NederlandReview

    Ervaringen Lycamobile

    Een nieuwe telefoon of juist een sim-only bestellen via Lycamobile? Lees hier wat hoe andere consumenten het contact met dit bedrijf hebben ervaren. Lycamobile voorziet de consument van prepaid en sim-only. 

    Over Lycamobile
    Volgens eigen zeggen is Lycamobile de grootste Mobile Virtual Network Operator. In Nederland zijn ze echter nog niet heel groot, maar wel aan het groeien. Lycamobile specialiseert in het goedkoop van en naar het buitenland bellen. Om hierin goed te voorzien maakt Lycamobile in Nederland gebruik van het KPN netwerk. 
    Doel van Lycamobile is om mensen die familie en vrienden in het buitenland hebben zo weer samen te brengen. Door middel van goedkope internationale tarieven probeert Lycamobile hiermee te stunten.

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lycamobile? Lycamobile is een bedrijf waar u terecht kunt voor uw telefoon, mobiel, sim-only en prepaid. Het is een bedrijf welke vooral bekend is geworden om haar goedkope internationale tarieven. In Nederland hebben ze vele klanten. Het is goed om de mening te lezen van de verschillende mensen welke bekend zijn met de diensten van Lycamobile. Op Nederlandreview.nl is dat mogelijk. Hier is een platform gemaakt om de meningen van consumenten te delen. Op die manier is het gemakkelijker om op basis van de reviews een oordeel te vellen over een bedrijf, zoals Lycamobile. 

    Diensten
    Bij Lycamobile kan je een gratis sim-kaart aanvragen welke je dan kunt opwaarderen. Een gratis sim-kaart is een unicum onder providers en hiermee hoopt Lycamobile ook te scoren. In principe is deze sim-kaart prepaid, maar daarnaast kun je ook verscheidene bundels bestellen. Zo heb je onder andere:
    -    Alles in één bundel voor €30
    -    Holland bundel voor €25
    -    Mega Data bundel voor €10
    -    Onbeperkt bellen en smsen voor €30

    Lycamobile biedt goedkope internationale tarieven die je overigens wel moet activeren door middel van een SMS te sturen. Dit moet elke 30 dagen gebeuren. Dit is natuurlijk enigszins vreemd.
    Als je een sim-only hebt van Lycamobile zonder bundel kan je snel opwaarderen met €5, €10 of €20 per keer. Ook heeft het bedrijf regelmatig leuke aanbiedingen een overzicht van deze aanbiedingen kan je vinden onder het menu item Aanbiedingen op lycamobile.nl.

    De review over het lycamobile prepaid plan. Goed of niet? Wat vindt u? Laat het ons weten na het bekijken van dit filmpje:


    Al meer dan 14 miljoen mensen gebruiken de internationale prepaid simkaart voor de telefoon van Lycamobile. Het bedrijf krijgt iedere 2 seconden een nieuwe klant.  Het is de missie van Lycamobile om familie en vrienden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Lycamobile is de grootste internationale Mobile Virtual Network Operator welke 14 miljoen klanten verbindt met anderen. Lycamobile is actief in 19 landen. Hier bieden ze betaalbare en goedkope plus hoogwaardige telefoniediensten en datadiensten aan. Ook heeft Lycamobile in een groot aantal landen een aantal financiële diensten en reisdiensten. Het gaat hier om Lycamoney en om Lycafly. Lycamobile is in 2006 opgericht en had in 2014 een omzet van 1,5 miljard euro’s. Het is verrassend hoe ze iedere 2 seconden een nieuwe klant krijgen. 

    Lycamobile is beschikbaar in vele landen. Het gaat hierbij om Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Hong Kong, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

    Lycamobile is een bedrijf welke mensen verbindt met de hulp van datadiensten en telefoniediensten. Ook hebben ze een reisdienst Lycafly en een financiële dienst Lycamoney. Het is een groot bedrijf welke actief is in 19 landen en miljoenen klanten heeft. 

    Klachten
    Bent u ergens ontevreden over? Heeft u klachten over Lycamobile? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om uw klacht in te dienen. Natuurlijk wordt uw klacht goed verwerkt en mag u een reactie van Lycamobile verwachten. Tevens is het mogelijk om een tip of een compliment te geven aan Lycamobile. 

