Stipte
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer6

U bent nu bij:

Totaal

6

Bestellen

6,6

Service

5,6

Prijs

5,6

Leveren

6,4
10 rating50 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

20-01-2018
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: rine

Stipte - doet het prima

alles doet het bij mij prima en ik vind het fijn dat het een goedkope aanbieder is. ik kijk niet heel veel televisie en daarom vind ik het fijn dat het goedkoop is allemaal

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
18-01-2018
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: J.D.V.

Stipte - Trap er niet in!

Trap er niet in! Op alle vlakken kan ik voorbeelden geven van waar het bij dit bedrijf mis gaat: bovenal is de communicatie abominabel (reacties duren minimaal 48u, zijn veelal onbeschoft, vaak wordt geen antwoord op de vraag gegeven (om vervolgens weer >48u te wachten op respons, in de hoop dat dit de vraag wel beantwoordt) en soms wordt überhaupt niet geantwoord. Daarnaast worden afspraken herhaaldelijk niet nagekomen (bijv. de belofte om dezelfde dag terug te bellen met een oplossing; om vervolgens nooit meer iets et laten horen), zijn er problemen geweest met de facturen (zelfde afname, elke maand een andere rekening), de kwaliteit van (met name de televisie) laat te wensen over en dat geldt ook voor de apparatuur.

Voordat u Stipte overweegt adviseer ik eerst naar de reacties op bijv. hun Facebook site te kijken; u zult zien dat dit geen incident is.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2018
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rieks van Dalen

Stipte - waardeloze ontvangst

mijn klacht ligt vooral bij de tv
ik heb n waardeloze ontvangst met veel blokkerige programma's en zenders en als je tv gemist wilt bekijken loopt t beeld om de paar tellen vast
bericht gehad van de klachtenservice dat ik naar lan2 moet gaan maar dat brengt geen oplossing
en ik krijg steeds meer zenders die weigeren

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
20-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: J. Strijder

Stipte - Meer mogelijkheden dan voorheen

Nadat ik een mooie aanbieding van Stipte voorbij zag komen, heb ik besloten om over te stappen naar deze provider. Grootste reden voor mij was dat er FOX Sports Eredivisie bij in het pakket zat en ik mag graag voetbal kijken. Ook de prijs was redelijk gunstig. Weliswaar betaal ik nu iets meer dan bij mijn vorige aanbieder, maar de mogelijkheden zijn gewoon veel uitgebreider. Zo heb ik nu bijvoorbeeld interactieve tv, supersnel internet en een vaste telefoon. Alles is nu op één plek geregeld, terwijl ik eerder nog twee verschillende contracten had. Voor mij is Stipte dus echt een uitkomst geweest en ik blijf er voorlopig ook nog wel even klant verwacht ik.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-11-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Stijn W.

Stipte - Overstap naar Stipte heeft geen meerwaarde

Een tijdje terug overgestapt van Ziggo naar Stipte, omdat ik de service van de eerstgenoemde partij spuug en spuugzat was. Het aanbod dat Stipte mij deed, was bijzonder interessant. Mede hierdoor heb ik uiteindelijk besloten om over te stappen. Nu, een paar maanden later, blijkt dat Stipte niet veel anders is dan Ziggo. Het aanbod mag dan misschien wat beter zijn en de prijs wat lager, maar de service laat ook hier te wensen over. Is dit een kwaaltje waar al die aanbieders mee zitten ofzo? Kan iemand mij dat misschien vertellen?

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Carina21-12-2016

Stipte werkt bij ons helemaal niet. Met name recorder opnamen kunnen op de tv's boven niet laden. Dus niet te bekijken. Ook duurt het regelmatig 15 minuten de tv met programma's aan te krijgen. Meerdere keren geprobeerd daarover te overleggen. Echter Stipte verplaatst zich helemaal niet in de klant. Het is en blijft ons probleem het op te lossen. Op onze kosten zou er een monteur gestuurd kunnen worden. Zij kunnen hun belofte aan diensten niet waarmaken. Wij hebben stipte opgezegd. We hebben nu een voorstel neergelegd om minder tot geen kosten meer te betalen aan stipte. Wij willen niet betalen voor wat we niet geleverd kunnen krijgen. Zou nooit met stipte in zee gaan. Ik adviseer anderen dan ook dat niet te doen omdat je niks terug kan krijgen. Ze denken niet met je mee. Heel slecht bedrijf. Betaal liever wat meer met een goede service.

01-04-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Y. Oguzhan

Stipte - Zeer tevreden met Stipte

Onlangs de overstap gemaakt van een grote provider naar Stipte en dat valt mij helemaal niet tegen. Reden voor de overstap: ik was niet tevreden met de gang van zaken bij mijn vorige aanbieder. Het overstappen was makkelijk voor mij en koste niet veel tijd. De mogelijkheden bij Stipte zijn heel groot, waardoor ik iedere dag met veel plezier naar de televisie mag kijken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: monique24-06-2016

we zijn nu een paar maanden verder bevalt het nog steeds goed?

Anderen bekeken ook:

  • Vastelastenbond

    Vastelastenbond

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,8Lees ervaringen
  • pakketkiezer.nl

    pakketkiezer.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen
  • The Phone House

    The Phone House

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,8Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Stipte

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Stipte?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Stipte

Ook besparen met de diensten van dit bedrijf? Stipte.nl is een bedrijf welk alles in 1 pakketten aanbiedt, telecom, telefonie, mobiele telefonie, internet en ook interactieve HD tv. Het is een bedrijf wat stevig aan de weg timmert. Je ziet ze echter nog niet op televisie met dure campagnes. Misschien dat daarom de prijzen wel zo aantrekkelijk zijn. Kies ervoor om de reviews te lezen over Stipte.nl om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van Stipte.nl vindt of van een andere organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. 

Over stipte.nl
Stipte.nl is een volledig Nederlands en onafhankelijk bedrijf waar volop medewerkers enthousiast iedere dag aan het werk gaan. Ze bieden televisie en andere communicatiediensten aan. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer, wat je moet kiezen. Stipte.nl helpt je graag. Ze verplaatsen zich graag in de situatie van de klant. Ze richten zich trouwens alleen op consumenten. Hierdoor is het mogelijk om een specifieke doelgroep goed en gemakkelijk te helpen. Iedere klant krijgt een gelijke behandeling en iedere klant wordt graag persoonlijk en goed geholpen. Je krijgt een goede service en goede behandeling.  

Diensten van stipte.nl
Stipte.nl biedt een verschillend aantal diensten aan. Het gaat hier onder andere om:
•    Alles in 1 pakketten.
o    Interactieve TV
•    Internet
o    Telefonie
•    Family pakketten
o    Digitale TV
o    Internet
o    Telefonie
•    One pakket
o    Internet
o    Telefonie
•    Losse diensten
o    Internet
o    TV
o    Mobiel

Klachten, tips en complimenten over stipte.nl
Ben je niet tevreden over iets van Stipte.nl? Dan kun je per post, per mail en per telefoon een klacht indienen bij ze. Er wordt dan een goede uitleg gegeven en waar mogelijk een goede oplossing geboden. Hierna kun je natuurlijk jouw mening over ze geven op NederlandReview.nl

Heb jij ervaring met stipte.nl? 
Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen! 

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!