NederlandReview

    Ervaringen Belsimpel

    Belsimpel ervaringen
    Ben je op zoek naar een nieuwe mobiel abonnement en overweeg je dit bij Belsimpel te bestellen? Misschien kunnen wij je helpen dit al dan niet te doen. Vaak zit je bij een abonnement voor je mobiele telefoon snel aan een vrij lange abonnementsduur vast van meestal 2 jaar. Het is dus erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste keus maakt. Maar ook als je voor prepaid kiest wil je natuurlijk de goedkoopste aanbieder, met de beste dekking en een goede klantenservice is ook van belang mocht er iets verkeerd gaan met je bestelling.

    Over Belsimpel
    Belsimpel profileert zichzelf als een website waar alles mogelijk is wat betreft mobiele telefonie. Een uitgebreid assortiment aan abonnementen met telefoons, maar ook prepaidtoestellen en natuurlijk de benodigde accessoires. Daarnaast zijn ze trots op het feit dat ze een jong team hebben dat elke dag fanatiek werkt om de consument tot dienst te zijn. Het idee voor Belsimpel is ontstaan in 2006, twee studenten uit Groningen werken keihard om een geweldige website online te brengen. In 2007 is het domein geregistreerd en ging Belsimpel.nl online. Sindsdien heeft Belsimpel meerdere keren de award voor e-tailer van het jaar binnen gesleept. En daarnaast nog veel meer technologie awards. Belsimpel innoveert continue om hun klantenservice te verbeteren en het shoppen voor een mobiele telefoon en mobiel abonnement voor jou nog aangenamer te maken.

    Interview met Jeroen Doorenbos. Bent u het met Jeroen eens?


    Diensten
    Belsimpel biedt vrijwel alles wat je nodig hebt omtrent je mobiele telefoon. Of je nu een simonly of een prepaid abonnement wilt, alles is mogelijk en tegen eerlijke prijzen. Belsimpel heeft een aantal dingen waar zij naar streven:
    -    Telefonische klantenservice 7 dagen in de week van 9.00-23.30
    -    Keuze uit maar liefst 500 verschillende telefoons bij je mobiele abonnement
    -    Altijd binnen 24 uur geleverd, mits op voorraad, zelfs op zondag
    -    Een duidelijke website met heldere prijsvergelijk functie

    Klachten
    Belsimpel hecht waarde aan een goede klachtafhandeling. Dit is te zien aan hun prima regeling voor ruilen en annuleren van je bestelling. Je kan je bestelling binnen 31 dagen kosteloos retourneren. Mocht je je geld terug willen gebeurt dit volgens eigen zeggen binnen 7 dagen na aanmelding van het retourneren plaatsen. Voorwaarde voor retourneren is dat het product in goede staat geretourneerd word. Uniek voor Belsimpel is echter dat zelfs als er enige schade is opgetreden om wat voor reden dan ook, of dit nu is voor de telefoon of voor de verpakking, er zelfs dan nog een geld terug regeling is. Je krijgt dan vaak toch nog 90% van je aankoopbedrag terug. Uit deze regeling mag blijken dat Belsimpel eventuele klachten erg serieus neemt. Ook onderdelen die defect zijn staan ze om bekend dat ze hiervoor kosteloos een nieuwe opsturen, hierbij gaat het om opladers en oordopjes bijvoorbeeld. Een aankoop van een nieuwe gsm+abonnement of enig ander abonnement zoals sim only is iets wat voor langere termijn kosten met zich meebrengt en Belsimpel is zich hier terdege van bewust en garandeert dan ook een positieve klachtafhandeling.

     

    Doet belsimpel uberhaupt aan kortingen, garantie of goede service? Lees reviews van klanten of beoordeel zelf!

    Belsimpel
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    7,8
    71% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8

    Service

    7

    Prijs

    8,2

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Doorverkoop geretourneerde (zichttermijn) telefoons.

