Hollandsnieuwe
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,4

U bent nu bij:

Totaal

7,4

Bestellen

8

Service

6,6

Prijs

8,8

Leveren

6,6
14 rating73 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

08-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: patrick

Hollandsnieuwe - overstappen van een hele slechte naar een hele goede: hollandse nieuwe

wij hebben heel erg veel problemen gehad met een eerdere provider. echt op het niveau van verkeerde rekeningen krijgen, bakken met geld moeten betalen en ook nog boetes ontvangen als je niet betaald. daar was ook echt de klanten service superonaardig en niet helpend.

uit deze ellende zijn we nu gelukkig ontsnapt, want wij zijn overgestapt naar Hollandse nieuwe. van te voren moet ik zeggen, ik vreesde het ergste, want er waren best wel veel mensen heel erg negatief over Hollandse nieuwe. ik zag het zelfs in de krant staan en ik had een overbuurman die ook niet echt goede ervaringen had. maar ik had ook gehoord dat het nu beter was.

omdat de prijs echt laag was en overstappen makkelijk leek, hebben we toch maar de gok genomen en zijn overgestapt naar Hollandse nieuwe. ik bedoel veel slechter dan die andere kon het niet worden TOCH/1

nou het overstappen was inderdaad wel snel gedaan. wel een beetje wat administratie en gedoe, maar toch ging het soepel allemaal en nu gaat het prima. we hebben altijd wel bereik hier. heb dat nog niet uitgebreid kunnen testen door heel Nederland en op gekke plaatsen ofzo, want zo lang hebben we dus niet Hollandse nieuwe nog.

maar wat ik dan wel weer heel belangrijk vind, is dat de klantenservice vriendelijk is. en dat zijn ze hier! heb ze het hele verhaal verteld zoals ook hier en ze vonden die andere maatschappij ook heel slecht, ze hadden zelfs meer overstappers gehad vanaf die partij (ik noem geen namen, schrijf daar wel een aparte review voor ofzo)!!

Dus ik zou zeggen: iedereen met een rotcontract en slechte service, stap gewoon lekker over naar een betere, zoals Hollandse nieuwe.

dat is echt veel beter!!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Heike

Hollandsnieuwe - snel en goedkoop

Abonnement afgesloten, ging snel en goedkoop

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-08-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bart

Hollandsnieuwe - Tevreden, had slechtere service verwacht

Had eigenlijk veel gezeik gewacht met afsluiten en overstappen maar viel me best mee
Ja je moet wel veel zelf opzoeken uitzoeken en checken maar dat is altijd wel zo

Heb nu wel een betere deal en verder hoop ik ze nergens voor nodig te hebben
Dus wel tevreden hier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-08-2016
  • Bestellen

    2
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
2
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Rene.V

Hollandsnieuwe - Slecht 3g netwerk / problemen opzeggen abonnement

De dekking voor data/netwerk met 3g was zeer slecht bij Hollandsnieuwe en dat zelfs in Amsterdam waar ik woon. Het was zo'n enorm trage verbinding iets opzoeken met google was echt niet te doen, het enige wat het ongeveer deed was een WhatsApp bericht mits het zonder afbeelding/video was en nog een paar andere apps. Terwijl met de mensen waar mee ik samen was op dat moment wel een prima 3g verbinding hadden via hun provider. Ik ben daarom ook laatst zo'n twee maanden geleden met mijn aflopende abonnement overgestapt naar een andere provider en nu heb ik wel goede data/netwerk verbinding met hetzelfde mobiel toestel.

Overigens heb ik nu zelfs problemen met die Hollandsnieuwe dat ze nog rekeningen indienen alsof ik nog steeds een abonnement bij hen afneem wat niet zo is. Het contract/abonnement was aflopende eind mei 2016, ruimschoots een maand voor die tijd via de nieuwe provider de overstap aangevraagd met nummerbehoud en de portering is toen eind mei gedaan en daarmee is normaliter ook gelijk de overstap tussen de providers geregeld en het oude contract/abonnement ten einde en is het nieuwe contract/abonnement bij de huidige provider ingegaan.

Van mijn huidige provider ik inmiddels vernomen dat zij en vele andere providers problemen hebben met Hollandsnieuwe van mensen die overstappen met hen abonnement naar een andere provider. Al die providers zijn hun problemen hierover aan het verzamelen en gaan dit gezamenlijk aanpakken tegen Hollandsnieuwe die overduidelijk hun administratie niet op orde hebben.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-06-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Stefan

Hollandsnieuwe - Internetbundel groter

Telefoonkosten zijn bij mij echt alleen internetkosten
Bellen en smsen doe ik gewoon echt nooit
Ik wilde dus een grotere internetbundel en zo kwam ik via de reclame bij Hollands Nieuwe terecht.
Die hadden een betere deal dan andere providers. En het afsluiten ging eigenlijk best handig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
21-06-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mieke

Hollandsnieuwe - Klachten zijn voorbij

Veel gedoe gehad met Hollandse Nieuwe met aansluiten en rekeningen.

Alles is nu gelukkig eindelijk opgelost al een tijdje en het werkt gewoon weer.

