Ervaringen Jouwweb

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Jouwweb.nl is een hostingbedrijf welke een ruim aanbod hebben. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van jouwweb.nl vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met jouwweb.nl is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van jouwweb.nl Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken.

Heeft u al ooit een eigen website willen maken? Maar wist u niet waar u zou moeten beginnen? Jouw web is een bedrijf dat dit mogelijk maakt en laat u eenvoudig een website maken. Hierin kunt u uiteraard zelf kiezen wat er op komt, maar ook de stijl en de opmaak is geheel te maken door uw zelf. Wacht niet langer en maak vandaag nog een website aan! Wij van Nederlandreview hebben allerlei reviews op onze website staan die we hebben verzamelt van verschillende consumenten zoals u waarbij deze al eerder contact hebben gehad met het bedrijf. Dit is dan ook te vinden op onze website. Hierin zijn de bevindingen en reacties te lezen van de consumenten, waarbij wordt gesproken over een bepaald bedrijf. Als voorbeeld kunt u denken aan hoe efficiënt het bedrijf is, of bijvoorbeeld hoe goed zij het bedrijf vinden. Wij zijn een bedrijf dat een onafhankelijke platform hebben waarbij consumenten zoals eerder vermeldt reacties en/of bevindingen van een bepaald bedrijf openbaren in onze website. Hierin kunnen consumenten zoals u lezen of het bedrijf doet waar het goed in is, maar ook de andere kanten van het bedrijf beschrijven. Bovendien zouden wij het erg gaaf vinden als u uw mening zelf ook laat horen in onze website. Zo zorgen we er samen voor dat er een overzichtelijk beeld geschept wordt van dit bedrijf en dat dit ook de juiste is.

Over jouwweb.nl

Jouwweb.nl is een bedrijf wat bekend staat om de mogelijkheid om zelf een professionele website te kunnen maken. Het is mogelijk voor kleine ondernemers, hobbyisten en andere mensen om een eigen website te maken. Het is dan niet meer nodig om een webdesigner in te huren. Ze zijn gevestigd in Eindhoven. Het is een plek midden in het ondernemende Eindhoven. Strijp S is de buurt welke een hele ontwikkeling heeft ondergaan. Het is een oud vervallen Phillips terrein geweest. Er zijn hier volop creatievelingen en ondernemers te vinden

JouwWeb is een organisatie dat zich vestigt in het hart van Eindhoven. Dit gebied is daarbij ook uitgegroeid naar een belangrijke plek. Het heeft een grote ontwikkeling doorgegaan, waarmee ook JouwWeb in mee is gegroeid. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om uw eigen website te creëren, of u nou een kleine onderneming, groep of een hobbyist bent, dit maakt allemaal niet uit. Iedereen is welkom om een site te maken en dat blijft zo. Waarom denkt u anders dat missie van JouwWeb zo mooi is? ‘’Iedereen kan een website maken waar hij trots op mag zijn’’ zo luidt dit bedrijf. U bent volledig in staat om een website in eigen handen te nemen. Daarnaast levert het vele goeie voordelen op. Zo wordt er gezegd dat je eigen site reclamevrij wordt gemaakt, u uw eigen webshop kunt maken, erg eenvoudig in gebruik te nemen is, en nog veel meer. Het enige wat te doen staat is om een website aan te maken op de site (http://www.jouwweb.nl/), het invullen van uw website (opmaak en design), het bekend maken aan de rest van de wereld en als laatst natuurlijk uw websites succes te monitoren.

Diensten van jouwweb.nl

Laten we het maar eens hebben over de diensten die ter beschikking zijn gesteld door JouwWeb. Bij dit bedrijf kunt u dus een eigen website maken. Hierbij kunt u 3 verschillende keuzes kiezen die elk toch wel anders zijn. Zo kunt u voor de optie gratis gaan, dat hierboven eigenlijk al is beschreven. Voor de optie Pro, krijgt u extra features die niet zitten in optie 1(gratis). Dit is dan ook vooral bedoeld voor ondernemers zowel klein als groot. Zo krijgt u bijvoorbeeld een geheel eigen webshop, een eigen mailbox, en nog veel meer. Dit kunt u allemaal bekijken op de site. Als derde optie kunt u nog kiezen voor de Business. Dit is bedoeld voor echte professionals en biedt meerdere domeinnamen aan, meerdere mailboxen en nog vele extra’s. Houd de website goed in de gaten, want wie weet is er wel een actie gaande! Dit wordt overigens meerdere malen gedaan door het bedrijf.