    Tom13-04-2019

    Verleden maand voor het eerst een telefoon los besteld bij Belsimpel. Het ging om een Samsung S9 voor 559 euro. Werd netjes middels mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en had hem de volgende dag in huis. Eenmaal de omdoos opengemaakt zag ik dat de Samsung S9 box niet gesealed in cellefaan zat en ook was de verzegeling verbroken. Na het openen van de doos constateerde ik dat het toestel onder de vinger afdrukken zat en ook geen displaybescherming (folies) meer bezat. De bijgeleverde earsetje was duidelijk gebruikt (oordopjes waren niet schoon) en ook de ladersnoer zat los opgerold in de ruimte verpakking. Overduidelijk hetzij een proeftoestel uit één van de winkels of een geretourneerd exemplaar. Vind het vreemd als je een toestel koopt (wat ook nog eens een kado betrof) en hij ziet er gerbuikt uit, misschien wel de volle 31 dagen of meerdere malen geretourneerd, gerepareerd?....wie zal het zeggen. Vermeld dan erbij dat het een geretourneerd of open gemaakte verpakking betreft. Mijn beklag gedaan bij Belsimpel en telefoon geretourneerd, binnen paar dagen had ik mijn geld terug op rekening. Drie tientjes meer betaald en bij Bol.com een splinternieuwe in gesealde doos gekregen.
    Wat mij ook opvalt is dat de prijzen van losse toestellen sterk schommelen bij Belsimpel. Zo zie je hem voor 559 euro en een uur later voor 520 en weer iets later voor 512, De volgende dag kost ie ineens weer 569?

    Peetje13-04-2019

    Zelfde meegemaakt. Ze zijn makkelijk met zichttermijn van liefst 31 dagen, aan één kant een voordeel (je kan een telefoon rustig testen en uit proberen, hoewel 31 dagen wel erg lang is daarvoor). De kans is dan groot dat je een geretourneerd exemplaar krijgt bij aankoop, zal best wat mobieltjes geretourneerd worden. Vreemd idd dat deze teostellen zonder enige vermelding zo weer worden doorverkocht. Als ik een toestel voor de volle mep cq normale prijs koop, verwacht ik er eentje nieuw in dichte doos. Bij Belsimpel ben je daar dus niet zeker van.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Waardeloos

    Blogger 0018-02-2019

    Telefoon nog geen maand oud, kapot! Ze leveren gebruikte/kapotte toestellen. Meerder keren gebeld, maar de service is onduidelijk en er wordt nauwelijks geluisterd. Gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Belsimpel doet net wat hun uitkomt/waar ze zin in hebben en klant is absoluut geen koning!!!
    De levering was snel. De prijs geweldig. Achteraf kunnen ze zichzelf beter Rijksimpel noemen, trekken geld uit je zak en daarna laten ze klant barsten! Zeer beroerde 'service'
    Aan telefoon stelletje herintreders/debielen die beetje boekje voorlezen en zelf niet weten of ze van voor- of achter leven. Beloftes die vooral niet nagekomen worden, wees gewaarschuwd mensen. Zelden zooo slecht behandeld, eens, maar NOOIT weer! Diep triest, liever wat meer betalen, trap niet in de leuke prijs!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Belsimpel vergeet klanten EN service.

    barry15-01-2019

    Klantenservice heeft moeite om te luisteren, en ondanks dat ik al meerdere malen uitgelegd heb wat ik wil blijven ze hun best doen om het niet te willen horen.

    Aanvankelijk heeft postNL het helemaal verkeerd gedaan, maar ik ben ook volkomen gefrustreerd en furieus over de manier waarop belsimpel faalt om mij serieus te nemen.

    Op vragen wordt niet gereageerd, ze stellen vragen die ik al meerdere malen beantwoord heb, en ondanks dat ze beloven om een enkel contact persoon te krijgen word ik door een vershillend persoom aangesproken die niet weet, of wil weten wat er aan de hand is.

    Blogger 0018-02-2019

    Oh zo herkenbaar! Zou het doveninstituut daar mensen inzetten?? Luisteren is indd waardeloos. Wat je zegt, ze doen zo hard hun best om je niet te horen....

