Ervaringen Speedify VPN

Is jouw internetverbinding ook zo sloom en wil je ‘m dolgraag sneller hebben? Is het voor jou belangrijk om snel bestanden te kunnen uploaden en downloaden, of stream je gewoon veel films in je vrije tijd? Met gebruik van Speedify kan dit proces versneld worden!

Maar wat vinden klanten van Speedify? Werkt het programma zoals ze gehoopt hadden? Is hun internetverbinding sneller geworden? Is het wel zo veilig als er beweerd wordt? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? En is de klantenservice van goede hulp geweest? Lees het hier bij Nederlandreview!

Over Speedify VPN

Speedify is een VPN die zich richt op beveiliging, snelheid en betrouwbaarheid. Een VPN is hetgene dat een veilige verbinding tussen je computer en het openbare internet creëert. Speedify biedt kanaalbinding, linkaggregatie en VPN-software om jouw internetverbinding te verbeteren.

Kanaalbinding

is een manier om meerdere internetverbindingen te gebruiken voor verhoogde doorvoer en redundantie. Deze verhoogde doorvoer zorgt voor meer functionaliteit binnen Wi-Fi-implementaties. Dit betekent dat het streamen van films en het downloaden van bestanden bijvoorbeeld veel sneller kan gaan.

Speedify is te gebruiken voor individuen, gezinnen, teams en ondernemingen. Als je alleen voor jezelf een account aanmaakt, heb je de mogelijkheid tot beveiliging op 5 apparaten. Wanneer je je account met meerdere mensen deelt, zijn er accounts voor jou en 4 andere mensen. Speedify is beschikbaar voor Android, Apple, Windows en Mac.

Hoe ervaren klanten deze service van Speedify?

Speedify post zo nu en dan ook filmpjes op YouTube. Bekijk er hier een!

Diensten Speedify VPN

Als je niet genoeg kunt krijgen van Speedify, kun je een kijkje nemen op hun blog. Op deze blog posten ze allerlei berichten vol tips, tricks, informatie, nieuws en aanbiedingen. Ook kun je ze volgen op Facebook en Twitter.

Als je besluit gebruik te willen maken van Speedify, kun je gaan kijken wat voor soort pakket je wilt. Je hebt dus het pakket voor individuen, families en teams. Voor een individu kost het maandelijks €9,99 en jaarlijks €55,99. Voor een familie wordt er maandelijks €19,95 gerekend (€2,99 per persoon) en jaarlijks €84,95 (€1,25 per persoon). Als je als team gebruikt wilt maken van Speedify, kost dit je maandelijks €9,99 per persoon en jaarlijks €55,99 per persoon.

Garantie, vragen en klachten Speedify VPN

Bij Speedify geldt er een geld-terug-garantiebeleid. Dit houdt in dat abonnees hun abonnement kunnen opzeggen en volledige terugbetaling krijgen binnen de eerste 30 dagen na aankoop.

Als je vragen of opmerkingen over Speedify hebt, kun je eerst een kijkje nemen bij de FAQ-pagina van Speedify. Als je vraag hier niet tussen staat kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar support@speedify.com.

Heb jij al ervaring met Speedify? Zo ja, wat vind je er zo goed aan en wat kan er beter? Zou je Speedify aan anderen aanraden, of is het beter als ze toch nog even verder zoeken? Laat het ons weten!

Ook als je nog niet bekend bent met Speedify zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende bedrijven en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten om Speedify uit te proberen? Wees dan niet bang om zelf ook een review achter te laten!

Speedify VPN
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Speedify VPN

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)