Ervaringen FlicksStore

​Wil jij van je dure tv abonnement af, en niet veel betalen voor extra zenders en films? Wil je ook een ruime keuze uit video’s, films en series on demand zonder dure lidmaatschappen? Dan biedt Flicksstore je een alternatief. Hoe dit anderen die je voorgingen bevalt lees je hier bij NederlandReview.

Over Flicksstore

Flicksstore is gevestigd in Maastricht. Zij hebben als doel om iedere Nederlander volledige kijkvrijheid te geven zonder dure abonnementen. Dit doen zij door de FlicksBox aan te bieden, daarnaast bieden zij ook een IPTV pakket aan. Opvallend is dat wij van NederlandReview zagen dat het KvK nummer hetzelfde is als bij DumpDieDeal, zie elders op deze website. Ook vinden we in de Flicksstore bij gemiste deals dezelfde producten terug die bij DumpDieDeal worden aangeboden.


Kijk met je FlicksBox bijvoorbeeld naar Arjen Robben op Fox Sports

Diensten

Bij Flicksstore kun je een FlicksBox aanschaffen. Dit is een box met speciale mediasoftware waarmee je content kunt streamen. Daarom kun je via deze box audio en video bekijken op een legale manier. Down- en uploaden van deze inhoud is namelijk uitdrukkelijk verboden, maar streamen niet. De gebruikersvriendelijke software in de box werkt als een zoekmachine waarmee je alle audio- en videocontent kunt zoeken die je wilt. Je kunt in het menu een zoekopdracht invoeren of bladeren door de lijst met films en series. De boxen worden gratis geleverd, en je krijgt standaard 3 jaar garantie en gratis updates.

4K en 8K

Er zijn twee verschillende FlicksBox modellen. Ten eerste de 4K Box, deze toont films en series tot 4K Ultra HD en heeft een Quadcore processor. Ten tweede de 8K Box, deze toont films en series tot 8K 2UHD beelden en heeft een Octacore processor. Ze zijn beide supersnel, maar de 8K is beter toegerust voor de toekomst.

Live TV

Wanneer je echt je huidige tv abonnement op wilt zeggen maar nog wel meer dan 4000 tv zenders (een overzicht is te vinden op de site) wilt blijven ontvangen, dan is er nog een optie. Je kunt alle commerciële en publieke kanalen, waaronder Fox Sports, filmkanalen en nog heel veel meer blijven zien, door te kiezen voor een Live TV prepaid pakket bij Flicksstore voor minder dan € 10,00 per maand. Dit pakket wordt ook aangeboden in combinatie met de FlicksBox.

Klachten

Flicksstore is aangesloten bij het Thuiswinkel Keurmerk. Binnen 14 dagen kun je zonder opgaaf van reden je product retour sturen, je krijgt dan je aankoopbedrag retour gestort. Voor contact kun je ze mailen en bellen via een 06 nummer op maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen beantwoord. Mocht dit langere tijd in beslag gaan nemen, dan wordt binnen 14 dagen een bericht gestuurd. In dit bericht wordt een indicatie gegeven van de termijn waarin je een definitief antwoord kunt verwachten.

Heb jij al zo’n FlicksBox in huis en kijk je Live TV?

Hoe is het gemak van de box en heb jij een superscherpe ontvangst, of valt het toch tegen? Of jouw ervaring nu positief is, of negatief, laat hier je review achter!

Lees de reviews van klanten die op Flicksstore een FlicksBox hebben aangeschaft. Is dit bedrijf betrouwbaar? Is de beeldkwaliteit goed? En het aanbod?

FlicksStore
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

6,6
73% Zou hier weer kopen!

Bestellen

6,6

Service

6,8

Prijs

5,8

Leveren

7

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

geen code ontvangen

Na 1,5 week geen code ontvangen en men reageert niet op mijn en bij het bellen krijg je steeds de voicemail. Volgens mij ben ik opgelicht voor € 100,- De test link voor 24 uur werkte overigens wel...
Klojo's....