    Lycamobile heeft een aantal reviews op de eigen website staan. Deze zijn echter doorgestoken kaart aangezien het alleen maar positieve berichten zijn. Het feit dat als je meer reviews wilt lezen je klikt op “Voorbeelden” zegt ook genoeg, het zijn voorbeelden van reviews. Of ze echt zijn is dus de vraag. Een kleine zoekactie levert dan ook al gauw een grote hoeveelheid aan klachten op. Deze variëren van aard.

    Grootste klacht van gebruikers van Lycamobile is de belachelijke tarieven en hoe snel het tegoed op is. Alsof het geld wegloopt zonder dat je iets doet. Lycamobile probeert dit open te houden door aan te geven wat je verbruikt hebt na een gesprek, maar vaak is in één oogopslag al te zien dat dit erg hoge bedragen zijn. Een ander probleem is de hoeveelheid SPAM berichtjes die Lycamobile zelf stuurt. Deze berichtjes hebben als doel om andere producten van Lycamobile te verkopen.

    Een groter probleem is dat consumenten problemen hebben met het netwerk. Lycamobile zou gebruik maken van het KPN netwerk, wat een goede dekking geeft over heel Nederland en vaak ook in het buitenland. Toch is het zo dat veel klachten hier betrekking op hebben. Als je dan klaagt per telefoon, waarbij het overigens lang duurt voordat je iemand aan de lijn krijgt, is het ook nog eens zo dat dit vaak gebeurt in gebrekkig Nederlands.
    Als jij ook een ervaring hebt met Lycamobile als mobiele provider en leverancier van sim-only abonnementen wordt het erg op prijs gesteld als je even een review achterlaat.

    Uw mening over Lycamobile
    Bent u een klant of een klant geweest van Lycamobile? Dan is het goed om uw mening achter te laten op Nederlandreview. Op die manier kunnen anderen lering trekken uit uw ervaring. Het kunnen positieve ervaringen zijn, maar natuurlijk ook minder positieve ervaringen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. 

     

    Heeft u ervaring met de beltegoed, internet bundel of opwaarderen van uw mobiel? Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten over lycamobile leest u bij NederlandReview!

    Lycamobile
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    4,6
    36% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    5

    Service

    3,6

    Prijs

    5,4

    Leveren

    4,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Service

    Kees Cornelissen04-11-2018

    Ik heb gevraagd belminuten over te zetten naar data. Een aantal keren contact gehad met Customer Service, welke niets kon doen dan een 'ticket' aanmaken, waarop ik een reactie zou krijgen. Nooit enige reactie ontvangen. Ook een aantal e-mails gestuurd, waarop geen enkele reactie. Lycamobile gaat het enkel om verkopen en geen service. Zal deze provider iedereen afraden.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5

    slechte klanten service

    wil.02-11-2018

    Bij Albert Hein 20 euro opwaardering gekocht mijn telf. geprobeerd op te waarderen telkens een foutmelding nog voor ik de gehele code had in gevoerd , na meerdere malen van mislukken klanten service gebeld redelijk geholpen op dat moment, na controle van de opwaardering blijkt niet de beloofde verdubbeling van het saldo bij geschreven te zijn 20 euro beltegoed hadden er 40 moeten zijn
    ( verdubbeling) wederom klanten service gebeld en werd daar op mijn vraag hoe dat komt zeer onvriendelijk te woord gestaan door de zelfde persoon en afgesnauwd met u heeft de verdubbeling gehad, op mijn vraag ik heb geen 10 euro betaald maar 20 euro dus dit klopt niet zijn antwoord was meneer u heeft u verdubbeling gehad dus niet zeuren. mag duidelijk zijn dat lyca niet meer als provider voormij zal zijn

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Simkaart met Holland bundel komt nooit

    Jason30-09-2018

    Sim kaart met holland bundel besteld zoals ook mevr. de bruin schrijft.

    Meerdere keren over gebeld. Wel betaald. Simkaart arriveert nooit. Ze blijven je gewoon aan het lijntje houden.

    Lyca probeert op deze manier de kas wat te spekken door mensen op te lichten!