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3

    Zeer slechte service

    marcel13-09-2018

    Mijn Klacht
    Ik heb op 22-9-2017 een Apple iPhone 6S Plus 32 GB gekocht bij belsimpel (€ 637.00)met 2 jaar garantie. Na verloop van tijd viel het toestel steeds vaker uit en werd het toestel heel warm. Ook het geluid kon ik niet meer op de normale manier luider zetten. Omdat ik mijn toestel eigenlijk niet kon missen vanwege mijn werk heb ik toch nog gewacht met versturen tot 2wkn terug.Het toestel viel toen na bijna ieder gebruik uit. Een collega attendeerde mij er op om het toestel nog een laatste update te geven, misschien zou dan het probleem opgelost zijn, maar het toestel liep vast onder de update met als gevolg dat alle foto’s en adressenbestand weg zijn en mijn toestel op de fabrieksinstellingen stond zonder eerst een back up te kunnen maken. Na aanmelding op de klantenservice op de site van Belsimpel moest ik het toestel naar reparatiebedrijf DIL in Belgie sturen. Na 3 dagen kreeg ik een bericht dat de reparatie niet onder de garantie viel omdat er valschade was geconstateerd op de behuizing. Het toestel was onherstelbaar verklaard. Er waren 2 opties: repareren van toestel : kosten €414.65 of ongerepareerd terug laten sturen. Daar ik hier niet mee akkoord ging werd mij een foto van het toestel gestuurd met hierop de valschade. Deze schade zat er bij mij voor het versturen niet op en dit kan ook niet met transport zijn gebeurd daar het toestel wel heel goed ingepakt zat. Dus of het is op de werkplaats gebeurd of de foto is niet van mijn toestel. Na over en weer mail te hebben gestuurd en telefonisch contact te hebben gehad is mijn toestel dan nu ongerepareerd en met schade erop die niet door mij is aangebracht terug. Er is dus geen enkele tegemoetkoming naar mij toe. Ik ben hierna gaan kijken op verschillende sites voor reviews Belsimpel en kwam tot de conclusie dat Belsimpel op deze manier niet alleen bij mij maar bij veel gedupeerde onder garanties uitkomt.

    Gewenste Oplossing
    Dat ik de garantie krijg waar ik recht op heb

    Extra informatie
    Ordernummer: 3201200985
    Orderdatum: 22-09-2017
    Factuurnummer: 3201200985

    Blogger 0018-02-2019

    Serieus?!?! Oh mijn god, die mensen moeten zich echt heel hard gaan schamen zeg!! Maar wie heeft 't gedaan, belsimpel... Waar slechts sukkels werken.... Of dynafix, die alles kapot weten te krijgen. Vergis je niet in dynafix, als je iets opstuurt is het altijd kapot, of 't komt kapot terug. Deze mensen zouden gewoon niet mogen werken, oplichterij ten top! Ik vind 't gewoon crimineel en ze komen er mee weg

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Teleurgesteld

    J.01-07-2018

    Kon de bestelling niet goed afronden...heb ruim drie kwartier in de wacht gestaan bij de klantenservice..daarna was het weer fout gegaan..weer gebeld...weer ruim 20 minuten in de wacht...
    Denk je dat het opgelost is, komt de bestelling niet op de beloofde dag...
    Ik begrijp niet waarom er zoveel lof is voor belsimpel...ik ben zwaar teleurgesteld en onnodig op kosten gejaagd wegens heel lang in de wacht te hebben moeten staan..

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Mororola Moto E4 Plus

    Maarten Verheij25-03-2018

    Prima site om te bekijken en te bestellen.
    Concurrerende prijzen voor de mobieltjes en snelle levering

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Levering

    C Schut23-03-2018

    Snelle levering. Dag na de bestelling in huis.
    Samsung s8 geweldige telefoon

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Prima service en supersnelle verzending

    Anita23-03-2018

    Prima service en supersnelle levering

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    uitstekende snelle service

    C. de Leeuw22-03-2018

    Wederom een goede koop gedaan bij Belsimpel, duidelijk, overzichtelijk en snel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Pakket

    Gerrit16-03-2018

    Levering van pakket via post nl top
    Tanks.......

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Iphone 7

    GJ Gunnink16-03-2018

    Een IPhone 7 aangeschaft via Belsimpel. Erg tevreden, mooi toestel en een zeer snelle levering.
    Middags besteld en de volgende dag al in huis. Toppie.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Gewoon goed

    Rens Gilissen16-03-2018

    Niets op aan te merken, precies wat je er van verwacht.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snelle communicatie en levering

    Pieter Engelen15-03-2018

    Ik had een specifieke vraag en de werd heel snel uitgeklaard.

    Daarna bestelling geplaatst en deze is zonder problemen aangekomen.