Door: Jan de Ruiter08-05-2018
Sergio Parel09-05-2018

Ik kan me hierbij volledig aansluiten. Voor € 90,- een abonnement afgesloten. Netjes een mail ontvangen met de bevestiging en toen bleef het stil. Nu een week verder en nog steeds niks ontvangen. Ik voel me echt genaaid. Had ik maar eerst de reviews gelezen.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
2

Oplichting

Alle positieve berichten komen van familie en vrienden van de eigenaar af. Want het kan niet zo zijn dat iedereen er problemen mee heeft en een paar mensen niet. Vorig jaar een kastje gekocht met abonnement 2 weken plezier van gehad daarna alleen maar uitval en geen contact te krijgen met deze firma 2x wel contact gehad en toen werd er mij verteld dat ze hun best doen om iedereen te helpen maar dat het erg druk is. Moet je fatsoenlijk spul verkopen dan is het ook niet druk om mensen te helpen. Kreeg alleen iemand aan de lijn toen ik door gaf dat ik een kastje wou kopen. zou een nieuw abonnement krijgen 1x raden, niet gehad. Hoop dat ze het fatsoen hebben om mij als nog te bellen en het op een goede manier af te handelen.

Door: Hans Willemsen23-04-2018
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Goed Bakske

Snel geleverd, snel aangesloten en nu lekker kijken! Heerlijk zo voor de winter. Prachtig bakske

Door: Tineke B13-11-2017
dinie Vrieze06-12-2017

Almeer dan een maand gewacht nog niets. Slechte service. HEEL MOEILIK BEREIKBAAR.

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Supersnelle Tv Box

Ik heb onlangs de Flicksbox 8K pro besteld met het live Tv pakket. Het is even een aanschaf maar wat werkt dat super en snel. We hebben meteen alles van KPN opgezegd dus de aanschaf verdienen we zo terug.
De vraag is nu alleen hier thuis nu van.... WAT willen we eerst kijken. Het kastje werkt lekker snel en erg makkelijk te bedienen.
De levering was ook goed maar zou iets sneller kunnen...maar ja we zijn misschien iets te verwend ;)

Door: Marnix leppink04-11-2017
Carolus06-11-2017

'We hebben meteen alles van KPN opgezegd ' Zegt u? Dan wens ik u veel succes met de dagen waarop u GEEN tv hebt zoals ik al 2 dagen heb en dat is niet de eerste keer (zondag en vandaag maandag). Ik ben maar al wat blij dat ik mijn kabelabonnement niet heb opgezegd om dat ik anders 2 dagen op een zwart scherm zit te kijken. Of je kijkt naar zenders die plots in een loop komen en telkens een stuk terug afspelen van wat je gezien hebt. Klachten op hun facebook kanaal zie je als sneeuw voor de zon verdwijnen om dat ze ze gewoon verwijderen of niet publiceren op hun fb kanaal. En daar Livetvstore ook van hen is is het daar ook van dat. Mijden die handel!

Ben van Dijk09-11-2017

Hi Ben, heb dat ook een keertje gehad. Bleek toen te komen door een fout in mijn router. Contact met hun opgenomen en binnen een paar uur gaven ze me de oplossing en werkte alles weer!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Ook voor de beestjes!

Ik ben niet zo technisch maar zelf mijn honden hebben er plezier van. Overdag zijn ze altijd alleen; dan zet ik gewoon wat leuke dierenkanalen voor ze op en zo laten ze eindelijk mijn bank met rust.

Door: M Schrader04-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Stabiel en mooi beeld

Snel geleverd en makkelijk aangesloten. Mijn vrouw kan niet meer zonder!

Door: Peter Prinsen03-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Perfect

Werkt lekker vlot, gebruik het abonnement op meerdere apparaten en de box staat op mn tv aangesloten! Top!

Door: Jack Willems03-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

gemakkelijk te installeren

Hoorde van mijn schoonzoon dat hij al zo'n bakske had en daarmee alle films en series kon zien. Vroeger downloaden ik alles van series tot films. Eerst was ik een beetje huiverig om weer zo'n apparaat in huis te halen, je weet toch niet hoe moeilijk zo iets is om te installeren. Maar ging zeer vlot en via de telefoon werd ik ook vriendelijke en goed geholpen. Bedankt!

Door: Danielle van G03-11-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

OPGEPAST NIETS BESTELLEN

heb begin augustus 2 tv boxen besteld
heb deze nooit ontvangen, telefonisch niet te bereiken.
na vele mailtjes en beloften ben ik 298 euro kwijt.
zeker oppassen flicksstore livetvstore en canalonline zijn van dezelfde persoon (zelfde btw nummer}
op 31/8 bij livetvstore een prepaid live tv abonnement besteld zelfde verhaal 119 euro kwijt
niet meer te bereiken.
laat dit een les zijn voor iedereen

Door: rudy gilaude07-09-2017
Wim Martens09-09-2017

Geheel mee eens, heb in April een mediaspeler retour gestuurt en tot op vandaag het geld nog niet terug ontvangen. In maastricht duren 14 dagen veel langer dan in de rest van de wereld. Contact met flickstore lukt niet. Blijft nog maar 1 ding over, de gerechtelijke weg bewandelen. Koop niets bij Flickstore

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Zeker geen spijt van!