Hopelijk blijft dat zo want nu ben ik er wel tevreden over!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gerardse

Hollandsnieuwe - goedkoper uit, daar gaat het om toch

Ook ik had wat probleempjes met afsluiten en overzetten.
Maar nu ben ik wel goedkoper uit, dat vind ik het belangrijkste.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    10
  • Levering

    4
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lea

Hollandsnieuwe - nieuwe simkaart

moest een nieuwe simkaart voor een nieuwe smartphone maar nou kan ik niet meer bellen en ze kunnen het niet fixxen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    8
  • Levering

    4
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Jilko

Hollandsnieuwe - problemen met opwaarderen

heel irrirant als je probeert op te waarderen en het wordt WEL afgeschreven maar NIET bijgeschreven
afsluiten ging heel goed toen maar nu heb ik weinig service...

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-10-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
4,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: f.Zoneren

Hollandsnieuwe - geen een streepje bereik

Al twee dagen geen een streepje bereik. ik ben het zat. Ze waren de goedkoopste destijds, ik begrijp nu waarom

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-10-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Celine

Hollandsnieuwe - de eerste

Ben ik de eerste met een review over Hollands Nieuwe! Macht!! hahaha

Nou ik heb dus net een nieuw abonnement afgesloten hier, met mijn oude telefoon, want die deed het nog en dan hoef ik niet alles om te zetten enzo. Ging eigenlijk heel makkelijk en ik ben nu iets goedkoper uit. Dus ik ben wel positief.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

Schrijf zelf een Review

Over Hollandsnieuwe

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Hollandsnieuwe?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Hollandsnieuwe

Wat vinden anderen van Hollandsnieuwe? Hollandsnieuwe is een nieuwe telefoonaanbieder van mobiele telefonie abonnementen. Ze bieden glasheldere producten en diensten aan welke altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Als jij klant bent van Hollandsnieuwe of klant bent geweest dan horen we graag jouw mening over hun op NederlandReview. Door over verschillende bedrijven een beoordeling te verzamelen van vele verschillende mensen is het mogelijk voor anderen om een goed beeld van een bedrijf te krijgen. Ook voor Hollandsnieuwe doet NederlandReview dit. Je bijdrage wordt natuurlijk gewaardeerd.

Over Hollandsnieuwe
Flexibiliteit, transparant en natuurlijk kwaliteit! Het is allemaal belangrijk bij Hollandsnieuwe. Je kunt vanuit een bundel internetten, bellen of sms berichten verzenden. Het maakt niet uit wat je wilt. Je kunt er gewoon gebruik van maken. Ook kun je jouw abonnement altijd aanpassen. Het is gewoon wat jij belangrijk en gemakkelijk vindt. Als je trouwens buiten je bundel belt dan is het tarief niet hoger! Het bijkopen van een extra bundel is nog goedkoper dan een normaal tarief. Geweldig toch?

Ook zijn er tal van aantrekkelijke combinaties van abonnementen en de juiste smartphone. Je kunt ook een sim only abonnement afsluiten bij Hollandsnieuwe. Hierdoor is het mogelijk om je oude telefoon gewoon te houden en gebruik te maken van een nieuw abonnement Er zijn volop mogelijkheden bij Hollandsnieuwe. Ze hebben een kwalitatief hoogwaardig netwerk en bieden dus kwaliteit en een uitstekende prijs aan. Dit in combinatie met de nieuwste smartphones en je hebt een geweldige combinatie om volop van te genieten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

Wanneer was u voor het laatst "blij verrast"? Hollandnieuw vraagt het!

De diensten van Hollandsnieuwe
Hollandsnieuwe is een telecombedrijf welke uitstekende mobiele abonnementen aanbiedt en ook de nieuwste smartphones. Ze hebben hun eigen netwerk waar je in heel Nederland gebruik kunt maken. We bedoelen het netwerk om met je smartphone mee te bellen. Ze bieden bij Hollandsnieuwe de nieuwste telefoontoestellen aan. Denk hierbij aan:

Samsung Galaxy S4
Apple iPhone 5s
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy A3
Huawei P8 Lite
Samsung Galaxy A5
En tal van andere modellen.
 De merken welke je aantreft in de winkel van Hollandsnieuwe zijn onder andere:

Apple
HTC
Huawei
LG
Nokia
Samsung
Sony
Je kunt bij Hollandsnieuwe uit verschillende sim only abonnementen kiezen:

Sim Only 1 jaar
Sim Only 2 jaar


Klachten of tips over Hollandsnieuwe
Er is geen aparte pagina op de website van Hollandsnieuwe waar je een compliment of een klacht kunt achterlaten. Het is echter goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Je kunt natuurlijk altijd contact met ze opnemen. Ze hebben een klantenservice welke op verschillende manieren te bereiken is. Op die manier kun je Hollandsnieuwe bereiken om ze te informeren over een klacht of een compliment. Als het om een klacht gaat dan zal Hollandsnieuwe natuurlijk kijken of er een oplossing mogelijk is.

Wat vind jij van Hollandsnieuwe?
Heb jij wel eens een klacht of een compliment gestuurd naar Hollandsnieuwe? We horen er op NederlandReview graag meer over. Op NederlandReview delen we graag je mening, ervaring en beoordeling van een bedrijf. Ook van Hollandsnieuwe doen we dit. Door jouw mening in te sturen kunnen anderen sneller beoordelen hoe goed of slecht een bedrijf daadwerkelijk is. Iets wat zeer waardevol is. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!