    Hier koop ik direct weer!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Gewoon, zoals het hoort

    Henk Jan Bregman15-03-2018

    De website is helder, de keuzemogelijkheden zijn overzichtelijk, het bestellen is eenvoudig, de aflevering is te volgen en BelSimpel doet wat het belooft. Kan het Beter?

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Top

    Jessie Van der Veen15-03-2018

    Ik wilde alles maximaal scoren, maar nu ik bij het invullen tot 3x toe een pop met mobiel reclame krijg die ik niet kan weg klikken maar alleen maar doorklikken, haal ik het laatste puntje weer weg.
    Maar verder alles helemaal prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer goede prijs en snelle levering

    M. van Regteren09-03-2018

    Ik heb een iPad 2017 besteld bij Belsimpel en deze was hier het voordeligste en de levering was heel snel.
    Ook werd ik netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.
    Dit was mijn tweede positieve Belsimpel ervaring.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering

    F. Bauerhuit09-03-2018

    Goede prijzen en snelle levering.
    Alles zeer netjes verpakt.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Nokia 6

    Bas Koele08-03-2018

    Ik heb onlangs een Nokia 6 bij Belsimpel.nl besteld.
    Geen bijzonderheden met bestellen en een snelle levering. Het product verkeerde in goede staat bij levering en heb na twee weken nog geen problemen ontdekt.

    Ik ben dus tevreden met mijn aankoop.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Snelle levering en prima prijs

    Kim Oskam01-03-2018

    Snelle levering binnen 1 dag en voor een scherpe prijs. Een aanrader zeker niet wel weer.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle Levering

    Remco22-02-2018

    Ik had mijn telefoon in de namiddag besteld en had hem de volgende ochtend al!
    Zeker aan te raden

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Alles toppie!!!

    Jeanette22-02-2018

    Voor ons een vertrouwd adres!!!Heel de famile bestelt er zijn mobiel, dus dat zegt toch alles!!We kunnen geen negatief punt opnoemen. Ga zo door Belsimpel!! Het bedrijf doet ook zijn naam eer aan.Niks geen moeilijk gedoe

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Aflevering postpakket.

    Marja Adema15-02-2018

    Volgens de regels zou ik moeten tekenen. Maar de man duwde mij het pakje in de handen en verdween. Hij vroeg niet eens wine ik was.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Beoordeling

    Johnny Holsappel15-02-2018

    Mijn nieuwe iPhone besteld bij Belsimpel
    Ben zeer tevreden savonds besteld volgende dag al in huis voor een scherpe prijs een echte aanrader ga zo door ????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Beoordeling

    Johnny Holsappel15-02-2018

    Mijn nieuwe iPhone besteld bij Belsimpel
    Ben zeer tevreden savonds besteld volgende dag al in huis voor een scherpe prijs een echte aanrader ga zo door ????????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Waardeloze service

    Sadijah 20-07-2017

    Xperia zx premium silver, na dat ik een dag laten pas de promostickers eraf had gehaald constateerde ik een glasbeschadiging, nu ruim een week aan het lijntje te worden gehouden nog steeds geen concrete oplossing. Heb ze 2 opties geleden, zsm een nieuw toestel of in zijn geheel annuleren van mijn verlenging. Het internet staat volop met klachten over de waardeloze service en malafide praktijken van belsimpel.nl

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bedroevend slechte service

    JKforyou17-05-2017

    De reparatieservice van Belsimpel is slechter dan slecht. Omdat mijn toestel (LG G5se) niet meer aan of uit wilde gaan, besloot ik de batterij los te halen in de hoop dat het probleem na het terug plaatsen weer gewoon zou werken. Bij het uitschuiven van de batterij valt er spontaan een plaatje uit het toestel, waarvan ik meteen al het vermoeden had dat het hier om een plaatje ging waardoor de aan/uit knop niet meer werkte.

    Op 29-04-2017 het toestel aangemeld voor reparatie en inmiddels dik 2 weken verder en nog niet retour. Op 03-05 is het toestel ontvangen, op 04-05 in reparatie genomen, en vervolgens duurt het tot 11-05 voordat ik een mailtje krijg met de mededeling dat de reparatie van het toestel (slecht 3 maanden oud) niet onder de garantie valt omdat er meerdere onderdelen vervangen moeten worden. Kosten voor reparatie ruim € 127,- euro. Meteen een reactie terug gestuurd naar Belsimpel dat ik het daar niet mee eens was. Ik ben tenslotte zichtbaar netjes met het toestel omgegaan.