    Niet doen!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Grote klacht

    Monique De bruin29-09-2018

    21 september bestel ik een sim kaart met holland bundel L. 27 september niets binnen. Ik bellen naar lyca. Beetje raar mevr maar ga een nieuwe sim halen kunnen wij het overzetten. Had ik dus al een kaartje gehaald. Moest 48 uur wachten zou het daarna opgelost zijn. Ik krijg een sms 2 dagen later met dat alles in orde is. Ik kijken of inderdaad de bundel is toegevoegd maar nee hoor. Zaterdag inmiddels ik bellen om 1 uur in de middag. Mevr het komt goed einde van de middag heeft u uw bundel. Ik blij want tenslotte ga ik morgen verhuizen en daar geen wifi dus mijn werk en conferenties via telefoon doen. Einde van de zaterdag nog steeds niets. *136# u tegoeden zijn vervallen. Ik nog maar eens bellen met lyca. Half uur verder mevr ik leg u referentie en de spoed neer bij mijn supervisor want ik kan helaas niets doen. U hoort het maandag van de afdeling. Nu geen internet moet dan verplicht een andere nemen wat ook weer geld kost. Mijn geld kwijt voor de holland L bundel. 3 kaarten heb ik al gekocht zou bij elke aart 5 euro extra tegoed krijgen nooit gezien helemaal niets. Ik hoop dat ik mijn tegoed nog kan krijgen maar dan daarna nooit meer iets bij lyca nooit meer. Ook gaat er een zware klacht hiervan komen naar de ombudsman of naar kassa toe. Vind dit grof weg geen aanbieder die zich mag aanbieden als telefoon bedrijf.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Review

    Sid04-07-2018

    Al meerdere keren geprobeerd mijn nummer over te zetten naar Lyca, dit is onmogelijk, je krijgt gewoon geen sms met code. Ook €5 voor regristratie niet ontvangen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    internationale bundel M buitenland - gekocht in België

    luc belgië26-06-2018

    bundel aangekocht in juni 2018 de telefoonkaart in mei. op 07 juni koop ik een bundel voor 20Euro met 3Gb internet data en beltegoed. Ik kon hiermee naar Servië bellen en internetten. Dikke leugens, dus... 3 mails naar klantendienst...vandaag 12 x gebeld naar 1976. Kaart ging gereset worden.... nougaballen ...
    nummer meenemen naar viking....bij Lycamobile nooit meer. Zelfde miserie als in Nederland.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Service

    Peter18-06-2018

    Ongelofelijk zit al 2 dagen te bellen naar de klantenservice. Krijg niemand te pakken 2 x een dikke uur in de wacht. Volgens mij zitten ze daar allemaal aan de jointjes en schijt aan de klanten. Echt bizar. Nooit en ook nooit meer iets wat te maken heeft met lyca aanschaffen NOOOOOOIT

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Super slechte lycamobile

    Farnoosh05-05-2018

    Bij lycamobile simkaart besteld. Twee dagen later ontvangen, maar de opwaardeercode om de simkaart te kunnen gebruiken werkte niet. De helpdesk bellen en je krijgt een referentie nummer, maar geen oplossing (elke keer dat je belt krijg je telkens een nieuwe referentie nummer). Maar geen oplossing. Ook niet als je een email stuurt. Nu drie weken en 5 referentie nummers later nog steeds geen oplossing. NOOIT meer lycamobile.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Kijk verder naar een andere provider!

    Esther12-04-2018

    Haal hier nooit kaartjes. Voor mijn dochter een kaartje gehaald en ze wordt lastig gevallen door incasso bureau en andere instanties. Klantenservice gebeld en die zegt doodleuk ja kunnen wij niks aan doen je hebt pech. Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Lycamobile is een oplichter

    nyho06-12-2017

    LYCAmobile is een oplichter.
    In black friday gekocht een lyca simkaart met 3 GB en onbeperkt bellen en sms.
    Maar tot nu heb ik helemaal nieks gekrijgen.
    Ik kan niet bellen en sms of internet

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    zeer slechte klantenservice

