is een gedragscode voor alle internet service providers (ISP's). Hiermee onderschrijft een bedrijf dat bij hen de klant koning is. Ook biedt dit een aantal zekerheden, waar deze ISP juridisch aan gebonden is. Zij zijn ook SIDN deelnemer, dit is nodig om .nl websites te kunnen registreren. Er staat veel uitleg op de website van Sylconia, maar je kunt ze altijd mailen, bellen of het contactformulier invullen bij vragen.

Draait jouw website goed met de hosting services van Sylconia? Of laten de mogelijkheden en de dienstverlening te wensen over, wat is jouw ervaring?

Sylconia
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

3,6
33% Zou hier weer kopen!

Bestellen

4

Service

3,4

Prijs

2,6

Leveren

4,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Slecht service

Raad niemand deze organisatie aan

Door: Mike24-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Niet doen

Wat op diverse andere websites met ervaringen te lezen is, is mij ook overkomen.

Als je het waagt om zelfs maar een opmerking te maken over een factuur van een paar tientjes, is deze 'meneer' in staat om niet alleen zeer grof te worden, maar ook nog eens actief het verhuizen van je domein naam te saboteren, ja zelfs je domein (en daarmee je website en e-mail) eenzijdig uit te zetten door je domain uit de DNS te verwijderen. Het maakt hem dan zelfs niet uit dat je gelijk had. Mag allemaal niet, maar hij doet het gewoon en ontloopt daarna elke communicatie. Nachtmerrie !

Sylconia : Niet aan beginnen !

Door: Tchai13-02-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Hoge prijs maar goede service

Bij de meeste bedrijven is het betrekkelijk goedkoop om een domeinnaam en een hosting pakket af te sluiten, maar bij Sylconia ligt de prijs toch een stuk hoger. Dit heeft mij wel doen twijfelen, maar uiteindelijk toch hier een contract afgesloten. Waarom? Omdat de voorwaarden mij gewoon een stuk meer aanspraken dan de voorwaarden van andere aanbieders. En ik kan nu zeggen dat Sylconia haar voorwaarden ook echt nakomt. Mijn site is supersnel en het kost ook niet veel tijd om dingen aan te passen. Tevens kun je hier kiezen uit verschillende pakketten, zodat je alles geheel naar eigen wens in kunt richten. Ik ben een zeer tevreden klant!

Door: Mr. Heidebrand10-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Schrijf zelf een review over Sylconia

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)