    Na mijn bezwaar op 13-05 kreeg ik een reactie retour dat ze het zouden gaan onderzoeken hoe dit mis kon gaan. Inmiddels zijn we weer de nodige dagen verder, maar is Belsimpel er blijkbaar nog steeds niet in geslaagd om het probleem te achterhalen, laat staan oplossen. U bent dus gewaarschuwd als het op service aankomt bij Belsimpel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    ellende bij belsimpel

    van der Pol28-10-2016

    Wat een ellende om door deze muur van niet willende mensen te komen.
    een dure Iphone 5 SE besteld. deze werd snel geleverd. Helaas met een rammeltje erin. Dus weer terug sturen.
    Keurig mailtje dat hij was aangekomen. maarrrrrr met een hele speciale lamp konden ze onzichtbare krasjes zien???? Dus kiezen of nog ff 10% bij betalen en weer een nieuwe krijgen of laten repareren.
    Helaas gekozen voor repareren. 4 weken later nog steeds mijn telefoon niet terug. aan de telefoon wordt je afgewimpeld. op je emails gewoon geen antwoord. Inmiddels al 10 gezonden.

    Geen oplossing, geen telefoon, wel 550 euro armer, een abonnement wat al loopt waar ik niets aan heb.

    Waardeloos bedrijf, zonder enig moraal of plichtbesef.
    Ga volgende week eens juridsche stappen maken misschien dat ze dan in beweging komen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Verkoop onder valse voorwendselen en slechte tot geen garantie bij Belsimpel.nl

    Mart13-08-2016

    Verkoop onder valse voorwendselen en slechte tot geen garantie bij Belsimpel.nl

    De eerste (en enige) ervaring die ik heb gehad met Belsimpel is een zeer slechte t.a.v. de garantie en klachtenafhandeling, 2 maanden na de aankoop van een Samsung Galaxy XCover 3.

    Het toestel is me verkocht met de volgende beschrijving (kopie van de website):
    "De Samsung Galaxy Xcover 3 is voorzien van een IP-67 certificering. Dit betekent dat het toestel niet alleen stofdicht, maar ook waterproof is. De telefoon kan bijvoorbeeld wel een half uur lang onder water zijn tot een diepte van 1 meter. Dit betekent dat bellen in de regen geen enkel probleem meer is en dat ook een bezoek aan het strand geen risico meer is voor uw smartphone. U kunt dus nu ook onder water foto’s maken met de 5-megapixel camera."
    Nu heb ik het toestel één keer gebruikt om onder water foto's te maken. Hierbij is het toestel enkele minuten niet verder dan 30 tot 40 cm onder water geweest. Bij het boven water halen van het toestel reageerde het scherm niet en heb ik het uitgezet.
    Er bleek water in te zijn gekomen, hetgeen volgens de specificatie van Belsimpel niet zou mogen onder deze omstandigheden.
    Na opsturen naar de door Belsimpel aangewezen reparatiedienst gaf deze dienst mij te kennen dat het toestel waterschade had en derhalve buiten de garantie valt.
    Terwijl met aangeeft dat het toestel IP67 gecertificeerd is en je er onder water foto's mee kunt maken.
    Na veel mailen en bellen met Belsimpel steeds weer nul op het rekest: "de schade aan het toestel valt buiten de garantie en je moet maar met Samsung contact opnemen, dat kan Belsimpel niet doen voor je".
    Dit blijft met men bij Belsimpel bij hoog en laag beweren.
    Uiteindelijk heb ik Samsung maar eens gebeld en deze verwijzen me terug naar Belsimpel omdat zij voor mij het aanspreekpunt zijn.
    Al met al:
    BEZINT EER GE BEGINT met aankopen bij Belsimpel.nl, GOEDKOOP BLIJKT WEDEROM DUURKOOP!
    BETER NIET AAN BEGINNEN, IK HEB MIJN LESJE GELEERD!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    erg onbetrouwbaar

