Ervaringen Nitroserve

Heeft u ook een website geregistreerd staan op de server van Nitroserve? Of wilt u een webshop starten en bent u op zoek naar een goede partner voor de registratie van uw domein en een stukje webhosting met Wordpress? Lees hier de reviews van anderen of laat die van u achter!

Over Nitroserve

Nitroserve komt uit Spijkenisse en heeft al tientallen jaren ervaring opgedaan met het ontwikkelen van applicaties voor het web, en het opzetten van websites. Daarnaast zijn zij meer dan 13 jaar geleden gestart met de hosting van websites voor zowel particulieren als bedrijven. Meer dan 6500 klanten in binnen- en buitenland maken al gebruik van de services van Nitroserve. Om dit alles goed draaiende te kunnen houden hebben zij hun servers geplaatst in het 100% groene datacentrum ‘SmartDC’ in Rotterdam.

Diensten

- Domeinnaam registratie
Nitroserver verzorgt voor haar klanten inmiddels al de registratie van meer dan 7500 domeinnamen. Door hun SIDN lidmaatschap is Nitroserve een partner waar u vertrouwd de door u gewenste naam kunt lasten registreren. Naast de .nl domeinen kunt u bij Nitroserve terecht voor meer dan 250 andere domein extensies. Zoals .com, .be, .eu etc.

- Webhosting
Dagelijks ondersteunt Nitroserve hun klanten als provider van webhosting. Zij willen hierin de beste zijn en doen hun uiterste best om een snelle en professionele service te verlenen. Ze installeren desgewenst gratis WordPress op de account van hun klanten. U kunt hiermee dan direct op een eenvoudige manier aan de slag om uw eigen professionele website te maken, zonder enige kennis van PHP of HTML. De basisfuncties van WordPress zijn al zeer uitgebreid en de beheeromgeving is ook zeer gebruiksvriendelijk. Wanneer u dus graag een keurige eigen website wilt maken, maar nog nieuw bent op dit gebied, is dit handige software om te gebruiken. U kunt met 1 druk op de knop de website uitbreiden met een andere plugin, nieuwe pagina’s en artikelen of een ander thema.

- Overige diensten
Naast de voorgaande diensten kunt u bij Nitroserve ook terecht voor de levering van Reseller Hosting, SSL Certificaten, VPS Hosting en maatwerk.


Nitro - Serve it cold

Klachten

Wanneer u een korte of snelle vraag heeft kunt u gebruik maken van de live chat functie op de pagina. Voor een wat uitgebreidere vraag kunt u Nitroserve mailen of het contactformulier invullen. Zij komen binnen 1 werkdag terug op uw e-mail. Kijkt u echter eerst eens op de pagina ‘veelgestelde vragen’, daar staat heel veel uitgebreide informatie op over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Laat u uw website hosten door Nitroserve? Bevalt dit goed, of heeft u vaak last van storingen en dergelijke? Laat uw review hier bij NederlandReview achter. Samen kunnen wij het kaf van het koren scheiden. Zo helpen we anderen aan betrouwbare adressen en behoeden we ze voor verkeerde keuzes.

Lees de reviews! Wat vinden echte klanten van Nitroserve van de webhosting en domeinnaamregistratie? Lees beoordelingen en ervaringen met de service!

Nitroserve
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

5,6
67% Zou hier weer kopen!

Bestellen

5,4

Service

5,4

Prijs

6

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Oplichterij!

Vorig jaar heb ik een hostingpakket gekocht voor een jaar. Ik kreeg afgelopen week ineens een nieuwe factuur. "Meneer, je hostingpakket is verlengd," zonder dat ik het wist.

Ik mailde ze heel netjes dat ik nooit een verlenging had gevraagd en gevraagd of ze de factuur konden annulleren en mij hosting pakket op konden zeggen.

Helaas...

In een zeer dreigende e-mail van hun "U moet dat betalen".

Ik heb de factuur toch betaald. Ik zou niemand nitroserve aanraden.

Door: Yusuf Aydemir21-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Verschillende pakketten kiezen

Bij Nitroserve kun je heel makkelijk en goedkoop je domeinnaam registreren. Al kun je het zelf zo duur maken als je wilt. Het registreren van enkel de domeinnaam kost niet veel geld, maar je kunt er nog aanvullende dingen bijkopen. Zo biedt Nitroserve verschillende pakketten aan. Je kunt onder andere kiezen voor starter, standaard, plus en pro pakketten. Het starterspakket is het goedkoopst en heeft dan ook de minste mogelijkheden. Ieder pakket dat je vervolgens opschuift, bied je meer opties. Zo krijg je bijvoorbeeld meer geheugen en wordt de hoeveelheid e-mailadressen ook groter. De prijs heb je dus helemaal zelf in de hand en de mogelijkheden kun je ook zelf bepalen. Daarom heb ik ook al meerdere domeinnamen geregistreerd bij Nitroserve

Door: Marco Sloetjes16-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Domeinnaam registreren voor heel weinig geld

Ik handel min of meer in domeinnamen en 'startende' websites en ben dus altijd op zoek naar goedkopere aanbieders. Bij Nitroserve is het echt heel erg goedkoop op een domeinnaam te registreren, al kun je het zo duur maken als je zelf wilt. Het goedkoopste pakket kost €0,99 cent per maand en dat is ideaal voor mij om mee te handelen. Zo verdien ik zelf alleen maar meer geld. Het registreren van een domeinnaam is eveneens bijzonder simpel. De medewerkers van de klantenservice zijn behulpzaam en vragen je vrijwel direct of ze je ergens mee kunnen helpen. Het registratieproces verloopt snel en je hebt alles snel op je eigen naam staan. Geweldige onderneming!

Door: Jeroen Split08-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Schrijf zelf een review over Nitroserve

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)