Voor het eerst zaken gedaan met FlicksStore en ik ben zeer tevreden.
De apparatuur en de service zijn van hoge kwaliteit.
De KODI is met de handleiding, op de site, heel eenvoudig te installeren.
Met de IPTV had ik wat meer problemen maar met de hulp van Frits is ook dat prima voor elkaar gekomen.
Ik ben happy.

Door: Sjaak Van der Pijl28-08-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Opgelicht

Een tijdje geleden kodibox besteld samen met toetsenbord..Kodi gekregen maar geen toetsenbord. Ik heb meteen gebeld en kreeg als antwoord dat ze het geld gingen terugstorten van het toetsenbord..Een week later niets..Een mail gedaan en antwoord was sorry er is wat misgegaan en opnieuw rekeningnr gegeven..Week later niets..Gebeld en ze zeiden aja er is wat misgegaan we maken het in orde..Week later..rara...NIETS!! Heb nog mails gedaan die ze niet meer beantwoorden..Met de telefoon geraak ik niet meer binnen..
En best van al die box werkt niet goed..Danku voor mij 160euro lichter te maken!! Ik zal in plaats ervoor mijn uiterste best doen dat zoveel mogelijk mensen dit te weten komen dat jullie gewoon oplichters zijn!!!

Door: Van Dessel Jim18-08-2017
W.j.martens20-08-2017

Nadat ik mijn box retour heb gestuurt zou ik binnen 14 dagen mijn geld retour krijgen. Dat was in April 2017. Na allerlei pogingen om met hun in kontact te komen tot op vandaag geen reactie en geld weg. Ik sta op het punt om ze juridisch te vervolgen. Wat mij betreft NIETS bij dit bedrijf kopen. Wees gewaarschuwd. Wim

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Top!

Gewoon de max, had dit al veel eerder moeten nemen. PS ik heb niet de box, had gewoo de livetv code nodig voor mijn tv en phone.

Door: Jonas28-07-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9

Geen contact met flicksstore

Op mijn mails en bellen geen reactie, ik zal hier nooit meer iets kopen en iedereen afraden om er iets te kopen.

Door: G Wielandt16-04-2017
Van Dessel Jim19-08-2017

Bij mij hetzelfde.. hier laat ik het niet bij!!

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
7

Hoge aanschafwaarde maar veel plezier van

Onlangs een tv box gekocht bij FlicksStore. Betaalde maandelijks vrij veel, terwijl ik niet heel erg veel televisie keek. Na wat onderzoek bleek een overstap naar een Flickbox bijzonder lucratief. De aanschafwaarde is wel hoog, maar maandelijks betaal je een stuk minder dan bij vaste tv. Bijkomend voordeel is dat je de beschikking hebt over veel meer zenders dan voorheen. Ik heb het nu een tweetal maanden en merk dat ik nu al veel vaker tv kijk. Ik kan namelijk zelf bepalen wat ik wil kijken en ben niet afhankelijk van wat er wordt aangeboden. En mocht ik toch iets niet leuk vinden, dan zap ik gewoon vrolijk verder. Installeren is overigens heel erg makkelijk, geen technische kennis voor vereist.

Door: S. Hermans28-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Eigen pakket samenstellen en haarscherp beeld

Ik had nog nooit van FlickStore gehoord, maar ik ben er nu echt helemaal weg van. Je kunt hier een zogeheten FlicksBox aanschaffen waarop je zelf bepaalde pakketten kunt zetten. Als je van sport houdt, zet je dit erop, maar het is ook mogelijk om allerlei films erop te zetten. Op deze manier kun je dus kijken wat je zelf leuk vindt. Het zoeken in de database is heel erg makkelijk en is te vergelijken met het zoeken via een zoekmachine op het internet. Ideaal als je het mij vraagt. En dan heb ik het nog niet eens over de beeldkwaliteit gehad, want dit is gewoonweg super. Zelfs met digitale televisie heb je het beeld niet zo scherp als bij FlickStore. Ik kan het iedereen dan ook zeker weten aanraden. Nadeel: prijs is aan de hoge kant.

Door: Brandy Holmes08-03-2017
Nuijens 26-03-2017

Slecht te spreken over de service. HD tv doet het sowieso al niet en de ned omroepen plus commercieel ook slecht. Als je het probleem neer leg geen antwoord. Degene die het zgn moet weten is altijd in gesprek. Hele slechte service

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
6,5

Schrijf zelf een review over FlicksStore

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)