NederlandReview

  Ervaringen bliep

  Soms gebruik je je telefoon niet heel veel, en wil je gewoon weten wat je kwijt bent aan kosten. Het kan dan slim zijn om een prepaid kaart aan te schaffen. Zo kun je nooit voor dure verrassingen komen te staan. Bij *bliep kun je zo’n kaart aanschaffen en meer. Wat de ervaring van anderen is met deze aanbieder lees je hier.

  Over *bliep
  *bliep is een prepaid mobiele provider die in mei 2012 gestart is. Deze provider is bedacht door en gericht op jongeren. *bliep maakte gebruik van het T-Mobile netwerk. Vanaf april 2015 stapte deze provider over naar Tele2 en stopten daarbij met onbeperkt mobiel internet. In juli 2015 ging *bliep vervolgens failliet, maar zij hebben een doorstart gemaakt als onderdeel van United Telecom. Dit is op zijn beurt weer een dochteronderneming van Artilium PLC. Zij zorgen ervoor dat United Telecom kan profiteren van de nieuwste software die op het gebied van telecommunicatie wordt ontwikkeld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Aarschot, met vestigingen in Lommel en Eupen te België.


  Arthur - Bleep

  Diensten
  Bij *bliep kun je kiezen om alleen een simkaart aan te schaffen, of een refurbished Apple iPhone + simkaart. Bij aanschaf van een simkaart van *bliep installeer je de app van *bliep op je telefoon. Je kunt dan door middel van verschillende keuzes in de app je internet per dag betalen. Als je voor € 0,- kiest, kun je wel gebeld worden, maar geen internet gebruiken. Kies je voor € 0,25 dan krijg je 10 MB gebruik voor die dag. Bij de keuze voor € 0,50 krijg je 67 MB internet voor die dag. Let op: Als je voor vandaag voor € 0,50 kiest, dan blijft dit doorgaan tot je het zelf weer wijzigt. Je moet minimaal een dag wachten voor je weer kunt downgraden. Sms en bellen zijn altijd 5 cent per sms of minuut. Je kunt er voor kiezen om in de app data bij te kopen (€ 0,25 voor 10MB) Dit kun je met iDEAL op twee manieren doen: eenmalig of automatisch. In de winkel kun je ook een *bliep- of Tele2-opwaardeerbon kopen.

  Overige opties
  - Bij *bliep kun je je tegoed ook via de app delen met een vriend bijvoorbeeld.
  - *bliep werkt ook in het buitenland. Je kunt per sms verschillende internetbundels kopen. Daarna kun je bellen en sms'en tegen een speciaal tarief.
  - Je kunt bij *bliep uiteraard je oude telefoonnummer meenemen, zij regelen de overstap voor je.
  - Bij *bliep kun je ook uit een aantal iPhone’s kiezen in combinatie met de simkaart. Op de site van *bliepshop waar je naartoe geleid wordt zie je een overzicht van welke toestellen ze aanbieden. Dit doen zij in samenwerking met mobieltekoop.nl. Let op: Dit zijn refurbished toestellen.

  Klachten
  Over een klachtenregeling wordt verder niets vermeld op de website. Wel kun je bij ‘Contact’ een postadres vinden. Voor vragen over *bliep kun je mailen met hulp@bliep.nl, of je kunt je vraag via Twitter aan ze stellen.

  Hoe beoordelen klanten van *bliep de diensten van de provider? Zijn ze wel goed? Zijn ze goedkoop? Hoe is het bereik en de service? Lees de reviews!

  bliep
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8,4
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  8

  Service

  8,6

  Prijs

  8,6

  Leveren

  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Aanrader

  Casey16-09-2018

  Sinds een jaar gebruik ik Bliep en ben er zeer tevreden over. Tegenwoordig heb je bijna overal WIFI waardoor ik bij een standaard abonnement vaak MB's en belminuten over hield. Zonde van het geld. Het enige wat belangrijk is om op te letten bij Bliep is dat je minimaal 1x per 6 maanden tegoed bijkoopt anders verloopt het.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Weer teruggegaan naar prepaid

  Marilou B. 10-04-2017

  Omdat ik de kosten voor mijn abonnement elke maand maar lastig kon betalen, ben ik overgestapt naar Bliep. Dit is prepaid, net zoals iedereen vroeger had. Je bestelt een simkaart en download vervolgens de app van Bliep. Hierna kun je gebruikmaken van de simkaart. Je kunt iedere dag kiezen hoeveel mb's je wilt gebruiken, waardoor je de kosten in principe zelf in de hand hebt. Bellen en smsen kost je 5 cent ber minuut/sms, dus die kosten vallen ook reuze mee. Ik ben zeer te spreken over de service, want ik had mijn simkaart echt super snel. Bij mijn abonnement duurde het allemaal een stuk langer, waardoor ik er niet vanuit was gegaan dat ik mijn simkaart dit keer al zo snel zou hebben. Maar wel hartstikke fijn natuurlijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Stuk goedkoper uit dan met abonnement

  Jan S. 30-03-2017

  De afgelopen vier jaar twee verschillende abonnementen gehad voor mijn smartphone, maar ik maakte nooit op waar ik wel voor betaalde. Ik ben de 60 gepasseerd en maak dus een stuk minder gebruik van mijn smartphone. Ik vond het toch wat zonde om zoveel geld uit te geven, dus bekeek ik de mogelijkheden van prepaid. Bij Bliep raakte ik gelijk enthousiast. Je kunt hier namelijk een prepaid kopen. Wat ik zelf heel erg prettig is dat je je tegoed altijd behoud. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is minimaal eens per 6 maanden opwaarderen. Dit red ik nog wel. Hierdoor ben ik maandelijks een stuk minder geld kwijt aan mijn telefoon.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7

  Schrijf zelf een review over bliep

  Uw beoordeling