    gurbuz05-12-2017

    SLECHT!...SLECHT!...SLECHT...SLECHT!....SLECHT!....
    Zeer slechte provider, Absoluut online niet bestellen, ik heb 2 keer besteld beide heb ik problemen,
    Ik heb een nieuwe simkaart online besteld via de website van Lycamobile. zogenaamd 50 % korting, Ik zou binnen 2 dagen mijn kaart ontvangen, maar 5 dagen later ontvangen met een brief,
    In het brief stond dat ik opwardeercode via mijn vooraf gegeven mail adres zou ontvangen. dat heb ik niet ontvangen. vervolgens heb ik klanten service gebeld van Lycamobile, Ze hebben gelijk een nieuwe gestuurd naar me e-mail. telefoon opgehangen, 2 dagen gewacht. geen code. 2de keer gebeld, weer 20 minuten aan de telefoon, ze hebben weer een code gestuurd, met verbazing heb ik deze keer wel de code ontvangen, maar het werkte niet, Dit keer was ik echt boos, weer gebeld, Wat denkt u weer half uur aan de telefoon moeten wachten, totdat ik aan de beurt ben, duurt het wel even. ik probeerde rustig te blijven door telefoon. Deze keer zouden ze melden naar boven, en binnen 24 en 48 uur zou ik bericht ontvangen, ik zei ok, Vervolgens heb ik wel een bericht ontvangen waarop staat: we zijn blij dat uw probleem is opgelost hierbij krijgt u van ons opwardeercode. Even raden?..... Het was de zelfde code als vorige keer, Ten laatste heb ik weer gebeld weer half uur moeten wachten, Het zelfde verhaald natuurlijk, ze zouden binnen 24 en 48 uur contact opnemen, Helaas nog steeds niet opgelost,
    Na al die ervaringen zou u Lyca mobile willen kiezen, met een grote NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE......
    Ik raad mensen absoluut af, Mensen geldteruggave doen ze niet.
    Waardeloze provider en klantenservice.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Klacht over klantenservice

    Ryan02-08-2017

    Het is praktisch onmogelijk om iemand van de klantenservice aan de lijn te krijgen. Wachttijd 30 min+ en als je geluk heb dan verbreken ze niet de verbinding en word je geholpen.

    Ryan02-08-2017

    Als je probeert contact op te nemen met de klantenservice, trek daar minimaal een uur voor uit, want met een beetje geluk krijg je iemand aan de telefoon. En dan hier goede reviews laten plaatsen door medewerkers van Lyca om de mensen te misleiden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    bundel gekocht en niks aangekregen

    Tamara07-04-2017

    vandaag bundel online gekocht en betaald! 20euro.. na een paar uur niks aangekregen, gebeld naar klantendienst ; eerste keer nam er iemand op die frans sprak, toen ik zei dat ik geen frans spreek werd er afgeduwd, tweede keer gebeld na 20min te wachten werd er gewoon afgedrukt! heb al 5 mails verstuurd en geen reactie!!! word hier zo kwaad van! hier mee eens naar test-aankoop stappen! niet normaal zoiets!!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    WEL goedkoper

    MendizA08-03-2017

    Ik snap het probleem niet van sommige mensen. Mobiel, chip erin en GO. Prima bevallen.

    luc belgie26-06-2018

    ik heb je op de helpdesk bij lycamobile aan de telefoon gehad :-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Wereldwijd goedkoop bellen

    Marina27-01-2017

    Ik ben overgestapt naar Lyca Mobile omdat ik veel naar het buitenland bel. Ik heb familie in meerdere verre landen nu en omdat ik in het buitenland heb gestudeerd, zijn er ook vrienden die ik graag bel. Met andere providers is dat echt een stuk duurder, dus ik ben blij dat ik nu bij Lyca zit. Scheelt gewoon echt geld.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Buitenland goedkoper

    Sjaak van de Weij25-11-2016

    Ik zag ze altijd op schiphol adverteren (op zo'n groot billboard) en ik vond het altijd een beetje een shady bedrijf. Maar mijn vrienden bellen ermee, vooral naar het buitenland en die zeiden altijd dat het goedkope sheit was. Toen mijn vriendin in het buitenland ging studeren schrok ik me kapot van mijn vodafone rekening. Dus ben ik via lycamobile gaan bellen en dit is zeker een stukkie goedkoper.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    klantenservice waardeloos

    rikardo04-07-2016

    de service kan niet slechter je wacht uren en uren ik heb 3 keer vandaag geprobeerd te bellen maar telkens geen reactie nu bel ik vanaf 4 mobiele telefoons te gelijk en nog steeds niks ze werken daar niet als ze niet opnemen na vandaag is het klaar ga ik wel naar robinmobile of lebara wnt dit is waardeloos en zenuwslopend en heb geen zin om elke keer als er iets aan de hand is uren wachten om iemand te spreken van lyca ze zijn geen goden genoeg andere providers die wel hun klanten hoger zetten en niet alleen naar omzet kijken maar ook kwalititeit

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nette service

    angelique31-05-2016

    Ik heb heel makkelijk over kunnen stappen op lycamobile, netjes aan het einde van mijn contract bij t-mobile overgestapt en lyca regelde de rest, een goede administratie en een nette service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Tevreden Klant