Een handige bouwer van websites, hosting, het maken van webshops en tal van andere verwante zaken gebeuren bij Jouwweb.nl. Het is een bedrijf welke volop mogelijkheden biedt om een mooie site te krijgen en te blijven onderhouden. Email, video, website, hosting, downloads, html, bloggen, Google, Social media en andere elementen behoren er allemaal bij wanneer je naar Jouwweb.nl gaat. Ze hebben echter alles compact en goed samengesteld. We weten zeker, dat ook jij hier van zult genieten. Of niet?

Klachten, tips en complimenten over jouwweb.nl

Ben je ergens niet tevreden over bij Jouwweb.nl? Dan is het goed om dit te melden bij hun. Het kan natuurlijk via hun website, maar ook via de mail, de telefoon of per post. Er zijn volop verschillende mogelijkheden om te genieten van de manieren om een goede website te krijgen bij dit bedrijf.

Heb jij ervaringen bij jouwweb.nl

Het is goed om anderen te helpen! Als je ervaring hebt met dit bedrijf dan is het goed om je review op NederlandReview.nl achter te laten. Je helpt hiermee vele anderen om een onafhankelijk en goed beeld te krijgen van deze organisatie. Kies ervoor om mensen te helpen!

Klachten

Heeft u vragen en of klachten over dit bedrijf? Aarzel dan niet en contacteer direct! Dit bedrijf heeft een goeie klantenservice. Bovendien heeft het een ingebouwde contact-formulier dat u in alle tijden kunt invullen en opsturen. Of wilt u misschien liever mailen? Dit is natuurlijk ook mogelijk.

Heeft u ooit een klacht meegemaakt over dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer van willen weten.

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Jouwweb.nl is een hostingbedrijf welke een ruim aanbod hebben. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf.

Jouwweb
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

6,8
74% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,4

Service

6,6

Prijs

6,8

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Prima programma!

Ik ben zeer tevreden over Jouwweb. Diversen sites lopen daar, nooit geen problemen. Hele snelle reactie bij vragen, goede service. Leuke aanbiedingen...en ze blijven ontwikkelen. Ik heb bij meerdere programma’s websites gemaakt, maar ik doe dit nu alleen nog maar bij hun. Echt heel erg tevreden.

Door: Wilma Klinkhamer24-03-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Domeinaam gestolen door Jouwweb

Schandalig bedrijf.Ze hebben mijn domeinnaam die allang in mijn bezit was ,bij het verbinden aan een website bij hun gewoon op hun eigen naam laten registreren.Toen ik wegging bij Jouwweb hebben ze mijn domeinnaam gehouden en weigeren hem terug te verhuizen.Gevolg,zij hebben mijn domeinnaam.

Door: henry19-02-2019
Martine01-03-2019

Wow, dat is wel heel heftig. En nu? Is het al opgelost voor je?

Wouter12-03-2019

Beste Henry, Dit is een onwaarschijnlijk verhaal. Als je wegverhuist bij onze dienst zullen wij altijd een verhuiscode ter beschikking stellen! Kun je ons een e-mail sturen met daarin informatie over de betreffende domeinnaam. Dat kan op support [at] jouwweb [punt] nl

Mel13-03-2019

Ik heb al jaren een site van Jouwweb en vind dit gewoonweg de beste website ontwikkelaar die er is. Zeker ook de gratis versie is super en wellicht ook de Pro met vele extra tools! Al heel veel geholpen geweest door het geweldige customer service team. Geweldige support van allen en extra pluim voor K.!!! Mel

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Spam

Matige service. Als je een formulier maakt bv contacfml let dan goed op ze kennen geen captcha op formulieren. Gevolg grote hoeveelheid spam op je emailadres.
Oplossing nog steeds niet. Jaartje prima dan snel weg.

