Ervaringen bliep

Soms gebruik je je telefoon niet heel veel, en wil je gewoon weten wat je kwijt bent aan kosten. Het kan dan slim zijn om een prepaid kaart aan te schaffen. Zo kun je nooit voor dure verrassingen komen te staan. Bij *bliep kun je zo’n kaart aanschaffen en meer. Wat de ervaring van anderen is met deze aanbieder lees je hier.

Over *bliep

*bliep is een prepaid mobiele provider die in mei 2012 gestart is. Deze provider is bedacht door en gericht op jongeren. *bliep maakte gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf april 2015 stapte deze provider over naar Tele2 en stopten daarbij met onbeperkt mobiel internet. In juli 2015 ging *bliep vervolgens failliet, maar zij hebben een doorstart gemaakt als onderdeel van United Telecom. Dit is op zijn beurt weer een dochteronderneming van Artilium PLC. Zij zorgen ervoor dat United Telecom kan profiteren van de nieuwste software die op het gebied van telecommunicatie wordt ontwikkeld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Aarschot, met vestigingen in Lommel en Eupen te België.


Arthur - Bleep

Diensten

Bij *bliep kun je kiezen om alleen een simkaart aan te schaffen, of een refurbished Apple iPhone + simkaart. Bij aanschaf van een simkaart van *bliep installeer je de app van *bliep op je telefoon. Je kunt dan door middel van verschillende keuzes in de app je internet per dag betalen. Als je voor € 0,- kiest, kun je wel gebeld worden, maar geen internet gebruiken. Kies je voor € 0,25 dan krijg je 10 MB gebruik voor die dag. Bij de keuze voor € 0,50 krijg je 67 MB internet voor die dag. Let op: Als je voor vandaag voor € 0,50 kiest, dan blijft dit doorgaan tot je het zelf weer wijzigt. Je moet minimaal een dag wachten voor je weer kunt downgraden. Sms en bellen zijn altijd 5 cent per sms of minuut. Je kunt er voor kiezen om in de app data bij te kopen (€ 0,25 voor 10MB) Dit kun je met iDEAL op twee manieren doen: eenmalig of automatisch. In de winkel kun je ook een *bliep- of Tele2-opwaardeerbon kopen.

Overige opties

- Bij *bliep kun je je tegoed ook via de app delen met een vriend bijvoorbeeld.
- *bliep werkt ook in het buitenland. Je kunt per sms verschillende internetbundels kopen. Daarna kun je bellen en sms'en tegen een speciaal tarief.
- Je kunt bij *bliep uiteraard je oude telefoonnummer meenemen, zij regelen de overstap voor je.
- Bij *bliep kun je ook uit een aantal iPhone’s kiezen in combinatie met de simkaart. Op de site van *bliepshop waar je naartoe geleid wordt zie je een overzicht van welke toestellen ze aanbieden. Dit doen zij in samenwerking met mobieltekoop.nl. Let op: Dit zijn refurbished toestellen.

Klachten

Over een klachtenregeling wordt verder niets vermeld op de website. Wel kun je bij ‘Contact’ een postadres vinden. Voor vragen over *bliep kun je mailen met hulp@bliep.nl, of je kunt je vraag via Twitter aan ze stellen.

Hoe beoordelen klanten van *bliep de diensten van de provider? Zijn ze wel goed? Zijn ze goedkoop? Hoe is het bereik en de service? Lees de reviews!

bliep
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

7,4
60% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8

Service

6

Prijs

7,2

Leveren

8

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

prepaid opwaardeercode 20 euro

bliep opwaarderen gaat niet op 1244 zegt men voortdurend dat de code niet klopt en wordt de verbinding verbroken. Fatsoenlijk duidelijkheid krijg je niet van Bliep, mijn 20 euro terug gevraagd en zoek nu een andere provider. Dan BLiep

Door: maria verzandvoort30-07-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
6,5

Simkaart

Simkaart besteld bij bliep, dat ging vlot en snel geleverd. Vervolgens krijg je het kaartje niet geactiveerd. Heb bliep gemaild maar krijg geen reactie

Door: Hilbrand 10-07-2019
Hugo22-07-2019

Hoe is dit afgelopen? Reeds geactiveerd? Hulp van de klantenservice gehad? Wat was nou het probleem?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
5

Aanrader

Sinds een jaar gebruik ik Bliep en ben er zeer tevreden over. Tegenwoordig heb je bijna overal WIFI waardoor ik bij een standaard abonnement vaak MB's en belminuten over hield. Zonde van het geld. Het enige wat belangrijk is om op te letten bij Bliep is dat je minimaal 1x per 6 maanden tegoed bijkoopt anders verloopt het.

Door: Casey16-09-2018
Hugo22-07-2019

Krijg je bij bliep automatisch een berichtje (sms) net vóórdat die 6 maanden aflopen, om op te waarderen? Ben je nog steeds tevreden met deze provider?

Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
10

Weer teruggegaan naar prepaid

Omdat ik de kosten voor mijn abonnement elke maand maar lastig kon betalen, ben ik overgestapt naar Bliep. Dit is prepaid, net zoals iedereen vroeger had. Je bestelt een simkaart en download vervolgens de app van Bliep. Hierna kun je gebruikmaken van de simkaart. Je kunt iedere dag kiezen hoeveel mb's je wilt gebruiken, waardoor je de kosten in principe zelf in de hand hebt. Bellen en smsen kost je 5 cent ber minuut/sms, dus die kosten vallen ook reuze mee. Ik ben zeer te spreken over de service, want ik had mijn simkaart echt super snel. Bij mijn abonnement duurde het allemaal een stuk langer, waardoor ik er niet vanuit was gegaan dat ik mijn simkaart dit keer al zo snel zou hebben. Maar wel hartstikke fijn natuurlijk.

Door: Marilou B. 10-04-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Stuk goedkoper uit dan met abonnement

De afgelopen vier jaar twee verschillende abonnementen gehad voor mijn smartphone, maar ik maakte nooit op waar ik wel voor betaalde. Ik ben de 60 gepasseerd en maak dus een stuk minder gebruik van mijn smartphone. Ik vond het toch wat zonde om zoveel geld uit te geven, dus bekeek ik de mogelijkheden van prepaid. Bij Bliep raakte ik gelijk enthousiast. Je kunt hier namelijk een prepaid kopen. Wat ik zelf heel erg prettig is dat je je tegoed altijd behoud. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is minimaal eens per 6 maanden opwaarderen. Dit red ik nog wel. Hierdoor ben ik maandelijks een stuk minder geld kwijt aan mijn telefoon.

Door: Jan S. 30-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
7

Schrijf zelf een review over bliep

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)