    Jeffrey18-05-2016

    Ik heb nu al een jaar of 5 mijn prepaid lyca nummer en ik ga nooit meer voor een abonnement of een andere provider. de prijzen voor bellen zijn extreem laag, dan spreek ik wel voor het "saver plan" (deze activeer je door naar *201*282# te bellen of SAVER te sms'en naar 2525) hierbij geld niet dat je dubbel beltegoed zoals bij het "standaard plan" krijgt maar hier een vergelijking tussen de tarieven van de 2:
    Bellen naar vaste nummers binnen NL met standaard plan: starttarief 0.23 met 0.12 per minuut BIJV. 30 minuten = 3.83
    Bellen naar vaste nummers binnen NL met saver plan: starttarief 0.09 met 0.01 per minuut BIJV. 30 minuten = 0.39
    Bellen naar mobiele nummers binnen NL met standaard plan: starttarief 0.23 met 0.26 per minuut BIJV. 30 minuten = 8.03
    Bellen naar mobiele nummers binnen NL met saver plan: starttarief 0.09 met 0.09 per minuut BIJV. 30 minuten = 2.79
    SMS'en met standaard plan kost 0.21 per SMS, bij het saver plan is dit 0.09 per SMS
    En voor MB's geld: standaard plan 0.19 per MB, saver plan 0.01 per MB
    + Bij elke opwaardering krijg je 5000 gratis minuten waarmee je (dus gratis) naar andere lyca nummers kan bellen
    Dit scheelt duidelijk meer dan de helft dus het is voordeliger om meteen over te gaan naar het "saver plan"

    wat betreft internet kun je natuurlijk bundels kopen, Ik haal altijd 1gb voor 10 euro, maar vaak zijn er aanbiedingen zoals nu ook waardoor je voor 10 euro 5gb aan internet krijgt, er is ook de optie om 4g internet te krijgen en dit is grofweg dubbel zo duur als normaal 3g.
    er wordt geschreven dat dit 30 dagen geldig is maar mijn ervaring is dat ik tot 30 dagen kan zien hoeveel MB's ik nog heb door *136* te bellen en daarna is dit niet meer mogelijk maar mijn internet blijft wel werken tot het op zou moeten zijn, ik weet niet of dit misschien bij mij verkeerd gaat en andere dit niet hebben maar ik ben er in ieder geval heel blij mee.

    er is ook de mogelijkheid om op de site in te loggen en je geschiedenis van bellen, sms'en en dataverbruik terug te zien met de prijzen erbij en hoeveel gratis lyca naar lyca minuten je nog heb.

    Ik heb in die 5 jaar 1 keer gehad dat na online-aankoop mijn internet niet werkte (bundel was wel geactiveerd maar telefoon maakte geen connectie met internet), na een telefoontje naar de klantenservice werd dit wel opgelost en sindsdien heb ik niet meer hoeven bellen,

    Het enige negatieve wat ik over lyca te zeggen heb is dan ook dat de wachttijden voor de klantenservice erg lang zijn (20-45 minuten) maar aangezien ik hier gelukkig (vrijwel) nooit naartoe hoef te bellen kan ik daarmee leven.

    Of ik lyca aan zou raden aan andere mensen? JAZEKER! des te meer mensen lyca nemen des te meer mensen gratis met elkaar kunnen bellen.

    Joop28-08-2016

    He Jeffrey Werk je nu bij Lyca.

    luc belgie26-06-2018

    ik denk hetzelfde joop dit is te precies :-)

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Dhr.

    Markos03-05-2016

    Zonder opgaaf van reden wordt mijn prepaid kaart geinactiveerd. 12,50 beltegoed zonder waarschuwing vooraf kwijt. Klacht mail wordt niet beantwoord. Meer dan 20 min wachten voor de klachtlijn meermaals heeft mn. geduld opgesoepeerd. Lycamobile is een onbetrouwbare partner. Voor mij de laatste keer geweest.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    slimme gasten

    Ashur O.31-01-2016

    Mobiel besteld en kreeg de handleidingen enzo in het ZWEEDS. Waarom?? Dat lees ik niet. Daardoor goedkopere mobiel maar dus zonder handleidingen. Nu snap ik waarom ze het zo goedkoop kunnen aanbieden. Klein beetje misleiding misschien??

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7,5

    Gratis beltegoed

    William19-10-2015

    Ik koos destijds voor Lyca omdat je altijd gratis beltegoed krijgt. Dat scheelt veel. Belkosten zijn iets hoger wel volgens mij, maar zo scheelt het de helft

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Lycamobile

    Uw beoordeling