NederlandReview

  Ervaringen Online NL

  Ben jij bekend met Online NL (eerder Euronet en Wanadoor geheten)? Lees de laatste ervaringen en beoordelingen over Online NL op NederlandReview.  Online NL is een bedrijf welke internetverbindingen aanbiedt voor vele bedrijven en particulieren. Ook kun je een televisie signaal en telefonie (vaste telefoon) via hun krijgen. Natuurlijk kennen ze ook een alles in een abonnement waarvan je gebruik kunt maken. Tal van snelheden om te downloaden en andere opties waaruit je kunt kiezen. 

  Over Online NL
  Een van de handleidingen van een voorganger van Online NL gaaf al aan, dat ze verwachten dat internet zich tot het communicatiemiddel van de toekomst zal ontwikkelen. Het was toen 1994! Euronet was het bedrijf wat als eerste internet aanbood in Nederland. Later is dit bedrijf opgegaan in Online NL. Naast internet wordt er ook (interactieve) televisie en goedkoop bellen aangeboden. Het is belangrijk voor Online NL om veel plezier voor minder geld aan te bieden. 

  Online NL :Betrouwbaar, betaalbaar en innovatief? Het is voor Online NL belangrijk om een betaalbaar, betrouwbaar en innovatief product te krijgen. Dit kan op het gebied van bellen, televisie of internet zijn. Zo bieden ze interactieve televisie aan op alle mogelijke toestellen. Ook kun je snel internetten bij ze en volop bellen. Communiceren is belangrijk!   

  De diensten van Online NL
  Online NL biedt verschillende diensten aan. Hieronder hebben we ze voor je opgesomd. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen en producten bij hun. Het gaat om de volgende producten:

  •    Internet, Bellen & TV 
  •    Internet & TV 
  •    Internet & Bellen 
  •    Internet 

  Je kunt ze aanvullen met de volgende extra’s: 
  •    Extra TV's 
  •    HBO 
  •    FOX Sports 
  •    Video on Demand 
  •    TV op vakantie 
  •    Telefonie

  Een leuke case over online NL!


  Online NL is altijd op zoek naar mogelijkheden om hun diensten nog interessanter en mooier te maken. Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk ook op de website van Online NL hoe uitgebreid hun diensten en producten zijn. 

  Klachten of tips over Online NL
  Natuurlijk wil Online NL alleen maar tevreden klanten. Het is daarom ook mogelijk om contact op te nemen met Online NL. Je kunt je klachten via de post, per email of telefonisch indienen. Misschien is er iets misgegaan of ben je ergens erg ontevreden over? Dan kun je dat dus kenbaar maken. Je mag verwachten dat er een goede oplossing geboden wordt. 

  Wat vind jij van Online NL? 
  Graag zien we jouw reactie tegemoet over Online NL op NederlandReview. Op die manier is het nog gemakkelijker voor anderen om een goed beeld te krijgen van Online NL. Ervaringen, reviews en beoordelingen zijn van harte welkom. Natuurlijk zien we graag positieve reacties verschijnen op NederlandReview. De minder mooie berichten en klachten zijn echter ook van harte welkom. 

  Slecht beeld, internet opzeggen? Of juist heel goed en goedkoop en wilt u een abonnement afsluiten? Lees eerst ervaringen op NederlandReview!

  Online NL
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5,4
  40% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  4,8

  Service

  5,2

  Prijs

  6,4

  Leveren

  5,2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Slechte oplossing

  Koch06-09-2017

  Al meer dan een half jaar breekt de telefoon regelmatig af in een gesprek of houdt internet er mee op. Na het opsturen van een nieuwe modem, het opsturen van een nieuw snoer, langskomen van een monteur is het probleem nog steeds niet verholpen. Er wordt steeds gezegd dat er na een paar dagen contact opgenomen wordt maar dit gebeurt niet. Nog steeds breekt de telefoon regelmatig af of ligt internet eruit. Kortom een zeer slechte service van problemen oplossen

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Service wordt niet geleverd.

  Marc26-09-2016

  De klantenservice helpt me niet verder en laat me vaak lang in de wacht staan. Geregeld meer dan een half uur.
  Mijn internet is traag door fouten die online.nl heeft gemaakt. Deze fouten worden niet opgelost maar er worden wel continu beloftes gemaakt en dus ook gebroken.
  Er is mij op de een of andere manier een nieuw abonnement aangesmeerd die ik niet wil en waar ik op geen enkele manier op heb toegezegd

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Fox sports

  Fabian T.30-09-2015

  Fox sports krijgen van ze was een ramp. Ik betaal er genoeg voor dus waarom is dit allemaal zo moeilijk? Gewoon een maand moeten wachten voordat het rond was. Jammer want ik had ervoor nog nooit problemen mee gehad.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Lekker cheap

  Tessie29-09-2015

  Heb nu eindelijk HBO via Online.nl en kan dus eindelijk met iedereen meepraten over Game of Thrones. Happy!! Prima service verder ook, geen klachten. Kan niet wachten tot het nieuwe seizeon hahaha maar dat duurt nog even..............

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  super

  T. B.14-09-2015

  Al zo lang lid van online.nl en altijd helemaal prima. Alleen dus gister een probleem. Gelijk de klantenservice gebeld en direct (zonder wachten) iemand aan de lijn die van wanten wist. (Wat niet altijd het geval is, vaak krijg je een halve zool aan de lijn). De vrouw heeft mij prima geholpen en mijn draadloos internet deed het weer perfect. Ik heb geen idee wat er mis was maar ze hebben het op afstand opgelost dus wat mij betreft was de zaak afgehandeld.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Online NL

  Uw beoordeling