Door: Henk10-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5

jouwweb helaas...

Na een paar uur webshop instellen en produkten er op zetten,
werd de produkt lijst compleet gereset!?
Foto's,text en instelling allemaal weg,en dat op de 1e dag van kennismaking met jouwweb.
Volgens andere recensies gebeurt het wel meer zulke fratsen.
Ik ben er helemaal klaar mee,het was te mooi om waar te zijn,echt jammerrrrr!

Door: dsomer26-11-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6

Slechte ervaringen

Ik heb 2 jaar een website betaald bij jouweb. Soms was die website uit de lucht of waren alle afbeeldingen verdwenen. Wou je hen daar duidelijk op maken dan was het steeds wat anders.Toen ik vroeg om mijn abbo te stoppen wilden ze niet echt,ze beleven maar met andere foefjes komen zoals andere mensen kunnen misschien wel jou gegevens stelen of gebruiken???
Ik heb hem dan maar zelf verwijderd. Nu na een maand hebben ze dat blijkbaar nog niet opgemerkt dat die site verdwenen is,en blijven ze via deze weg rekeningen sturen die niet gelezen of ontvangen kunnen worden. Mensen ik heb de indruk dat wij enkel voor dat geld tellen bij jouweb.
Echt niet van deze tijd,eenschande dat ze zo willen werken....

Door: marc vandorpe06-10-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
5,5

Top dienst

Ideaal om een eigen website te maken met domeinnaam.

Door: Joost van Banken07-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

NOOOOIT MEER

Geen kennis van zaken. Een regeling die in 2013 is veranderd zijn ze nu bijna eind 2018 nog niet van op de hoogte. Alleen mail contact waardoor je voor 1 ding 3 dagen aan het mailen bent.
Ze zijn wel vriendelijk over de mail.

Door: Ontevreden klant06-09-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2,5

Ideaal voor band site

Met JouwWeb was het opzetten van een site voor onze band echt een peulenschil. Dat er out-of-the-box ook al e-mail, statistieken en een beveiligde verbinding bij zit is eigenlijk onbegrijpbaar voor dat lage bedrag :).

Door: Roel22-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Uitstekend

Erg prettig te gebruiken en bij vragen een behulpzame helpdesk. Aanrader!

Door: Webmaster14-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

opzeggen en contact

Ik heb uiteindelijk via FB heel snel een reactie gekregen. Er was blijkbaar wel gereageerd maar bij mij niet aangekomen. Technisch weet ik het ook niet maar Loes heeft via FB wel direct naar mij toe kunnen reageren en nadat ik een ander email adres had opgegeven wat het binnen een uur gepiept. Je kan dus heel makkelijke via Messenger, FB contact krijgen.
Alles is dus toch nog snel goed gekomen

Door: Gerja13-08-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Slechte Service

Ik ben zeer teleurgesteld, De service hier is buitengewoon slecht, E Mails worden niet beantwoord en ze laten je gewoon hangen. Aan hand van deze behandeling wil ik opzeggen, zit nog binnen de wettelijke 2 weken, maar ook hier krijg je geen antwoord op.
Ik zou zeggen laat je vingers van dit bedrijf. Hier gaat het alleen om het incasseren van geld en service staat op de laatste plaats.

Door: Natalie Bilodeau03-05-2018
Wilma Klinkhamer24-03-2019

Dit begrijp ik niet, ik krijg altijd heel snel antwoord op mijn vragen. En daarom ook ben ik zeer tevreden. Heel vriendelijk en duidelijke uitleg.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

slecht

zeer slechte behandeling via mail .geen goede hulp
paar dagen bezig om mijn website te bewerken , krijg geen reactie meer ,afhandeling met betalen zeer goed service slecht

Door: john van schaijk20-03-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3

opzegging

Ben nu al 2 maanden bezig om het abonnement af te zeggen heb namalijk nooit op upgrade gedrukt maar moet wel betalen voor pro.
Contact met deze groep is moeilijk te leggen nu weer een mail eruit gegooid.

