Ervaringen Liquid Web

Als je een eigen website wilt opzetten of met een online cloud wilt werken heb je daar natuurlijk wel een host voor nodig. Je zou eens kunnen overwegen om dit door Liquid Web te laten doen. Maar wat zal de kwaliteit van hun websites zijn? Hoeveel documenten, afbeeldingen, foto’s en andere data zul je kunnen opslaan op hun cloud? Zal de cloud wel makkelijk zijn om mee te werken? Zal het niet erg moeilijk zijn om een account aan te maken via de website van Liquid Web? En wat voor klantenservice biedt Liquid Web je aan als je je wachtwoord bent vergeten of er een ander probleem optreedt? Dit zijn dingen die je het beste kunt horen van mensen die al gebruik hebben gemaakt van Liquid Web. Lees hun reviews om een aardige indruk te krijgen van hun ervaring met Liquid Web. Hun meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of Liquid Web iets voor jou is.

Over Liquid Web

Liquid Web is een internet host. Ze bieden allemaal dingen aan die met het internet gerelateerd zijn. Zo hebben ze designated servers die je je website en app heel wat veiliger kunnen maken. Zo weet je zeker dat je website veilig is en dat je app geen vreemde virussen zal gaan vertonen. Het is aan te passen, dus je kunt zelf bepalen wat je allemaal wilt. Mocht je niet echt een website willen maar meer een online opslag waar je jouw favoriete afbeeldingen en andere documenten kan opslaan, dan is één van hun clouds misschien wel iets voor jou. Er is cloud VPN hosting. Dit houdt in dat je de controle krijgt over een zogenoemde dedicated server. Daarnaast hebben de nog Cloud Dedicated en Cloud Sites. Kijk welke van de drie het beste op jouw gebruik aansluit. Naast clouds kun je Liquid Web ook jouw WordPress installaties laten beheren. Zo worden WordPres, Plugins en nog wat andere dingen automatisch voor je geupdate.


Liquid Web, een unieke tech cultuur.

Diensten van Liquid Web

Je kunt heel makkelijk een cloud regelen of een andere service aanvragen via hun website. Mocht je opzien tegen het wisselen van provider, dan biedt Liquid Web aan om je hierbij te helpen. Ze verzorgen zogenoemde complimentary migrations. Er is een lijst met control panels die ze makkelijk kunnen overzetten. Mocht jouw huidige host er niet bij staan, dan moet je even een belletje plegen. Het kan namelijk alsnog zijn dat ze jouw website gratis kunnen overzetten.

Klachten, Complimenten en Tips voor Liquid Web

Heb jij al een website of online cloud bij Liquid Web? Dan willen wij graag weten hoe jouw ervaring met Liquid Web is verlopen. Hoe makkelijk was het om een website of cloud te creëren? Kun je er zeker van zijn dat je content daar ook veilig is? Hoe goed zijn ze in het aanpassen van hun diensten op jouw wensen? Was het echt zo makkelijk om over te stappen? En hoe goed kon de klantenservice van Liquid Web je helpen toen het allemaal even niet meezat? Schrijf je eigen Liquid Web review en vertel ons alles over jouw mening over Liquid Web.

Liquid Web
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Liquid Web

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)