Ervaringen Cinetree

Ben jij ook zo’n liefhebber van klassieke films? Of hou je meer dan bijzondere filmhuis documentaires? Voor beide opties kun je terecht bij Cinetree. Cinetree is jouw online filmhuis voor wanneer je liever niet weg van huis wilt, maar toch een goede film wilt zien.

Wat vinden consumenten Cinetree? Bevallen de films? Is het het geld waard? Is de prijs-kwaliteitverhouding goed? Werkt de website en/of app fijn? Helpt de klantenservice goed? Lees het hier bij Nederlandreview!

Over Cinetree

Cinetree is een platform die je toegang biedt tot allerlei soorten films en documentaires. Het filmaanbod varieert van films met belangrijke thema’s en maatschappelijke relevantie tot verhalen die je raken. Deze films worden van tevoren geselecteerd door de curators van Cinetree: de ‘poortwachters’ van Cinetree met (naar eigen zeggen) een goede smaak. De curators zijn een aantal BN’ers waar je vast wel eens van hebt gehoord, denk hierbij aan: Carice van Houten, Jeroen van Koningsbrugge, Anna Nooshin, Jelle Brandt Corstius en Olivia Lonsdale.

Om gebruik te kunnen maken van Cinetree moet je eerst lid worden. Je kunt ervoor kiezen om een maandabonnement of een ‘per film’ abonnement te nemen. Bij een maandabonnement worden er elke week twee films beschikbaar gesteld die elk een maand lang te kijken zijn. Als deze maand voorbij is, worden de films geplaatst in het archief. Dan kun je de films weer los huren. Je kunt de films via de website of de app bekijken. Een maandabonnement kost €5,99 per maand en het ‘per film’ abonnement kost €2,99.

Wie of wat is Cinetree? Bekijk het hier!

Diensten Cinetree

Wanneer je lid bent geworden van Cinetree, kun je het de eerste 14 dagen vrijblijvend uitproberen. Als je na deze twee weken je account niet hebt opgezegd, wordt ‘ie vanzelf verlengd. Je kunt bij Cinetree betalen met Creditcard en iDEAL.

Als je Cinetree helemaal te gek vind, kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief. Zo kun je te allen tijde op de hoogte blijven van de publicatie van nieuwe films en ander nieuws rondom Cinetree. Ook kun je overwegen om Cinetree als cadeau aan een goede vriend of vriendin van je te geven. Voor €60 geef je hem of haar een heel jaar films en documentaires cadeau, en voor €35 een half jaar.

Vragen en klachten bij Cinetree

Als je vragen over Cinetree hebt, kun je eerst een kijkje nemen bij de uitgebreide FAQ-pagina. Staat je vraag hier niet tussen of heb je een klacht? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door een mailtje te sturen naar support@cinetree.nl of door ze te benaderen op social media. Ze zijn actief op Twitter, Facebook en Instagram.

Heb jij al ervaring met Cinetree? Zo ja, wat is er zo goed aan en wat kan er beter? Laat het ons weten!

Ook als je nog niet bekend bent met Cinetree zit je hier goed! Oriënteer je op verschillende diensten zoals Cinetree en bekijk welke het beste aansluit op jouw wensen en behoeften. Toch besloten een abonnement te nemen bij Cinetree? Laat dan zelf ook een review achter!

Cinetree
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

6,8
50% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

5

Prijs

6

Leveren

6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Cinetree abonnement

De films op Cinetree zijn mooi. Maar hun aanbod en verkoop is misleidend, en dat is niet ok. Er staat op de site dat ze iedere maand 15 films selecteren en aanbieden. Dat is niet waar. Er zijn iedere maand maar 6 nieuwe films, en ze zijn allemaal 2.5 maanden te zien.
Cinetree heeft 500 films voor dezelfde prijs, en Mubi heeft iedere dag een nieuwe film, 30 in totaal. Beide dus vele malen betere deal, en de kwaliteit van de films is hetzelfde.

Door: Tom Bosschaert27-06-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

thanks

Goed aanbod, toffe interface en betaalbaar.

Door: Billy02-01-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Schrijf zelf een review over Cinetree

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)