Door: jacqueline kaak18-10-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Prima

Een mooie en eenvoudige manier om een mooie website te maken.
Prima service. Vragen worden per mail snel en deskundig beantwoord.
Een dat alles op een vriendelijke manier.
Eem aamrader

Door: Henk Hellenthal14-09-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Prima service

Tot nu toe volledig tevreden: lage prijs, goede klantenservice en fijne tool om mee te werken.

Door: W28-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Met veel gepriegel de perfecte website maken

Ik heb mijn eigen website gemaakt via Jouwweb. Het is uiteindelijk heel mooi geworden en helemaal naar mijn smaak, een tikje persoonlijk en verder vooral professioneel.
Maar je moet wel een beetje handig zijn met knutselen en in mijn geval ook veel geduld hebben. Het kan echt een hele klus zijn als je zo perfectionistisch bent zoals ik. Balkjes die niet helemaal lekker staan (naar mijn smaak), kolommen toevoegen en andere elementen voor op je pagina: ik heb er veel tijd mee doorgebracht. Nou moet ik zeggen dat ik een echte hobbyist ben en het ook leuk vind om door te gaan tot het helemaal perfect staat allemaal, maar dan kun je er echt wel even zoet mee zijn, zoals ik. Goed om vooraf te weten lijkt mij!

Als je gewoon even snel een website in elkaar wilt draaien en gebruik wilt maken van standaardinstellingen, dan is het klusje zo gepiept denk ik.

Door: Bert 24-06-2017
Martine01-03-2019

Hi Bert, ik overweeg om een JouwWeb webshop te lanceren. Zou je mij je webshop door kunnen geven? Ik ben ook een perfectionist en ben erg benieuwd naar wat jij ervan hebt kunnen maken! :)

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Waardeloze service!

LET OP: er is GEEN telefonische service. Alleen via mail, twitter of Facebook. Lekker makkelijk als je internetverbinding er uit ligt....

Door: Gerard22-05-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
3,5

webshop en hosting

Hosting prima geregeld bij JouwWeb voor een persoonlijke webshop en de hosting zelf. Goed om vragen te kunnen stellen en op weg te kunnen.

Door: Lisa09-05-2017
Arjen08-11-2017

Hoi, Ik ben met een nieuwe webshop bezig maar zoek voorbeelden van Webshop die met jouwweb zijn gemaakt , Om welke website gaat het hier Lisa? Dan kan ik een kijkje nemen. Mvgr, Arjen

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

nieuwe website voor portfolio mooi

Om een beter portfolio te kunnen presenteren in verband met betere sollicatiekansen, wilde ik een mooie eigen website.

Dat heb ik via JouwWeb geregeld omdat een vriendin van mij daar prettige ervaringen mee had gehad.

Het was heel makkelijk om te regelen en ik vind het niet zo duur. Wel besteed ik veel tijd aan mijn nieuwe website, daardoor is hij erg mooi geworden.

Zeker ook heel persoonlijk te maken!

Door: j.22-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Heel tevreden met het resultaat

Hele lieve mensen die mij heel goed hebben geholpen met mijn website
Ziet er meteen vele malen professioneler uit en ik ben echt heel erg blij met het resultaat.

Bezoekersaantallen meteen flink omhoog ook, super!

Door: F02-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

mooie eigen website ik ben niet goed met computers

Ik heb een verzamelwoede en vind het leuk om dat te delen op mijn eigen website
dat heb ik laten doen door jouwweb en ik vind zelf het resultaat erg mooi geworden
ben zelf helemaaaaal niet technisch met computers ook niet maar dit is toch wel heel goed gelukt

Door: t. Kamers28-12-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Ik kon niet inloggen

Kon ik ineens 3 dagen niet inloggen. Superkut! Voorderest ok.

Door: G.29-06-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Eigen website dankzij JouwWeb

Al lange tijd speelde ik met de gedachten om een eigen website te maken, maar ik had er de ballen verstand van .Dankzij JouwWeb wordt het allemaal een stuk makkelijker en heb je binnen no-time je eigen site in de lucht.

Door: Ramon Gerzen28-04-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Schrijf zelf een review over Jouwweb

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)