    n.a. lucyszyn19-03-2016

    Wij hebben op 28 februari een pre order bestelling geplaatst voor een s7edge gold en vodafone abonnement bij belsimpel.nl
    Bij een pre order zouden we er een vr gear bril twv 100euro bij krijgen.
    Deze actie was geldig tot 10-3-2016. Wij hebben dus ruim 2 weken voor einddatum van deze actie al een bestelling geplaatst. Belsimpel was verlaat met het leveren van de telefoon waardoor we op 13-32016 telefonisch contact hebben gehad. Medewerkster van belsimpel.nl heeft mij verteld dat de witte uitvoering van het toestel wel per direct leverbaar was en of wij die eventueel zouden willen. Mijn vraag aan haar was simpel en duidelijk. Als ik van kleur toestel verander, behoudt ik mijn recht op de gratis vr bril van 100euro nog? Antwoord ; Maar natuurlijk meneer, aangezien u 3 weken geleden al besteld heeft krijgt u die sowieso.
    Op advies van de medewerksters van belsimpel.nl heb ik dus gewisseld van kleur. 2dagen later heb ik het toestel ontvangen en kon ik dus via Samsung.nl mijn "gratis" vr bril aanvragen. Na aanvraag ben ik gelijk teruggebeld door Samsung met de mededeling dat ik geen recht heb op de vr bril omdat mijn factuur van belsimpel op 14-3-2016 was aangemaakt.
    Ik hen hierna belsimpel.nl gebeld en gemaild en verteld dat ik door geen vr bril meer kon krijgen en of ze met een oplossing willen komen. De Samsung medewerker heeft mij gezegd dat als ik met de originele aanvraag van 28-2-2016 zou komen dat dit ook voldoende zou zijn mits ik dat snel zou kunnen toesturen.
    Nu 5 dagen, 21 e-mails en 4 telefoongesprekken later ben ik geen stap verder. Ik krijg dagelijks een paar e-mails van belsimpel.nl met onze service mdw neemt binnen 1 tot 3 dagen contact met u op. 5 dagen later is dat nog niet gebeurd. Net weer gesproken met een medewerkster van belsimpel.nl en haar oplossing is heel simpel. U kunt alles onbeschadigd en compleet met papieren en zegeltjes ets inpakken en terugsturen dan bent u er klaar mee. Nou mooie oplossing en dank jullie wel omdat jullie me 100euro lichter hebben gemaakt aangezien ik nu bij jullie concurrent opnieuw hetzelfde toestel en abonnement mag afsluiten en de vr bril zelf mag kopen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Cheappp!

    Je weet toch!!30-09-2015

    Mooi man ik betaal veeeel minder dan die andere gasten! Belsimpel had gewoon de beste deal! Simonly met een iphone!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Goedkoopste

    Gerard T.18-09-2015

    Ik denk dat ze de goedkoopste zijn in Nederland. Had al een abbo gekocht voordat ze met die reclame kwamen dus ben toch ff gaan zoeken of ik die van mij nog ergens goedkoper kon vinden maar ik kon dat niet dus gelukkig dat ik hier gekocht had.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goede abonnementen

    Thomas 12-09-2015

    Ik heb het hele internet afgestruind en besimpel was duidelijk de goedkoopste met een 2 jarig abonnement. Volgende dag in huis en ze houden zich aan de voorwaarden (tot nu toe) dus aanrader.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Oudere mobiel = supergoedkoop

    Madelon Brugge29-07-2015

    Ik heb een iets oudere mobiel genomen (Sony xperia Z3) waarbij je dus echt superveel korting krijgt. Mobiels doen het natuurlijk nog prima. Bij de nieuwste mobiel betaal je echt voor de nieuwigheid en dat boeit mij dus niet!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Facturatie klopte niet

    Steffie D.21-07-2015

    Bestellen en ontvangen ging simpel. De afrekeningen daarentegen waren niet zo simpel. Ging totaal niet over mijn bundel heen maar werd hier wel elke keer voor gefactureerd en afgeschreven. Ik snapte er niks van waarom dit gebeurde. Dus dan ben je flink in de aap gelogeerd. Enorm veel mailtjes en telefoontjes later is het eindelijk teruggedraaid. Echt wel een beetje jammer dat je er zelf zo flink achteraan moet gaan voor een fout die zij maken en ik kan gaan oplossen anders ben je je geld dus kwijt. Niet zo simpel allemaal!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5

    Schrijf zelf een review over Belsimpel

    Uw beoordeling